- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
válasz
roberto211 #20997 üzenetére
mert már megint túrod neki
ha messze megyünk, meg szoktuk tankolni a vasat, ha nem... akkor legtöbbször én sem szoktam 5ezernél többet. miért? mert csak. így szoktam meg. amúgy is megyek a kútra, mosom a szélvédőt, keréknyomást ellenőrzök. meg ugye nem megyek sokat. legtöbbször hetente elég az a 13 liter benzin.
valamelyik este, amikor esett az eső, budafokon az egyik csúcsosabb kanyarban, kettes padlónál sikerült nem kicsit megkacsáztassam a gép valagát
egy vectra "üldözött", már ha lehet ilyet mondani
a végén villogott nekem, elköszöntünk egymástól...
nagyon más az awd, ha csúszik, nem igazán szabad lelépni a gázról, meg rinyálni. taposni kell és kormányozni. beteg.levegőszűrő.
KATT
érdemes ilyet venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Segway Ninebot F40i - elektromos roller
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Kisvasút - saját kép - 40x60 - clip kerettel, prémium poszter, fényes fotópapír
- Eladó Philips EP3510/00 3100 series Automata eszpresszó kávéfőző, klasszikus tejhabosítóval
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest