Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LG LCD és LED TV-k

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-01-21 19:00:29

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11001) Watt25 válasza kisp113 (#11000) üzenetére


Watt25
veterán

Ez már inkább digi topic lenne, de a válasz az, hogy csak be kell dugni. :) (Mármint a koax kábelt. Feltéve, hogy kábeles Digid van és nem műholdas.)

Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/

(#11002) sz.z.csicsi válasza Zoty4 (#10999) üzenetére


sz.z.csicsi
tag

Nehéz bizony.Csak az a baj hogy a kép minősége nem fog változni.Ott tartok hogy nem az ár miatt nem tudok dönteni hanem a kép.Nagyon sok plusz jó dolog húz az LG fele ,de sajna a legfontosabb a mindennapos -átlagos használat során a 2D minősége vissza billenti a mérleget.

(#11003) BlackJack80 válasza huncutka1029 (#10973) üzenetére


BlackJack80
csendes tag

Készülék: 42LM660s
Flash Player Version: 10.1.105.6
OS: Linux 2.6.35 (32-bit)
Böngésző: Safari

(#11004) pedrő válasza pedrő (#10997) üzenetére


pedrő
aktív tag

Utána jártam picit. A vásárlástól számított 3 munkanapon belül elvileg bármelyik MediaMarktban kicseréltethetem. Az okostelefon akció miatt felhívtam az LG-t és azt mondták semmi akadálya, csupán újra fel kell töltenem a szükséges dokumentumokat, adatokat. A debreceniben már nincs raktáron bontatlan, egy kiállított darab maradt csupán és nem tudják mikor érkezik a következő szállítmány. Van egy olyan fura érzésem, hogy Magyarországra előszeretettel küldik az ilyen gyengébb minőségű darabokat. Ennek fényében viszont lehet nem éri meg a fáradtságot, mivel nincs rá garanica, hogy a következő rakományok megfelelő színvonalúak lesznek.

(#11005) Zoty4 válasza sz.z.csicsi (#11002) üzenetére


Zoty4
őstag

az a mozgásérzékelős remote nagyon fasza. Tiszta WII, most sok olyan ficsöre van lgnek ami megfogott, de még visszamegyek párszor mielőtt kiválasztom a tvt amit évekig nézek majd :)
Az a baj 4 méterre van a kanapé a tvs állványtól oda meg azért inkább az 55" lenne jó, kisebb nem hiszem. Ennyiért meg már szolgáljon ki sok évig

(#11006) BrTH válasza BlackJack80 (#11003) üzenetére


BrTH
tag

Köszi az infot.

Azt megtudnád még nézni, hogy mi a TV-ben lévő SW verziószáma?

By BrTH

(#11007) honda23 válasza kisp113 (#11000) üzenetére


honda23
aktív tag

Kábeles diginél csak bedugod, csatornakeresés és már nézheted is, 5-10 perc.
Nem kell semmilyen kártya bele.

nincsen lehetetlen, csak tehetetlen

(#11008) blakey válasza Zoty4 (#10999) üzenetére


blakey
titán

Ezzel azért nem minden esetben értenék egyet, azonos kategóriában sokkal kellemesebb az LG, élethűbb színei vannak és a tuner is jobbnak tűnt, samuról váltottam lg-re, nem bántam meg, mindkettővel együtt lehet élni ha nincs a másik, de ha választani kell, akkor most is lg-t választanék. :)

"Eladó: X96 Max+ Amlogic box" - *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#11009) blakey válasza sz.z.csicsi (#11002) üzenetére


blakey
titán

Nem tudom, hogy mit és hogyan tapasztaltál, de nálam az lg-nek jobb volt a tunerje, mint a samunak, egymás mellett volt pár percig, otthoni körülmények között (samu 46d6510 vs. lg 47lw659s). Ami biztos, hogy mindkettőnél ki kell kapcsolni mindenféle nyavalyát és legalább mozi színprofil legyen, a többi színprofilban (nem isf) vannak rejtett funkciók amikhez nem lehet hozzányúlni.

"Eladó: X96 Max+ Amlogic box" - *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#11010) Zjunior válasza blakey (#11008) üzenetére


Zjunior
veterán

Én is ugyanezt vallom!
+1!

Jah nálam minden bevan kapcsolva magas dinamikus kontraszt, fehérség és nem
Mozi mód!!
Tudnál vmi jó színbeállítást adni??:)

Work Hard ™- Play Hard ™!!

(#11011) blakey válasza Zjunior (#11010) üzenetére


blakey
titán

Jó beállítást? Ez egyéni ízlés dolga, ha most dinamikus módban nézed, akkor amit adni fogok nagyon fakó lesz, viszont egy idő után megszokja a szemed és nagyon kellemes pillanatokat fog okozni. A neten nemigen találni normális beállításokat, mert mindig az adott helyiséghez mérten kallibrálják, de nekem általában hasonlóak a beállításaim plazma és lcd esetén is, persze lcd-nél még van háttérvilágítás is. Minden esetben mozi színprofil, de, kikapcsoltam a local dimminget és a trumotion-t (alacsony beállításon akár használható lenne, de nekem anélkül jobban tetszik) háttévilágítást felveszem 35%-ra (számozástól függ), kontraszt 90%, fényerő 50% (de a 659 esetében a 45% is jónak tűnik teszt alapján is) a szín 50% színhőmérséklet meleg (W50), gamma közepes (2.2) egyéb beállításokhoz nem nyúlok, még a valósághű mozit is bekapcsolva hagyom, nekem ez így nagyon kellemes képet ad, még a plazmások is megnézik és minden bementen jónak tűnik (a fekete színt eltérő, hdmi esetében alacsony, mert ott 4:4:4- ra vannak állítva a lejátszók, viszont RGB esetén (scart, yuv, stb) magasra van állítva, szóval ebben azért eltérnek). :)

[ Szerkesztve ]

"Eladó: X96 Max+ Amlogic box" - *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#11012) BlackJack80 válasza BrTH (#11006) üzenetére


BlackJack80
csendes tag

SW: 03.03.50

(#11013) Zjunior válasza BlackJack80 (#11012) üzenetére


Zjunior
veterán

Látom te is frissítetted!!:)

Blakey: Értelek, a a mozis módot én is néztem h fakóbb a kép de mivel ad szebb képeket később mint a dinamikus?:)
Kíváncsi vagyok;)!

Work Hard ™- Play Hard ™!!

(#11014) blakey válasza Zjunior (#11013) üzenetére


blakey
titán

Természetesebb, a "környezeted része lesz", minden hasonlít az eredetihez, nincsenek felesleges plusz dolgok amik "vizuális orgiába fajulnak" de semmi közük a realításhoz. A samuk is ettől tudnak szépek és jók lenni a boltokban, mert" mindent a szemnek de semmit a minőségnek" elven elkápráztatják a vásárlót aztán otthoni körülmények között mégsem az az igazi. Dinamikus mód semmire sem jó, gyakorlatilag minden szín rossz, a fehér besül, a fekete körül fehér aura keletkezhett, feketének nincs mélysége a bőr rikítóan pirossas, stb.

[ Szerkesztve ]

"Eladó: X96 Max+ Amlogic box" - *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#11015) jooker82 válasza blakey (#11014) üzenetére


jooker82
nagyúr

Ezt én is észrevettem egy boltban...h a samuknak szinteltebbre volt beállitva,mint az LG-knek...ez tufdatos lenne?kérdeztem is az ott dolgozót,de csak annyit mondott,h más jelen jön...

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#11016) tomyka74 válasza BlackJack80 (#11012) üzenetére


tomyka74
senior tag

nekem is 42LM660s van. jobb ha frissítem a szoftverét? bár én netet sem dugtam még rá

(#11017) blakey válasza jooker82 (#11015) üzenetére


blakey
titán

Tudatos, valahogy mindent el kell adni és igaz a mondás, hogy "nem minden arany ami fénylik". Okosan kell választani, de egy neonfényes helyiségben nehéz lesz, ott minden plazma sötét, élvezhetetlen, amelyik nem az dinamikus módban van és valószínűleg be fog égni, de általában minden tv-t dinamikus módba adnak el és sokan bedőlnek ennek. Kevés a tudatos vásárló és nehezen hiszik el, hogy esetleg a "gyengébb" képpel rendelkező jobb lehet.

"Eladó: X96 Max+ Amlogic box" - *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#11018) sz.z.csicsi válasza blakey (#11009) üzenetére


sz.z.csicsi
tag

Mozgó jeleneteknél az LG -nél alak körül elmosódás jelentkezik.3 boltba össz. kb 10 eladó jelenlétében meglepően fedezték fel ők is.Ne haragudj de nekem bárki -bármit mondhat de a 2D-je sokkal jobb a samunak.Az LG nekem lapos(2D) a samunak van tere mélysége(még mindig 2 D-Ről) A szine nekem sokkal jobban bejön a samué. Evvel ellentétbe nagyob sok dolog van ami az LG javára írok.Az üzletekben egymás mellé raktuk őket,nem túl húzott beállításokkal,ugyan az anyaggal. Ja és nem a lassított demó vagy hirtelen kapkodó képek jelenetek lejátszásánál.
Nagyon kellene nekem is az LM660s ,DE ha lehetne a 2D-je "samu" minőségben :C Ugyanis más mindenben az LG nyert nálam is.
Ja és nekem az LW659 kifejezetten rossz volt(bocsi)8-9 nap folyamatos nézés beállítás után se javult....Tudom ne mondjátok hogy az hibás volt..sajna az üzletben is olyannak látom.

[ Szerkesztve ]

(#11019) Zjunior válasza tomyka74 (#11016) üzenetére


Zjunior
veterán

Minnél frissebb annál jobb!:)

Work Hard ™- Play Hard ™!!

(#11020) blakey válasza sz.z.csicsi (#11018) üzenetére


blakey
titán

Nekem fura, mert nagyon jó. Elmosódás két esetben lehetséges, 1., nem mozi vagy játék módban van és minden képjavító be van kapcsolva, 2., minden ki van kapcsolva kivéve a local dimming, ebben a 2 esetben van utánhúzás, aura, bármi nem odaillő, de samunál is voltak érdekes dolgok. Nem boltban hanem itthon teszteltem, ja és volt mellette egy plazma is. Elhiszem, hogy te ilyet tapasztaltál, de nálam ilyenről szó sincs és a 2D meg rendkívül jó nálam.

Amúgy samut is beállítottam, hogy jó legyen, meg az lg-t is, egyedül a pana plazmához nem nagyon kellett nyúlni, mert alapból jó volt a beállítása, szóval értem, hogy miről beszélsz meg azt is, hogy mennyire "szakik" vannak a boltban akiket én világosítok fel, hogy ez meg az mégis, hogy van, erről ennyit.

Mindezeket annak fényében mondom, hogy az összes nagy márka lcd-je és némyelik plazmája is birtokomban volt. Még valami, alak körüli "elmosódás" rossz élességállításnál is előjöhet, ugyanis olyankor egy fehéres vonal lesz körülötte ami gyors mozgásoknál érdekes dolgokat tud művelni. Tényleg nem hiszem, hogy a 659, mint széria rossz lenne, mert ilyenem is van, azt viszont igyen, hogy rossz beállítás mellett érdekes képet kapunk.

[ Szerkesztve ]

"Eladó: X96 Max+ Amlogic box" - *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#11021) Danecay válasza sz.z.csicsi (#10996) üzenetére


Danecay
őstag

Értem! Ezekhez a TV-khez nincsenek MOD-ok, AHCK-ek stb? Anno a SAMSUNG-hoz volt egy csomó, pl. konkrétan további választható, gyárilag nem integrált képarányok. A SAMSUNG-hoz nem tettem fel mert ahhoz felesleges volt, de ennél látnám hasznát.
Még valami. A BEÁLLÍTÁS menüt csak ilyen nyomi módon a HOME menü alól lehet elérni, ahová egyrészt be kell lépni, másrést a nyilakkal min. háromszori megnyomásával odanavigálni, majd OK-zni. Ez min. 5 gombnyomás. SAMSUNG-éknál erre van külön gomb.
Ja és annak van valami értelme, hogy a navigációs gombok (nyilak) úgy kattognak, hogy ha az ember mellet alszanak, akkor inkább nem használja, tartva attól, hogy a másik felébred?
Most persze nem a SAMSUNG-ot akarom futtatni, csupán arról van szó, hogy ilyen volt az előző TV-m ami sajna nem működött mindig megfelelően és végül a garanciális javításból csere lett, így lett ez az LG47LW470s, ami számomra egy kicsit érdekes készülék, ugyanis nem igazán tudom hová tenni azt, hogy magyar nyelvű leírást nem is igazán találtam róla NET-en, leginkább csak német nyelvűt, az ARGEP-en is egyetlen egy találatot hozott korábban, most már egy sincs, de még csak az lg.com-on sem volt fen. Ráadásul a talált idegennyelvű leírások is egymásnak ellentmondóak voltak pl. HDMI aljzatok számában, támogatott fileformátumok lejátszásában stb. Ismeri valaki ezt a típust?

(#11022) blakey válasza Danecay (#11021) üzenetére


blakey
titán

Szerintem a 470S-es nem magyar piacra szánt készülék. Ha nem akarsz állítgatni csak színprofilt akarsz váltani vagy hangzást, esetleg képarányt, akkor ott a "quick menu". A samunál más ökörségek vannak, az biztos, hogy az lg nem az egyszerűt választotta, de nekem bejön, nem zavar és csak egyszer kell beállítanom mindent.

"Eladó: X96 Max+ Amlogic box" - *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#11023) pomk


pomk
őstag

Tudna nekem segíteni, hogy a következő mitől lehet:
LG 42LW4500, Kung-Fu Panda 2 3D, Kmplayer. A film az a típusú 3D, amiben szabad szemmel annyit látni, hogy függőlegesen 2 felé van osztva a film. A TV 3D funkció közül arra állítom, amelyiken a 2 függőleges virágos képet látom egymás mellett. Tegnap du. néztem, tökéletes volt. Ma folytatni akartam, ua film elindít gépen, kép kiküld TV-re, TV-n 3D átállít erre, és tök homály az egész. Olyan, mintha egymás felett volna 2 kép. TV ki/be kapcsolás után is ua. ez, másik filmmel ua. ez. Többi 3D-s mód nem is ilyen filmre való, azokkal eleve nem is jó. Valaki valami tipp?

Szerk.:
Elindítottam újra, mindent úgy csináltam, és most meg jó. Hát ezt nem értem... :F

[ Szerkesztve ]

(#11024) blakey válasza pomk (#11023) üzenetére


blakey
titán

Valószínűleg valami elállítodott 3D módban, esetleg későn érő típus, lassan "bootolt" a tv. :)

"Eladó: X96 Max+ Amlogic box" - *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#11025) benjoe1 válasza blakey (#11020) üzenetére


benjoe1
aktív tag

Nálam is (LW5590) jelentkezik ilyen elmosódás az alakok körül pl. egy focimeccs kövzetítés alatt olyan csatornán, aminek rossz a minősége IFS színprofilt (minden képjavító off) használva, viszont a local dimming (helyi sötétítés) alacsonyra van állítva. Majd kirpóbálom kikpacsolva jelentkezik-e.

#11021 Danecay
A beállítás menü elérése és a kattogó távirányító (törném el a kezét annak aki kitalálta) ritka bosszantó, venni is fogok egy tanítható távriányítót emiatt.

https://www.szarvaskovendeghaz.hu/

(#11026) pomk válasza blakey (#11024) üzenetére


pomk
őstag

Rájöttem, mi a gond. Előbb a filmet teljes képernyőre kell kapcsolni, és csak utána kell bekapcsolni a 3D módot. Először fordítva csináltam. :)

(#11027) BrTH válasza pomk (#11026) üzenetére


BrTH
tag

Mondjuk ertelmesebb megoldas eseten ez nem kellene, hogy problemat okozzon.

By BrTH

(#11028) pomk válasza BrTH (#11027) üzenetére


pomk
őstag

Evvel mélyen egyet értek!

(#11029) troland26


troland26
őstag

urak

Van valakinek információja arról , hogy milyen országot kell beállítani a tv-n amikor csinálom az alapbeállításokat ? Azt az infót kaptam , hogy , ha magyar-ra állítom akkor problémás lehet a digitális jel vétele . Van valaiknek valamilyen infója ?

(#11030) benvolio


benvolio
őstag

Na végülis a második TV-m egy 42LW5590 lett. 190-ért az MM-ből. Az EB már ezen megy. :)) Hát a 32"-os LD651-em szinte kisTV hozzá képest. Felesleges bármit is írni, volt róla elég szó itt, zsír nagyon ez a TV, pedig még be se lett állítva rendesen. :K De a hozzá adott +2 szemüveg az AG-F200, az szerintem ki lett cserélve benne, mert 2 színes party-s van a dobozába, ezért holnap visszamegyek reklamálni. Azért ez így nem járja, hogy merik kicserélni. :(((

(#11031) blakey válasza troland26 (#11029) üzenetére


blakey
titán

Magyarra, nálam semmilyen gond nem volt mikor kipróbáltam?

"Eladó: X96 Max+ Amlogic box" - *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#11032) blakey válasza benvolio (#11030) üzenetére


blakey
titán

Nekem is partys volt a 659-hez. :)

"Eladó: X96 Max+ Amlogic box" - *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#11033) benvolio válasza blakey (#11032) üzenetére


benvolio
őstag

De az hogy lehet, ez a típus simán fekete színű és más formájú mint a party-s vagy nem? /Kaptam én is 5 partyst és 2 AG-F200-ast, de ezeknek nem egyformának kéne lenni, nem?/.

(#11034) benvolio válasza benvolio (#11033) üzenetére


benvolio
őstag

Na hirtelen rákerestem a neten, úgy néz ki, hogy mégse kell reklamálni, mert ebbe a videóba is színes. [link] Nekem is narancs, fehér van benne, úgyhogy nem szóltam. :B

(#11035) blakey válasza benvolio (#11033) üzenetére


blakey
titán

Nem tudom, hogy fekete-e vagy sem, elképzelhető. Az viszont vicces, hogy tv-hez ilyen party színűeket adnak. :)

"Eladó: X96 Max+ Amlogic box" - *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#11036) huncutka1029 válasza BlackJack80 (#11003) üzenetére


huncutka1029
addikt

Király,
akkor így már tényleg "teljesértékű" a böngésző
Mert nam csak a sz@os youtube apps-ból lehet videókat nézni, hanem az eredeti oldalról is.
:C
Talán egyszer az LW sorozat is kap egy flash 10-et
:U

a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

(#11037) huncutka1029 válasza blakey (#11035) üzenetére


huncutka1029
addikt

ezért hívják party pack-nak

Az LG filozófiája szerint, te otthon anyával, gyerekkel elnézed SzTK kertesen is,
e a haverok bulizni jönnek, csak fel kell dobni a hangulatot, és a vidám színek, meg az újdonság és látvány varázsára, majd ők is jól rákattannak, és ilyet akarnak venni.
Aztán 2-3 hónap mulva, el is felejted hol a 3D szmcsi, mert nem lesz olyan film, amit még nem láttál,
:B

a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

(#11038) Exelsior válasza pomk (#11023) üzenetére


Exelsior
senior tag

Szia ilyet tervezek venni 2hét múlva. Mi a véleményed? megéri? 168ezer lesz. Neked beválik?

Köszi. :N

Samsung galaxy fold 4 12/256 gb ,- Samsung Odyssey G6 S32BG650,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,Ryzen 3600, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 2X16GB,GeForce-RTX-3080-GAMING-TRIO-PLUS-12G-LHR/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,keychron k8,ROG Pugio II/Logitech G935

(#11039) BlackJack80 válasza huncutka1029 (#11036) üzenetére


BlackJack80
csendes tag

Így van működik a böngészőn keresztül is a Youtube!
Annyi hibája van, hogy nem lehet a videót kirakni egész képernyőre!

(#11040) BlackJack80 válasza tomyka74 (#11016) üzenetére


BlackJack80
csendes tag

Gondolom ártani nem ártasz vele!
Nekem automatice frissült miután rákapcsoltam a netre!

(#11041) BlackJack80


BlackJack80
csendes tag

Akinek LM660-as készüléke van milyen képbeállítások lőtt be?
Én nem vittem túlzásba!
Az energia takarékos üzemet autóba, a képüzemmódot intelligens érzékelőre raktam!
Minden egyéb képbeállítást kikapcsoltam!
Egyedül a helyi sötétítés van alacsonyra rakva és a
trumotion(mi is ez pontosan???) simára állítva!
Ez a beállítás a tévéadásoknál van én elégedett vagyok vele.
Egyébként upc médiakártyám van+HD csatornákkal!

[ Szerkesztve ]

(#11042) synar válasza blakey (#11020) üzenetére


synar
őstag

Köszi az ötletet, mindent átállítottam és kikapcsoltam (bizony a local dimminng is bezavart), ahogy írtad, így már tényleg nem remeg a kép és nem repül szaggatottan a focilabda. :R

[ Szerkesztve ]

(#11043) tomyka74 válasza BlackJack80 (#11041) üzenetére


tomyka74
senior tag

nekem DIGIkábel-m van + HDbox ( hiába a puccos tunere a tv-nek ehhez is kellett ) , játékgép(felhasználói), üzemmód, energiatakarék ki, háttérfény 70, kontraszt 90, fényerő 50, képélesség 42, színtelítettség 65, árnyalat és színhőmérséklet 0, a többi kikapcsolva.
szuper felbontás be, közepes gamma, zajcsökkentés közepes, Mpeg zajcsökkentés ki, fekete szint alacsony. így val belőve az én 42Lm660s-em!

érdekes,hogy a saját tunerével megkerestem a tv csatornákat egyszerűen élvezhetetlen volt ugyhogy én ezt is HDbox-ra kötöttem és így beszarás milyen képe van! ugyhogy ezen a tv-n is javítja a minőséget!!!
bár én azt hittem ehhez már nem kell majd a HDbox de mondom nélküle élvezhetetlen volt a tv csatornák! vagy valamit be kell állítani a tunerén vagy nemtom!

(#11044) humax válasza tomyka74 (#10988) üzenetére


humax
senior tag

szia

porobaj lejebb vinni a feny ero, es kapcsoj ki a dinamikus contrast.

Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok

(#11045) humax válasza Zoty4 (#10999) üzenetére


humax
senior tag

az igy van sajnos.

Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok

(#11046) tomyka74 válasza humax (#11044) üzenetére


tomyka74
senior tag

dinamikus kontraszt ki van kapcsolva!

(#11047) humax válasza Zoty4 (#11005) üzenetére


humax
senior tag

ha ram halgatsz ne szabad venned 55 lcd.
mert minnel nagyobb annal jobban torzitja a keper a 2d ben es csunja lesz sajnos.
ha nezel a mediaban es, 40 nak jobb kepe van mint 46 vagy 55.
inkab huz kozelebb a kanapet)
de en espesti vagyok ha gondolod jovo heten mehetunk egyut nezni, a tv ket.

Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok

(#11048) blakey válasza synar (#11042) üzenetére


blakey
titán

Szívesen, milyen beállításokat alkalmazol? Amiket leírtam valamelyik hsz-ben? Tetszik az így kapott kép?

"Eladó: X96 Max+ Amlogic box" - *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#11049) kemalboy01


kemalboy01
tag

Elég szépen megy le a 47lm660s ára...47lm660s

Ha ilyen faszán megy karácsony körül talán megvesszük

[ Szerkesztve ]

(#11050) Zjunior


Zjunior
veterán

Nekem eddig bejött a TV minden Okés!:)
Blakey-nek igaza volt nagyon jó a mozi mód bár nem minden esetben, de tényleg reálisak a színek akkor!:)
Kemalboy01!
Én 322-ért vettem kiszállítással!;)
Az tv-n keresztül nem tudok regisztrálni az LG Apps-ra...

[ Szerkesztve ]

Work Hard ™- Play Hard ™!!

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LG LCD és LED TV-k
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.