Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- sh4d0w: Az Oracle hack
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
INTELligent
senior tag
válasz
Peterhappy #106969 üzenetére
Peterhappy: koszonom szepen
. Az volt a legjobb az egeszben, hogy tegnap ugy mentem el aludni, hogy azt ereztem, hogy versenyzek egy jot, lesz ami lesz. Nem hajtottam semmit, csak hogy vegrehajtsam a strategiat.
tisn: koszi Neked is!
itouchfan: hu, ezt koszonom, hogy leirtad, nagyon jol esett!
Hat igen, akkor mentem amennyit tudtam, minden rendszer nelkul
. Azt lattam, hogy a labaddal volt/van valami eleg regota, remelem rendbe fog jonni.
tomcica: jo volt az edzom
. Az elmezonyon nem aggodtam, ahogy Peternek leirtam, ugy mentem bele, hogy a vegrehajtas a lenyeg, az eredmeny majd adja magat, ha ott tartok.
Kipihenem, meg amig itthon vagyok, lesz sok laza bringa - a 7 nap ossze fog jonni. Figyelek, igyekszem. Es koszonom szepen meg egyszer is.norby_42: koszonom szepen es teljesen egyetertek. Az abszolut dobogot egyaltalan nem banom.
sherlock_82: oo, mindjart elpirulok
. Voltak dolgok, amiket jol csinaltam, meg voltak, amiket nem annyira - igyekszem nem elfelejteni, hogy mindig van mit tanulnom
.
Napfenysuti: koszonom szepen!
-
INTELligent
senior tag
válasz
Peterhappy #106952 üzenetére
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #106952 üzenetére
futas nelkul nehez lesz.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #106949 üzenetére
de en az ujakat is ingyen akarom
pl. aprilisi terepfutas, gyorsgyaloglas vagy kaloriaegetes -
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #106940 üzenetére
Abban a pillanatban veszem is elo a regi jo oreg harcostarsamat
+ kockasfuzet ceruzaIgy is nehezen viselem a tul sok digitalizaciot,felhos megoldasokat stb...stb.
Ha a KP,arany,ezust kombot is eltuntetik akkor pedig kivonulok a tarsadalombol -
Peetta14
tag
válasz
Peterhappy #106803 üzenetére
Minek neked az? A Péterhalmi erdő nem számít terepnek, az libalegelő max
-
INTELligent
senior tag
válasz
Peterhappy #106848 üzenetére
Koszi a megosztast.
Nekem a legkozelebbi mar csak a szoges lesz, ha elegge gyors leszek hozza
.
-
zzola
titán
válasz
Peterhappy #106848 üzenetére
Én arany áron látom csak a cipőket...
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #106809 üzenetére
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #106803 üzenetére
nagyon varom, remelem meg futok benne.
hajra, olcso linkeket maskor dobd be -
Peetta14
tag
válasz
Peterhappy #106602 üzenetére
Allrys gél volt az, igazi gourmand élmény
@Steffy Ensport, bár szerintem most már sok helyen fut -
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #106704 üzenetére
azta de meno cipo
-
Alg
veterán
válasz
Peterhappy #106721 üzenetére
Egyáltalán nem vagyok csalódott, sőt - kihoztam ami benne volt most, és kimondottan örülök hogy sikerült összerakni a frissítést.
Tavaly kicsit jobban készültam rá, most télen szinte csak síkon futottam, igazán hosszú 2+ órás futásaim se voltak, szintes meg pláne nem, plusz februárban kiesett kb. 120km-nyi edzés, szóval tök reális eredmény lettEgy tökéletes napon talán sikerült volna 4:05 környékére beérni, de ma ez sikerült.
Két hét múlva félmaraton, bármi ötlet hogy addig mit kezdjek magammal?
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #106704 üzenetére
hehe
-
INTELligent
senior tag
válasz
Peterhappy #106697 üzenetére
Peter, tomcica, Lortech, Chuck Norris, bajnokpityu, zaskar: koszonom szepen mindenkinek, ez igy eleg sok adatpont
. Meg ha nem is teljesen konzisztens mindenkinel (ami varhato), amit Chuck Norris es bajnokpityu irnak, az alapjan szerintem a 45.5-ot fogom beprobalni.
-
válasz
Peterhappy #106705 üzenetére
nem a verseny volt a lényeg neki, csak a western states kvalifikáció
erre rámegyek én is, hátha összejön 2028-ra
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #106705 üzenetére
Sérülten futott Kilian....mint a táv kb felénél kiderült....később le is hagyta Jim. Azért durva az az átlag 16kmh-s tempó
-
INTELligent
senior tag
válasz
Peterhappy #106664 üzenetére
Kell a marketing ha már az aláírások nem látszanak
.
-
INTELligent
senior tag
válasz
Peterhappy #106654 üzenetére
Peter: Huh, a konyvet anno en is olvastam, de ha ilyet irnak benne, akkor az jol elkerulte a figyelmemet.bandus-sal egyetertve, ilyen igy nincs. A csillapitas az disszipalja az energiat.
De az artatlansag velelmet feltetelezve, siman lehet, hogy "csak" klasszikus tulegyszerusitesrol van szo (ez a pop science egy eleg nagy hatranya - amirol itt irok a blogomon -, amikor mar tulsagosan is fekete-feherre redukalja a szurekarnyalatos szinspektrumot).Az, hogy a tulzott csillapitas valoszinuleg nem optimalis, az valoszinuleg igaz, de valoszinuleg az is, hogy a zero csillapitas sem optimalis.
Zsolt: amit te csinalsz, azt lehetne 10x is likeolni, akkor sem lenne sok. De az eredeti posztom csak cukkolas volt, azt allitasz nyilvanosra, amit jonak latsz
-
válasz
akkor gyorsan felejtsd is el, mert ez szembe megy a ma ismert fizika törvényeivel
-
Lajmund
őstag
válasz
Én még ott nem tartok de tényleg jó könyv.
-
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #106614 üzenetére
Potenciállal? Na majd meglátod.
norby_42 nem volt meg, de rá fogok "nézni", köszönöm
Never79 na meg erre is
-
Never79
tag
válasz
Peterhappy #106598 üzenetére
Ezt már 1x írtam én is. Megnézed a kedvenc géled mit tartalmaz, milyen arányban s lehet után keverni. Maltodextrint, glükózt használnak a gyártók, mert máshol szívódik fel a két ch. A malto önmagában elég szar, meg kell szokni állítólag. Nagyon émelygős.
-
Alg
veterán
válasz
Peterhappy #106546 üzenetére
Ami még eszembe jutott ezzel kapcsolatban, egyrészt hogy így keverhetsz magadnak is gélt kedvedre maltodextrin, fruktóz, só keverékéből, a másik hogy ha még természetesebbet akarsz, akkor méz+kis só és kész a háztáji gél.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #106538 üzenetére
Aztasd be elozo nap.Fuszerezd gazdagon (gyomber,csili aranyat er a babnal es sargaborsonal). Valamint ihatsz utana anizs-komeny teat (DM-ben van mindig) az is segiti az emesztest.
Persze ha kenyerrel falod + meg megy utanuk desszert,akkor ne csodalkozz,hogy legbalon a gyomrodmeg a mennyiseg is fontos,nem kell azt a tanyert megszedni teljesen
lesz ennivalo masnap is.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #106538 üzenetére
Legnagyobb bajom, hogy a hüvelyesektől én belülről pusztulok ki.
mindenki
ezert is jobb szeretek (szerettem) erdoben futni, biztosan senki nem jon mogottem
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #106524 üzenetére
Sznehidrat az nem egyenlo a peksuti+edesseg+gyumolccsel
Komplex szenhidrat kell a megfelelo visszatoltesre = bab,lencse,borso,sargaborso,teljes kiorlesu kenyer (modjaval) illetve teljes kiorlesu teszta (modjaval).
Egzotikusabbaknak qinoa es bulgur is mehet,felenk itt faluhelyen nincs ilyen,de ott nalatok boven akad
Magvak mind jok, napraforgo,tokmag ezekben picit kisebb a zsirtartalom (de azert boven van!) meg persze dio,foldimogyoro,kesudio,mogyoro stb. sima es porkolt is okes,de az ilyen bundazott izesitett xarokat keruld el.
Ezekbol nem kell sok 1ora futas utan fel marekkal eleg 30-50gr -
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #106483 üzenetére
Nem én voltam, de ha egyszer összeadom (még nem mertem), hogy Tom mennyi futást írt fel receptre
lehet be kell tankolnom
-
INTELligent
senior tag
válasz
Peterhappy #106386 üzenetére
Szepen leutotted a magas labdat
.
-
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #106341 üzenetére
Hát ne!
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #106315 üzenetére
bizom a dokiban, aki ezekrol a sportokrol tiltott le
(de szerintem nem a kondi, ott nem kap igazan terhelest a lab (nem labgepezek, guggolas se nagyon), viszont tenyleg ott van bedagadva)
mindig ilyen futas, seta, bico utan szarabb. (foci nem volt 3 hete sajnos, mindig elmaradt)
hamarosan kapok kolcson lagylezert es inditom a fizioterapiat itthon
-
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #106281 üzenetére
Aaaaaz gyönyörű.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #106291 üzenetére
Ugyan-ugyan,egy rendes 400m PB-t ugy futsz ki,hogy alaposan bemelegitesz,nehany rovid gyorsito,majd megkuldesz egy 200m-t 90-95%-ra,pihensz 4-5percet, es mehet a 400m ALL OUT
Konnyen lehet,hogy 6X mp osszejonne -
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #106285 üzenetére
Johogy mar nem a tizedik 400-at futod PB-re....ha nooo'malis
-
válasz
Peterhappy #106286 üzenetére
[link] nekem ez can a polcon már egy ideje, ez talán kicsit mélyebben elemzi a munkásságát. de biztos jó amit írsz, ajánlom. de ez pszichológia, a futás csak egy a végtelen sok tevékenység közül, amiben meg lehet találni a flow-t.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #106281 üzenetére
Szep porgos
-
válasz
Peterhappy #106272 üzenetére
ha téged nem zavar, nem kényelmetlen, akkor király. viszont az érdemes figyelembe venni, hogy kimért zónák nélkül tök mindegy, hogy melyik mérés mennyit késik. és a zónák sincsenek kőbe vésve, azok is változnak dinamikusan az állapotoddal.
-
Never79
tag
válasz
Peterhappy #106266 üzenetére
Csak szívom a véred
. Ha úgy érzeted az kell neked, jól tetted, hogy megrendelted. Tényleg nagyon jó cucc a H10. Talán közös ismerősünk Gábor is azt használ(?)
-
Never79
tag
válasz
Peterhappy #106259 üzenetére
Én is kíváncsi leszek hosszú távon, mert már a 4. garmin pántot fogyasztottam el, persze van ismerős, aki 7 éve ugyan azt használja.
Igen, én interval-ra nem fogom használni valószínű. Vagyis már meg is hazudtolom magam, mert hosszú évek óta először a mai nap fogok futni, mert a hatalmas hegyekkel rendelkező Újpesten vagyok megint, és a 30 mp emelkedőket így most interval-lal oldjuk meg.
Egy szól még Polar Verity mellett, hogy nem dörzsöli ki a mellkasodat oldalt hosszú futások alkalmával. Persze azt is meg lehet oldani vazelinnel/sudocrem-mel, de mégis egyszerűbb.
-
válasz
Peterhappy #106259 üzenetére
és mi az előnye annak, hogy a mellkaspánt pontosabban követi az iramváltásokat?
már abban az esetben sokkal nagyobb a bizonytalanság az egész pulzusmérésben, ha nincsenek kimérve pulzuszónáid és valami képlet alapján számolgatod te, vagy az óra. szóval a gyakorlatban ennek semmi jelentősége nincs, én ezt biztosan nem áldozom fel a kényelem oltárán
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #106260 üzenetére
koszi, igy csinaltam, de ekkor csak megjegyzi a fulest es mindig ujra kell csatlakozni hasznaalt elott.
-
jimpo
senior tag
válasz
Peterhappy #106217 üzenetére
Ha a gumicukor mellé egy "kis" kreatin is kellene jó áron....
-
sherlock82
senior tag
válasz
Peterhappy #106196 üzenetére
Nagyon szép teljesítmény . Igazán atletikus a fiatalember, ki van tesizve . : )
Más.
Tudjátok esetleg mikor hirdetik ki a rajt időpontokat az ez évi ultrabalaton versenyre?
-
tomcica
Topikgazda
válasz
EB elso hely az naaaagyon komoly
-
Peterhappy
őstag
válasz
-
Never79
tag
válasz
Peterhappy #106120 üzenetére
Én is úgy fogytam le 120-ról 90-re 9 éve, hogy lassan futottam/bicóztam és kurvára figyeltem a kajára.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Én nem állítom, hogy totál haszontalan...csak azt, hogy nagyon kontraproduktív. Fényévekkel tovább tart mint pl egy pörgős cardio típusú intervalnál...pláne ha ez turbózva van éhgyomorral.
De ha van idő és elszántság/kitartás akkor természetesen a monoton fat burning Z3 is éget valamennyi kalóriát(mint minden egyéb mozgás) De még akkor is ott a kérdés, hogy a már elraktározottból vagy a frissen bevittből történik...mert nem mindegy...csak ha már beépült zsírból nyeri akkor eredményez látványosabb/gyorsabb fogyást. Szerintem
És graula a két minőségi fogyásodhoz.
Ha lehet 3.ra már ne legyen szükség -
tomcica
Topikgazda
válasz
A kulcs az lesz,ha forditva nezzuk...eletedben mar volt ket jelentosebb hizasod
ott lesz a valasz,hogy tortent,mit csinaltal mashogy abban az idoszakban
Felenk a szabaly meg mindig a regi -> nem az edzessel probaljuk lehozni a testsulyt,hanem a konyhaban
-
INTELligent
senior tag
válasz
Peterhappy #106080 üzenetére
Peter: jogos, azt nem irtam, hogy otthon csinaltatnam meg (van meg EP kartyam).
Akiknek fogyassal/metabolizmussal kapcsolatban erdeklodnek, ezt a podcast epizodot hallgassak meg (elojon a zold tea is, amit Zsolt emlegetett). Van angol transcript is (ha bedobjatok deepl-be vagy chatgptbe, akkor annak magyarul ki kellene tudnia kopnie a lenyeget). En par dolgon meglepodtem (a zold teat is ideertve).Zsolt: neha az is kell
. En is altalaban olyan vagyok, hogy "csak azert, hogy legyen uj", azert nem kell. De neha tudnom kell megjutalmaznom magam
.
Tomcica: nem tudom meg hany olyan orult van, akinek az a reakcioja, ha meghallja, hogy tobbet kell sportolnia ,hogy
. Csinalom, oriasi vigyorral (na jo, a maraton pace kozben nem biztos, hgy vegig vigyorogni fogok, de a vegen tuti)
Robi: nagyon szep, ahogy igy felepitetted!
-
INTELligent
senior tag
válasz
Peterhappy #106075 üzenetére
Egy ideje mar en is gondolkodok, hogy lehet kellene csinaltatni valamit - ha masert nem, hogy legyenek baseline ertekek. Van valami tipped, hogy hogyan lenne erdemes utanajarni, hogy milyen diagnosztikat erdemes csinalni? Nem csak sport kapcsan, hanem altalanos egeszsegmegorzeshez mi lehet hasznos - es van-e bevalt szakember/ceg, amit tudsz/tudtok ajanlani?
-
Never79
tag
válasz
Peterhappy #106070 üzenetére
Magnéziummal, sóval, vassal hogyan tetszik állni? Az alvás milyen? Izom beállás ezek hiánya, vagy a folyamatos túlterhelés jele. Nagy terhelések után szokott nekem ilyen lenni, amúgy semmi ilyen gondom nincs
.
-
LanyUs
senior tag
válasz
Peterhappy #106052 üzenetére
Pítőr! Amit tisn kollegának linkeltem az másnak sem árt ám itt
Jó most Tomot vegyük ki a képből, de mindenki térde megköszöni a törődést. Jobb megelőzni, mint kezelni. Ha lenne annyim vennék itt mindenkinek 30k-ért 3 havi adag ízületvédőt és elküldeném postán évente azt kalap-kabát
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #106052 üzenetére
tegnap este probaltam, 1.8km-nel valami rohadtul belenyilalt a bokamba, ez szerintem nem az inhuvelygyulladas. inkabb megalltam.
ma egy kis bicot probalok inkabb.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #106014 üzenetére
Na, az édes csak igazán....attól kb összeragadna a szám.
-
Never79
tag
válasz
Peterhappy #106003 üzenetére
Vittem már haza Siófokról autóval (hisz Tatabányán él). Durva az öreg. Nagyon minimális alvással elvan, azt mondta napi 2-3 óra. Éjszaka kocog, éjfél körül indul, és reggel 6-ra ér haza. Jó fej nagyon.
-
válasz
Peterhappy #105992 üzenetére
Na, csak meglett a megfejtés
, gratulálok a piros hangszóróhoz
(xy.zsolt, neked is ajánlom, talán utoljára van rá lehetőség, ha törlik az óraátállítást)
Nagy poén lenne, így esetleg utolsó lehetőségként ki kéne aknázni. A hajnali futás nem gond, sőt, szeretem is. Viszont előtte, 29-én lesz épp egy FM, utána egy esti gyülekezeti alkalom, másnap istentisztelet, lelkészként ott van némi feladatom, ezért ha hajnalban még futok három (azaz két) órát, akkor nagyon ki leszek ütve, nem tudom, mennyire tudok regenerálódni.
Szóval részint poén volt, részint pedig tök komoly. Tényleg megcsinálnám a 3 órás futást két óra alatt. De egy FM és szombat esti, majd vasárnap reggeli feladatok mellett a hajnali futás elgondolkodtató
5-6 éve csináltam hasonló kihívásszerűséget, de az 5-6 éve volt, most már sokkal kevésbé viselem az éjszakázásokat...
-
ballazol
senior tag
válasz
Peterhappy #105856 üzenetére
köszi!
két hete csütörtök óta tart...
lehet, hogy a futópad a baj, eddig aszfalt volt, igen: tisn -
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #105992 üzenetére
Bárhogy, bármivel is ha összejön neki az nekem is kell
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #105980 üzenetére
igen....tesztelem, hogy nekem mekkora az a dózis ami nem okoz még nem okoz semmilyen mellékhatást. Viszont 3tk-nál több napi bevitelt nem tervezek....és ezt is csak kúra szerűen. Aztán simán lehet, hogy az 1tk-t fix napi rutinná teszem. Egyik jótulajdonsága pl, hogy a rossz koleszterint segít lebontani....esetemben ez jól is jönne.
-
válasz
Peterhappy #105793 üzenetére
Köszi a kimerítő választ, azt elfelejtettem mondani, hogy pécsi vagyok, az online üzleteket figyelem majd.
720km van az NB3-ban, első viszonylag komolyabb cipőm, garmin connect szerint már kiszolgálta magát, de én egyáltalán nem érzem, hogy elfáradt volna.
Mondjuk nincs is tapasztalatom, hogy kb hány km után lesz csereérett, nekem kb olyannak tűnik most is mint új korában.Szolid terepen futnék és nem is tervezek sokat, inkább majd a nyári melegben a Mecseken.
Nem sos, figyelem majd akkor a Pega trailt is, ha jól látom most az 5 verziónál jár.
-
Alg
veterán
válasz
Peterhappy #105793 üzenetére
Novablast-nak van TR verziója, az egy tök jó "road to trail" mindenes cipő (lehet, végül nem vettem bár tervben volt).
-
jimpo
senior tag
válasz
Peterhappy #105740 üzenetére
-
Alg
veterán
válasz
Peterhappy #105718 üzenetére
Sőt, nincs benne szénhidrát, szóval nem is vonatkozik rá a szabály
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #105715 üzenetére
ez fasza hely lehet
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #105712 üzenetére
Fogocskazni mi is szoktunk a kicsikkel a palyan
nekik az a bemelegites. 5-7evesek.
-
Lajmund
őstag
válasz
Peterhappy #105700 üzenetére
XD futás utána dupla karate edzés és kelleni fog a gumicukor.. LOL Ezen jót nevettem.
Régebben én is nyomtam dupla edzést judo és mma formájában de eléggé kivett nemhogy elötte még fussak igy is kb 4-5 ora volt a 2 edzés.
Amugy én is probálom minimálra venni az édességet de jobb idöbe bico elött vagy közbe könnyen elcsábulok egy jobb cukrászdánál. Anyám lekvárjai is állandoan kisértenek. De ami most nagyon betalált az a kézmüves magyar dubai csoki.. [link] Most már ott tartok hogy csinálok magamnak és veszek formát mindent és csinálok mindenféle csokit dubait is..
Holnap jön a jobb idö juhhu
és a cipö is szóval holnaptol én is erösitem a futok táborát. Már várom mert pihenő hét van és nem birok már magammal.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #105700 üzenetére
ninjaaaaa!!!!
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #105697 üzenetére
gyorsan egyetek meg, mielott hazaernek a gyerekek es eltunik nyomtalanul
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #105694 üzenetére
Oooóh, de sajnállak a 225g miatt.....jah, mégsem
És ismét köszi mindenkinek a gratulációkért
-
HKorn
veterán
válasz
Peterhappy #105552 üzenetére
Az is lehet, mostanság van ,hogy random megébredek 3 körül, illetve az elalvás is van hogy nehezebben megy.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Peterhappy #105551 üzenetére
Futni előbb tudnék mint bringázni. Jövő héten mindenképp szeretnék legalább kocogni.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #105552 üzenetére
foci utan en sem birok aludni, pentek, hulla vagyok, este 10-re erek haza, forro furdo, es fel 11kor mehetnek aludni, de felelsleges, ejfel elott nem megy.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Peterhappy #105536 üzenetére
Én már a második hetemet hagyom ki betegség miatt. Pedig március 16-án lenne félmaraton futóverseny, de így nem tudom hogy fogok rendesen felkészülni rá.
-
válasz
Peterhappy #105533 üzenetére
a legalapabb vastagabb nadrágjukat: [link] bőven megéri az árát. most rendeltem egy sima salomon nadrágot is, valamiért sokkal jobb anyaga van mint a szokásos nike-knak, azt is ajánlom meglesni. nekem az m-es mindkettőből tökéletes (183/75-76 kg, szintén az ideálisnál vastagabb (zsírosabb
) combok).
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #105531 üzenetére
bar jellemzoen nem minuszban futok, a kesztyu meg azert zavaro nekem, mert beleizzadok es orrot fujni sem birok benne. szoval futas kozben vacakolok vele kb. folyamatosan.
-
válasz
Peterhappy #105531 üzenetére
ha te is compressport pro beltet hasznalsz, az hatul elbirja a dzsekit, nem kenyelmes, de belefer siman. a salomon pro belt ezt nem tudja. sapka-kesztyu igy alap. en nem szeretek fazni, es a futasaim nagy resze amugyis alacsony intenzitasu, igy a tipikus teli oltozetem a hosszuujju+szeldzseki. minusz 4-5 korul meg egy extra polot is veszek a hosszuujjura. illetve van egy telieseitett asics nadragom, az baromi jol tud meg jonni a 2-3 oras futasokon
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #105519 üzenetére
biztos nem utalgatok 400ft-ot
egy megoldast latok, holnap veszek 10 zacskot, ugy mar megeri 4k-t utalni
-
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #105514 üzenetére
Túltárgyaltuk.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #105513 üzenetére
szerk: kepzeld, talaltam meg a cbaban akcios szaloncukrot 400ft-ert
-
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #105508 üzenetére
A lidlis turbóbatyukat ugye meghagyod nekem?
-
tisn
addikt
válasz
huh ezer eve nem ettem ilyet
azt mondod akcios?sajna ma ilyen pogi, makos patko reggeli/ebed volt, sajna a focikazos utazgatos napok mindig elbuknak (kellene elore gondolkodni, de este hivtak fel, hogy kellek, akkor mar nem mentem el szendvics alapanyagert.)
-
tomcica
Topikgazda
válasz
ugy nezem a nutri-score azt mutatja,hogy jobban jarsz,ha a csomagolasat eszed meg
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #105491 üzenetére
-
Never79
tag
válasz
Peterhappy #105480 üzenetére
Nemcsak laposföld hívő vagyok, hanem a Balaton tagadó is.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #105480 üzenetére
A vegen meg ilyenbe kell majd futnom,mi?!
-
Lajmund
őstag
válasz
Peterhappy #105406 üzenetére
Kényelmesebb így olvasni fold telon mint könyvből. Meg ugye mindig nálam van stb. De ez nekem tényleg telitalálat mert érzem ezt az ösztönszerű késztetést a futásra és biztos sok kérdésre választ találok.
-
Lajmund
őstag
válasz
Peterhappy #105395 üzenetére
Telitalálat! Elfogom olvasni. Már le is szedtem. Köszönöm!
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #105394 üzenetére
na, ígérem a héten veszek egyet
....2-3éve biztos nem ettem 😱
A napi Tropifrutti pocket size azért még lemegy -
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #105287 üzenetére
Láttam, s hasonló az érzésem, El G 1500-as rekordja nem éli meg az év végét.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #105239 üzenetére
igen
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #105237 üzenetére
Na, én sem fogom túlzásba vinni
már csak helyrajzi okok miatt sem. Jelzésértékkel elkövetek valamit....de tényleg "csak" ennyi
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #105225 üzenetére
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #105216 üzenetére
Vegul kiderul,hogy nem is en vagyok a hobbit,hanem te vagy hobbitlabu
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #105218 üzenetére
jah, a csigáknak termetükhöz képest nagy a talpuk (legyen az éti vagy kakaós).....csak szólok
-
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #105216 üzenetére
A sok csiga mind lábfejre megy.
-
Never79
tag
válasz
Peterhappy #105194 üzenetére
még két tökéletesen azonos lábon, két tökéletesen azonos cipőre is lehet, hogy A egyén azt fogja mondani, kényelmes, a másik, meg hogy szűk.
Én jártam így, pont mostanában. Az egyik mafate 4-et boltban vettem, tökéletesen passzentos volt. A következőt már netről rendeltem (hisz minek próbálni), a színe, a mérete, a kódja is ugyan az volt, mégsem annyira tökéletes, mint az előző. Nem is értem. -
válasz
Peterhappy #105194 üzenetére
ebbol az egeszbol a lenyegi mondanivalo a “probalni kell, es kesz”. a tobbi mint a sajat egyeni preferenciad
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #105195 üzenetére
O,hogy a dietad ellenere maradjon rajtad 20% testzsir
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #105148 üzenetére
nekem mar az utcai cipoim is futocipok, igy nincs kulonbseg
de tenyleg fura, hogy valamikor 42-es labam volt, es 45-os futocipok a kenyelmesek.
ennyire elhizott a labfejem is?! -
válasz
Peterhappy #105073 üzenetére
ezt szinten nem jelentenem ki. ugyanaz az utcai cipomeretem mint amiben futok
tok egyeni, meg kell probalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A legjobb gaming monitor 300 ezer alatt? - LORGAR 27MP1
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Az ASUS átdolgozta a "lopakodó" BTF dizájnját
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gurulunk, WAZE?!
- Kompakt vízhűtés
- ZIDOO médialejátszók
- Vélemény: kellenek nekünk AI chatbotok a grafikus meghajtóba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Air 2s drón RC szett két akkuval és Variable ND szűrőkkel
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- DJI RCN1 drón távirányító (RC-N1)
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 24GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest