Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• czappa

aktív tag

Sziasztok,

Akku tötltés.
    Utólag olvastam el a kezelési útmutatóban, hogy előszőr a negatív pólusról kell lecssatlakoztatni, utána a pozitívról, én fordítva csináltam. Visszaszerelésnél volt kis szikra (visszszerelelésnél fordított a sorrend, tehát megint nem jól csnáltam).

Utána beindítottam az autót és égve maradt a szervó kormány lámpája. Újraindítás, vagy csak a gyújtás le/fel kapcsolása nem oldotta meg. Elindultam velel és elmúlt, újraindítás után sem jött elő.
    Ez a hét közepén volt.

Tegnap használtam egy picit az autót és két további jelenség volt. Egyszer az ablakemelő nem működött autómata módban (végig nyomnom kellett a gombot), utána meg szólt a rádió és egyszer csak volt egy pukkanás és a rádió kakapcsolt. Utána be lehetett kacsolni és látszólag minden rendben, jó az ablakemelő is és nem világít a szervó lámpa sem.

Kérdésem: Tönkre tehettem valamit? Elmúlnak ezek a jelenségek maguktól, vagy aggódjak.
    Másik autóban most vettünk akksit, megkérdeztük az eladót és ő azt mondta, hogy mindegy milyen sorrenben csatlakoztatjuk le / fel a pólusokat.
    Valaki el tudná magyarázni, mit számit a sorrent?
    Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés