Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LG LCD és LED TV-k

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-01-21 19:00:29

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22001) ftamas0201


ftamas0201
senior tag

Én is egy illetve két kérdéssel fordulnék hozzátok. DLNA-n keresztül osztom meg a filmeket a tv és a gép közt, viszont ha több hangsáv van akkor nem tudok váltogatni a hangok közt. Ez normális? (LG 42lm620s) A másik pedig az hogy a csatornáimat elrendeztem, ezt lehet tárolni valamilyen szinten hogy egy újabb hangolásnál ne kelljen újra keresgélnem?
És szerintetek a beépített lejátszója a tv-nek ugyanúgy visszaadja a 3d-t mint mondjuk egy power dvd a gépről üzemeltetve?

(#22002) Cole86 válasza storm4 (#21995) üzenetére


Cole86
senior tag

ha ez így is van, 3napon belül kötelező cserélni a boltnak (LG nem számít ilyenkor) a magyar jogszabályok szerint illetve a 8nap elállás is még lehetséges..

ezek törvénybe foglalt jogok. nem?

>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P

(#22003) ferob válasza ftamas0201 (#22001) üzenetére


ferob
őstag

Ha használtad volna a keresőt, akkor mindkét kérdésedre meglett volna egyből a válasz, de még csak keresni se kellett volna, mert csak én kétszer írtam a hangsáv dologról ezen az oldalon.

Hangsávot váltani nem lehet, mert elrontották a frissítéssel már régebben, valószínű nem is fogják megcsinálni, hogy arra ösztönözzenek, hogy vegyél külső lejátszót.

A tv beépített lejátszója csak a felezett felbontású 3D tartalmakkal képes megbirkózni, így egy külső lejátszóval valójában többet lehet kihozni, de akinek nincs erre megfelelően erős gépe vagy konkrét lejátszója vagy éppen a tévét önmagában szeretné használni és nem pörgetni a villanyszámlát, akkor bőven elfogadható a tévé beépített lejátszója is.

(#21992) Cole86: Amennyiben személyesen is vetted, akkor is 3 napon belül bármilyen hibával kötelesek kicserélni, sőt ha interneten keresztül történt a vásárlás, akkor meg 8 munkanapon belül, bármilyen indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól, akármit talál ki a bolt.

(#21999) Azurooandrew: Némileg sarkítva a dolgot, inkább a megmagyarázás és a tehetetlenség jellemző az egész magyar cégre és a hálózatára, ha arról van szó, hogy bármely "kisebb" hiba ellen tegyenek, már csak azért is, mert az nekik pénzkiesés.
Úgyhogy bármely olyan hiba, ami mellett még képes vagy használni a tévét az a legtöbb esetben úgy is fog maradni.
Csak példának említem, hogy az ismeretségi körömben van egy olyan durván 3 oldalról keretesen bevilágítással küzdő (mint amikor a párás, havas ablakon kinézel) és több helyen foltosodó tévé, 2 pixelhibával, amivel semmit nem csináltak.

[ Szerkesztve ]

(#22004) blakey válasza Cole86 (#21992) üzenetére


blakey
félisten

Úgy tudom, hogy ezek még érvényesek:

"Első típusú: A maximum fényerő parancsra adott átlagos pixel válaszreakciónak nagyobb, mint 75%-ával való reagálása a minimum fényerőparancsra (mindig fényesen világít).
Második típusú: A minimum fényerőparancsra adott átlagos pixel válaszreakciónak kevesebb, mint 25%-ával való reagálása a maximum fényerőparancsra (mindig sötét marad).
Harmadik típusú: Egyéb nem elsővagy második típusú hiba, például egy beragadt subpixel. Az aktív mátrix LCD kijelzőknél minden egyes pixel pozíción 3 folyadékkristály cella helyezkedik el. Ezeknek a vörös, zöld és kék subpixeleknek (alpixel) az együttes működése teszi lehetővé a teljes színskála megjelenítését. Minden egyes cellát egy egyedi tranzisztor vezérel, mely közvetlenül a cella felett található. A tranzisztor meghibásodásakor az adott képpont mindig vörösen, zölden vagy kéken világít. (A tapasztalatok szerint ez a leggyakrabban előforduló hiba.)
Csoporthiba: Kettővagy több hibás pixel egy 5x5 képpontos területen. Ezen kívül a csoporthiba szabály kimondja, hogy nem lehet több mint kettőhibás fényes vagy sötét pixel egy 5 képpont sugarú területen. Szintén hibásnak számít az a kijelző, ahol egy 5x5 képpontos területen 2 vagy tövv vörös, zöld vagy kék pixel fordul elő. ISO 13406-2 Class II szerint az elfogadott hibák száma típusonként 1 millió pixelre vonatkoztatva:
1. típus - 2 db
2. típus - 2 db
3. típus - 5 db
4. típus - 2 db

LG PIXELHIBA TOLERANCIA
Az LG jelenleg egyetlen pixelhiba (alpixel is) cserére jogosít 3 napon belül. Az LG hasonlóan versenytársaihoz - nem enged meg főpixel-hibát, teljes pixelhibánál(ami három alpixelből áll) a monitor cserére jogosult. 1 teljes pixel, (főpixel) hibája egy nagy, 0,2mm nagyságú hibás képpontot hoz létre a képernyőn. Nagyító alatt ilyenkor látszik, hogy mindhárom alképpont működésképtelen. Ilyen esetben az LG monitorok cserére jogosultak.
Mivel a főpixel-hibás monitorok rendkívül ritkák és cserére jogosultak, az LG hibás pixelre vonatkozó leírásai alpixelekben megfogalmazottak."

(#22003) ferob
Tudtommal nem kötelesek cserélni személyes vásárlás esetén, a bolt jóindulatán múlik, persze ha van valamilyen hiba, mint pl. a szubpixel, akkor már más a helyzet, internetes vásárlás esetén igen, mert ott nem látja a készüléket.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#22005) redbulz válasza #20844032 (#22000) üzenetére


redbulz
tag

Ez elég bizalomgerjesztően hangzik, köszönöm! :)

(#22006) OldMike válasza ForWhhy (#21981) üzenetére


OldMike
őstag

Helló!

A következőket írtad (többek között):

"-egy új almenüpont, beállítások, kép, további beállítások, kívánt szín, itt lehet a bőr színét, a felhő és a fű színét kedvünkre állítani, ez egy nagyon jó beállítás ami a 3D élményt növeli, stabilabb képet ad.
-több paraméter jelent meg amely bekapcsolt 3D módban jelenik meg szöveges formában, a menü felső részén."

Szeretném tudni, hogy milyen tévéd van? Az én 42LM660S tévémen még a nyomát sem látom ezeknek a lehetőségeknek. Tévéműsor alatt látható, vagy valamilyen bemeneten? Esetleg úgy, hogy egy 3D-s filmet nézel pendrive-ról, HDD-ről vagy DLNA megosztással?

Tudnál-e esetleg fényképet csinálni a menüablakokról?

Köszi

42LM660S

(#22007) sz.z.csicsi válasza csizo13 (#21994) üzenetére


sz.z.csicsi
tag

:F

(#22008) Yogibear974 válasza Yogibear974 (#21965) üzenetére


Yogibear974
senior tag

Sajnos továbbra is jelentkezik a probléma. Megnézem RCA-Scart csatin, hogy produkálja-e. Amenyiben nem, akkor új
1.4 HDMI kábel csere és, ha úgy is, akkor el kell kondolkozni lehet, hogy TV probléma, még garis.:-)
(bár azért ezt nehezen hinném)

Üdv: -=Yogibear=-

(#22009) Cole86 válasza blakey (#22004) üzenetére


Cole86
senior tag

Köszi szépen ,de ez nem csak a monitorokra vonatkozik? Tv-kre is biztosan?

ferob : 24órán belül vissza lett víve ,de át sem akarták venni.. aztán nagy nehezen!

Végre kéne 1 hivatalos álláspont ,h akkor 3napon belül cserélniük köteles a boltnak ilyen és olyan rendelkezés alapján vagy baszakodhatnak és az LG 3 napos pixel garancia pedig tv-re is vonatkozik avagy nem?

kösz :R

[ Szerkesztve ]

>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P

(#22010) ForWhhy válasza Cole86 (#21992) üzenetére


ForWhhy
csendes tag

Üdv, a pixel hibára az LG nem vállal garanciát, vagyis a kézikönyvben le van írva, hogy erre nem vonatkozik mivel ez más gyártóknál is előforduló hiba. Természetesen bizonyos számú pixelek esetén kicserélik, de 1-2 világító pixel esetén nem. Kiégett pixelből 4-5 DB-nál se cserélik csak a felett, ez samsungnál is így van, konkrétan én samsungnál dolgozom és 1 világító pixelt elengedünk és 4 kiégetett is ha van közöttük 8-12 cm távolság.

[ Szerkesztve ]

SMTV

(#22011) ftamas0201 válasza ForWhhy (#22010) üzenetére


ftamas0201
senior tag

Én is leírtam a személyes tapasztalatomat az LG-vel kapcsolatban, de asszem levegőnek lett nézve. :)

(#22012) Watt25 válasza doriath (#21975) üzenetére


Watt25
veterán

mert minden földfelszini 1080-ban jön?
Nem, csak a valóban HD-s adások (3 ilyen van) jönnek 1080-ban, az összes többi SD, 576i-s. A leírás alapján valóban MPEG4-es a monitor, szóval érdekes a helyzet, mert legalább az SD adóknak be kéne jönniük. (4 van, ami ingyenes.)

Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/

(#22013) petoth


petoth
csendes tag

A guruk segítségét kérem a 21997-es hozzászólást illetően. Úgy látszik nem a húsvét hétfő volt a legszerencsésebb nap a kérdést feltenni. De lassan csak hazaszállingózik mindenki....

[ Szerkesztve ]

(#22014) Cole86 válasza ftamas0201 (#22011) üzenetére


Cole86
senior tag

Láttam, nem lett semminek nézve.. igazából akkor nincs LG 3napos ,de a boltnak a jogszabályok alapján kötelessége cserélni 3 napon belül tuti.. :K

>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P

(#22015) Kobe


Kobe
veterán

Hali

Letezik vmi hasonlo program mint a nero mediahome 4, ami mukodik 660s-el csak kisebb kalap szar mint a nero? nemkicsit felhuztam magam hogy az a kiba...ott program nem kepes 1 db filmet folyamatosan wifin attolni, 10x kell ujrainditani a programot, fel percenkent megall bufferelni

(#22016) ferob válasza Kobe (#22015) üzenetére


ferob
őstag

Én a Serviio-t mondanám a legjobbnak, de van, akinek a Plex jön be.

(#22017) kmarci25 válasza Cole86 (#22014) üzenetére


kmarci25
veterán

Sztem rosszul gondolod. :B A háromnapos bolti cseregarancia arra vonatkozik, ha hibás a termék. Miután azonban az általad említett pixelhibát hivatalosan nem tekintik hibásnak, ezért a bolt nem köteles cserélni, mert írom még egyszer: nem hibás a készülék. (Persze engem is zavarna, sőt... De most a hivatalos álláspont érdekel.)
A webshopnak pedig kötelessége visszavenni a terméket, akkor is ha személyesen vetted át. Ugyanis a 8 napos elállás a távollevők közti szerződéskötésre vonatkozik, és miután Te a webshopban rányomtál a megveszem gombra, azzal kötelezettséget vállaltál arra, hogy átveszed és kifizeted a terméket. Azaz a szerződés létrejött, az, hogy a teljesítés (termék átadása, fizetés) mikor történik meg, jelen esetben nem számít. Néhány webshop írja a feltételeiben, hogy személyes átvétel esetén nem érvényesítheted a 8 napos elállást: ez nálam a bullshit kategória. Jogszabály kötelezi őket a termék visszavételére és a kifizetett összeg visszaadására/visszautalására.

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#22018) HIJ


HIJ
őstag

Üdv!

Most vettem egy ipad4 -t. Szerintetek az mitől lehet hogy magyar nyelv beállítása után a naptárban és ezzel együtt mindenhol a dátum kínai karaktereket tartalmaz? Első bekapcsoláskor kínaiul indult...

(#22019) kmarci25 válasza HIJ (#22018) üzenetére


kmarci25
veterán

Nem tudom a választ, de szerintem nem is.az LG led tv-k topikban kapod meg a választ. Vagy az iPad-et az LG gyártja, és nem is egy tablet, hanem led tv? :Y :DDD

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#22020) HIJ válasza kmarci25 (#22019) üzenetére


HIJ
őstag

Hát ez félrement :)

(#22021) Kobe válasza ferob (#22016) üzenetére


Kobe
veterán

Plexet megnezem. Perpill egy 300mbps N es routerre van rakotve laptop es tv egyarant wifin keresztul. Mivel a router a tvhez kozel van ra tudnam dugni lan kabellel is csak nem tom erdemben stabilizalodna a kapcsolat ha a noti tovabbra is wifin keresztul kuldi a cuccot. De gyanitom a routernek el kene birnia, mivel a problema gyakran jelentkezik 720p nel is es avinal is, nem csak 1080pnel, gyanitom a nero szarakodasa okozza inkabb

(#22022) blakey válasza ferob (#22016) üzenetére


blakey
félisten

Egyik sem :), a legjobb az iSedora, minden hang, felirat átmegy, igaz a program szétszedi és "ő" állítja be nekünk, de végülis a lényeg működik.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#22023) brandy1


brandy1
csendes tag

Sziasztok!
Pár napja van 47LM640 tévénk. A gondom az, hogy az általam gondosan sorbarakott csatornákat visszarendezi az eredeti állapotra ha hdmi kábellel számítógépet csatlakoztatok. Van ilyesmi ellen valami trükk?

[ Szerkesztve ]

(#22024) ferob válasza blakey (#22022) üzenetére


ferob
őstag

Az iSedora, ahol a demo 60 percig működik (még csak nem is a lejátszás indításától kezdve, hanem a program indításától számítva) és ha ez miatt megvásárolnánk, akkor csak 1 tévéhez egy starter licenc, amihez csak 1 évig jár frissítés, az kerül legalább 6 ezer forintba. Sőt, aki 2 tévéhez akarná már annak most akciósan 17 ezer forintba kerül a 23 ezer helyett. :D
Arról nem beszélve, hogy a nyelvek és feliratok miatt egy filmet többször listáz. Mondjuk 5 sorozat résznél két hangsávval és 2 felirattal képes kismillió mappát és fájlt listázni az összes lehetséges hangsáv/felirat kombinációval (és akkor itt már meg se említem az olyan Blu-ray tartalmakat ahol simán van 6 hangsáv és legalább ugyanennyi felirat), valamint a tartalmak rendes címét se képes megjeleníteni és a nyers fájlneveket adja vissza, plusz lehetetlen vele pl. a sorozatokat mappába rendeztetni és még csak az online forrásokat sem támogatja semmilyen szinten. Kész káosz az egész, de akinek ez jó, az használja egészséggel.

Én inkább használom a Serviio-t korlátlanul, akárhány tévével vagy más eszközzel, ahol egy filmet egyszer listáz, normális borító/bélyegképpel, akár rendes magyar címmel, függetlenül a fájl nevétől, egy sorozatot egy mappába rendezve, évadok szerint és még a feliratokkal is megbirkózik. De képes még korlátozott megosztásra is, ha valamit csak magunknak osztanánk meg és egyéb eszköznek nem, sőt a metaadatok forrásának/módjának beállítására is, valamint a listázást képes megvalósítani rengeteg beállítás alapján, arról nem beszélve, hogy képes a médiagyűjteményt automatikusan frissíteni, akár megadott időközönként is.
De támogatja az online forrásokat és kiegészítőket, amivel pl. külföldi csatornák streamjeit lehet nézni, legyen az akár sport vagy sorozatokat sugárzó csatorna és az ottani fórumról kismillió ilyen lehetőség elérhető.

(#22025) blakey válasza ferob (#22024) üzenetére


blakey
félisten

isedora-val kapcsolatban igazad van, de nekem működik az összes eszközön, korlátlanul, ha valakinek fontos a felirat meg a hangsávváltás akkor jelenleg nincs más megoldás, a mappák számával is meg lehet barátkozni.
A serviio csak bizonyos eszközöket ismer, pl a pioneer Blu-ray lejátszót és a dune-t sem ismeri, alternatív mód van rá, de sajnos nem jó. Ha samsung, lg cuccok vannak, akkor azokkal működik, némely pana is rendben van, sony, wd is okés, de sajnos a dlna nem jó, ezért én nagyon ritkán használom.
Egyébként mindkettő telepítve van a gépen, ill. a plex is, de maradok a közvetlen csatlakozásoknál. :)

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#22026) ferob válasza blakey (#22025) üzenetére


ferob
őstag

Nem mutatnám meg képen, hogy az iSedora milyen mappaszerkezetet hoz létre az én megosztásommal és hány oldalon át kell görgetni mire megtalálom, ami kell. :D
De a Serviio is megbirkózik a feliratokkal, sőt akár be lehet állítani, hogy pl. a török feliratot részesítse előnyben, de elég könnyű bármilyen eszközt felismertetni vele, mert a konkrét profilok, amik megtalálhatóak, azok azért vannak ott, mert azokhoz az eszközökhöz plusz funkciót biztosít.
Amúgy a madarak csiripelték, hogy ha minden jól megy, akkor lesz a Serviioban olyasmi, amivel hangsáv preferenciát lehet beállítani és akkor ez az LG korlátozás egy az egyben mehet ahova akar. :)

(#22023) brandy1: A beállítások > digitális kábeltelevízió beállítása résznél az automatikus csatornafrissítést állítsd a Ki opcióra.

[ Szerkesztve ]

(#22027) blakey válasza ferob (#22026) üzenetére


blakey
félisten

Nekem nem kell bemutatni, mert nekem is van, ennek ellenére az egyetlen ami működésileg hibátlan.
Jó lenne egy normális dlna kliens, mert hiába a sok okosság ha ez a rész nem működik normálisan. Kiváncsi leszek mit alkotnak.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#22028) szercsa


szercsa
csendes tag

Sziasztok!
Vettem egy LG 37LM620S-t!
Eddig tökre jól szuperál, tiszta éles kép, stb.!
A 3D-t még nem tudtam kipróbálni, mert nincs külső HDD-m!
Ebben szeretném a segítségeteket kérni!

Mivel sem a TV-n, sem a PC-men nincs USB3-as, így gondolom ne ilyet vegyek?
Esetleg tippek a kapacítás nagyságáról és a lehetséges típusokról,
amelyek ár/érték arányban megfelelőek?
Olyanra gondoltam, amit tudok használni a PC-vel adat tárolásra, meg a TV-ről felvételre!

Előre is köszönöm a válaszokat!

(#22029) Watt25 válasza szercsa (#22028) üzenetére


Watt25
veterán

Ezt olvasd el: [link]

Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/

(#22030) ferob válasza szercsa (#22028) üzenetére


ferob
őstag

A kettő együtt nem fog menni, még akkor se, ha több partíciót csinálsz, mert a tévé megformázza a merevlemezt, szóval ezt tartsad szem előtt.
Valamint a számítógépen nem tudsz mit kezdeni a tévéről felvett tartalmakkal, ha ilyen célod is lenne.

[ Szerkesztve ]

(#22031) Watt25 válasza ferob (#22030) üzenetére


Watt25
veterán

Ha csak formázna, nem lenne gond. (lévén vinyón formázni csak particiót lehet), de particionál is.

Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/

(#22032) nortek70


nortek70
csendes tag

Sziasztok!
A következőben kérném a segítségeteket!
LG 42LM640S a készülékem típusa!A problémám röviden csak annyi lenne,hogy a telefonommal készített képeket nem tudom lejátszani a képernyőmön!Viszont ha videót készítek azt minden gond nélkül letudom játszani vezetékes csatlakozás nélkül!
Telefonom Sony XPERIA U!
Egy ismerősömnek szintén LG készüléke van,ott simán lejátssza a telefonban lévő képeimet vezetékes csatlakozás nélkül/LG LW5500ZE/tehát nem telefon hibám van!Lehet valamit állítanom kellene a TV.n de nem tudok rájönni,hogy mit kell csinálni!
Köszi előre is ha van valakinek ötlete!

(#22033) latis666 válasza Kobe (#22021) üzenetére


latis666
aktív tag

Nekem eddig a Plex jött be legjobban. Szép a pc felület és kiszolgálja a tévét. Bár szívem szerint valami olyat raknék fel ami youtube csatornát is tud küldeni a tévére mert nekem nem nem okos tévém van.

(#22034) brandy1 válasza ferob (#22026) üzenetére


brandy1
csendes tag

Megtaláltam, köszönöm, szerintem menni fog! :)

(#22035) ferob válasza latis666 (#22033) üzenetére


ferob
őstag

A Serviio erre is megoldás lehet.
Ha felraktad, akkor a további részletekről itt olvashatsz.

[ Szerkesztve ]

(#22036) olahjana


olahjana
tag

az LM620 nak az őj szériában az LA640 a párja?
csak mert az LA 200Hz-es, de elvileg beépített wifis, és az LG honlapján a panelra már azt írja FPR, nem cinema 3D. Mia különbség?
köszi

(#22037) Tompie


Tompie
őstag

Nyah, TV megrendelve a jofele.hu-ról. :)
Holnap már náluk is lesz, péntek délután hozzuk el. :)
Van valami amit átvételkor érdemes leellenőrizni / átnézni?

[ Szerkesztve ]

(#22038) olahjana válasza Tompie (#22037) üzenetére


olahjana
tag

doboz sérült-e, megvan-e minden tartozék, ragasztó eredetisége, (nem-e egy visszavitt, de újracsomagolt darab...)
képernyő épsége, garipapír.
A futár ha normális meg is várja, mert így probléma esetén nem kell visszamennie jegyzőkönyvezni
nekem ez volt pár napja, és kivárt mindent. Utána meg a garipapírt ellenőriztesd vissza az LG electronics nál

(#22039) Tompie válasza olahjana (#22038) üzenetére


Tompie
őstag

A futárok mi leszünk, mert személyes átvétellel vesszük, lesz időnk átnézni :)

(#22040) Johnny198612


Johnny198612
tag

Sziasztok,

Mostanaban szeretnem megvenni az elso LED vagy LCD TV-met.

A valódi 100 Hz és a FullHD lenne az elsődleges szempont egy legalább 37"-os képernyővel. Mivel notit, illetve PS-t is szeretnék majd kötni rá, fontos lenne, hogy az input LAG-ja megfelelő legyen játékhoz, és hogy ezeket az eszközöket jól kezelje.

Szép, részletes 2D megjelenítést szeretnék, a 3D és a SMART funkciók egyáltalán nem érdekelnek. 120-130 ezer FT körüli árban gondolkodom.

A Samsung topicban is megtalálható a kérdésem, de ott az eredmény mindenképpen 3D-s TV-ket hozott 160ezer körül, mert csak ezek garantálnak valódi 3D-t. Az LG-ről sajnos nem tudok semmit. Tudnátok tippeket adni?

Köszi előre is,
J

(#22041) olahjana válasza Johnny198612 (#22040) üzenetére


olahjana
tag

lm615-620, de inkább 42es méret annyira kicsi árban a diffi.
átalakít 3dbe is és nem készít ki hasokáig játszol szemüvegben.

(#22042) Johnny198612 válasza olahjana (#22041) üzenetére


Johnny198612
tag

Köszi a választ, meg fogom nézni élőben, meg utánaolvasok...

2D-s TV LG-ben sincs az igényeimnek megfelelő?

(#22043) nagyatt válasza Yogibear974 (#21965) üzenetére


nagyatt
tag

Nekem lm760 as tvm van, es ugyan ez a baja. Sajnos en ha mas HDMI-be dugom, akkor is ez a jelenseg. Ja es csak a Hm erositommel csinalja. Barmi mast rakotok, hiba.nelkul mukodik. Az LG szerviz azt mondta, hogy Main board hibas a keszulek. Meg nem.volt idom vele foglalkozni, de majd kiderul.

(#22044) Hege1234 válasza latis666 (#22033) üzenetére


Hege1234
addikt

én is a plex-re voksolok!

a plexen van youtube is! channel-nél kitudod választani

sőt vannak userek által készített alkalmazások is
[link]
így pl elérhetővé válik a felnőtt tartalom is
+ a tv-ről is letudod frissíteni könyvtáraidat
van ssplex is ahol fennvan rengeteg sorozat és film
meg még egy csomó minden

[ Szerkesztve ]

(#22045) nemjóbácsi


nemjóbácsi
csendes tag

Hello!

Mint zöldfülű nem vagyok otthon ebben a témában,
ezért szeretném kérni a segítségeteket , egy
LG lm42 3450 tv hez szeretnék venni külső merevlemezt
HD és 3D filmeket szeretnék nézni.

A kérdés lehet hozzá csatlakoztatni külső hdd-t?

(#22046) olahjana válasza Johnny198612 (#22042) üzenetére


olahjana
tag

42ls560 is jó lehet. [link]
a kérdés inkább az, hogy ha mi mennyit ér neked
42ls560 130e
42lm615 145e 3D talán jobb panel
42lm620 160e 3D jobb panel.
de olcsóbbat akarsz akkor [link]

(#22047) Laca0 válasza Kobe (#22021) üzenetére


Laca0
addikt

Próbáld ki a TVERSITY programot. Nekem ez vált be. Bár egy ideje nem használtam, de korábban csak ezzel ment akadásmentesen.

Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S

(#22048) kenwood3 válasza olahjana (#22038) üzenetére


kenwood3
őstag

" Utána meg a garipapírt ellenőriztesd vissza az LG electronics nál "

Igaz nem nekem szólt, de ennek mi a menete ?

Az esetek 99%-ban mobilról vagyok fent, ìgy a helyesìràsom nem tökéletes, és ékezeteket se hasznàlok mobilról soha!

(#22049) huncutka1029 válasza nemjóbácsi (#22045) üzenetére


huncutka1029
addikt

igen lehet,
ha használod a keresőt minden kérdésedre választ kaphatsz.azokra is amit még fel sem tettél,
előtted már több százan feltették.
:K

a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

(#22050) brandy1 válasza Tompie (#22037) üzenetére


brandy1
csendes tag

Én is ott vettem. Nagyon korrekt társaság, csak ajánlani tudom.

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LG LCD és LED TV-k
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.