Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LG LCD és LED TV-k

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-01-21 19:00:29

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35001) OldAkita


OldAkita
aktív tag

És ha már rámjött az írkálhatnék téged kérdeznélek "Edenyke". Kérlek áruld el milyen routered van aminek az usb portján hdd van, amiről filmezel. Milyen a neted sebessége és routered ezzel a sávszéllel milyen Mbyte/sec sebességet produkál letöltéskor. Tudom hogy mindez nagyon off, de nem bírtam ki kérdezés nélkül annyira lázba vagyok egy ideje hogy a T-home-os Cisco router után kössek egy új routert aminek már megy az usb portja (Cisco-n is van usb de T-home, roppant tisztességtelen módon inaktívvá teszi)

(#35002) Zirowe válasza OldAkita (#35001) üzenetére


Zirowe
nagyúr

"OldAkita", már jó párszor leírtam, hogy wdr3600, 30mbit net, letöltéskor pedig 35mbitig is felmegy.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#35003) nufenen111 válasza snowball (#34987) üzenetére


nufenen111
tag

Annyit nem adnék érte.
Karácsony előtt vettem az apródról egy újszerű, karcmentes házimozi szettet.
Ez:
http://www.procinema.hu/termekkepek/jamo-s-416-hcs-3-5-0-hangfalszett_big.jpg

Ez:
http://www.procinema.hu/termekkepek/jamo-sub-200_mod1_big.jpg

És ezzel az erősítővel:
http://www.audiovelemeny.hu/termek.php?tid=398

Újszerű, karcmentes állapotban, kábelekkel, optikai, digitális vezetékekkel, 50-ért. Plusz rá van még kötve a egy 30cm-es magnat subwoofer, így a mélyet nem csak hallom, hanem érzem is.
Ilyen:
http://img06.aprod.hu/images_aprodhu/28431589_1_644x461_magnat-motion-sub-300a-lajosmizse.jpg

Így 5.2-es a rendszer, jobb, mint egy moziban.

(#35004) Lidl válasza OldAkita (#35001) üzenetére


Lidl
senior tag

Hali,

ha T-Home-os IPTV-d van, akkor vigyázz, hogy hogyan és milyen routert kötsz be a hálózatba.
Én a wifi miatt kötöttem be egy plusz routert az emeletre, és az alap bekötéssel elcseszte az IPTV-t. mókolni kellett, hogy jó legyen, de szerintem most sem 100-as ;)
Ha érdekelnek a részletek, akkor dobj pü-t, nem akarom itt szét offolni a topikot.

Köszi
Lidl

(#35005) Zirowe válasza Lidl (#35004) üzenetére


Zirowe
nagyúr

Havernal t-home cisco egybe router/modem volt, kb 3 perc volt konfiguralni az extra kulso routert. :U

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#35006) Lidl válasza Zirowe (#35005) üzenetére


Lidl
senior tag

Nem a képességekkel volt a gond, hanem azzal, hogyha az extra router WAN portjára kötjük a T-Home routerének a LAN portját, akkor a második router külön hálózaton lesz. (Saját DHCP, más IP tartomány)
Az alap T-Home-os routerben nem lehetett statikus route-ot beállítani, tehát a két hálózat között nem volt teljes az átjárás (a második hálózatról elérhető volt az első hálózat, de az elsőről a második már nem)
Ha viszont nem a WAN portba csatlakoztattam (tehát LAN-LAN és a DHCP-t kikapcsoltam a második routeren) akkor meg az volt a gond, hogy az IPTV broadcast-olta a WAN porto(ka)t, és a második routeren is megtalálta (ami persze nem is volt bekötve) és emiatt 2-3 percenként megszakadt a TV (megállt minden).
Természetesen minden azon múlt, hogy milyen eszközök vannak. Minden jó lett volna, ha a T-Home-os routerben lehetett volna statikus route-ot létrehozni. (nekem nem Cisco routerem van). Vagy ha a második routerben le lehetett volna tiltani a WAN portot, de a gyári szoftverben erre nem volt lehetőség.
Most úgy sikerült megoldani, hogy felraktam a második routerre egy DD-WRT firmware-t, amiben le lehetett tiltani a WAN portot. (Amúgy egy TP-Link router a második)

Csak erre gondoltam...

Bocsánat a hosszabb off-ért ;)

Lidl

(#35007) snowball válasza nufenen111 (#35003) üzenetére


snowball
tag

Igen, használtan lehet jó cuccokra akadni, én is szeretem second hand beszerezni a dolgokat. De esetemben egy rendes házimozi szett nem jöhet szóba. nincs hozzá helye a szobába. Meg az asszony is kivágna ha hazaállítanék egy rakat ormótlan hangfallal :) Ezért csak vagy valami kompakt házimozi jöhet szóba, vagy soundbar. Helytakarékosság miatt jobban preferálnám a soundbart (persze ha minden lehetőség adott lenne, valami 1000w-os házimozit vennék a szomszédaim szórakoztatására.) Nem házimozi hangzásra van szükségem elsősorban, hanem arra, hogy ha egy bluray filmet nézek ne kelljen a TV hangerejét 80-asra feltekerni hogy rendesen lehessen hallani az effektek mellett a beszédhangot.

(#35008) Zirowe válasza Lidl (#35006) üzenetére


Zirowe
nagyúr

Nem ertem ezt a bonyolitast.
Gyarin nem kell allitani semmit, gyari lant osszekotni kulso router wan portjara, kulson letiltani a dhcp-t es kesz az egesz.
Ha esetleg mind a ketto ugyanabban az ip tartomanyban lenne, akkor a kulsoet megvaltoztatni.
Openwrt-vel meg ennyit se kellett csinalni, csatlakoztatas utan minden magatol beallt.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#35009) sz.z.csicsi válasza Gicz (#34971) üzenetére


sz.z.csicsi
tag

Most már tényleg megnézek tüzetesebben egy ilyen plazmát,mivel én még eddig szinte mindtől "hány....am"
Fakó szín..(erre jött a válasz inkább sötétbe nézd) :)) ...király ,nappal ne tévézz.A feketét agyon dicsérik....sztem inkább a zöld felé húz.....na meg ilyenek. A lényeg ,hogy tényleg kiváncsi lennék rá...bááár néztem már de nem ragadtam le előtte.

(#35010) OldAkita válasza Zirowe (#35002) üzenetére


OldAkita
aktív tag

Kösz, igazad van, a keresőben is ránézhettem volna de ehhez ész is kellett volna hogy eszembe jusson :) Annyi rémlett csak hogy tőled vettem az öteletet hogy ez a legjobb megoldás ahogy írtad egyszer "router, minidlna, szamba)
Kösz az adatokat, router vásárlás előtti információszerzésben vagyok és nagyon nem mindegy milyen routert veszek mert kitilt a fiam ha az usb-s hdd-re routeren keresztül nem jön le olyan gyorsan a film mint a gépre jönne. Nekem 50/5-ös T-home kábelnetem van, de 6 Mbyte/s-nál gyorsabban soha nem jött le semmi. De figyelem, nem Mbit, hanem Mbyte! Ahogy összevissza olvastam a témában, úgy veszem ki 8Mbit/s sávszélességen 1Mbyte/s adatforgalom lehetséges. Tehát az én 50Mbit/s-os sávszélességemen a 6Mbyte/s letöltési sebesség lehetséges. Na ezt kéne valahogy elérni routerre kötött hdd-vel is.

Igérem nem offtopicozok többet, bár amennyi sületlenség előfordul itt és mindenhol, talán nem tiltanak ki :)

[ Szerkesztve ]

(#35011) OldAkita válasza Lidl (#35006) üzenetére


OldAkita
aktív tag

Köszönöm a figyelmeztetést, hál istennek nem IPTV-m van, hanem kábelen jön a "családi+hd" csomag. Ami a Cisco után kötött új Routert illeti, azon túl hogy képtelen vagyok dönteni milyet vegyek hogy el se galoppírozzam magam és túl olcsó, ezáltal gyengét se vegyek, a beállításokkal lesz még gondom, ugyanis a T-home azon túl hogy letiltotta a Cisco-n az usb portot, a kezelőszoftverből is eltávolította a "bridge" mód alkalmazását. UPC ezt engedi! Ahogy olvasgattam a Cisco topicban, "port forward" a megoldás. Hogy ez a kifejezés mit jelent, eszik-e vagy isszák, nem tudom :)))) De meg fogom tanulni!
Közben meg azt is ígérem hogy ezt a témát a routerek topic-jában folytatom, de az is lehet hogy aki itt tv-zik, azok közül sokan vannak ilyen cipőben és infot kaptak, ha másra nem arra igen hogy beleássák magukat a router-hdd témába

(#35012) Gicz válasza sz.z.csicsi (#35009) üzenetére


Gicz
addikt

ha megnézel egyet akkor ne a medai marktban vag yüzletben tedd, hanem valakinél otthon, lehetőleg egy panasonicot.

plazmát elsősorban mozizni vesznek. mozizni nem a nappaliban délután 2 kor szokás, hanem este 9 kor vak sötétben. fényes szobában szebbnek fogod látni az lcd-t, mert akkor a plazma fakó lesz, és szintelen.

töksötétben nézd meg, és mellette egy lcd-t is ha lehet, és nagyon meg fogsz lepődni!! :K

(#35013) ujhelyiferi válasza LucasGrant (#34977) üzenetére


ujhelyiferi
tag

Ezt a local dimminget élőben még nem láttam,de az is lehet h rögtön kikapcsolnám, mint a dinamikus kontrasztot zavar ha nézés közben állítgatja magát.A local dimmingot is hasonlónak gondolom.
Képminőségben lehet jelentős eltérés?

(#35014) LucasGrant válasza ujhelyiferi (#35013) üzenetére


LucasGrant
aktív tag

Világosban nagyon nem is fogod észre venni főleg boltban nem, inkább otthon sötétbe.

(#35015) tozso88


tozso88
csendes tag

Sziasztok!A kérdésem bugyutának tűnhet de kicsit le vagyok maradva ebben a témában.Az érdekelne hogy az Lg magic remote távirányító csak LG tvk hez jó vagy lehet pc hez is csatlakoztatni? A másik kérdésem az hogy ha nem lehet akkor létezik valami hasonló ami pcn használható?Köszönöm!

(#35016) LucasGrant válasza tozso88 (#35015) üzenetére


LucasGrant
aktív tag

Ezek a szériák csak Tv-vel működnek, PC-vel nem:
AN-MR200 - LW/LV széria 2011
AN-MR300 - LM/LS széria 2012
AN-MR400 - LN/LA széria 2013

(#35017) Lidl válasza Zirowe (#35008) üzenetére


Lidl
senior tag

Eddigi ismereteim szerint ez így nem működhet. A gyári lan-ról nem fog átkerülni a DHCP infó a külső router lan portjaira. Tehát bármilyen gépet kötnél a külsőre, az nem kap DHCP-től IP címet.
A DHCP információ csak ugyanabban a hálózatban "terjed", de a a külső router WAN-ja csatlakozik a gyári LAN-ra, akkor a DHCP nem fog átkerülni a külső LAN-ra.
Persze, lehet, hogy routertől függ, vagy kitaláltak már valami speckó protokollt, amiről még nem hallottam.

Szóval megnézem majd este (ha lesz időm) és meglátom, hogy így működik-e, de kis esélyt látok rá.

Mondjuk, ha a haverodnál is WDR3600 van, akkor lehet, hogy az tud valami ilyesmit. Nekem egyszerűbb, WR841ND van, az biztosan nem tud olyanokat, mint a tied.
Köszi
Lidl

(#35018) dr.bubo válasza Lidl (#35017) üzenetére


dr.bubo
őstag

A két routert a lan portjainál kell összekötni, nem a wan portal. második routerben DHCP kikapcs. és működik minden egy hálón. :)

Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm

(#35019) Zirowe válasza Lidl (#35017) üzenetére


Zirowe
nagyúr

Marpedig ez igy mukodik, a modem/router gondoskodik a dhcp-s kiosztasrol, a kulso meg nem.
Nem csak wdr3600al, hanem egy regi dlinkkel is igy ment.
Amugy nezz csak be a 3600 topicjaban, ott is az elao, amit ilyenre mondanak, hogy kapcsold ki a dhcp-t.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#35020) huncutka1029 válasza Zirowe (#35019) üzenetére


huncutka1029
addikt

régebbi gyengébb routereknél is bevált, ha a 2-ik routert acces pointként állítottuk be, akkor nem voltak gondok azzal, hogy a második routert, külön hálóra fűzte.
Modem---> router, egyíik wan portja a második router LAN portjára. --->netes felületen beállítod a routert mint AP-t,

És így a DHCP kioszt neki egy portot, és alá fűzi az ahhoz kapcsolódó eszközöket.Kész az egy
" hálózat drágaszáááááág"

;)

a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

(#35021) aXXon


aXXon
senior tag

Sziasztok!

Meg tudjátok nekem mondani, hogy mit jelent a típus nevében, illetve hát hogy mi a különbség egy

LG 42LK450-ZH

és egy

LG 42LK450-ZB

között?

Köszönöm :R :R

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

(#35022) Lidl válasza dr.bubo (#35018) üzenetére


Lidl
senior tag

Igen, ezt mondtam másodszorra. Most is így van megoldva nálam.
De ebben az esetben a T-Home-os set top box-ok broadcast-olták a WAN portot és ilyenkor 2 WAN port van a hálózaton. 2-3 percenként megakapdt a tévéműsor mond a két tévén, és kb. 30 mp-ig állt.
A megoldás, le kell tiltani a külső WAN portot, de a TP-Link gyári firmware-jében ilyen opció nem volt. Ezért cseréltem le DD-WRT-re.
Szóval megoldható, de nem csettintésre működik. Ezért jeleztem OldAkitának, hogy legyen óvatos, hogy milyen routert vesz.

Edenyke, Huncutka: Igen, ha AP lenne a külső router, akkor működne wifi-n, de WR841 nem tud alapból AP-ként viselkedni.

Köszi
Lidl

(#35023) huncutka1029 válasza aXXon (#35021) üzenetére


huncutka1029
addikt

itt a válasz, használjátok a keresőt

szerintem nagyjából nincs olyan kérdés, amire ne lenne válasz, a HSZ-ek között.

kivéve a nem Magyar modellek, és az idei modellek.. ;]

a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

(#35024) huncutka1029 válasza Lidl (#35022) üzenetére


huncutka1029
addikt

DE van benne,
a WAn beállításoknál pipáld ki a get IP with unicast DHCP opciót, és akkor felfűzi a többi routeredet , modemedet egy hálóra, ilyenkor érdemes beállítani az ARP listát is (bind /bind all) ilyenkor az idegen, listában ismeretlen hozzáféréseket nem fűzi fel nálam le van tiltva, mert nincs AP-m jelenleg.

a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

(#35025) Lidl válasza huncutka1029 (#35024) üzenetére


Lidl
senior tag

Nagyon jó! Most megint újat tanultam. Köszi szépen. :R
Sajnos nem emlékszem, hogy az én TP-Link-emben volt-e ez az opció. Nem kerestem, és mivel már lecseréltem a szoftvert, nem is tudom megnézni.
De megnézem, hogy a DD-WRT-ben van-e ilyen.

Köszi
Lidl

(#35026) SANYA28


SANYA28
csendes tag

Sziasztok!
Tegnap tulajdonosa lettem egy 42LA-660s tv-nek. Sharpom volt idáig, és nagyon szerettem, de most volt egy lehetőségem, amit nem hagyhattam ki.
Mindjárt lenne egy kérdésem. Néha olyan mű szerű a kép. Remélem értitek mire gondolok :)
Előző tv-en is ilyen volt a gyári beáll., és ki kellett rajta valami képjavítót kapcsolni, akkor okés lett.
Próbáltam állítgatni, de nem jöttem rá.
Remélem tudtok segíteni.
Üdv! :)

(#35027) sixpak válasza SANYA28 (#35026) üzenetére


sixpak
nagyúr

Hi. Tru motion-t rakd OFF-ra.

https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

(#35028) SANYA28 válasza sixpak (#35027) üzenetére


SANYA28
csendes tag

Szia!
Ez az, köszi!
Média lejátszóról mi az általános vélemény? Usb-ről, egy 720p film közben elkezdtem a beállításokban bóklászni, és a végén már semmire se reagált. Belassult, a film is elkezdett akadozni. Ez ilyen, vagy lehet javítani valamivel?

(#35029) LucasGrant válasza SANYA28 (#35026) üzenetére


LucasGrant
aktív tag

Hát ha műszerün a folyamatos mozgást érted, néha olyan mintha felgyorsítva lenne akár, akkor tényleg a trumotion kikapcs, ha mást értesz a műszerün akkor más lesz a megoldás.

(#35030) SANYA28 válasza LucasGrant (#35029) üzenetére


SANYA28
csendes tag

igen, ez volt az. Nem természetes a kép.

Jól gondolom, hogy a médialejátszó részével nem fogom kiváltani a wd tv boxomat?

Vagy viszi rendesen a hd filmeket, csak kifogtam egyet ami eléggé akadozik?

(#35031) _q válasza SANYA28 (#35030) üzenetére


_q
addikt

Nekem 620S van, de nem tapasztaltam semmi gondot USB-n keresztül pendrive-al 720p-nél és 1080p-nél, sőt 3D mellett se.

(#35032) SANYA28 válasza _q (#35031) üzenetére


SANYA28
csendes tag

Köszi a válaszokat, még próbálgatok.
Üdv!

(#35033) aTom_DJ válasza snowball (#34987) üzenetére


aTom_DJ
tag

Nekem ilyen van, csak feketében(3530) és maximálisan meg vagyok vele elégedve. Karácsonyra kaptam, és meglepődtem a hangzásán! Nincs doboz hang, egész jó a vezeték nélküli sub. la740-re van kötve, és ég és föld a tv hangszórójához kötve, pedig ugye az is 2.1! A legjobb, hogy nem kell külön távirányító. Bekapcsol, ha bekapcsolom a tv-t, és a hangerőt is tudom irányítani a tv-n keresztül.

[ Szerkesztve ]

(#35034) Zolom89


Zolom89
senior tag

Hali.
Kinéztem egy TV-t magamnak, LG 47LM649S a neve. Szerintetek jó választás lesz? 200K az ára, annyit szánok egy újra. LG42LE8500 váltana le.

Ui.: Egy normális tesztet sem találtam róla, akinek van valami infója róla ossza meg velem kérem :)

[ Szerkesztve ]

“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17

(#35035) LucasGrant válasza Zolom89 (#35034) üzenetére


LucasGrant
aktív tag

LM649S-t ne vegyél szerintem, az már bőven kifutó 2012es széria, az LE8500 maga idejében nagyon nagyon jó Tv volt, annak kb. a mai megfelelöje jobb képminöséggel, plusz funkciókkal az a 47LA740S.
Az LM649S, 2013as kiváltója meg a LA667S, azzal kapcsolatban meg LA660S néven találsz teszteket (annyi,.hogy az a fekete változat, ugyanigy rá tudsz keresni az LM640S teszekre, az meg ugyanaz mint az LM649S csak feketébe )

(#35036) Zolom89 válasza LucasGrant (#35035) üzenetére


Zolom89
senior tag

Iszonyatosan köszönöm! :R

“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17

(#35037) farkas-j


farkas-j
őstag

Kedves fórumozók! Letesztelné valaki, hogy az LA660-on (04.22.11 firmware) de lehet más LA is működik e a HDMI ARC-on a digitális hangkimenet? Szeretnék a végére járni, hogy a TV-ből nem jön ki hang, vagy a HDMI / VGA+auido adapterem nem jó a TV-hez, és azért nem jön ki hang. Nincs más olyan eszközöm, ami HDMI hangot tudna fogadni. Köszönöm előre is!

[ Szerkesztve ]

Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

(#35038) töky76


töky76
tag

sziasztok,
300-350 ezerig keresek tv-t. jelenleg egy lg47 lm660s van a hálószobában amivel nincs semmi bajom.De a nappaliba egy nagyobb tv kéne. a felhősödés nem kevés de csak teljesen fekete háttérnél látszik, szóval nem zavaró.
Mit ajánlotok?
Köszi

(#35039) Zanik válasza farkas-j (#35037) üzenetére


Zanik
addikt

Az adaptered nem jó. Csak HDMI 1.3-es csati van rajta, az ARC-hoz meg 1.4 kell!

Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

(#35040) crazyzozy


crazyzozy
tag

Sziasztok!

LG 42" 740S az IPS paneles?

(#35041) crazyzozy válasza crazyzozy (#35040) üzenetére


crazyzozy
tag

Igen az :)

(#35042) shteer válasza crazyzozy (#35041) üzenetére


shteer
titán

Ügyes ;]

..szerintem jónak tűnik

(#35043) Zirowe


Zirowe
nagyúr

Azert mokas, hogy hiper szuper allandoan online dual coreos tvket arul az lg, de szegyen, hogy az orat tovabbra is csak digitalis adasbol tudja magatol kiolvasni aramtalanitas utan.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#35044) SoundBox


SoundBox
tag

Sziasztok én egy LG 42LA740S Tv vásárlásán gondolkodom mi a véleményetek róla? "A kép már bekapcsoláskor rögtön feltűnt, hogy nem tökéletes a jobb felső sarokban azonnal észrevenni egy fényes területet ez sajnos a clouding vagy a neten backlight bleed" ezt egy hozzászólásnál találtam ez nagyon zavaró jelenség?
Válaszotokat előre is köszönöm!

(#35045) shteer válasza SoundBox (#35044) üzenetére


shteer
titán

Hol nezted/probaltad a tv-t?

..szerintem jónak tűnik

(#35046) SoundBox válasza shteer (#35045) üzenetére


SoundBox
tag

Nem próbáltam sehol egy tesztet olvastam róla és ott írták hozzászólásba! Amúgy most hétvégén fogok szétnézni a boltokban egy kicsit tesztelgetni...
http://www.geeks.hu/tesztek/130626_lg_47la740s_cinema_3d_lcd_teve_teszt?page=0,3

(#35047) Woodslave válasza SoundBox (#35044) üzenetére


Woodslave
nagyúr

eléggé, ha rákattansz :U

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#35048) SANYA28 válasza _q (#35031) üzenetére


SANYA28
csendes tag

Végül, hajnalban megnéztük azt a filmet. Semmi gond nem volt vele, szépen lejátszotta. Amikor írtam a problémáról, akkor lejátszás közben állítgattam, meg mászkáltam a menüben, és teljesen belassult, a film is elkezdett akadozni. Semmi gombra nem reagált, végül a kikapcsra reagált, de arra is várni kellett vagy 20 mp-t. Restart után minden ok. :)

(#35049) sz.z.csicsi válasza Gicz (#35012) üzenetére


sz.z.csicsi
tag

Ez jó! Egy tv éjszakára és egy nappalra :) ...

(#35050) farkas-j válasza Zanik (#35039) üzenetére


farkas-j
őstag

Lehet, hogy az adapter nem kezeli le a hangot . Azt viszont nem értem, hogy ez az adapter kifogástalanul működik a szép új céges Dell laptopunkkal és az itthoni Novatron médialejátszómmal is. A TV más érintkezőn vagy más kódolással adná ki a hangot?
Van aki használja a HDMI ARC hangkimenetet?

[ Szerkesztve ]

Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LG LCD és LED TV-k
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.