Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-21 23:22:24

LOGOUT.hu

Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41146) verti1


verti1
tag

Kezdő GC tulajként lenne egy balga kérdésem... Az én gépembe nincsen PID. A "legtöbb" helyen azt olvasom, hogy olyan 93-98 fok körül csapolják a kávékat és onnan változtatnak rajta. Azt értem, hogy pár fok is teljesen más ízeket hoz elő és azt is, hogy egy PID beépítése a leg célra vezetőbb, de az motoszkál a fejemben, hogy miért van gyárilag 107 fokos termosztát a GC-ben? Létezik 100 fokos,95 fokos is. Nagy általánosságban nem lenne jobb egy alacsonyabb hőmérsékletre kalibrált termosztát? Egyenlőre klasszikus olaszos-csokis-robusztás blendekkel próbálkozok, de nem túl magas azoknak is ez a hőfok? Kinek mi a tapasztalata hőfokokat illetően illetve műszakilag lehet, hogy indokolt a 107-es, mert pontatlanabbul szabályoz mondjuk, a kis kazán miatt nagyobb a hőesése stb...

Köszi

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.