Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
venge
aktív tag
A barátom tegnapi linkjén felbuzdulva, gondoltam kipróbálom a 16/8-as böjtöt.
Van még 18 napom üdülésig, addig egy pár csaló nap beiktatásával (hétvégi kerti parti, stb.) meglátjuk mire jutunk.
A mostani 8 hetes diétával leugrott egy szűk öt kiló, bár ismerősök szerint, ennél többnek tűnik.
Mentem reggel a fiúkért, vittem őket dolgozni, mondja az egyik, hogy töltött lángost hozott reggelire.
Ú bakker! Addig motoszkált a fejemben, hogy 9 órakor elmentem vettem egy milánói - paradicsomos darálthússal töltött lángost!
De, majd holnaptól...[ Szerkesztve ]
-
-
Sotho
őstag
válasz PowerBuldog #26793 üzenetére
-
spammer
veterán
Szerintem a soppbilderes legyen.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Casanova*
veterán
Myprotein vagy Carnivor - marhahús protein. csak a csokis finom.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
PowerBuldog
veterán
kipróbálnék valami új fehérjét, mármint márkát. szerintetek melyik legyen?
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #26688 üzenetére
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Radnix
senior tag
válasz spammer #26783 üzenetére
Meglepően nyugodt, kellemes hangvételű válasz bunnytól, nem egy olyan indulatból odafosott böfögés.
más: szerintem felesleges kiakadni azon, hogy ki mit tesz ki facebookra, vagy hogy a hogy-ot h-nak írja...
Aki nem képes befogadni ezt a facebookos világot, annak nem kell regisztrálni. -
Radnix
senior tag
Már reggel mértem 2 napja 81,7 kg-ot, de már a pöcsöm kivan, edzésmentes napokon megdöglök a szénhidrátért, nagyon hiányzik
Ma guggolás 130x10 145x5
Sajnos a mejjem ismét megfájdult tegnap, 6. hete b@zdmeg...
72,5 kilóval nyomkodtam szűken egyenes padon csigatempóban és még úgy is fájdogált
A hasamon ma hasazás után megjelent 2 plusz ér, ahol eddig még nem láttamMás: egy ismerősöm, 41 éves, most újra belehúz, edzővel edz, heti 5-öt, főzik rá a kaját, kiszámolva minden makro, és pár hónap múlva valszeg bejön a kémia...
Mondjuk alapból nem kispályás, fiatal suhanc korában erőemelősködött, és ha igazak amit mondott, kibaszott erős voltCBL-es pajtások, nektek hogy megy a dolog? meséljetek ti is! hogy bírjátok a ch mentes napokat? mikkel szoktatok visszatölteni, erőben, testsúlyban testkompozícióban milyen változás állt be?
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz Zomb€€ #26778 üzenetére
Nekem is sok mindennel kapcsolatban vannak kétségeim. De vannak alapvető dolgok, és abban hiszek amit a logika diktál. Az pedig számomra nem logikus hogy ha éhes vagyok, nem eszek.
Wood: Nincs Ijk módszer, én csak azt csinálom mint a testépítők, a saját lehetőségeimhez mérten. Nyilván versenytömegelés, versenydiéta nincs, mert ahhoz verseny is kellene.
spammer: Nem tudom mennyire dagadt, mert az arca most elég keskeny. Csak mindig ilyen hobó öltözékekben mászkál.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Zomb€€
őstag
Komolyan mondom tisztellek, amiért ilyen meggyőződéssel tudsz beszélni dolgokról, amikről kb fogalmunk sincs. És ez tényleg nem offenz, mostanában divat lett nálam, hogy minden meggyőződésemet megkérdőjeleztem, és kb beleőrülök.
Muszáj az embernek hinnie valamiben, mert meg lehet b*szni..."Egyszer fent...egyszer fent!"
-
spammer
veterán
A bunni szerintem direkt hízik, hogy több logo elférjen a pólón
-
kukinyo
addikt
válasz shteer #26772 üzenetére
Hogy a viharba ne lenne jó, főleg a kolbász miatt.
Én csak ezeket teszem bele és így ízre is elfogadható: káposzta, hagyma, sárgarépa, zeller, paradicsom, húsleves kocka, csipet só, picike fűszer.Semmi rántás,sűrítés.
Múltkor a Sparba 99ft volt a dinnye és jó ízű.Két napra rá felemelték az árát 179ft-ra.(#26774) szasanyi: A széklet nem keveset lazul.
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz Shadowbull #26752 üzenetére
Akkor mondd ezt a gorilláknak, amik a nap 2/3-adát zabálással töltik. De sok más példa van az állatvilágban, de genetikailag a főemlősök állnak hozzánk legközelebb. Én örülök ha rendszeresen, napi többször tudok enni, rühellem az éhezést. 3 év alatt semmilyen emésztőrendszeri problémám nem volt, sőt amióta testépítő kajáláson vagyok azóta olyan prímán működik ahogy előtte soha.
Nincs évekig pangó salakanyag a belekben, ezt csak az ilyen "tisztítókúrás" csodaszerek reklámozói állítják. Nincs szükség semmilyen kúrára, léböjtre, böjtre, és egyéb marhaságokra. Kiegyensúlyozott táplálkozásra van szükség. Nem mi vagyunk az emésztésért, hanem az emésztés értünk.
Azt meg fel nem foghatom hogy ha az ember megteheti hogy eszik, minőségi kajákat, akkor mi a francnak sanyargatja a testét 24 órás és egyéb böjtökkel. Az oké hogy még izmot sem vesztesz ennyi idő alatt ha nem eszel, de minek? Ha valaki szeret szenvedni akkor csinálja, de az égvilágon semmi pozitív hatása nem lesz.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
spammer
veterán
válasz deniro2 #26769 üzenetére
Nem a nyúl a lényeg a történetben Speciel nekem normálisnak tűnt a műsor alapján, de ez mind nem ér semmit, ha utána köpköd a másikra (nyilvánosan).
De egyébként ahogy God is írta, jobb nem is tudni az ilyen dolgokat Az ismert(ebb) arcok közül nem is tudom ki az, akire biztonsággal azt lehetne mondani, hogy ő az életben is biztosan teljesen "normális" (mármint emberileg) és ő tényleg igazi példakép lehet (e sport tekintetében). Talán Vörös Zoli? Ki tudja...
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz whitezo88 #26766 üzenetére
Az egy dolog. De ha tényleg igaz az eset, akkor érdekes, hogy mégis leközölték róla a hírt Meg ha tényleg igaz a dolog, akkor nem jön ki jól az eset, hogy éppen az aktuális BBTV-ben szerepelt, utána meg fikkant a faszbukon... Mindegy, nem tudom mi volt, nem is lényeg, csak meglepő számomra, ha mégis igaz.
(#26767) GyurosAki: Te hány embert látsz, aki 230-akkal guggol?
[ Szerkesztve ]
-
GyurosAki
tag
válasz Woodslave #26701 üzenetére
Azt elmondják, hogy a szénhidrát ürítés-töltés, vízhajtás teljesen felesleges a beachboyoknak. De ha ilyen lelkesen szórják a tanácsokat, akkor miért a szétizolált pumpálást mutatják a 230as földigguggolás helyett? Amiből ezen
csillagászati költségvetésűműsor nézői a leginkább profitálhatnak. -
spammer
veterán
válasz whitezo88 #26760 üzenetére
Grat neki Mondjuk az egészet csak az árnyékolja be, hogy igaz-e, hogy a faxbukon volt köpködés a bunnira EV-ban volt erről pofázás, bár azóta nem olvastam, lehet, hogy azóta már tisztázódott...
-
shteer
titán
-
whitezo88
nagyúr
Body.Builder.Hu - A Testépítő Hírportál
Illés Norbi, a naturál Team Scitec tag, akit éppen most láthatsz az aktuális BB.Tv-ben, mindent megnyert a hétvégi INBA Magyar és Nemzetközi bajnokságon: Magyar és Nemzetközi Abszolút Bajnok lett! -
Woodslave
félisten
kérdés: próbált már valaki egy testrész nagyon nagy gyakorisággal edzeni? (tipikusan arra gondolok, hogy minden nap szétbaxni a bicepszet vagy hasonló)
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
deniro2
senior tag
Kétlem, hogy az emésztőrendszer évmilliók alatt úgy alakult ki, hogy pont az emésztés terhelné meg és mindenféle kiskegyedes tisztítóteák meg éhezés nélkül ne tudna megfelelően működni...
Abban van valami, hogy a sok szmét, amit a modern ember összezabál nem tesz jót z emésztésnek sem, de aki kiegyensúlyozottn kajál, annak ilyen gondja nincs, aki meg nem, z jobbn teszi, ha inkább emésztéssel (rostokkal) tisztítja magát és próbálja a homesztázist visszaállítani, minthogy valami beteg nagymosást akarjon a beleiben véghezvinni... -
Woodslave
félisten
azt nem hiszem hogy a belekben évek óta pangó salakanyagok lennének, de azzal egyetértek, hogy nem az a természetes és egészséges állapot, hogy folyamatosan dolgozik az emésztőrendszer. (testépítő céloktól most elvonatkoztatva) /mondjuk Kiefer szerint pont elég szünet amíg alszunk/
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
segit kiuriteni az evek ota pango salakanyagokat a belrendszerbol
Ezeket latta mar valaki, hogy ott vannak?
szerintem jónak tűnik..
-
Jojo5
őstag
válasz wertigo1984 #26729 üzenetére
Köszönöm!
Jövőhét hétfőn még egy szóbeli interjú, aztán pénteken mindenre fény derül.
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Shadowbull
addikt
válasz brownus #26748 üzenetére
ezt most hallom eloszor, de nagyon tetszik
a tapasztalatok azt mutatjak, hogy pont ellenkezoleg van, egy rovid bojt nemi meregtelenitessel segit kiuriteni az evek ota pango salakanyagokat a belrendszerbol, aminek csak jotekony hatasai vannak.
Gondolod hogy a termeszet nem keszult fel arra, hogy nehany napig nem jut kaja az emberi szervezetnek? Ha ettol szetrepedne a belunk, akkor nem lenne emberiseg, mert mar reg kihaltunk volna
pont arra nincs felkeszitve a szervezet, hogy tulajdonkeppen nyaklo nelkul toljuk a tapanyagokat, kulonosen a szenhidratot kabe nulla fizikai aktivitas mellett.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
-
Woodslave
félisten
válasz Shadowbull #26741 üzenetére
csinálom egy ideje. (illetve mostában csak néha) de mondom nem a kibírással van a bajom, hanem az azt követő túlkompenzálással, de az is inkább pszichológiai, mint fiziológiai szükséglet. (nem ér guglizni )
Ijk: nekem is fá,j vasalás közben meghúztam (mondjuk aki nős ember létére vasal meg is érdemli )
-
brownus
veterán
válasz shteer #26744 üzenetére
oo, már azt se tudom mi az a nap 24 órájában vigyorgok
más: átküldtem egy havernak ezt a böjtöléses cikket, és azt mondja, hogy ő úgy tudja, hogy nincs rosszabb a beleknek annál, mint hogy egy vagy több napig böjtölünk... sztem ez hülyeség, van ötletetek, hogy miért mondja ezt? ha totál hülyeség akkor hagyjuk, nem érdekes!
na, időközben megjött a válasza:
mert nagyon nem tesz jót a bélrendszernek, ha összeszottyad. kihalnak belőle a baktériumok, megrepedhet, stb. a beleinknek mindig kell valamennyi minimális tőtélék
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
2 hete fáj a nyakam néha kevésbé, néha jobban. Már nem tudom mit csináljak vele.
Tényleg igaz lesz a mondás hogy a hajnali merevedés az idő folyamán lassan felköltözik a nyakba.Lehet hogy el kellene menni orvoshoz.
God: Az nem lesz megerőltető, azt hiszem van is a fiókomban.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
brownus
veterán
válasz Woodslave #26738 üzenetére
lehet köv héten csinálok egy ilyen napot. késő du egy edzés, utána kaja, de mértékkel!
legújabb szerzeményem, ajánlom figyelmetekbe: camu camu ( mycaria dubia). most por formában vettem. (van kapszulás is)
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
Reggel volt bicepsz-hat. Most kezdek csak magamhoz terni, ugy kivett az erobol. De adta
szerintem jónak tűnik..
-
Shadowbull
addikt
válasz Woodslave #26738 üzenetére
a 24 oras bojt szerintem is extrem, de en szerintem nalam menne igy hogy megcsinaltam a 10 napos ch-mentes bevezetest a cbl-hez.
Szerintem ha valaki azt megcsinalja, akkor akar 24 orat is tud bojtolni, mert nincs raszorulva arra hogy folyamatosan meg legyen emelve a vercukorszintje.
[ Szerkesztve ]
-
Balupapa
senior tag
Voltam ebben a palatinus fitnessben, hangulatos, tiszta kis terem
_-=*WheelWhores*=-_
-
Woodslave
félisten
válasz brownus #26737 üzenetére
nekem is az a bajom a 24 órás (kb) böjttel, hogy kegyetlenül túlkompenzálok utána. Ami nekem működött, hogy ezen a napon volt a súlyzós edzés, utána érdekes módon meg tudom állni. (mármint eszek, de nem állok neki szalonnázni (csak vicc) vagy nem rohanom le a pékséget, de elég az edzés utáni nagy adag rizs meg hús.
-
brownus
veterán
válasz Shadowbull #26660 üzenetére
párszor próbálkoztam ezzel, hogy heti 1x egy nap csak teákat, folyadékot iszok, (max délután valami gyümölcslevet)
de nem bírtam ki este bezabáltam minden egyes alkalommal pedig tényleg jó lenne néha végig csinálni, mentálisan is erősödnék egy picit, tehermentesíteném legalább egy napra a beleket, stb. de weak vagyok....(#26736) deniro2 ,
[ Szerkesztve ]
-
hrvp
aktív tag
Norbi naturál, csak néha használt efedrint diétához, de azt is elismeri. És a fizikuma is hihető, nem szokott azért elképesztő formákat hozni, 20 év alatt egy tonna kieggel ezt el lehet érni.
(#26733) Ijk
Az a vicces, hogy akkoriban, sőt még sokkal-sokkal korábban is a festőknek, szobrászoknak mind megvoltak a megfelelő anatómiai ismereteik, most meg, hogy gyakorlatilag elég felnézni a netre alig lehet találni olyan művészt, akinek van fogalma róla hogy néz ki az emberi test.[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Radnix
senior tag
válasz God Vazzeg #26724 üzenetére
Engem is érdekelne, csak azt ne mond, hogy Norbi nem natúr, mert akkor tényleg harakirit követek el
-
korcsillio
addikt
Voltam olyan versenyen ahol előre leforgatták a riportot a győztessel a többinek fel sem kellett volna menni a szinpadra.... :'(
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
azt tudom, mert te azért járkálsz versenyekre, ismersz embereket
-
Casanova*
veterán
válasz God Vazzeg #26726 üzenetére
nem baj,hogy gusztustalan lesz érdekel, kíváncsi vagyok
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
mesélj!
-
PowerBuldog
veterán
válasz korcsillio #26722 üzenetére
Akkor a politika nem a te világod
-
Woodslave
félisten
válasz korcsillio #26719 üzenetére
félreértettél, tőlem nem kell bocsánatot kérni (senkitől se) mert én utálom a legjobban azt, hogy koxolnak és közben azt hangoztatják, hogy nem. Illésből kinézem, hogy igazat mond és nem koxolt soha (Lénárdról hallani ezt-azt de nem tudom honnan eredhet) csak érdekelt honnan gondoltad hogy nem naturál (leszámítva hogy izmos )
-
deniro2
senior tag
válasz korcsillio #26712 üzenetére
Mondjuk arra én is kíváncsi lennék, hogy mit is takar valójában a naturálság... Mindent lehet, ami legális? Mert nemrég olvastam valakitől, hogy soha nem nyúlt szteroidokhoz, csak prohormonokat használ, ami betű szerint naturál, de valójában baromira nem az...
-
spammer
veterán
Láttam már undorítóbb reklámot is, volt anno az a Bigyótökös kiscsaj, az csinált interjút egy teremben, aztán kb. 25x kihangsúlyozták, hogy csak Bigyóteket használnak, meg köszönik a bigyóteknek, meg álmukban is bigyóteket fogyasztanak
Amúgy a BBTV-ből tényleg ki lehetne vágni edzéseket, mert a kutyát nem érdekli, ahogy már a 125. videón nézhetjük, ahogy a Bereczki vállazik. Persze nem használnak tápkieget, csak a csalántea megy, meg a fahéjas rizs. Meg az egész interjú olyan volt, mintha a bunni írta volna meg a szöveget/válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
válasz PowerBuldog #26702 üzenetére
Szerintem egyrészt már az is bír reklámértékkel, hogy egyáltalán van bbtv, hiszen aki megnézi, az már ott van az oldalon, másrészt a reklámozást is lehet ízléssel csinálmi, nem feltétlenül kell a szereplők szájába béna mondatokat adni, elég lenne egy szájtek séker a kezükbe, vagy kreatin az asztalra, etc... Ráadásul ott a nyúl saját rovata, ahol direktbe is ajánlgathat akármit...
-
Woodslave
félisten
válasz korcsillio #26714 üzenetére
jóvan mindegy
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz korcsillio #26712 üzenetére
mert te tudod
-
korcsillio
addikt
válasz Shadowbull #26711 üzenetére
A "natural" annyit jelent hogy nem megy neki növi(csak pl. enantat).
-
Shadowbull
addikt
600e? na ne vicceljunk mar kerem
en sohasem szerettem igazabol a BBTV-t nekem egyszeruen unalmas es vontatott. Ahogy meg van rendezve az engem halalra idegesit, mondanak nehany mondatot, ami erdekelne, utana ugrunk edzeskepekre rockzenevel, ami meg kurvara nem erdekel, utana megint nehany mondat mas temaban, aztan megint videoklip, aztan visszaugras az elso temara. Hamar elvesztem a turelmem, megprobalok beletekerni, de ahhoz meg szar a lejatszo, a vegen megunom aztan kilovom a picsaba az egeszet.
A ket nagy benga allat kurvara nem erdekelt az elejen, a kiscsaj jo volt, de o is hol dumalt hol edzett, a vegen meg a natural ficko is erdekelt volna, de szet volt szabdalva az egesz a faszba, ugyhogy nem tudtam megnezni.
Mindenesetre azt lattam amikor arrol beszelt, hogy 20 ev kokemeny edzes es kajalas van a a fizikumaba, amivel egyebkent szerintem itt a topikban barki kiegyezhetne, meg a koxer sracok is, szerintem ezt nem kene a fiatalok elott mutogatni, mert abbahagyjak a picsaba az egeszet
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz PowerBuldog #26707 üzenetére
Vártam volna, de ezek szerintem nem fogod.
-
Eagl3
veterán
Hozzáteszem nyilván kell a reklám, meg is értem. Nem ez szúrja a szemem, régebbi részekben is volt bőven reklám és egyértelmű volt, hogy csak a szájtek, ellenben már baromira túlzás és gusztustalan ez a tálalása a reklámnak. Ez persze csak az én véleményem.
Coccolino_O: véleményem csak lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
Régebbi részek?
És mégis mi a szar kerül ezen 5-600 ezerbe?[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
500-600-ba?
Benzinpénz nincs ennyiben, "haveroknak/szereplőknek" meg gondolom nem fizetnek fellépő díjat. Vagy igen?
Vagy ez a nyúl óradíja? -
PowerBuldog
veterán
Azt vágod, hogy egy ilyen BBTV 500-600e Ft-ba kerül? Te pedig ingyen nézheted meg. Ha meg az elejét megnézed ott virít nagyban a Scitec logó, hol a meglepetés?
Nem az univerzum energiáiból nyeri senki a pénzt, hogy havonta legyen 1-1 új rész.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
én csípem Illést, de az én ízlésem szerint is kicsit túlzásba viszi. Jó mondjuk megtámogatna a scitec havi pár százezer értékű kieggel én is ezt mondanám
Tamoo: legalábbis legálisat kivéve csalántea (Namat is azt mondja, hogy versenyfelkészülésben nincs kieg)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Reklámblokkolók topikja
- Szólánc.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- War Thunder - MMO Combat Game
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest