Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ettetek, ittatok?
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz inf3rno #61377 üzenetére
nekem az ortoped dokim erosen ellenjavalta ezen gep hasznalatat, nagyon eszi a porcot (nekem eros porckopas van a jobb terdben)
az nem biztos, hogy jo otlet, ha szalagserulest lecserelsz egy porckopasra
nekem bicajt javasolt
es ezert irtam, sajna meg mindig 100 kila korul vagyok, as nimbusban futok, de anno a nike vomerot jobban szerettem. szoval azt kerdeznem, hogy nikebol melyik a leginkabb kiparnazott dagiknak valo cipo.
thx
-
tisn
addikt
válasz tomcica #62288 üzenetére
koszonom.
anno futosboltban azt mondtak a vomerora, hogy az nem tul parnazott cipo, inkabb nimbusban szaladgaljak
spuriban 55k ahogy nezem a vomero, a nimbus 60k+-os, szoval nincs erdemi kulonbseg
na majd nezegetem az akciokat, a 2. nimbit meg marciusban kezdtem csak hasznalni, abban meg van fel ev kb.
-
tisn
addikt
válasz LanyUs #62293 üzenetére
Mi volt a tünet?
horopogas hajlitasnal. nem futok annyit, a max 170km volt/ho mielott kiderult kb. havi 25-30x mentem, de jellemzoen 5km, neha tobb, max 10.
aztan kimaradt ket honap orvosi utasitasra, meg injekcioztak hialuronsavval, azota terek vissza. van hogy 1km utan le kell allni annyira faj, van hogy birja az 5-t (tobbet nem merek), de mar csak heti 3x.
igaz en focizok is het 2x, az is erosen terdterhelo.
-
tisn
addikt
válasz LanyUs #62296 üzenetére
Most újrakezdtem a lábaim között szorított gumilabdával guggolni. Ezzel erősítettem meg rehabon is a térdeket
ez porckopassal javasolt vajon? nem nagyon merek siman gugolni (sem kitorest csinalni) ilyenkor mindig ropog.Nálam a matek most 15x8-12, tehát 150-160km körül lesz a hónap, de legalább nem hullik szét a szekér
hajra. sulyod mennyi most?
-
tisn
addikt
válasz ígyvanferi #62301 üzenetére
-
tisn
addikt
válasz LanyUs #62523 üzenetére
valami hasonlot csinalok en is, csak nincs benne rendes lisz, csak zabpehelyliszt. meg gyumolcsot is rakok bele es sutoben sutom meg. olaj nem kell, csak sutopapir ala. (xilit + vanilincukor edesiteni) enni lehet magaban, vagy valami turokremet csinalok, esetleg cukor nelkuli lekvarral is jo.
-
tisn
addikt
válasz LanyUs #62623 üzenetére
Apu 64 éves építőiparban dolgozik és a térdére panaszkodott. Párhuzamosan szedjük jelenleg a Proenzi 3 Expurt napi 3 tabletta. Mindkettőknél elvitte a legenyhébb ízületi fájdalmat is 6 héten belül...
jo neked. en mar regebb ota szedem (nem ettol a gyartotol, de hasonlo osszmennyisegben), de a terdem tovabbra is ropog es faj is. (igaz ma december utan eloszor sikerult 10km-t lefutni, szoval azert javul, boldog is vagyok )
-
-
tisn
addikt
válasz repvez #62820 üzenetére
ooo, fogadd meg a prok tanacsat.
ha meg nem akarod , akkor meg az enyemet: menj ki annyiszor, ahanyszor akarsz, fuss annyit amennyi jolesik (ha az 4k, akkor annyit), orat es tempot ne is nezd, arra jok a csajok, a termeszet, azokat kell lesni.
es amit leirtal, az alapjan fejlodtel
(ide a topikba ufok jarnak, nezd meg a tavokat, idoket...)
-
tisn
addikt
válasz tomcica #62858 üzenetére
vo2 max 60%-an a setalo oreglanyok is lehagynak
jo ez igy nekem.(van egy kis COPD-m a terdkopas melle, ez erosen limital sok mindent)
(VO2 max 154-172 ir, ennek a 60%-a 92-103 ez lassu seta (most megneztem 2.5km seta atlagos pulzus 108))
azert koszi a tippeket, amikor jobb formaban vagyok intervalt szoktam a szokasos 5km kozepen 1-2km-t tolni 100m-es valtasokkal. emelkedo nem nagyon van szegeden
-
-
tisn
addikt
válasz ígyvanferi #63101 üzenetére
rekortanon a csajokat kell nezni, nincs annal jobb agymunka
-
tisn
addikt
válasz ígyvanferi #63109 üzenetére
szep rozsaszin vomero, kuponnal ~30k-ert, de nincs a meretemben
-
tisn
addikt
válasz tomcica #63163 üzenetére
ez itt szarbia...itt a kadar be van agyazva a pozicioba bologatni amig nem parterdek,addig csak a focipalyaba pumpaljak a penzt (meg mossak vele a mosni valot)
tudom, hogy ott vagy. es nagyon helyes. (a fo sportom es hobbim a foci, futni csak azert jarok, hogy birjam a porgest a kispalyan meg fogyjak.) (na jo, amikor eloszor mentem futni a terd miatti kihagyas miatt, sirtam az oromtol, szoval azert csak megszerettem picit.)
-
-
tisn
addikt
válasz bajnokpityu #63183 üzenetére
hetente tolja a hialuron injekciot a terdebe
-
tisn
addikt
válasz sherlock82 #63214 üzenetére
mosogatogepbe berakod egy 70 fokos programra?
-
tisn
addikt
válasz tomcica #63237 üzenetére
Dehogy kell tavozni ez az en velemenyem csak es nem is azt mondtam,h nem fogadom el,ha valaki ugy nez ki (hiszen szamos oka lehet) hanem hogy nem szeretem.
soxor latom, hogy meg hozzam kepest is nagyon kover fijjug es janyok futnak/setalnak a szogedi futokorokon. becsulom az ilyet, mert probal tenni magaert. -
tisn
addikt
válasz Hi!King #63249 üzenetére
ez meg az a rendes kaja (valami jó zsíros vagy cukros), stb., stb
hat nekem ez a velemenyem, ami jo kaja, az hizlal
(mivel eredendoen az ember miota letezik mindig ehezett, gyakorlatilag 40-50 eve van a mi nyugati civilizacionkban eleg elelmiszer, ezert a magas kcal tartalmu eteleket erezzuk jonak, finomnak.) -
tisn
addikt
válasz sherlock82 #63339 üzenetére
Volt egy ismerősöm aki régebben egy másik forumon mindig írta hogy ő délelőtt 10 órakor megy el futni, mert a versenyeket ahova ő eljár mindig ilyen időben indítják és szokni kell a meleget , meg ez így a jó.
gyerekkel megbeszeltem, hogy egyutt megyunk futni (tegnap)
9kor meg aludt, elmentme kicsit bicajozni.
10kor hazaertem, arra ebredt fel.
11:15-re magahoz tert, akkor indultunk el futni.mondom neki, hogy pont idealis iden osszes meccsed delben volt a tuzo napon, legalabb szokod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BMW topik
- Bundle topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Sorozatok
- AliExpress tapasztalatok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest