Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- cigam: Mi az a HiDPI és Retina felbontás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rocker1
tag
Sziasztok!
Megyünk a Vörös tengerhez, és érdeklődnék, hogy vízalatti felvételekhez milyen vízálló tokot tudnátok ajánlani, ami bevált? Tudom, hogy IP68- as a telefon, de szeretnék biztosra menni. -
Neleta
tag
Update: VAn rá egy lifehack, kipróbáltam, és tényleg működik:
Makró fotót simán lehet ezzel a módszerrel készíteni:
https://www.youtube.com/watch?v=udqjRNMGKnc -
Neleta
tag
Sziasztok!
Szerintetek van arra megoldás szoftveresen, hogy MAKRÓ fotókat lehessen készíteni? Ez az egy, ami ebből a telefonomból hiányzik, de ez nagyon. -
Criminal017
őstag
Kint a februári 6.1 frissítés.
-
zoli669
tag
Sziasztok!
Vezetéknéküli gyorstöltéssel mennyi a telefon akajának feltöltési ideje?
Köszönöm: -
Benőke
őstag
válasz
Criminal017 #349 üzenetére
Inkább jó legyen mint hamarabb jöjjön.
Tuti dolgoztak rajta mert A52s -re hamarabb kint volt a januári frissítés. -
balu1977
senior tag
válasz
Criminal017 #349 üzenetére
Ráérek.
-
Criminal017
őstag
válasz
Criminal017 #348 üzenetére
~302 megás januári frissítés érkezett.
Már márciusi One UI 7-ről beszélnek... -
Criminal017
őstag
Elviekben az S25 széria első kiszállítása után (február 6-7) kapjuk meg a One UI 7-et.
-
amdboy
senior tag
Köszi. Asszonykámnak s24 ultrája van, nála vigan szaladgál
-
amdboy
senior tag
Sziasztok. Nem nagyon szoktam a mobillal játszani de egy játék amit youtubeon láttam megfogott. Le is töltöttem de telepités után kilép. Van ahol azt írják, hogy kevés hozzá a telo. Ez lehetséges? Valaki esetleg próbálta már? A játek neve: Maid of sker. Köszi a válaszokat
-
Benőke
őstag
Minőségi ugrást nem jelent. Kb ugyan az a szint.
Nekem A52s végig birta a napot simán, s24+ nem.
iOS be zár az igaz. dual sim es használat Androidon jobb szerintem.
Snapi 888 nagyon éhes jószág volt, semmi baj vele, és sebességben elégnek is éreztem. Minden telefonban éhes dög volt. Asus Zenfone 8 ban használtam. Melegedés az szerintem egy ideje minden telefonnál megvan.
Mindent összevetve mihez képest nem rossz az Exynos. -
batai15
félisten
Eredetileg s24u akartam de 300k többletet az iphone 15 ellenében nem ér meg.. Főleg hogy másfél évig bírtam max egy telefonnal.
Na meg a gen 3 is melegszik és én azt nem szeretem ..
Viszont egyre többször szűk kereszt metszet nekem az ios, és szeretnék minőségi ugrást szebb kijelzőt nagyobbat akku időt is..
Alapból nem otzkodom az exynostol a gyalázat s21fe snapi888 sem volt jó ami utolsó droidom volt. Melegedett nagyon,gyenge volt az akku idő is...
Viszont azért a régi exynos dolgok is meg vannak bennem még..
Viszont jó árba lenne az s24+ a telekomtol .
Holnap elmegyek a médiába és meg nézem.
S23u gondolkodom de legtöbb példány már másod kézből lenne, engem ez zavar.
Apropó valakinek nem ment a nespresso app működik azóta? -
Szerintem simán vállalható a készülék.
Rendeld olyan helyről, ahol az elállás nem problémás és akkor van 14 napod tesztelni.
Én nem igazán tapasztaltam ilyen térerő problémákat. Igaz nem is határ mellett lakom, de amióta megvan a készülék keresztül-kasul utazgattam az országban és nem igazán volt gondom vele.
2 SIM-mel, folyamatos BT, NFC, GPS, mobilnet, vagy WiFi mindig marad nap végére legalább 30% a készülékben.De nem akarlak rábeszélni, ha ennyire idegenkedsz az Exynos-tól.
-
Benőke
őstag
Ultra -t akartam, de annyira nagy a telefon hogy a + -t választottam üzemidő miatt, a kicsi feküdt volna igazán.
Üzemidő kb 20% gyengébb mint a snapis, tesztek alapján. Üzemidő elfogadható de a jótól nagyon messze van. A52s jóval jobban birja.
Fotók sem egyformák a tesztek alapján. Mindkét oldalra billent a mérleg, de a snapis felé többször. Fotókkal személy szerint elégedett vagyok, de nem fotózom, csak kattogtatok.
Sebességben semmi gond nincsen. Jobban melegszik, de nem igazán terhelem nagyon., nem játszom.
Amivel viszont van hogy hálózat fogása a snapis telefonokhoz képest érezhetően gyengébb. Korábbi A52S telefonom folyamatosan stabil és gyors na ez egyike sem igaz az S24+ ra. Nagyvárosban mozogva semmit se lehet észre venni. Határon azonban legutóbb 1,5 órán keresztül nem volt hajlandó hálózatra lépni. 2 hete kocsikáztam Ausztria felől Németországba. Nem volt hajlandó hálózatot találni, hiába indítgattam újra. Tartalékban az A52s mindig nálam van. Annak soha nem okozott gondot.
Ami furcsább hogy 2 sim -el (fizikai) használom és a sim 2 a jóval stabilabb, sim1 -el mindig baj van napi szinten. Határ mellett lakom. A52s semmi féle hasonló probléma nem volt, most sincs.
GPS. hát sokan dicsérik, de 2 dolog : lassú , és sosem áll irányba. Mikor kell konkrétan csak a szenvedés van vele. A52s agyon veri, sebesség, precizitás, gyorsaságban mindenben jóval jóval jobb ha GPS ról van szó.
Még véletlenül se válasz Exynos -os telefon -t. Snapis jöhet.Idén leváltom valami használhatóra. Közelében sincs a csúcskategóriának.
Fentebb olvastam hogy BT is szóba került. Frankón működik de aptx nincs, snapisban van. ha fontos. Ájfónokban sosem volt és nem is lesz...
-
batai15
félisten
Sziasztok ki mennyire elégedett a telefonnal? Eredetileg s24u néztem de nem vagyok benne biztos hogy kell annyira az s pen. Viszont az exynos vissza tart. Ip15 akarok váltani kamera akku rendszer és kijelző miatt.
-
Lumiere86
újonc
Sziasztok
Biztos én vagyok béna, de a kamerahangot hol tudom kikapcsolni? Illetve képernyőfotónál is csinálja 🫤
Előre is köszi a választ 🙂
-
balu1977
senior tag
Én csak átlagos user vagyok és teljesen meg vagyok elégedve a mobillal.
-
Benőke
őstag
S21 FE az egy nagyon éhes jószág volt. Ahhoz képest ez jobban bírja nem kérdés.
Üzemidő kb20% elmarad a snapi 8 gen 3 hoz.
Sebességgel semmit se veszel észre. Nekem mondjuk laggolt ameddig a ram plus -t nem kapcsolatm ki. (Nem is értem minek van bekapcsolva egyáltalán, 4G felett ez egy baromság úgy is, de lehet valami bug volt csak)GPS és az hálózat fogása az szerintem vacak nagyon. (Korábbi A szériás samu snapival agyon verte, és agyon veri a mai napig ezekben)
Sok nyűn van vele ilyen téren. Abszolutte nem megbízható.
Fotó / videóban online tesztek alapján kétséges de snapi felé billen a mérleg. Nekem ezzel nincs bajom. Bár nem vagyok hevi júzer.
Nekem többet nem lesz Exynos telefonom. Én megbántam nagyon hogy elhittem erről a xarról hogy jó. Maradj a snapinál. S23 vagy S24 ultra, vagy akármi. -
oxide83
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon szemezek ezzel a telefonnal viszont nagy bánatomra nem snapdragon procikkal jöttek ezek Európába. S21 FE-ről váltanék és kérdés hogy milyen lehet ehhez a telóhoz képest az üzemidő.? Illetve van itt olyan aki 4k 60FPS-ben videózik? Mik a tapasztalatok ilyen felbontásnál? Azért kérdem mert az S21 FE eléggé beakad ilyen felbontáson és jó lenne ha ezt a gyermekbetegséget az új telefon nem örökölné.
-
amdboy
senior tag
Update: a tükrözés volt beállítva.
-
amdboy
senior tag
Miért van az, hogy ha csinálok egy szelfit mondjuk bal oldalról és megnézem az albumban akkor "megfordul" a kép és olyan mint ha jobb oldalról fotóztam volna?
-
amdboy
senior tag
Kezdhetek aggódni, hogy én valami wishes telót vehettem?
Csak mert nektek már 2 frissités is érkezett, nekem meg 0
-
válasz
Criminal017 #316 üzenetére
Köszi
.
-
Sziasztok!
Jött frissítés. Valaki feltette már? Van tapasztalat?
Köszönöm.
-
válasz
Criminal017 #309 üzenetére
Nálam meg is piszkálta a képernyő beállításokat... Szép fakó lett minden
. De mivel ugyanezt már eljátszották az A52S 5G-nél is, így már tudtam, hogy hol kell keresni a probléma forrását
.
-
Criminal017
őstag
~400 megás frissítés érkezett, novemberi biztonsági javítással. Elvileg a OneUI 7 előkészítő verziója ez.
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! MMS-t nem letölteni. Azt írja amikor megjön a küldött adat, hogy nem áll rendelkezésre. Felhívtam a szolgáltatómat ( vodafone) de ők semmlyen beállítást vagy frissitést nem tudtak küldeni a simre mert szerintük ez készülék " hiba". Kérdésem az lenne, hogy ezt külön be kell valahol állítani a készüléken? Köszi a válaszokat.
-
Benőke
őstag
Router lesz az. Azokkal elő szokott fordulni.
Szolgáltatótól is sok függ, így az időszaktól, a routeről is, és hát ha sok a szomszédos wifi akkor attól is. Diginiél hálózat esténként megzuhan, a kapcsolat giga de olyankor nem fogja tudni a sebességet. Router amit adnak az az elmegy kategória, wifi az meg egy tragédia, érdemes sajátra cserélni. -
válasz
Criminal017 #303 üzenetére
Köszönöm.
Remélem nem a wifi chip rosszalkodik, hanem a routert kell csak resetelni. -
Hi.
Van még ez a banán story szöveg fotózásnál?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ránézésre talán ez a legunalmasabb Samsung csúcsmodell az elmúlt évekből, de a szoftveres trükkök élhető alternatívát kínálnak a Google Pixel után vágyóknak.
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi9 SE 64GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest