Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbriddick77
csendes tag
válasz cetabon #2896 üzenetére
Gyanítom abban a helyzetben vagy, mint én voltam. Nekem 9600gt-m van.
Nagy valószínűséggel össze kell kötnöd a VGA-d az alaplappal, egy Spdif kábel segítségével. Ilyen kábelt kapnod kellett a VGA mellé. Maga a bekötés elég egyszerű, a VGA/alaplap leírása jelzi mit hogy, és hogyan kell bedugni.
-
cetabon
csendes tag
válasz rbriddick77 #2902 üzenetére
Nincs nekem semmilyen leírásom és kábelem hozzá, ezért egy kicsit részletezd, hogy mit kell tenni, hogy az a tetves hang átmenjen a HDMI kábelen. Köszi
-
rbriddick77
csendes tag
válasz cetabon #2904 üzenetére
Részletesebben nem tudom leírni. Van a kábel, aminek egyik végét a VGA-ba kell dugni, a másikat meg az alaplapra. Hogy a csatlakozók hol vannak, azt neked kell tudni (pl. kiskönyv leírása alapján), hisz minden hardver más. Ha nincs meg a leírásod, keress rá a neten a vga/alaplapra jó eséllyel találsz letölthető manualt, abban benne lesz. Más kérdés, hogyha kábeled sincs, mert akkor azt meg szerezni kell.
-
cetabon
csendes tag
válasz rbriddick77 #2905 üzenetére
Azt hiszem megoldom én ezt egyszerűbben egy 3,5 mm-es jack kábellel és kész. Köszönöm a segítséget.
-
beci
őstag
válasz rbriddick77 #2890 üzenetére
Szia.
Az amd catalystba átállítottam,és igy mát tényleg tuti. Igaz,nem magyar,de nagy nehezen megtaláltam. Köszönöm.
Csak azt nem értem,a régi tv-mnél miért nem kellett ezt soha....stclaust! Köszönöm,le is kaptam már felét.
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
Golyo69
senior tag
Nekünk elejétől fogva teljes képernyőre rakta a ki a képet!
(LG 42LW4500)
Semmi baj nem volt még és nem is kellet átnevezni pc-re meg ilyen hülyeségek!
Csak jól kell beállítani a VGA-átNálunk az egyik gépben van egy HD 4850 összekötve egy 94cm-es panasonic tv-vel.....
a másik gépben egy HD 6770 van a fent említett LG-vel és mindkettő teljes képernyőn megy semmi gond nélkül!!Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
Attas
aktív tag
válasz gerzsol #2900 üzenetére
Hogy széria hiba lenne? Kétlem. Nekem 42 LW5500 3d van. minden elsőre jó volt. Ha akarom megy a HDMI-n a hang, bár jómagam erősítőre tolom ki a PC-t ha filmet nézek. Full képernyő volt egyből HDMI 1in-re kötve. Nincsenek sávok. Nincs gond ha bemenetet váltok. Egyszóval én nagyon meg vagyok elégedve. Bár ettől még lehet más szériákon hiba. De én nem hinném. Általában a PC video beállításokkal orvosolható. Pl. Ha a monitor 4:3 A tv-re HDMI -vel kötve a felbontást és a kimenetet át kell állítani. 16:9 1080p-re
"Az élet olyan mint az ásás. Néha pár gyökér feltart, de annak jól odacsapsz és mehetsz tovább!"
-
doriath
tag
Srácok, akik a "kalocsai" boltból vettétek a tvteket, tapasztalat a bolttal kapcsolatban?Szülőknek kellene egy 42LV4500, és elég szimpi a bolt a neten keresztül. Korábban írtátok hogy jó a bolt, csak megerősítést kérnék... :
-
beci
őstag
Nem tudom már ki ajánlotta a Sammy 3D filmet,de épp most néztem meg,tényleg ott van a megjelenítés.
-
Yogi Bear
aktív tag
hali
priviben el tudnátok küldeni a magyar sammy 3d linkjét? | Köszi
(ha egyéb hasonló minöségű cucc is van, az is jöhet).: LG 22LD350 .:. LG 55LW659S .:. LG 55UH8507 .:. Onkyo TX-SR607 .:. Onkyo TX-NR676 .:. Magnat Motion 880 :.
-
Yogi Bear
aktív tag
És még egy kérdés
Tudja valaki, hogy mi a különbség a LW650S és LW659S készülékek között???
Az LG magyar honlapja szerint semmi, illetve vagy nincs az egyik kitöltve vagy másképp van fogalmazva..: LG 22LD350 .:. LG 55LW659S .:. LG 55UH8507 .:. Onkyo TX-SR607 .:. Onkyo TX-NR676 .:. Magnat Motion 880 :.
-
humax
senior tag
LG smart tv ilyat tud?
[link][ Szerkesztve ]
Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok
-
beci
őstag
Na,belenéztem az Lg teszt videóba.
Tv-re kötve külső hdd-n,semmi gond.
Viszont,ha pc-ről küldöm át hdmi kábelen,akkor nem adja ki a 3d-t,mintha összekeveredne az alul-felül,valami maszlag lesz belőle.
Más 3d filmmel nincs ilyen gondom.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
honda23
aktív tag
Tényleg lehet aktiválni szervizmenüben a DVR funkciót?
Engem 42lw5590 érdekel, de ha a 42lw5500-asban ezt a funkciót lehetne valahogy aktiválni garancia vesztés nélkül, jó, hogy azt venném, 20-assal olcsóbb.nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
Yogi Bear
aktív tag
Van valakinek tapasztalata LW659S vs LW980S típusok között?
Én igazából nagy különbséget csak a
- local dimming 16 block vs 288 block
- az Edge light vs Back light (nano led)
- na meg persze a 980S esetében a beépített WiFi és a Smart Remote.Ezek megérnek +230e forintot? (az 55"-os verzió esetében)
Esetleg más különbség, amit nem vettem észre?
[ Szerkesztve ]
.: LG 22LD350 .:. LG 55LW659S .:. LG 55UH8507 .:. Onkyo TX-SR607 .:. Onkyo TX-NR676 .:. Magnat Motion 880 :.
-
csak1ember
csendes tag
Sziasztok !
Az 579s-nél, a dinamikus kontraszt-ot ki lehet kapcsolni ? Most próbálgatom első ízben beállítani, de elég ocsmány a képe idáig...(mindig tv )! A dekóderes antenna digitalt, rá se mertem még dugni....
-
Kroni1
veterán
válasz csak1ember #2928 üzenetére
Persze, van egy képbeáll. varázsló is, futtasd le és ott állits be mindent a kedved szerint..
-
a1connect
csendes tag
Sziasztok!
Néhány digitális kábel TV adón nyomnak 5.1-es DD hangot.
A régi Sony erősítőm csak akkor kapja meg a DD jelet az optikai kábelen, ha kikapcsolom a TV hangszóróját vagy "A Dig. audiokimenetet" Auto-ról PCM-re kapcsolom, majd rögtön vissza.
Ez nem firmware hiba? (a legújabb firmware van a TV-n, ja LW 5590) -
GEO001
aktív tag
válasz csak1ember #2928 üzenetére
A dinamikus kontrasztot nem tudod "kikapcsolni", ne tévesszen meg az automatikus energiatakarékos üzemmód.
Egy bevállt kép beállítás lehet, hogy segíteni fog.[ Szerkesztve ]
"Az élet csak egy pillanat. De ez a pillanat elég, hogy örökkévaló dolgokat cselekedjünk..." - E. Bersot
-
RockCNC
senior tag
Az LW5500-ban pip kép a képben funkció van?
-
humax
senior tag
LG 47LW570S a media markt ban 269,000 forint 7 szemuvegel.
Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok
-
GEO001
aktív tag
-
beci
őstag
Na,belefutottam az első 3d-s filmbe,amit nem játszott le a tv.A Riót.
De pc-vel sikerült.
Szereztem egész jutányos áron(6ezerért) egy Lg wifi sticket.Segitene valaki holnap beállítani a dlna-t?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
beci
őstag
Na,lecsúsztam a szerkesztésről.
Ezek a film adatai.:Format : Matroska
File size : 12.0 GiB
Duration : 1h 35mn
Overall bit rate : 17.9 Mbps
Movie name : Rio 3D
Encoded date : UTC 2011-08-25 22:17:30
Writing application : mkvmerge v3.3.0 ('Language') built on Mar 24 2010 14:59:24
Writing library : libebml v0.8.0 + libmatroska v0.9.0Video
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L5.1
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 2 frames
Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 15.6 Mbps
Maximum bit rate : 23.9 Mbps
Width : 1 920 pixels
Height : 1 080 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate : 23.976 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.314
Stream size : 10.5 GiB (87%)Audio #1
ID : 2
Format : AC-3
Format/Info : Audio Coding 3
Mode extension : CM (complete main)
Codec ID : A_AC3
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 384 Kbps
Channel(s) : 6 channels
Channel positions : Front: L C R, Side: L R, LFE
Sampling rate : 48.0 KHz
Bit depth : 16 bits
Compression mode : Lossy
Stream size : 264 MiB (2%)
Language : HungarianOlyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
beci
őstag
Melyik is az a progi,amivel androidos telóval csatlakozhatunk a tv-hez?
-
beci
őstag
válasz brandyke #2945 üzenetére
Az én távomon nincs,de ezt google-ztam neked.:
"A túl sok távirányító jellemző modern korunkra – számos AV készüléket (Blu-ray lejátszó, Sky box, házimozi rendszer stb.) szeretnénk használni, és mindegyikhez külön távvezérlő tartozik. Az LG SIMPLINK rendszere egyetlen távirányító segítségével képes vezérelni az összes csatlakoztatott AV eszközt. A SIMPLINK gomb megnyomásával a HDMI-n keresztül csatlakozó valamennyi készülék bekapcsolható és vezérelhető. A TV kikapcsolásakor a csatlakoztatott AV készülékek is automatikusan kikapcsolnak."Már megvan az app telóra: LG tv remote...
-
Lesliegold
tag
Sziasztok,
Segítsetek nekem ha tudtok, keresek TV-t, Samuban már találtam, de kéne egy konkurens termék, hogy össze tudjam hasonlítani.
Amire szükségem lenne:
- 82 cm=32"
- 3-4 db HDMI
- DVB-C beépített tuner (digi kábelhez)
- USB porton Média playerként lejátszási funkciók (Xvid, és HD anyagok)
- USB portra illesztett külső winchesterre tudjon felvenni. (PVR+Timeshift)
- Esetleg Hálózati UTP csatlakozó, vagy wifi, de ez nem feltétel.
Amire használnám az 70% digitális TV, 15% filmnézés, 15% Xbox360Köszi előre is a segítséget.
Xiaomi Redmi 3
-
tibtibx
csendes tag
Sziasztok!
Az új lw 5590-esemben zavar néhány dolog. Például a régi YouTube alkalmazás sokkal jobb volt leszámítva a hd videókat, mert ha rákattintottam egy videóra utána ajánl hasonlóakat, de ez mindig visszatér az első keresés találataihoz. A szövegbevitelről nem is beszélve. Nem lehet átállítani, hogy a számgombokkal betűket is lehessen írni?
Vagy letölteni a régi YouTube alkalmzást, aminek a logoja fekete-fehér volt?
A 4,1 feletti videokat mivel lehet a leggyorsabban átkonvertálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest