Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
xy.zsolt
őstag
válasz LanyUs #77548 üzenetére
Megnéztem az adott futásod és gondolom ott videóztál ahol 7:00ra csökkentetted kis időre a tempód. Szerintem a 7:00ás tempó senkinek sem okoz pattogós érzést, sokkal inkább olyat mint amilyet te is tapasztaltál. Szóval Take it easy!
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
törölt tag
válasz Peterhappy #77547 üzenetére
Napi háromszor vacsora, ezen most jót nevettem.
Nagy test, nagy fogyasztás.
Told a kolbit, ne hallgass rájuk. Időnként én is eszek.
Viszont te a súlyodnál fogva tudsz edzeni a szembeszélben is, Tomot meg elfújja jó messzire. Hívd egyszer ki a rekin egy jó kis szembeszeles 400m-re. -
LanyUs
senior tag
válasz #64052736 #77550 üzenetére
Ami mostanában bejött, hogy almával lazítom a fehérjedús palacsinta tésztát. Ebben már van 10 db tojás, 150g túró, 30g tea vaj, kerül még hozzá kb. 2dl tej és nagyon kevés liszt, olyan 100g. Jó a tápérték tartalma és távol áll a "csakalisztes" tiltólistás verziótól:
Tomot 400m-re? Max. ha háttal fut, de akkor meg folyamatosan mondja majd a magáét
ígyvanferi kihúzott a szarból Vacsora csak egyszer van!!! Béke
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz Peterhappy #77547 üzenetére
De várjál, ez nem úgy van, hogy a nap legutolsó étkezése a vacsora? Tehát bármennyiszer is eszik, vacsorázni csak egyszer fog (szívesen LanyUs! ).
-
tisn
addikt
válasz ígyvanferi #77556 üzenetére
igazan ugy a jo, hogyha ez az etkezes 18h-22h kozott folyamatosan zajlik
-
LanyUs
senior tag
Na nem offolok többet, de a mai az kifejezetten erős kezdés volt és nem futás szempontból Ma reggel fél piacos lángos + 1 pogácsa kis kolbásszal Na nem szívfájdításnak szánom, csak elmeséltem.
Tom! Ha esetleg elfújna a szél utánad nyúlok és megfoglak. Elhúzlak a hátszélig!!!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na ilyenkor kell a bojlertestnek odapattintani egy laza 15-öt.
Lazán kötött talaj, amin jókat lehet zakózni. Vaddisznócsicsergés a susnyásból.
A csalitosból bámészkodó, nudizó vének tanácsának üdvrivalgása.
Tépett hajú, tranyó boszorkányok sustorgása a lombkorona árnyékában.
Medvetáncot járó, majd kőfali pintyőn dorbézoló puttók könyökpirító hahotázása a közeli romok tornácán.
I.e. 1200-ból itt maradt görög vándorszónokok csontvázán megtelepedő, mélabúsan nézelődő cselőpókok látványa.
Keresetlen kutyagumin megbotló, réztrombitás, eltévedt baka, dühtől tajtékzó ábrázata.
Ez mind fellelhető egy kiadós futás alkalmával. -
Peterhappy
őstag
válasz ígyvanferi #77556 üzenetére
Szép mentés volt!
Tisn-nél a pont, valójában csak egyszer vacsorázik - kis szünetekkel, 18-22 között
-
törölt tag
Ezzel a kajálással mindenki máshogy van bekötve Én pl éjjel nem tudok enni, ill. lefekvés előtt 3ora emésztés a minimum. Aztán ha elkap az ideg… rétes, sült oldalasra, végső löketnek csokis Győri zabkeksz(250g) 3/4 része mindez délben.Másnap reggelig böjt(18ora) közte egy hajnali FM-al. Tom írta talán, hogy egy órán keresztül van “bekevert” üzemanyag.
[ Szerkesztve ]
-
Peetta14
tag
Erősen mérethiányosan ugyan, de Emag-on dobálják a Puma cipőket 19k-ért behúztam egy Liberate Nitrot
-
xy.zsolt
őstag
válasz #76500480 #77571 üzenetére
Én 16-17órakor vacsorázok, 2-3 kifli ezzel-azzal. Reggelire max 2-3 zabkeksz, de legtöbbször még ez sem (csak kávé) és mehet 10kor az edzés. Az ebéd viszont bőséges. 4-5 éve így edzek, eszek...és nem éhezek Minden fejben dől el! 2 flexymed kapszulát tolok be újabban és megterhelő tempó előtt reggel szódabikarbónás vízzel indítok...utóbbi fogyásra is jó naponta 1hónapi
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na, ma extra sokat aludtam magamhoz képest, kemény 7 órát, a hasam sem ment, az idő meg csodálatos volt.
Minden tiszta víz a reggeli esőtől. Terepen futottam, hol lekaszált, hol térdig érő gazban a fák között. A zoknim tiszta víz lett, de a hőháztartásom rendszabályozta a kihűlni készülő végtagjaimat, így hazaérve langyos víz jött a zoknikból, valamint a lábaim sem hűltek ki.
Rövid pólóban és nadrágban nyomtam, hej de jól esett mikor hűtötte a nedves fű, valamint bokor a lábam szárát. Vágtattam a magas gazban, mint egy megvadult dzsungelharcos.
19km-rel zártam ma is a napot, mint tegnap. Ma viszont alig terhelt le, talán a kedvező idő miatt és a kitűnő alvás okán és a terep is több volt.
Holnap ismét rápróbálok egy 19-re. -
Peetta14
tag
Lecsaptam egy újracsomagolt FR255 Music-ra emag-on, megnézem, mennyire meggyötört. Nagyon érik már a vivoactive 3 lecserélése, most becsúszott a lélekhatár alá az FR255 így.
@Chuck Norris sajna nem lelhető már fel a sony füles, amit ajánlottál, és elmentettem...kereshetek valami alternatívát. Ezt nézem, nincs valakinek? [link] Nem veszek 50k-ért, Jaybird nem érdekel. -
xy.zsolt
őstag
válasz xy.zsolt #77576 üzenetére
Szóval semmi más táplálékkiegészítőt nem fogyasztottam szinte soha (bcaa és a Jaat féle sókeverék volt régen rövid ideig kivétel) Tehát mondhatni, hogy a többséghez képest "kenyérrel és vízzel" nyomom az edzéseket.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tényleg srácok, ti itt többen is szedtek táplálék kiegészítőket. A BCAA nagyon megy mindenfele ahogy látom.
Kérdés! Mit vettetek észre miután elkezdtétek szedni, mi változott a teljesítményben, vagy a fáradás küszöbötökben? -
inf3rno
nagyúr
válasz #64052736 #77582 üzenetére
BCAA akkor kell, ha nem viszel be elég teljesértékű fehérjét. Jobb a regeneráció tőle, elmúlik az izomvesztés, attól függően, hogy mekkora a hiány. Ha valaki nem lát érezhető javulást, akkor viszont felesleges szedni, mert csak a vese megy szét a túl sok fehérjétől, vagy érdemes mérni grammra a bevitt fehérjét, esetleg vese vér tesztet csináltatni, hogy bírja e.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
Hi!King
őstag
válasz #64052736 #77581 üzenetére
Lyme kórra nincs oltás, de kullancs okozta encephalitisre van, amit mindenképp érdemes beadatni, mert ugyan sokkal kisebb az esélye a Lyme kórnál, de sokkal veszélyesebb is, a halálozási rátája sem alacsony, de le is lehet bénulni tőle, illetve a maradandó idegrendszeri károsodás nagyon gyakori. Ismerek olyat, akinek nem lett semmi maradandó baja tőle, de élete legrosszabb betegsége volt.
Lyme kórtól csak sok szintű óvatosság véd valamennyire, hogy terepre hosszúnadrágban mész, utána átnézed magad, ha kullancsot találsz kiszeded, ha piros kör jelenik meg, akkor orvoshoz fordulsz, aki 2-3 hétre erős antibiotikumot ír fel. Ha ezekhez tartod magad, akkor kicsi az esélye a bajnak.
Szerk.:
Én amúgy rövidnadrágban túráztam meleg időben, és sokszor sok kullancsot szedtem össze, aztán mikor itt is írtam, bepirosodott egy csípés, lázas is lettem tőle, majd 3 hét antibiotikum kúra valószínűleg kiirtotta belőlem, azóta hosszúnadrágban túrázok, illetve magashegységben bizonyos magasság felett, ahol már nincs aljnövényzet, van hogy lecipzározom rövidnadrággá, és nagyon kevés kullancsot szedek így össze, iszonyat sokat számít csak ez is. Ha terepen futok, ami ritkán van, nyilván akkor is hosszúnadrágban teszem.[ Szerkesztve ]
-
sherlock82
senior tag
válasz #64052736 #77582 üzenetére
Épp az UB beszélgettünk hogy kiállít a biotech meg sok hasonló cég is,.
Ez a bcaa kicsit azért túl van tolva a valós dolgokhoz képest.
Kreatín és fehérje, vitamin , béres csepp, stb mellett nyílván lehet szedni, de annyit nem ér mint az elmúlt években népszerű lett.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
törölt tag
válasz sherlock82 #77586 üzenetére
Valóban nagyon fut, ezért is kérdeztem. Nem szerettem volna venni, csak a hatása felől érdeklődtem. Ami viszont nagy löketet ad, az meg nem kapható legálisan. Meg nálam, aki nem élsportol, csak lötyög, annál meg mindegy.
-
Hi!King
őstag
válasz #64052736 #77588 üzenetére
USA-ban volt Lyme kór ellen vakcina, de a gyártó egy idő után visszavonta, mert nem volt elégedett az eladásokkal, egyébként nem volt túl hatékony. Most van egy sokkal fejlettebb, fehérje alapú vakcina, VLA15 néven lehet rákeresni, harmadik klinikai fázisban, ha beválik, olyan ~5 év múlva lehet belőle valami, kérdés hogy Európában engedélyeztetik-e. Én biztosan beoltatnám magam, ha lenne.
-
-
Studi
veterán
Sry, Peeta14 írta a 19-et.
-
xy.zsolt
őstag
Ma akartam hosszút futni, de esőben kihagyom...papírból vagyok
-
Never79
tag
Én tegnap szarrááztam, és az egyik négykézlábas emelkedőn fel sem tudtam menni. Tesómon Speedcross volt, rajtam speadgoat, hát én csúszkáltam mint éticsiga a takonyban. Nem nagyon láttam eddig értelmét a crossnak, de most jól jött volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App