- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
Ha jól látom feltörtem, mint a talajvíz, és szervezővé avanzsáltam (sosem volt még rögzített hozzászólásom
).
Nem én vagyok a társaság közepe (ha kell, szívesen átadom ezt a szervezői posztot), de a szavazás alapján a szerdai budaörsi helyszín nyert.Tehát a következő autóstali április 16-án szerdán 17:00-tól.
Helyszín: Auchan totemoszlop alatt: (47.4530292, 18.9443333) [kép] [kép] [kép]Maps: https://maps.app.goo.gl/DH7brzbQb9HbETmQ7
Waze: https://waze.com/ul/hu2mmzndcfValószínűleg itt csak a budapesti keménymag lesz jelen, de aki lemarad/nem tud jönni ne keseredjen el, lesz egy tali húsvét után is.
[ Módosította: Qru ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kisza25 #165108 üzenetére
..ezzel (is) foglalkozunk garázskapu-kapu automatizálás. A másfél milla irreálisan magas, bár nem tudom mekkora a kapu. Mi NICE olasz rendszereket telepítünk, az a kaputechnikában a top kategória egyike, és már 100e alatt van egy jó szett. Nekem viszont nincs, a garázskapumon. A motor kényelmi funkciót lát el, de abban a pillanatban amikor felszereled a motort a kapu biztonsága nagyban romlik! Ugyanis a motor mechanika ami reteszel, ellenben nálam pl. ahol a Hörmann két ponton zár. Ezeket a zárakat ki kell iktatni automatizáláskor. Egy izmos pajszerrel meg lehet "roppantani" az automata kapu mechanikáját és már bent is vannak. Ezt kevesen tudják, mondjuk nem is nagyon kérdezik, de időnként elmondom, h ez csupán kényelmi funkció és a biztonságtechnikától igen távol van. Van egy komoly zár a kapun, és én inkább kiszállok, akár esőben, fagyban. Vagy riasztó beszerelése jelenthet megoldást a garázsban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- MIUI / HyperOS topik
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Viccrovat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motoros topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest