Hirdetés
- DPD tapasztalatok
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Asszociációs játék. :)
- A fintech árnyoldalai - a fordított bankrablás
- Milyen Ebook Reader-t vettem 2024-ben?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz WarLock07222 #101200 üzenetére
Arra mondjuk nem láttam infót, hogy honnan küldik. Ha nem EU, akkor erre még jön ~31%, plusz a végén írja ki, hogy mennyi a szállítás. Egy motoros verzióra 14 EUR jön még rá. Remélem, először magukhoz veszik őket, és nem kínából küldetik közvetlenül, ugyanis EU cég:
You can find us here:
EQUA d.o.o.
Koprska ulica 106d
1000 Ljubljana -
Toobee
veterán
válasz Parci #101206 üzenetére
Úgy vagyok vele, hogy itt a Kinu, aztán majd megy, amelyik a gyengébb. Az Ode-t is simán elengedem, ha szar, bár a mai filter alapján szinte biztos, hogy marad. Holnap meg bontok egy CasMo Wibeti filtert, már az új zacsis (nagyon szép lett), december 1-én pörkölték (lehet túl friss még). Ezt a Wombatban dupla naked espresszóként meg is kóstoltam (más profil), eléggé ütős volt. Ajánlott hely lett nálam. Workáért mentem, de az sajnos még nem volt náluk.
-
-
Wolfy999
tag
válasz WarLock07222 #101200 üzenetére
Ha valaki szervez egy ilyen osszedobost, en egy 90 euros tekerolantra szivesen beszallok.
-
bbuffy
senior tag
válasz Toobee #101209 üzenetére
Igen, ez az egy. Viszont itt a dilemmám az, hogy kézi, amit tudok vinni is vagy másik elektromos. Áhh borzalom.
Amúgy abban egyetértek hogy ha van lehetőség, mindent érdemes szeparálni....és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
bbuffy
senior tag
válasz Toobee #101215 üzenetére
1720 euro /622k/postával a nagy pakk. Ezen pakk vásárlója már májusban megkapja.
12 daráló. Jól hangzik, csak össze kéne állni rá.
Van még néhány őrült?[ Szerkesztve ]
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
pbalint
csendes tag
Én egy kézibe beszállnék.
-
Toobee
veterán
válasz Toobee #101222 üzenetére
6/7 motoros: warlock, bbuffy, parci, toobee, Peti16v, kukackonzerv
3/5 kézi: Wolfy999, sz.zs. pbalint
Koxx kérdőjellel? zárt fb csoporthoz mit szóltok? Már ha van mindenkinek. Rákérdeztem, hogy Szlovéniából jön-e, de elég valószínű, mivel azt írja lokációnak.[ Szerkesztve ]
-
Warloo93
tag
Sziasztok.
Tuning/űber gaggia tulajoktól kérdeznék.
Gőzölésben hogy teljesítt a gép? Elfogadható a teljesítménye, vagy vannak valamilyen kompromisszumok?
Köszönöm -
Toobee
veterán
Akkor ide próbáljatok meg bejutni:
https://m.facebook.com/groups/1402237053284614?group_view_referrer=profile_browser
Ha nem működik, akkor privátban jöhet a FB profilok linkje, ismerősök leszünk, és meghívlak benneteket. -
stereofan
tag
válasz WarLock07222 #101228 üzenetére
kézire lehet még jelentkezni?
fb nálam sem járatos.
köszi!minőségi kavéscsészék: https://bit.ly/2zlhnDo
-
RetepNyaraB
veterán
válasz hogyaza #101193 üzenetére
Semmiképp nem balfaszoználak le
Ha ilyen nevetséges áron szerzel leégésmentes rézserpenyőt/fazekat, nekem is kell!
Illetve mégse, mert nem megy indukción (ami amúgy is minden legalja, ha hihetünk Malatinszkynek )
Mert amúgy az első három találat keresőn:
serpenyő 1
serpecsenye 2"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Toobee
veterán
válasz kzoltann #101234 üzenetére
Az még egy sokadik lépcső, fejleszteni kell a bimbóimat, mármint az ízlelőket.
A FB mentes topiktagokat megpróbálhatom képviselni a zárt csoportban, de nem túl kényelmes dolog. 2 perc egy kamuprofilt létrehozni bravos profilképpel. Aki tud ide írni, annak valószínűleg az eszköze is megvan hozzá, csak egy mobil vagy számítógép kell hozzá.
-
HÁZIGAZDA
válasz RetepNyaraB #101235 üzenetére
az a malatinszky, aki anno pincérke korában balkáni trükkök garmadáját vonultatta fel saját zsebének örömére?
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
törölt tag
Akinek nincs facebookja, olyan mintha nem is létezne. Így maradtam ki a Roastopus versenyből is, mintha nem is lett volna, fogalmam sincs mi lett a beküldött pörkölésemmel, így aztán nem is tanultam belőle, csupán csak a fenti konklúziót.
-
Toobee
veterán
válasz #85578752 #101238 üzenetére
Pedig ez is lassan lejárt lemez a fiatalok körében. Sajnálom, ha emiatt marad ki esetleg valaki, de nem tudok hirtelen más platformot mondani, amin jó eséllyel fent van a többség, és tudunk is kommunikálni rajta úgy, hogy csak az abban érdekeltek lássák. Valószínűleg így is teleszemeteltem ma a topikot.
-
MODERÁTOR
-
Tomi_Sci
őstag
Van egy szép(nek tűnő) Europiccola Jófogáson, jó áron.
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
zolnagy
őstag
válasz Warloo93 #101245 üzenetére
Mondjuk ez én vagyok. Nekem sose akart igazán összejönni, amikor próbáltam, Parci meg simán gőzöl vele pl. Tehát próbáld ki. A hiba lehet, hogy bennem van
De tejhabhoz jó egy frenchpress is, csak több a mosogatnivaló. Ha minden nap kell, nem biztos, hogy a FP az ideális.[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
válasz RetepNyaraB #101243 üzenetére
képben vagyok, a borait is ismerem. de, főleg egy borásznál, nekem az ember is számít
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest