Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tajcsi
őstag
Szerintem az itteniek 95% kövér kisdisznócska, de erre már rájöhettem volna. Konkrétan nem rád gondolok, csak bírom mikor jönnek a pár éves edzésmúltal rendelkezők a beszólásokkal...
azért nem jön normális válasz a kérdezőknek?
hrvp
te mit itt?
[ Szerkesztve ]
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
szasanyi
félisten
válasz wertigo1984 #25494 üzenetére
Konditerem a 3. (felső) szinten, légkondi nincs. Tegnap lábnap volt, és bár nem éhgyomorra mentem így is a rosszullét kerülgetett.
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz wertigo1984 #25490 üzenetére
Itt bent 28fok 80% páratartalommal. A héten még én se tudtam normálisat edzeni ... csak próbálkoztam.
-
xcds
őstag
válasz wertigo1984 #25494 üzenetére
Hát mondjuk éhesen már eleve nem jó edzeni. Én ha edzés közben megéhezek, eszek egy kis szőlőcukrot.
-
wertigo1984
őstag
Ez jo tanulo lecke volt, hogy ehesen porgetot inni, majd 2 orat edzeni=nagyonsz.r kozerzet. A legerdekesebb hogy a teremben ment a legkondi bar ugy is izzadtam. Koszi
Stheer a labazas megrosszabb ilyenkor, aldasom rad.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
xcds
őstag
Túlégetted, megesik. Ez a baj a pörgetővel, könnyen túl tudja magát hajtani az ember.
-
shteer
titán
Ehgyomorra max aerobot tolok, szoval nem.
Lab van es kurvameleg. Szenvedos.szerintem jónak tűnik..
-
szasanyi
félisten
válasz shteer #25462 üzenetére
Hehe.. azt meg főleg! Igen, a 3kg-s 4.5k - az íze.. ízetlen, semleges. Krémesebb (sűrűbb) lesz kicsit a shake, de igazából nem változtat az ízén. Nekem az ízesített Whey Core 100, ON 100% WGS vagy a Pro Enzy Fusion is túl édes lett a CarboX-tól, ezzel pedig nem. Mielőtt megvettem gondolkodtam a VitarGO-n, ne brutál drága, és az én szintemen nem is hozna annyival többet.
-
wertigo1984
őstag
Ilyen melegbe ti hogy a banatba tudtok edzeni? Ehgyomorra ittam porgetot, lementem vall-tricepszezni es mikor hazajottem, hanyingerem van es szedulok mint az allat. Hideg zuhany kicsit segitett, mostmar ehes is vagyok de nem merek enni. Volt mar veletek is igy?
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
tajcsi
őstag
Gyakorlatilag lehetséges...ugye a gyomor mindent képes megemészteni, Van akinek még a vasat is Ugye az egyik legfontosabb dolog a pozitív nitrogén egyensúly ami jó hatással van a beépülésre...az meg hogy vesebaj ez baromság...adna az ég hogy proteintúladagolásban haljak meg...nem a pepszikólától...
-
tajcsi
őstag
válasz shteer #25475 üzenetére
Megy az mellett majd hús is. Rizsa és kolompír is valamennyi, meg zőccség.
Igen, az elkövetkezendő néhány hónapot így tudom magamnak megengedni. De ha annyira vacak, hogy goxal se szívódik fel akkor meg nem veszem...nekem az íze nem számít...
Sokan mondták annó h szájtek az kaki..pedig nekem az egyik legjobb kombó a tribux+vmass35+isolate volt...meg a gh max.
Próbáltam már elite wheyt is na azt soha többet, az nem éri meg az árát. Ami viszont meglepett az a vaniliás bájtek proteinje, nem tom már mi a neve tescóban 6ezer párszáz volt utoljára az ára, nekem nagyon jó volt...MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
tajcsi
őstag
válasz shteer #25471 üzenetére
Látszata van inkább. Természetesen egy idő után érzem is a növekedést, teltebb, formásabb izmok stb.
Most az egyszer úgy adódott, hogy megengedhetnék magamnak egy kicsit extrémebb dolgot...jelen esetben, havonta 10kg fehérje plusz a gox...MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
Ijk
nagyúr
válasz tajcsi #25469 üzenetére
Nekem a biotekes fehérétől 15 perc 37 másodperccel előbb szűnt meg az izomlázam, mint a májproteinestől. De ott is az ízesítettel 2 perc 13 másodperccel tovább tartott.
De egyébként azt szoktam érezni a szedésüktől, hogy lefekvés után 2-3 perccel krva nagyot kell finganom.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
tajcsi
őstag
válasz shteer #25467 üzenetére
Ez szerintem egyenlő azzal hogy azt mondom báotek fehérje, az jó. Akár ennek is lehet haszonszerzés a célja...
Pont most amikor meg akartam kérdezni valakit hogy a májproteintől érzett e valamit szedés közben,. gondolok itt olyanra, hogy pl előbb múét el az izomláz..mert ugye azt nem érezzük, hogy növünk, de ha pl hamarabb lett vége az izomláznak akkor dolgozik, határozottan,...spammer
én akkor is rá fogok szavazni
[ Szerkesztve ]
-
Zomb€€
őstag
-
Casanova*
veterán
lefogyott,tömegelt,leszálkásodott..
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
PowerBuldog
veterán
válasz Coccolino_O #25453 üzenetére
ha nem itt dolgoznék is ezt linkeltem volna, de akkor elnézést
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Coccolino_O
őstag
válasz PowerBuldog #25449 üzenetére
Te az sb-nél dolgozol, Shadow meg valószínűleg nem az mp-nél...
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz Shadowbull #25441 üzenetére
Engem nem érdekel ilyen nagy volumenben a az ipar filozófiája, de ez biztos: amikor pénzről van szó (és itt sok pénzről van szó!) semmi sem olyan szép és jó, mint ahogy ránézésre tűnik. Azt sem hiszem, a közzétett adatok nagyon eltérnének a valóságtól, mert az illetőnek egyrészt miért állt volna érdekében, másrészt ugye a céget a közvélemény előtti alaptalan (!) lejáratás miatt különböző jogi igényekkel is felléphetnek ellene.
deniro2: szerintem a myprotein csak addig olcsó, amíg ízesítetlent veszel. Én az ízt preferálom, nem vagyok mazohista sem hc gainer. Nekem az ON 100% Whey Gold Standard jött be legjobban, igaz a legutóbbi 2.2kb doboz sem volt ócsó és nemrég emelték az árát.
MOD - eszerint nyilván nem egyforma az ízlésünk (ez nem is baj, más téren sem vagyunk valszeg egyformák), de az finom ízesített és az édes sz@r között baromi nagy a különbség.
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
válasz Shadowbull #25448 üzenetére
ingyen van és még én vigyem, perszeferikém
szerintem jónak tűnik..
-
spammer
veterán
válasz PowerBuldog #25447 üzenetére
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
PowerBuldog
veterán
válasz Shadowbull #25448 üzenetére
ja német, akkor nem szóltam
(#25450) spammer: a német myproteint reklámozni éri?
[ Szerkesztve ]
-
PowerBuldog
veterán
válasz Shadowbull #25445 üzenetére
-
shteer
titán
válasz Shadowbull #25445 üzenetére
Az izesitetlenbol vendegem vagy egy adagra
szerintem jónak tűnik..
-
Shadowbull
addikt
válasz deniro2 #25443 üzenetére
most latom csak, hogy van nemet nyelvu oldaluk, 60 euro folotti rendelesnel meg ingyen kihozzak (mondjuk a tobbi ceg is)
http://de.myprotein.com/home.dept
majd lehet kiprobalom. Csak ismeretlen termekbol nem szeretek egyszerre 5 kilot megvenni.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Casanova*
veterán
szerintem itt az ízesített májprotkót tesztelték a többi ízesített proteinnel. natúr májprotkóba még több fehérje van. több,mint a márkás ízesített proteinekbe..
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Shadowbull
addikt
válasz szasanyi #25435 üzenetére
"Szép álom, hogy bármely iparág majd saját magától sztenderdeket állít fel amiket aztán saját maga be is tartat saját magával, csak kár hogy ez maximum néhány holdkóros elméjében realizálódhat. "
Marpedig nem egy iparagban igy van. Az ironak lathatoan fogalma sincs az iparrol. Se.
-
Balupapa
senior tag
válasz Coccolino_O #25437 üzenetére
a scitec et te is kideritheted a batch numberrel )
[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
szasanyi
félisten
Poénnak szántam, mivel ilyen hájtömegből 40 nap alatt diéta + mozgás kombóval is többet le tud adni aki eléggé elszánt. Nem kell csúcs zsírégető sem.
MOD - ettől a marketingtől már herótom van... minden hónapban feltalálják a tutit, és persze legjobb áron. Csak hát ilyet, és ehhez hasonlókat is olvas az ember, és ha addig nem is, utána biztosan elgondolkodik. Szóval ezt is csak ésszel érdemes, különben sok pénz fölöslegesen kerül elköltésre.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz korcsillio #25404 üzenetére
Elég jó a forma.
spammer: Lehet nem egyről beszélünk, de nekem a bicepszemben van egy kb 1cm átmérőjű kicsit keményebb zsírcsomó. Nem fáj meg semmi csak kurva ronda esztétikailag. Felvágatni magam egyelőre meg nem akarom.
-
szasanyi
félisten
Ezt láttátok már? Őrületes átalakulás 40 nap alatt!
-
Balupapa
senior tag
-
spammer
veterán
Azt hittem, hogy valami nagyobb "titok", illetve megoldás lesz a cikkben Régen nekem is voltak ilyen savasodási problémáim. Nem is csoda, annyi CH-t (kenyeret és pékcuccokat) zabáltam, hogy szörnyű De most már csak a fitnesz!
(#25422) hrvp : aha, köszi Nem zavar, annyira nem látszik. Csak az előbb már összeparáztam mindent, hogy ez nehogy valami rák vagy ilyesmi legyen Hipochonder vagyok
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
"Kitérnék itt két elméletre: a hülyeség két véglete találkozik itt.
Az egyik szerint nem szabad vizet inni étkezés közben, mert a romlik az emésztésünk. Marha logikus, hogy vízben oldott tápanyagot nehezebb megemészteni: a helyzet az, hogy inkább könnyebb, a víz pedig nem nagyon bírja közömbösíteni a brutálisan erős gyomorsavat. Nyugodtan igyunk evés közben, az nem gátolja, inkább segíti az emésztést. "
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
S e t h
nagyúr
Ki az a srác akit ölelgetsz?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
spammer
veterán
Aha, hát megnéztem, mindkét alkarom van, ugyanott, a könyököm alatt. Nem fáj, soha nem is fájt, de elég érdekes, hogy akkor mi a franc lehet ez.
(#25417) deniro2 : köszi, megnyugtattál, akkor amíg nem fáj vagy zavar, addig szarok rá
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz spammer #25413 üzenetére
ez ilyen íngyulladás ami bedagad, de nem fáj, nem? olyan volt nekem is, régebben mikor állandóan ropogtattam az ujjaimat, szokj le róla! és magától elmúlik
képek róla hát ekkora nem volt! lehet ez mástól van!?!
[ Szerkesztve ]
-
-
spammer
veterán
Van valakinek tapasztalata a ganglionnal? Most olvastam épp az EV-t, aztán láttam, hogy írta valaki [link], rágugliztam, hogy mi a franc ez, aztán most látom, hogy az alkaromon lehet, hogy nekem is ilyesmi van, vagy a fene tudja... kb. 1-2 centi átmérőjű kis "púposodás", de nem fáj meg semmi, eddig nem is foglalkoztam vele.
Volt már valakinek ilyenje, vagy tudja valaki, hogy WTF?
[ Szerkesztve ]
-
Shadowbull
addikt
Tobb dolgot keversz ide, amik elso korben nem tartoznak a temahoz. Nyilvan van ezer es egy modja annak, hogy az ember szetbassza magat, es nyilvan rengetegen vannak akik meg is teszik, de ez a koxerek kockazati szintjet, sem felelosseget nem csokkenti egy fikarcnyival sem.
A hormonalis fogamzasgatlokkal valo dobalozas meg azert ment melle, mert ezen gyogyszerek hatasmechanizmusa, kockazati tenyezoi es hosszutavu hatasai nagyon is jol fel vannak terkepezve, ellenben a koxkoktelok hatasaival. Amiket raadasul ellenorizetlen forrasbol, orvosi felugyelet nelkul tolnak, igy fogalmuk sincs arrol, hogy mi van a szerekben valojaban. Az ismeretlen osszetevok kolcsonhatasairol meg aztan plane nulla fogalmuk van.
Igy szerintem nem allja meg a helyet az a kijelentesed, hogy a dohanyzas karosabb lenne. Masreszt nekem az a tapasztalatom, hogy a dohanyzas erosen visszaszoruloban van, szerencsere.
-
deniro2
senior tag
válasz korcsillio #25409 üzenetére
Akkó hogy mérted le azt a 15 kilót, ami lement?
-
Casanova*
veterán
válasz korcsillio #25407 üzenetére
és hány kg?
-
Ijk
nagyúr
-
spammer
veterán
Izmosabb vagy, mint a topik 90%-a, VISZLÁT!
-
spammer
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest