Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonjoe
őstag
válasz kisza25 #165108 üzenetére
..ezzel (is) foglalkozunk garázskapu-kapu automatizálás. A másfél milla irreálisan magas, bár nem tudom mekkora a kapu. Mi NICE olasz rendszereket telepítünk, az a kaputechnikában a top kategória egyike, és már 100e alatt van egy jó szett. Nekem viszont nincs, a garázskapumon. A motor kényelmi funkciót lát el, de abban a pillanatban amikor felszereled a motort a kapu biztonsága nagyban romlik! Ugyanis a motor mechanika ami reteszel, ellenben nálam pl. ahol a Hörmann két ponton zár. Ezeket a zárakat ki kell iktatni automatizáláskor. Egy izmos pajszerrel meg lehet "roppantani" az automata kapu mechanikáját és már bent is vannak. Ezt kevesen tudják, mondjuk nem is nagyon kérdezik, de időnként elmondom, h ez csupán kényelmi funkció és a biztonságtechnikától igen távol van. Van egy komoly zár a kapun, és én inkább kiszállok, akár esőben, fagyban. Vagy riasztó beszerelése jelenthet megoldást a garázsban is.
Joe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Path of Exile 2
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest