- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak1valaki
csendes tag
válasz Woodslave #125300 üzenetére
Én csak 1 kérdést teszek fel, és utána csak akkor írok ide, ha kérdezel.
Azt ugye tudod, hogy vérből semmilyen eredmény nem ad értékelhető információt? Csak a nyálteszt, ami számít. Mellékvese hormonok csak nyálból hitelesek, mivel nem oldódnak vízben, csak zsírban. Illetve kötőfehérjéhez "ragaszkodnak" a vérben. Ezért nem érdekes a vér kortizol teszt sem, mert nem a biológiailag aktív hormonokat mutatja, mint a nyál.
Részemről nem okoskodok, megadtam a kezdő lökést, akit érdekel, olvasson. És ha fáradtnak érzi magát, menjen el kortizol nyál tesztre, és meglátja milyen eredménnyel jár.
És azért nem linkelek, mert amit tudok, az nem a netről van. Hanem 7 kibaszott év, amit az orvosokra áldoztam, és nem tudták mi a bajom. Meguntam, tanultam, olvastam. Ennyi. Semmilyen cikket nem fogok linkelni, mert nem az én tudásom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Politika
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- RAM topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...