Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lajmund

őstag

válasz Pocee #184393 üzenetére

Simán csak gyenge jellemre utal. Ezek azok akiket szekáltak a suliba és ilyen felnöttek lettek. Nem tehetnek róla másképp nem megy ehez szoktak hozzá. A többieknek meg a sok tesztotol beszükült a gondolkodásuk és csak azt látják Lajmund támad mi is támadunk. Közben Lajmund aki anti lakatos valójában csak a hulladék drága cuccok ellen támad nem az emberek ellen. Az más kérdés hogy furcsállom hogy miért ezeket fogyasztják tölem profibb gyuros arcok.

Na de beszéljünk másról. Tegnap kiprobáltam a shopbuilderes 28 grammos ajándék csomagot amit a vitaminokhoz kaptam. Fekete szeder és fehér csoki izzel. Na mondom ez biztos jó. Felemelt kis ujjal írom nehogy kocsma hangulat legyen mivel ez egy kultur környezet sok finom gyengéd emberrel. NEM FINOM. Igazából ettől függetlenül legszimpatikusabb a builder pl youtubon a sok látványpékséghez képest mert ott még vannak igazi tökös gyerekek de a fehérjéjük izé nem jött be ahogy a tobbi márka hokuszpokusz ize sem. Szóval igyatok maradok a naturnál amit inkább én izesitek.

Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés