Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LG LCD és LED TV-k

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-01-21 19:00:29

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25001) sz.z.csicsi válasza roomi (#24999) üzenetére


sz.z.csicsi
tag

Minden játéknál amelyiknél van multi,vagyis osztott képernyős mód.Csak mint írtam nyulga a kép.Tehát kihúzza a képet a képernyő aljáig és tetejéig,de az oldalához már nem igazítja és ott fekete csik van 2 oldalt.
De nálam egyáltalán nincs szellem kép vagy áthallás.Az számit hogy azért szemmagasságba legyen a képernyő,de egymás mellett űlünk és nem közvetlen és így jó.Igaz mi 55"-os tv-n.

(#25002) meroving72


meroving72
csendes tag

Sziasztok!

Lenne gy problémám, amiben lehet, hogy tudtok segíteni!
Múlt évben (2012) vásároltam egy LG LM671S LED TV-ét. A Plex Media Server-t használtam, hogy a TV elérje a PC-én lévő filmeket. Film nézés közben az opcio menü alatt elérhető volt a videolejátszás beállításai alatt a hang nyelve beállítás, amivel tudtam váltogatni a szinkronnyelvek között. Ezt a beállítást nem tudom használni jelenleg, állandóan inaktív, ha ugyanazt a filmet az USB portról egy pendrive-ról nézem, akkor tudom állítani a szinkronnyelveket. A Media Marktban az LG guru azt mondta, hogy Nero Media Home minden problémát megold. Felraktam a Nerot de ugyanaz a helyzet. Valakinek volt ilyen problémája? Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném!

(#25003) Ravenloft válasza sz.z.csicsi (#25001) üzenetére


Ravenloft
tag

Akkor nem tudom, hogy nálam mi lehet a gond, -mert mint mondottam volt nálam tapasztalható- bár annyira nem gáz, de van. Amúgy igen, nyújtja a képet mind függőleges, mind vízszintes irányban. De szerintem ez nem annyira gáz. Ha mondjuk ezt a feature-t támogatnák már alapból a játékok, akkor végképp szuper lenne. De gondolom ez nem mostanság lesz.

Amúgy a multihoz csak annyit, hogy csak azon gémeknél működik ez a Dual Play mód, amiknél alapból támogatott a spliscreen mód. És sajnos ilyen mostanság nem sok van (pl. Army of Two sorozat, Borderlands sorozat csak, hogy a jobbakat említsem). Attól mert még multis egy gém, nem feltétlenül támogatja az osztott képernyős módot.

Más: használ valaki a TV-hez (vagy egyéb máshoz) NAS szervert? Mert ha igen, akkor adhatna tanácsot, hogy milyet lenne érdemes venni "egyszerű" otthoni felhasználáshoz. Mindenképpen Synology-ba gondolkodom, csak igen nagy a "szórás" és nem könnyű a választás. Szeretném kiváltani a MBP-t mint "kiszolgálót".

Thx!

(#25004) Ravenloft válasza meroving72 (#25002) üzenetére


Ravenloft
tag

Ki akartam próbálni, hogy megnézzem nálam, hogy megy ez, de sajna jelenleg nincs olyan filmem, amin két nyelv lenne. Viszont ha már Plex. Nekem van vele egy olyan gondom, hogy -nem tudom miért- de vannak olya n mkv-s filmek amiket nem játszik le. Konkrétan az összes sorozat amit idáig leszedtem (pl. Dexter, Spartacus, Revolution stb) egyiket sem játssza le a Plex. És egyszerűen nem értem, hogy miért?! Már csak azért sem mert ugyan olyan kódolással a többi mkv-s filmeket lejátssza. Tudom, hogy kód és kód között lehet -és van is- eltérés, de miért csak a sorozatok file formátumával nem boldogul? Te már tapasztaltál hasonlót? Amúgy -ezt leszámítva- nagyon jó kis media server lenne ez a Plex. De így sajnos nem teljes értékű a dolog.

(#25005) Ravenloft válasza roomi (#24992) üzenetére


Ravenloft
tag

Jól mondja padi68. Telefonon simán megy az aktíválás.

(#25006) Ravenloft válasza bandi0000 (#24986) üzenetére


Ravenloft
tag

Itt egy összehasonlító táblázat a két TV-t illetően.

http://www.lg.com/hu/compare/compare.lg?category=/hu/televiziok

Amúgy ha megnézed jópár dologban van eltérés a két TV között. Aztán, hogy ez neked megéri e a többletköltséget, azt neked kell eldöntened.

(#25007) roomi válasza Ravenloft (#25005) üzenetére


roomi
tag

hi.nakipróbáltam.Az aktíválás és a hitelkeret emelés most nem megy. :( Szerintetetek az üzletben ezt megtudják csinálni a cetelem ponton??

(#25008) rongyi


rongyi
aktív tag

Sziasztok!

Van egy lg 42cs460 készülékem és az utóbbi pár napban furcsa jelenséget tapasztaltam. A kép bizonyos időközönként elkezd zavaróan vibrálni. Szerintetek mi lehet a probléma? Remélem nem a panel kezdi megadni magát, mert gyakorlatilag új a tv (2 hónapos).

(#25009) Duree


Duree
veterán

Sziasztok
Próbálok az LG tévén hálózaton kesztül Pc-röl filmet lejátszani,de a Nero Mediahome azt mindig eldobja a tévé,kiirja,hogy a kapcsolat megszakadt.A Plexmedia az hibátlanul megy de nem lehet az eredeti mappát használni hanem a Plex összekeveri a több vinyón tárolt filmeket sorozatokat,.és így elég nehéz keresni.Nincs esetleg valakinek ötlete,hogy milyen szoftver van még ami megosztást csinál a pc és az lg között.

duree54

(#25010) Ravenloft válasza roomi (#25007) üzenetére


Ravenloft
tag

Hogy hogy nem megy? Inaktív ez a lehetőség telefonon keresztül? Én mondjuk hitelkeretet nem akartam emelni anno (nem is tudom, hogy ilyet lehet e?) csak magát a kártyát aktiváltattam. De az simán ment. Mondjuk nem nagyon hiszem, hogy használni fogom magát a kártyát, de azért jó ha van.

(#25011) roomi válasza Ravenloft (#25010) üzenetére


roomi
tag

Hi. Itt vagyok az eurunicsben nem lehet hétvégén aktivalni. Edidiben 199.000 es van telo is hozzá.

(#25012) Ravenloft válasza Duree (#25009) üzenetére


Ravenloft
tag

Miért pont a Nero? Nálam a Plex hibátlanul működik -leszámítva, hogy nem minden mkv-val boldogul. Nálam egy könyvtár van megadva a Plex-nek (ahol értelem szerint a filmek vannak) és az ott tárolt tartalmakat minden gond nélkül olvassa.

Viszont, hogy a többi ott tárolt tartalmat is el tudjam érni, felraktam még két DLNA szerver progit. Az egyik a TVMOBiLi a másik meg a Serviio. Mindkettő hibátlanul működik, bár a TVMOBiLi-vel az a gond -mint alább írtam- hogy csak trial verziója van. Azaz miután lejár a próba, nem árt megvenni ha az ember ki akarja használni a korlátlan stream nyújtotta lehetőségeket. Amúgy kinézetre mindenképp a Plex a legtutibb, mert ott azon kívül, hogy a film borítókat is kirakja, többféle mappa rendezési mód van, ami szerintem igen jó.

Amúgy milyen net elérésed van? Nem lehet, hogy sávszélesség nem meglelő aránya miatt dobja le?

(#25013) Ravenloft válasza roomi (#25011) üzenetére


Ravenloft
tag

Épp most szándékozol venni TV-t? Emiatt kellene a keret emelés?

(#25014) Ravenloft válasza roomi (#25011) üzenetére


Ravenloft
tag

Amúgy a 620S mellé nem adnak telefont, csak Bluray lejátszót.

(#25015) roomi válasza Ravenloft (#25013) üzenetére


roomi
tag

Nem. Csak aktiválni nem lehet meg keretet emelni. 234.900 - 15%= 199.600 + Lg Opt.L5 teló. A Sugárban voltam, az Euronicsben nincs telefon (elfogyott). Tulajdonképpen megvan a kp.-m rá ,de a cetelemmel -15%. Szept.07-ig kell befizetnem.

(#25016) sz.z.csicsi válasza Ravenloft (#25003) üzenetére


sz.z.csicsi
tag

És még müksik a call of duty sorozatoknál(és ha már ennél mükszik kár lenne tovább sorolni) de még a Nfs sorozatnál és a forza motorsport ....úgy hogy van azért 1 párjáték. Fifáknál nem szükséges(ne mondjam miért is) És akkor mi másnál is kell....de oldalra nem húzza a képet csak függőbe és én szerintem úgy egy kicsit élvezhetetlen.

(#25017) roomi válasza Ravenloft (#25013) üzenetére


roomi
tag

Ezt, hogy értetted:,,épp most,,? Van jobb ötleted,tipped? Évvége felé biztos lejjebb mennek az árak,de mindig várni vmire ezzel már a fax kivan. Használtban még nem néztem szét. :U

(#25018) egoistus


egoistus
tag

Sziasztok.
Kis segítség kéne 2 készülék között vacillálok.

1. Samsung UE40F6100AWXXH

Ez kijönne 128k.ból ami nem rossz de ha jól tudom nem smart ami nem nagy gond mert monitor helyére menne, bár input lagg-rol nem sok az infó, aktív 3d ezt még nem tudom előny-e, s-pva panel ha jól tudom, nagy fényerővel és betekintési szöggel.

2. LG 42LA620S

Ez 152k lenne ips panel (ez+)paszív 3d 4 szemcsivel (+) illetve +2"

Tudom hogy ez itt a LG foruma de megkérnék mindenkit aki segítene a döntésben elfogultság mentesen tegye.
Köszi a segítséget.
Tóth Viktor

ps: a kérdést felteszem a másik forumon is

asse tom mi van sokszor, hát még most

(#25019) tomiee85 válasza egoistus (#25018) üzenetére


tomiee85
senior tag

Hasonló problémában voltam. Nekem ugyan 6400 volt a másik kinézettem. (Ha már kiadok ennyi pénzt tuti a smart, meg a wifi hiányozna majd valamikor ha nem lenne.) Menj el szerintem és nézd meg a 2 féle 3D közül melyik jön be jobban. Én a passzív mellett döntöttem, (az aktív zavart már pár perc után), és nem bántam meg. Végül LM660-t vettem, nem volt sokkal drágább mint az LA620. Úgy számolj hogy 2 aktív szemüveg 11.000, és legalább 4 kell szerintem egy TV mellé.

(#25020) polberto


polberto
tag

Sziasztok, LG 47LM660S TV-t szeretnék vásárolni, Debrecen környékén keresgéltem de már elkoptak a boltokból, nem tudtok valahol egy beragadt példányt?
Köszönettel:polberto.

[ Szerkesztve ]

(#25021) huncutka1029 válasza bandi0000 (#24994) üzenetére


huncutka1029
addikt

a direct led, az háttér világítást jelent,ezek vastagabb kivitelűek, itt a megvilágító diódák a kijelző hátamögött vannak, és különböző fényterelő rétegeken keresztül világítják meg a paelt.
Elvben itt kisebb a clouding, homogénebb fényeloszlást kellene jelenteni.
az edge led esetében a kávában vannak a megvilágításért felelős ledek, a felsőbb kategóriás tévéknél jellemzően ezeket használták /ják. és ezek az úgynevezett local dommong segítségével tudnak egymástol függetlenül (szekciókban) eltérő fényerőt produkálni.

Nekem edge led-es a tévém, és szerencsére nem nagyon van bevilágítás, de ezek a tévék, hajlamosabbak rá.
itt ír a különbségekről

a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

(#25022) shteer válasza Ravenloft (#25003) üzenetére


shteer
titán

Zyxelt hasznalok (NSA310) synologyt nem ismerem

..szerintem jónak tűnik

(#25023) huncutka1029 válasza huncutka1029 (#25021) üzenetére


huncutka1029
addikt

local dommong, a f.-szt, local dimming helyi sötétítés,
csak már szerk. idő után láttam, hogy elgépeltem
:B

a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

(#25024) Ravenloft válasza roomi (#25015) üzenetére


Ravenloft
tag

Annyi pénzért szinte "ingyen van". Főleg ha el tudod adni az L5. Úgy végképp szuper jól jönnél ki belőle. Nekem is megvolt rá anno a pénzem, de azért 15% az csak 15%! Amúgy emlékszem én is majd 3 hetet vártam rá míg megjött (Euronics) de megérte! :) Azért nem semmi, hogy két hónap alatt mennyit esett az ára. Én anno még 269000 - 15% = 228650Ft.-ért vettem. Mondjuk sikerült eladnom a telót 35 pénzért, szal nem jártam rosszul.

(#25025) Ravenloft válasza sz.z.csicsi (#25016) üzenetére


Ravenloft
tag

Nem ismerem a Call of Duty sorozatot, de ott van két játékos co-op multi splitscreen módban? Igen az autós gémeket ki is felejtettem (valszeg mert nem is játszom egyel sem) illetve ott van pl a Resident sorozat. Épp emiatt akarom most beszerezni az R6-ot. Amúgy ami a széthúzást illeti, pl a Borderlands-ben sajnos éppen hogy vízszintesen húzza szét a képet, ami igen csak látható. Ellenben az Army of Two legújabb részének a demóját próbáltam, és ott nem igazán tapasztaltam ilyen jellegű problémát. Meg ám azzal is lehet variálni (és szerintem van értelme) hogy az adott gémen belül ki kell próbálni, hogy a splitscreen mód hogy van felosztva. Mert néhol nem fix, hanem lehet állítani, hogy az osztott képernyő alul-felül legyen, vagy jobb-bal. Majd a TV-n a Dual Play módot is eszerint kell állítani.

(#25026) Ravenloft válasza roomi (#25017) üzenetére


Ravenloft
tag

Azért írtam, mert azt hittem, hogy most szándékozol venni. Amúgy igen a fax kivan, hogy így esnek az árak. :)

(#25027) Ravenloft válasza shteer (#25022) üzenetére


Ravenloft
tag

És ha kérdezhetem akkor mihez használod ezt a NAS-t? Csak mert mint írtam volt én kimondottan a TV-hez keresnék ilyet. És amúgy mik a tapasztalataid ezzel a NAS-al? Régóta használod már?

(#25028) Ravenloft válasza shteer (#25022) üzenetére


Ravenloft
tag

Kicsit utánanéztem ennek a szervernek de sajna ez nem lenne nekem jó, mert nincs hozzá OSX támogatás csak win. De azért köszi!

(#25029) shteer válasza Ravenloft (#25027) üzenetére


shteer
titán

csak a szokásos :) torrent, médiaszerver

DLNA-n nem lehet hangsávot váltani és a külső feliratok sem mennek - ez a problémám csak vele

..szerintem jónak tűnik

(#25030) rubico válasza gyorgy1961 (#24983) üzenetére


rubico
csendes tag

Szia,engem is érdekelnének a tapasztalataid az La 620-ról,megtennéd hogy írnál róla pár mondatot?
Pl.valóban igaz hogy Direkt led-es lévén nincs bevilágítás kétoldalt és veszel-e észre valamiféle hátrányt a 400Hz-s tv-khez képest a gyors mozgásoknál,látható a képminőségen valamilyen formában hogy csak 200 Hz-s?
Egyébként nem értem miért írják folyton hogy a tavalyi 620 az idei 640 megfelelője mikor az idei 620 a tavalyinál sokkal többet tud/állítólag még Magic Remote is van hozzá?/annál többet tud szebb is a hangja is jobb már és a képe is homogénebb ahogy írják,meg nagyobb a fényereje is,egyedül a Hz-ben van különbség viszont egy tesztben azt olvastam erről hogy szabad szemmel nem észrevehető a különbség.A vastagságot meg szemből,ahonnan egy Tv-t nézni szokás úgy sem látni.
Te hogy látod ezt?Köszi!
Akinek még ilyen vagy inkább 47-es 620-a van legyen kedves leírni a tapasztalatait róla,ha + ha -,köszi előre is!

(#25031) totalpatec válasza rubico (#25030) üzenetére


totalpatec
tag

Én, most egy hete vettem egy Lg 47la620s-t, és nagyon tetszik.
Hogy miért 620?
Az euronicsban egymás mellett láttam a 620-at, 660-at, meg talán a 690-et ugyanazzal a full hd promó filmmel. És..
Semmilyen különbséget nem láttam a képeik között, pedig ugye 200, 400, 800 hz.
Ezért hát nem is tököltem tovább, hogy mit vegyek. A 620 kétmagos procival van szerelve, mint a többi, van benne wifi, a smart funkciói ugyanazok, a médialejátszója minden fájlt vitt, amit eddig ráeresztettem, úgyhogy nekem nagyon baba!
Ami más, mint a 660-nál, és a 690-nél az a vastagság, a direct led háttérvilágítás miatt, a többi ugye edge ledes, ami vékonyabb kialakítást tesz lehetővé ( ez persze a drágább modellek esetében kötelező, hiszen a tehnológiai versenyben fontosak a külsőségek, lásd vastagság). Nekem ez nem fontos, mivel sosem nézegetem oldalról, pláne hátulról. Amivel még kevesebb, az az, hogy nem adnak hozzá Magic távirányítót, dual play-os szemüveget, meg ajándék telót. Valamint nincs benne a Micro Pixel Control, ami a helyi fényerő szabályozás funkció. Ez hivatott előhozni a még mélyebb feketét a képernyőn..
Hát én ebben sem láttam különbséget a három modell között, hiába nézegettem negyed órát-húsz percet..
Átkapcsoltam tévé műsorra, ott sem volt semmi különbség, egyforma shit volt mindegyik csatorna az antennájuk miatt. Nem tartom kizártnak, hogy bizonyos körülmények közt talán kijön valami diferencia a modellek közt, de egy blu-ray film, vagy egy dvd lejátszásánál tapasztalatom szerint biztosan nem.
Szerintem meg kell nézni egymás mellett őket, azután lehet nyugodt szívvel dönteni egyik, vagy másik mellett.
..ja, és a 620-nak nem világít az Lg logója..,ha ez fontos valakinek.

(#25032) sbalu1 válasza totalpatec (#25031) üzenetére


sbalu1
senior tag

Tökéletesen egyetértek a véleményeddel!Bár én még csak megrendelés fázisba vagyok a 42LA620 S vonatkozásában (péntekre igérik), de több boltba teszteltem, összehasonlítgattam a 2013-as modelleket.A drágább modellek vékonysága engem se érdekel, magic remotot veszek hozzá, ha szükséges, jelenleg úgy tűnik éppen, hogy nem kell, ki tudom váltani a nem buta telefonomra telepített LG Smart Remote programmal.Beszéltem egy LG szervízes fickóvak, aki 660- ast vásárolt, ugye abban meg csak magic remote van helyből és normál távszabi nincs.Hiányolta is azt, azt mondta, hogy csalódott ebbe a mozgásérzékelős csodában, nem lehet könnyen elérni vele egy csomó olyan funkciót, amit a normállal igen.Az egyik boltban ahol nézegettem a képet a digitlis tv adások igen ramatyak voltak rajtuk az otthoni jelenlegi 32 colos tv-émhez képest, ezért meginogtam, de szerencsére egy másik boltban már hozta az elvárható szintet ez is.Én se fedeztem fel nagy különbségeket a drágább és a 620-as készülékek között, a direkt ledes megvilágításnak meg örülök az élvilágítással szemben.Az meg hogy világít az LG logo, vagy sem, szintén nem érdekes.

(#25033) roomi válasza Ravenloft (#25025) üzenetére


roomi
tag

HI :D Szóval a konzolos játékok xbox360, PS3 közül honnan is fogom tudni, hogy nem a tipikus osztott képernyőny, hanem dual play ben teljes képernyőn mehet a kockulás. Mint írtátok a multis játék nem feltétlenül ,,támogatják,, a dp-t.

(#25034) roomi válasza sbalu1 (#25032) üzenetére


roomi
tag

A m.r távirányítóval nem érhető el funkció. Pl. mekyik? Én ma készülök megvenni a 660 -at. Meglepne ha mondjuk a készülék tudása egy távirányítón múlna. Lg házi mozi van a fiamnál majd használjuk azt a távirányítót. De most tényleg.

(#25035) roomi


roomi
tag

Tv beállításra van ötlet. Mondjuk simán szemre csinálom. Próbálok figyelni, emberi bőrszín , fű,víz, égbolt. Ja és fekete, fehér. Nekünk egy 55"Toshiba van gondolkozom egy kalibráláson, de a mostani beállításokkal nincsen hiányérzetem. Igaz összehasonlítási alap sincsen kalibrált készülékkel. A fanok azt mondják érdemes.

(#25036) gyorgy1961


gyorgy1961
csendes tag

Router segitség:TP-Link TL-WR940N vagy TP-Link WK1043Nd, Egy Lg La620s tulajdonos.Meg köszönném a segitséget mert ma rendelném,a kettö közül valamelyiket:de elfogadom további router típust is.köszönöm elöre is.

(#25037) gyorgy1961 válasza sbalu1 (#24998) üzenetére


gyorgy1961
csendes tag

Sajna tapasztalat, még kevés múlthéten kaptam meg,A kép gyönyörű a hang egy kicsit gyenge minőségű. A smart részét még nem tudtam kipróbálni most tervezek Routert vásárolni.a 3D része tökéletes.Majd a közeljövőben nyilatkozom a tesztek után. ;]

(#25038) sbalu1 válasza roomi (#25034) üzenetére


sbalu1
senior tag

Nem azt mondta a szervízes, hogy nem érhetőek vele el bizonyos funkciók, csak azt, hogy sokkal körülményesebben.Mondjuk van olyan funkció ami a normál távszabin egy gombnyomás, míg ugyanez a magiccal több, képernyőn keresztüli operációt jelent.Mondta is, hogy fog vásárolni hozzá egy hagyományos távszabályzót.Biztosan a netezéshez viszont a magic a jobb, mert egérként kezeli a kurzort.Kiegészítőnek a normál mellé a magic biztosan szuper, kérdés, hogy megér-e 10k-át?
Egy játéknál meg szerintem a játék beállításaiban találod meg, hogyha támogatja az osztott, illetve dual playeres módot.
gyorgy1961: Kösz, várom a leírásodat!Miben nyilvánúl meg nálad a gyenge hang?

[ Szerkesztve ]

(#25039) roomi válasza sbalu1 (#25038) üzenetére


roomi
tag

köszi. a routerral kábellel kössem vagy vezetéknélkül is jó lesz??

(#25040) sbalu1 válasza roomi (#25039) üzenetére


sbalu1
senior tag

Erre nincs tapasztalatom, mivel még a tv sincs meg, de én elsősorban ha lehet a vezeték nélküli verziót preferálnám.

