- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Digitális Állampolgárság Program
- Kis színes abszurdisztánból
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
MODERÁTOR
Egyébként meg rohadjon meg a befőttetek! Buta gyúrósok!
-
-
shteer
titán
-
spammer
veterán
De ő Carnivor kém
Egyébként honnan tudja akárki is, hogy kinek mi tartozik az érdekeltségi körébe? Lehet, hogy az enproteinem is valamelyik topiktagé, meg még ki tudja mik vannak itt
Csak egy SB kém van itt bevallottan (nem én), meg a Stillmas kémek.
Na mindegy, ti tudjátok. Lehet, hogy a döntéshozó(k)nak van érdekeltsége és nem akar(nak) konkurenciát
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz wertigo1984 #25783 üzenetére
tényleg nem értitek mi az az "érdekeltségi kör"? -
wertigo1984
őstag
Magyarul ha a kedvenc boltom elott csinaltatok olyan kepet, ahogyan 2 doboz Carnivor-on ulok, mikozben narancsos liquid Carnivor-t iszok, mellettem a csinos elado csajszi akinek a kezeben Beef Amino es ram mosolyog, de kozben en a kamera fele fordulva elegedettsegi jelet mutatok, az is torlesre kerul?
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
joshua7
veterán
válasz szőröscica #25747 üzenetére
Gratuláció.
Gondolom svédek voltak, hogy moderálni kellett a hsz-t. No komment...Semper Fi
-
Tamoo
MODERÁTOR
(#25772) spammer: Nem boltot nem lehet, hanem saját cuccot ... "érdekeltségi kör"...
Egyébként meg úgyis igazam volt. csak nem vártam ki eléggé.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #25775 üzenetére
monnyon le
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
spammer
veterán
válasz prot-ko #25753 üzenetére
Nektek ez a havi kiadás csak kiegre? Ennyi cuccossal illik izmosnak lenni
Szerk: én sem értem, miért van túllihegve, ha valaki beír egy boltot... Árverseny van úgyis, mindenki eldöntheti, hol veszi meg a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Casanova*
veterán
válasz Shadowbull #25767 üzenetére
értem,köszi! akkor előtte mehet ízesítetlen bcaa.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Shadowbull
addikt
válasz Casanova* #25764 üzenetére
vizet lehet inni, vitaminokat is betolhatod. Igazabol lehetne olyan turmixot is inni, ami egyaltalan nem tartalmaz ch-t, mondjuk whey izolatumot, de sok ertelme nincs, az izmod nem fog leesni.
A fent emlitett dietak egyebkent arra vannak kihegyezve, hogy a reggeli hormonalis allapotokat minnel tovabb fenntartsak, es igy a zsiregetes idejet is kitoljak. Az o tapasztalataik alapjan az a jo, hogyha a reggeli aerob utan sem tol az ember ch-t, hogy az inzulinszint nulla legyen, igy mehessen tovabb a zsiregetes.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Jinxb1rd
addikt
válasz jookomak #25749 üzenetére
Értem köszi. Többieknek is köszi.
Eddig én mindig kardioztam, régebben is amikor hirtelen lefogytam, akkor kardioval fogytam le, de most már félek, hogy esetleg az izom rovására menne, ezért megpróbálkozom a zsírégetős tartománnyal. Őszintén szólva nehezen képzelem el, hogy 3 fokos emelkedőn való sétálástól lefogynék, a gép szerint ennél van 130-as pulzusom...
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Casanova*
veterán
válasz Shadowbull #25762 üzenetére
értem! előtte lehet vizet inni, vitaminokat be venni? Van értelme? Szasanyi:
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Shadowbull
addikt
válasz Casanova* #25758 üzenetére
ez az alap testepito beallitottsag: ha nem eszunk, izmot veszitunk. A kulonfele atmeneti bojtolos dietakbol* szerzett tapasztalatok fenyeben ez messze nem igy van.
* leangains, harcosok etrendje, eat-stop-eat, carb back-loading es tarsai.
-
Casanova*
veterán
válasz wertigo1984 #25760 üzenetére
+1 kiütöttem volna az összes fogát
-
wertigo1984
őstag
simaszk a fejre azt rogyasig vertem volna, de minden tiszteletem a Tietek szep volt!
Casanova
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Casanova*
veterán
válasz Shadowbull #25757 üzenetére
éhgyomorra aerob edzés nem veszít az izomból? Vizet lehet inni előtte, vitaminokat bevenni? Tamoo: az akkor nem jó
[ Szerkesztve ]
-
Shadowbull
addikt
válasz Jinxb1rd #25748 üzenetére
a glikogen az tevhit, normal esetben az izomzat meg a maj rengeteg glikogent tarol, napokig tart kiuriteni ch-mentes dietaval.
inkabb hormonalis okok jatszanak szerepet: reggel nulla az inzulinszinted, es ez az allapot alkalmas zsiregetesre. Ha benyomod reggel a turmixot, akkol felmegy az inzulinszinted, es az erosen rontja a zsiregetes hatekonysagat. Igazabol ha iszol elotte egy turmixot, akkor mar tokmindegy, mikor csinalod az aerobot, annyi erovel csinalhatod este is. A reggeli aerobnak akkor van igazan ertelme ha ehgyomorra csinalod.
-
tajcsi
őstag
Szégyeld magad, hogy nem csináltatok action videót épp megnéztem volna...
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
Ijk
nagyúr
Kemények vagytok.
Egyébként óvatosan kell az ilyenekkel, mert ezeknél a férgeknél nagy eséllyel van kés is.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Jinxb1rd
addikt
-
szőröscica
addikt
Tegnap elkaptunk két tolvaj ******* Miskolcon, a diósgyőri piacnál. Autóban ültünk haverral, mikor látom, hogy egy öreg néni áll a zebra előtt két nagy szatyorral, erre odamegy egy ******gyerek, kitépi a kezéből a zacskót és elkezd rohanni vele. Na, nem kellett több, padlógázzal utánuk mentem, haver közben már a lehúzott ablakon ordított, hogy mit csinálsz, teszed le?
Eléjük vágtam, kiugrottunk a kocsiból, kiabálunk, hogy teszed le rögtön! Húúú, úgy lesápadt a kis féreg, eldobta a szatyrokat, meg mondta, hogy jól van, jól van, nem csinált semmit, aztán elhúzott. Szerencséje volt, hogy eldobta őket, mert ha azokkal próbál elszaladni, kigáncsolom, aztán jól megrugdostam volna. Haver meg fekete öves dzsúdós, azt hiszem, tőle is kaptak volna.
[ Módosította: Tamoo ]
-
PowerBuldog
veterán
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
adam_
senior tag
"- Várj! Gondolkodj!
- Méér?!
... pihekönnyű hee.. "[ Szerkesztve ]
-
csiben1
tag
Sziasztok!
Reggeli kardió előtt benyomok egy fehérje turmixot, majd utánna egy teljes étkezés következik. Diétában ez így okés szerintetek?
You can walk straight through hell with a smile
-
tajcsi
őstag
válasz BÁ Nutrition #25724 üzenetére
Ja, ilyenkor csökkennek az agyfunkciók...amúgy is hülye az idő, isten ments h diétázzak még...
-
Radnix
senior tag
Unalmas vasárnapon megszületett a tápkieges xls-em, így néz ki a táplálékkiegészítésem, ha minden smakkol, és van rá lé.
[link]
hasznos lehet talán másoknak is, ha behelyettesítenek egy-két dolgot a cellákba.
Ennél többre szerintem nincsen szükség, viszont nagy gondban lennék ha valamit el kéne venni, talán a leucine lenne az, meg a kreatin. -
Casanova*
veterán
-
Woodslave
félisten
válasz wertigo1984 #25728 üzenetére
nem voltam annyira kemény
-
Woodslave
félisten
sprintelés a pályán, vad napsütésben, ebéd után, - jó ötlet
-
Radnix
senior tag
Tegnap láttam az aquaworldben a Molnár Petit, sajnos akkor ment kifele mikor mi sorban álltunk, nem tudtam fotóval zaklatni, minden estre nem kicsi a srác
Am valami erősember verseny volt a kinti részen, sok 100 kiló fölötti ogre volt kint(#25721) tajcsi: neked szerintem a kutyaszar is hatna ha rá lenne írva, hogy ultra mega testo gh booster extra
[ Szerkesztve ]
-
tajcsi
őstag
válasz BÁ Nutrition #25722 üzenetére
Ezt a kovetkeztetest honnan szedted?
"akik kura utan ezt hasznaltak a pct-ben" ezt a masik szerre irtam.MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
tajcsi
őstag
válasz Casanova* #25706 üzenetére
Nekem a tribux hatott. Nagyon nagy izomkemenyseget adott, igaz gh maxot is ittam vele egyidoben.
POST CYCLE SUPORT az Anabolic Innovations-tol azt mondjak hogy bszott jo cucc, es ezt tobben is mondtak, akik kura utan ezt hasznaltak a pct-ben, nem nolvat vagy mast. Ha pedig akkor hat, kepzelem milyen serkento lehet naturban...MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
Casanova*
veterán
válasz Shadowbull #25718 üzenetére
ez igaz!
[ Szerkesztve ]
-
Retech
csendes tag
Sziasztok!
Ma reggel arra keltem,h az egyik lábamon marha nagy piros csípés szerű dolgok vannak,ez alapból nem is lenne baj,de egész nap húzódik,meg szúr,és kicsit égető érzést is érzek benne.De én hülye elmentem ma guggolni,és az utolsó szériában az össze csipkedett combomból hirtelen elment az erő,és betakart a súly,ami miatt faszán meg is húzódott a bal combom.
Tudtok mondani valamit amitől kevésbé fog fájni vagy gyorsabban gyógyul?Tudom,h szar kifogás a csípésre fogni,de szerintem valami szuper mutáns génmanipulált szúnyogok voltak akik szabotálni akarták a fejlődésem
Köszi
-
Casanova*
veterán
válasz Shadowbull #25712 üzenetére
nem. Mert?
-
headhunter
addikt
"...Hazánkban a sporttáplálkozásban - ahogy a sporttudomány más témaköreiben is - az egészség centrikus megközelítés terjedt el, pedig ezen szemléletet az alkalmazott gyakorlat sok esetben a sportoló egészségének megóvása érdekében is cáfolja! Ez az „egészség centrikus" szemlélet - az egészség mint cél - tudathasadásos helyzetet eredményez..."
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz PowerBuldog #25710 üzenetére
tolódzkodás után kellett volna áthúzást csinálni! ezt utoljára.
-
PowerBuldog
veterán
amúgy mai melledzés:
45°- 30°-15°-os padon szabadsúllyal 20kg x 12-10-8
45°- 30°-15°-os padon szabadsúllyal tárogatás 12,5kg x 12-10-8
áthúzás 20kg 2x15akartam tolódzkodni is, de már alig éltem a végére
-
Casanova*
veterán
válasz PowerBuldog #25708 üzenetére
jaja! ettől lehet izmosodni. a sima tribulustól csak kanosabb az ember..
tudom én! olyankor lehet csuklóra,alkarra is edzeni.
[ Szerkesztve ]
-
PowerBuldog
veterán
válasz Casanova* #25706 üzenetére
anadrol tényleg jó. most változott is kicsit az összetétele, 1-2 napja írtam át
(#25709) Casanova*: ne is mondd, volt,hogy szedtem a aminostar tribulus terrestrist, és nem volt csajom... gondolom nem kell részleteznem, hogy milyen szar volt....
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Kleroo #25704 üzenetére
a Vörös Z 35 kilóval csinálja
én 10-14 között. de megmondom őszintén hogy nem vagyok meggyőződve arról hogy minden esetbe az a növekedés útja ha szétpumpáljuk magunkat.. 16-20 kiló között viszont érezhetően visszaeseik az izoláció, 16 még elmegy valahogy mondjuk, de nem erőltetem.
Ijk szerintem súly nélkül csinálja kbyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Casanova*
veterán
válasz tajcsi #25701 üzenetére
sima tribulus,nem jó. ez a májprotkós tribulus nagyon gyenge,a szkájtek tribux is fos. brutal anadrol a jó cucc,ez nem sima tribulus. komolyabb összetevője van.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
srácok! diétába belefér a trappista sajt ch nélkül? este 8-9 után túrót,sajttal szoktam enni. semmi ch-t nem eszek hozzá.
egy komment: a zsírok ugyan hízlalnak,de szénhidrát nélkül nem tudnak felszívódni,raktározódni.Én Atkinsezem aminek ugye a szénhidrát csökkentése a lényege és megengedi a zsírok fogyasztását.Rengeteg Trappista sajtot ezsek,zsíros húsokat nem ,mert azt nem tudom megenni.December óta 20 kilót fogytam.
-
szőröscica
addikt
Láb-bicepsz-alkar volt, gyilkos volt.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ez hány kilós súly? [link]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
tajcsi
őstag
májtrotyein tribuluszát próbálta e valaki? Meglepően /számomra/ jó árban vab a 270 darabos cucc. A kérdés, milyen. Nekem eddig egyedül a szájtek tribuiksz dolgozott, érezhetően. Csak most egy helyről szeretnék rendelni mindent, neh már a posta egye meg a fehérjémet
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Odyssey OLED G9: QD-OLED csúcsmonitor a tesztpadon
- További aktív témák...