(#25041) huncutka1029 válasza gyorgy1961 (#25036) üzenetére


huncutka1029
addikt

szia nekem a WR 940 N van , 300-as, tökéletes a tévéhez.

a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

(#25042) gyorgy1961 válasza huncutka1029 (#25041) üzenetére


gyorgy1961
csendes tag

Köszönöm már rendelem is.köszi'''''

(#25043) huncutka1029 válasza sbalu1 (#25040) üzenetére


huncutka1029
addikt

full hd tartalomnál, illetve 3D nél, a wifi kapcsolat akadozik időnként, mert a tv wifi vevője kicsit gyengu,
ha van rá mód akkor inkább UTP kábellel kösd rá, sokkal gyorsabb , és stabilab lesz.

a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

(#25044) sbalu1 válasza huncutka1029 (#25043) üzenetére


sbalu1
senior tag

Igen, mondjuk routernél ebben az esetben jobb a gyorsabb, nagyobb átviteli sebességgel bírot venni és ha ez nem áll rendelkezésre, akkor egyértelmű a kábeles variáns a megfelelő.Szerinted ezeknek a tv-éknek a wifi vevője gyenge?

[ Szerkesztve ]

(#25045) totalpatec


totalpatec
tag

Én nem vettem észre semmi akadozást, lassúságot, vagy bármilyen hibát a tévébe ( lg47la620) épített wifi-vel kapcsolatban. Minden tökéletesen műkszik. Sőt. A tévé minden funkciója hibátlan, ami szinte könnyet csalt a szemembe..
Eddigi életem során bármilyen kütyüm volt, (tévé, videó, dvd lejátszó, mobil, akármi) az mindig tartogatott valamilyen funkciót, gombot, ami vagy régiózár, vagy szabvány, kelet európa, kokom lista, vagy akármi bullshit miatt nem működött. Ezen minden működik! Minden gomb, ami csak van a távirányítón, az összes csatlakozó, a médialejátszó formátumkezelése, és a wifi is a Smart Share-el egyetemben..
Szóval bátran ajánlom bárkinek, akinek fontos az ár érték arány.
A Magic remote csatornaléptetésre és webfelületen navigálásra használható, továbbá amikor beírsz valamit a képernyőn egyesével a betűkre mutogatva teheted azt, ez nem sok, és okos teló plusz Lg tv remote app-al teljes mértékben kiváltható. Minden esetre kb. 10 ezer be kerül, úgyhogy nem egy nagy érvágás, ha valaki úgy érzi nem élhet nélküle.

(#25046) totalpatec


totalpatec
tag

Mondjuk full hd tartalmat még nem toltam rá wifin keresztül..

(#25047) Watt25 válasza totalpatec (#25046) üzenetére


Watt25
veterán

Oké, de ilyen szempontból nem a felbontás számít, hanem a bitráta. Egy 9Mbit/s-os MPEG2-es SD videó ugyanolyan valószínűséggel fog megakadni a Wifi miatt, mint egy 9MBit/s-os MPEG4-es FullHD videó.

Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/

(#25048) StSanya


StSanya
őstag

Alig várom én is, hogy megérkezzen a 32LA667S... Szerencsém volt, hétvégén levitték az árát 10 ezerrel, így sikerült 159 ezerért megrendelni. Most nézem, újra 169-re emelték... :))

"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."

(#25049) shteer válasza gyorgy1961 (#25036) üzenetére


shteer
titán

Ma mar alap a gigabit lan, igy a 1043nd. Vagy ha lehetoseged van ra, akkor wdr3600

..szerintem jónak tűnik

(#25050) totalpatec válasza Watt25 (#25047) üzenetére


totalpatec
tag

Fogalmam sincs, huncutka írta, hogy 3d és full hd tartalmaknál akadozik a wifi. Nekem eddig semmi sem akadozott. Ezek szerint, (bitráta) a full hd sem fog.. ;)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LG LCD és LED TV-k
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.