Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Troy.
addikt
válasz sherlock82 #103267 üzenetére
Pont Studi beszámolója alapján választottam áprilisban a régi modellt és nem bántam meg. Csak egy kicsit tartok a 7-es verziótól (sokat szívtam a cipőkkel).
#103286 tomcica : Nagyon finom.
.
-
Never79
tag
válasz sherlock82 #103236 üzenetére
Strava szerint elvoltam az előző arahival 900-ig aszfalton, akkor 94 voltam.
Érdekességként: Az egyik Mafate 4-ben van 1050 km, s még mindig használom rövidebb terepeken, vagyis Budait még abban futottam (27 km 850 szint), de nem éreztem, hogy gond lenne. A régebbi Hokákhoz képest sem lyukadt sehol, és nem is kezdte ki sehol semmi, pedig ez is kapta az ívet. Egyedül a fogazat van már láthatóan megkopva néhány helyen.
[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
Hasonló súllyal 600kmt szoktam rekortanon. Egyedül a bondi birt többet.
-
tomcica
Topikgazda
Saccra 500-600km,de foldesen tudod majd utana meg hasznalni,csak aszfalton nem.
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
tomcica
Topikgazda
válasz sherlock82 #103228 üzenetére
csak @tisn -re kell ugyelnunk,mert a neni a combjaval ketteroppanthatja az erzekeny gerincet
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
tisn
addikt
válasz sherlock82 #103198 üzenetére
mi anno a kempingben voltunk (csaladdal is, osztallyal is), az ugy latom bezart
par eve voltunk arra, szerintem szep hely, lehet kiprobaljuk eccer a hotelt is.remelem jol erzed magad ott
-
tisn
addikt
válasz sherlock82 #103177 üzenetére
De jo neked
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
válasz sherlock82 #102955 üzenetére
Igen, legtöbben így vannak ezzel. Én meg a másik fajta vagyok, akinek a bioritmusának a megerőszakolása a reggeli futás. Sokszor próbáltam már, mindig szarul esett, ellentétben a délutáni futásokkal, ahol sokkal energikusabb a szervezetem. Ez van, így vagyok bekötve.
Run&Ride
-
szimpláncsak
tag
válasz sherlock82 #102837 üzenetére
Természetesen ez lenne a legjobb, de Miskolcon annyira nem vagyunk elkényeztetve futóboltokkal. Van egy spuri fele akkora választékkal,mint BP-n meg a Hervis/Sportsdirect/Decathlon és ennyi
tomcica : Sikerült most 31e-èrt megcsípnem egy NB FF Kaiha-t. Kíváncsi leszek
LanyUs
Én vasárnap kipróbáltam az Avason(Miskolc) az egyik vízelvezető árokban felfutni. Strava-n láttam, hogy szoktak erre futni. Hát lehet nem lefagyott állapotában kellett volna, de ettől függetlenül mókás volt[ Szerkesztve ]
-
szimpláncsak
tag
válasz sherlock82 #102810 üzenetére
Sok netes oldalon ingyenes a visszaküldés. Szóval, ha mégsem tűnik jónak vissza tudom küldeni De igen sajnos, ez a futócipő vásárlás kicsit lutri. Ezért kérdeztem, hogy van-e tapasztalat freshfoamx habos cipővel
[ Szerkesztve ]
-
kilinked
csendes tag
válasz sherlock82 #102655 üzenetére
Én most voltam először, nekem nagyon bejött. Hangulatos ilyenkor a Balaton. Verseny után felültünk a családdal az Óriáskerékre, beültünk egy vendéglőbe hekkezni. Jól éreztük magunkat. Nekem az időjárás is jobban bejött, mint a nyári meleg (futásra értem). Teljesen jól tudtam futni ebben a 9 fokos, napos időben trikó, karszár, rövidnadrág kombinációban.
A pálya is gyors, alig van benne szint, jól futható, nem kanyargós (egy visszafordító van csak). Annak ellenére, hogy a Budapest Maraton után teljesen leeresztettem, hetekig szinte csak pihentem és zabáltam (2kg fel is jött bő egy hónap alatt) sikerült megjavítom a tavaszi Vivicittás PB-met. Pedig akkor (magamhoz képest nyilván) bombaformában voltam, ott 5 és fél percet javítottam az addigi legjobbamon. Szóval, aki FM PB-t szeretne és hűvösebb időben is jól tud futni, annak szerintem tökéletes ez a pálya. (és a BSI-vel sincs semmi bajom) -
zzola
titán
válasz sherlock82 #102612 üzenetére
Nem, de random szokta, nálam legalábbis néha...
-
tisn
addikt
válasz sherlock82 #102590 üzenetére
hat szerintem ezt nezesd meg dokival es lehetoleg valami kepalkoto vizsgalattal. ha eles szuras az szerintem nem szalag... (bar en sem vagyok doki)
-
tomcica
Topikgazda
válasz sherlock82 #102590 üzenetére
Nem a terd mellett huzodo ITB szallag van tulterhelve,es faj,amikor kihul vagy sokaig mozdulatlan?
-
tomcica
Topikgazda
válasz sherlock82 #102511 üzenetére
Igen, nem mindegy,en 53kg korul vagyok,es igen kemenyebb feluleten hamarabb elkeszul egy cipo
Szoktam ugy csinalni,hogy amikor mar rekontanon kemenynek erzodik,akkor meg fuves/foldesen kipreselem belole amit meg lehet (par szaz km). Forditva nem mukodne.There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
INTELligent
senior tag
válasz sherlock82 #102345 üzenetére
Bocsanat, magyarul azt hiszem sulyzos guggolasnak mondjak. En az osszes sportolassal kapcsolatos ismeretemet angol nyelvu forrasokbol szedtem ossze, igy azok a kifejezesek jutnak mindig eszembe.
Blog: https://path2phd.substack.com/ || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok
-
futakazi
újonc
válasz sherlock82 #102215 üzenetére
Akkor hasonlóan jártál, mint én - kellett még nekem idénre valami kihívás, és terepfutós rendezvényen akadt meg a szemem (na jó, egy ideje már szemeztem vele).
Óvatos duhajként - mivel alapvetően síkon, aszfalton futok - azért a múlt vasárnap tettem egy próbát (végigfutottam-mentem a kinézett pályán-távon), hogy a testem mit szól hozzá - nagyon más világ, de tetszik. Mostanra már az izomlázam is múlóban.
A felfelék még hagyján, ott lenyeli az ember, hogy egy idő vagy meredekség után a futást imitáló mozgásról sétára vált. A tempós lefelék viszont jól megdolgozták a combomat, miközben arra ügyeltem, hogy végig talpon maradjak.
Szóval tisztes helytállás a cél december 1-én a Budai trail M-en (de ez sem olcsó). -
Alg
veterán
válasz sherlock82 #102224 üzenetére
Fun fact: a Fjallraven Classic, ami kb. ugyanilyen táv (110km), kicsit komolyabb ellátással (real turmat kaják), díjazás és útvonaljelölés nélkül (mivel vándortúra, nem verseny), hasonló nevezési díjjal megy (270EUR)
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Studi
veterán
válasz sherlock82 #102221 üzenetére
az UTMB verseny, még ennek is a duplája kb...
-
Alg
veterán
válasz sherlock82 #102221 üzenetére
Nice 100M : From 245€ to 280€
Nice 100K: From 180€ to 230€
Nice 50K: From 95€ to145€
Nice 20K: From 40€ to 60€+8% admin díj
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
Ha a nagyon hosszú távok nem érdekelnek, akkor a Runaway is csinál egész jó versenyeket.
A szervezés rendben szokott lenni (szokásos parkolási problémáktól eltekintve, de az nem csak rajtuk múlik), illetve folyamatosan javul. Pályajelölés eddig nekem mindig rendben volt, és az útvonalak is tetszettek ahol eddig voltam (BRZSNY, BUDA, COLD).
Van éremmentes nevezés, extra ajándékok korai vagy 4 versenyes nevezéshez, célban kalács/palacsinta, jófej szervező/önkéntes csapat."I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Never79
tag
Most lesz a Budai trail december 1-én, nem tudom mennyi hely van még, azt tudom hogy nem sok.
Vagy ha az ellátás annyira nem fontos, a TTT honlapján tudsz tájékozódni túrákról:
-
tomcica
Topikgazda
válasz sherlock82 #102116 üzenetére
Jaja,jarj utana,ha kell cserelj cipot,orvost mindent IS. A TE terded a mai vilagban sajnos senki nem torodik vele,hogy milyen allapotban van,muszaj mindent megtenni.Ne hagyd annyiban
-
tomcica
Topikgazda
válasz sherlock82 #102113 üzenetére
Azertm ha egy het alatt nem piheni ki a test,akkor az nem jo
-
tomcica
Topikgazda
válasz sherlock82 #102103 üzenetére
Letusoltam es mentunk a zasszonnyal a hetvegi nagybevasarlasra
kesobb nyujtottam,de csak 15perceset.There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
Never79
tag
válasz sherlock82 #101972 üzenetére
Gratulálok!
-
INTELligent
senior tag
Gratulálok!
Blog: https://path2phd.substack.com/ || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok
-
Peterhappy
őstag
Komoly, gratulalok!
Mielobbi teljes gyogyulast! -
xy.zsolt
őstag
-
tomcica
Topikgazda
-
stefyY
őstag
válasz sherlock82 #100907 üzenetére
Annyi esett, hogy szerintem megvagyunk karácsonyig csapadékkal...
#100906 Peetta14: Leszakadt valami vezeték, hogy ennyire lassan ment a hév?
Viccet félretéve, itt is is gratulálok és Kipchoge éltessen![ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
tomcica
Topikgazda
válasz sherlock82 #100742 üzenetére
|Kevesebbet dombozz amig atmegy rajtad hengerezes jo otlet,ha faj akkor ne nyujts addig,mert az nem tesz jot neki. Marmint ha gyulladasban van ott valami,es nyujtod.
-
veterán
-
veterán
válasz sherlock82 #100639 üzenetére
Nekem 12,5 volt ra a nevezes, elso futasos egesz evem, "kiprobalok kb mindent" alapon.
A generali night run mondjuk sokkal normalisabb volt a frissitest tekintve, ez a papirpoharbol toltogessem a flaskaba dolog nagyon zavaro.#100634xy.zsolt
Azert megneztem volna azokat az arcokat, akik a 6 perces atlaggal kivisznek "tesztelni" egy karbonlaposat felmaratonra kezdesnek#100641tisn
Futott a felmaratonon 6866 ember az eredmenylista szerint, perces kulonbsegekkel inditva, kb ugyanaz, mint a vivicitta, nem volt veszes szerintem a tomeg. En a jelentkezeskor meg marciusban 5:30-6:00 kozotti idot jeloltem be, annal gyorsabb voltam, de nem volt semmi gond az elozessel.Everybody lies.
-
tisn
addikt
válasz sherlock82 #100639 üzenetére
nem tudom, de tan 13k emberke futott, oszinten szolva semmi kedvem sem lenne ilyen versenyen futni.
-
INTELligent
senior tag
válasz sherlock82 #100462 üzenetére
Torontoban. Na jo, lesz az 11 is .
-
Studi
veterán
válasz sherlock82 #100084 üzenetére
Nem is akarnak eladni belőle sokat, többször hangsúlyozza, hogy nagyon "limitid edísön".
-
bandus
veterán
válasz sherlock82 #100074 üzenetére
mutatják a videóban, hogy 400 alatt lesz, szóval gondolom 399
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
tomcica
Topikgazda
válasz sherlock82 #100074 üzenetére
200? inkabb 300
-
tomcica
Topikgazda
válasz sherlock82 #99863 üzenetére
Plane,hogy verseny utan van,es jon a kovetkezo verseny itt nem lehet kozte "hoskodni" elso cel ALAPOSAN regeneralni az elozo verseny,az elesen tartas csak masodlagos.
Forditva nem mukodik.There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
tomcica
Topikgazda
válasz sherlock82 #99581 üzenetére
Latod ezt nem tudom,lehet valami uj trend nekunk anno az utolso kort harangoztak be (800m es hosszabb tavoknal)
-
Peterhappy
őstag
válasz sherlock82 #99444 üzenetére
A futas ilyen, ott van szajkarare rendesen. A norveg ebben kiemelkedo, szamomra sem volt szimpatikus.
Viszont verseny utan meg rittyentett egy ilyet. Eleg testidegen tole, de maxrespect kategoria.
-
HKorn
veterán
válasz sherlock82 #99419 üzenetére
Bandus meg egy nap nézi, hogy kihalt a topik, közben meg csak mindenkit letiltott
Run&Ride
-
bandus
veterán
válasz sherlock82 #99419 üzenetére
előfizetőként. de lassan 20 éve használom a fórumot, ennyit rá tudok szánni
-
LanyUs
senior tag
válasz sherlock82 #99405 üzenetére
A Szolgálati agarak közül ( akik szintén nyertek UB-t ) az egyik itt lakik nem messze. 198 cm magas, világ életében atléta volt. Hiába 90 kg úgy hasít és olyan lazán mozog 03:50 körül, mint én 05:00-ös tempónál. Nemrég láttam 100kg körül van, de a magassága miatt alig látszik rajta és eljár versenyekre is. Ha jól emlékszem 09:50 körül futott 3k-t Nem emlékszem. Mindegy nem akarok hülyeséget írni, a lényeg, hogy számít a múlt.
Én is mozogtam, de aktívan nem sportoltam komolyabban. Mindenből csináltam egy kicsit, semmiben nem voltam kiemelkedő, de a lényeg, hogy jól éreztem magam bennük. -
tomcica
Topikgazda
válasz sherlock82 #99401 üzenetére
Ja,az hivjuk ugy:
"lefozte"@xy.zsolt
[ Szerkesztve ]
-
LanyUs
senior tag
válasz sherlock82 #99399 üzenetére
Folyamatosan magas tartományban fut alap és alapozás nélkül.
-
tomcica
Topikgazda
válasz sherlock82 #99383 üzenetére
Semmi extra,fogtam a youtube-rol egy full body stretch videot,kellemes zenevel es kesz.
[link]
Persze a valtozatossag vegett par honap utan,lehet masik rutint vegezni,keresel egy hasonlot.There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
nejad
aktív tag
válasz sherlock82 #99150 üzenetére
A szervezés meg a körülmények érdekeltek volna.
-
nejad
aktív tag
válasz sherlock82 #99142 üzenetére
Akkor mi hasznom belőled?
-
MODERÁTOR
válasz sherlock82 #99141 üzenetére
Olyasmire gondolok, hogy az izzadsággal a víz mellett más is távozik a szervezetből. Ezt pótolni.
Nemrég voltam mondjuk vérvételen, a dokim szerint teljesen jó a vérképem, csak gondoltam, hátha.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
tisn
addikt
válasz sherlock82 #98709 üzenetére
Ott jöttem rá, hogy én nem is vagyok egyébként annyira ügyes 5 ből 3 kapus ügyesebb volt kb. nálam.
persze, helyen kezelem a dolgokat par eve kapushaboruban azert legyozott egy 2 evvel idosebb akademiai kapust. pedig mezonyjatekos
lehetett volna tobb, de maskepp alakultak a dolgok, valoszinuleg jo megyei/nb3-as jatekos lesz.
-
tisn
addikt
válasz sherlock82 #98705 üzenetére
Jobban ki vagyok békülve önmagammal mint a fiatal korival.
az nem jo, en mindig tokeletesnek ereztem magam -
Peterhappy
őstag
válasz sherlock82 #98690 üzenetére
Ebben van ám igazság Én abba sérültem bele, hogy megpróbáltam és megpróbálom tartani a tempót futóbarátommal, aki azért jó 12 évvel fiatalabb nálam. És amit az Ő teste még bőven megbír, az enyém sajnos már nem.
Próbálom elfogadni, hogy nem leszek már fiatalabb, és későn kezdtem el futni. Bár elég nehéz, amikor Peetta meg ilyen PB-ket rittyent egy-egy "erősebb séta" alkalmával@Danielsz: Gratula
@Jofi81: Látod, ezt nem tudom. Futócimborám belekezdett (igaz, neki ma épp pihenőnapja van), megkérdezem majd, nála hogy jelenik meg. Avagy hátha más is beleugrott innen, a fórumról. Esetleg Never - nem tudom, Ő használta-e anno az appot.
Azt amúgy feltelepítetted?Én végül nem kezdtem bele, még legalább egy hónapig nem tudnék edzésterv mellett futni, elengedtem a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz sherlock82 #98540 üzenetére
Ennyire különbözők vagyunk. Én külön kértem UB-n, hogy éjjel hadd fussak, csak a nappalt elkerülhessem, amennyire lehet.
Volt, hogy felébredtem télen fél háromkor, és akkor mentem el futni.
Feleségem viszont délután érzi csak jól magát..."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
HKorn
veterán
válasz sherlock82 #98523 üzenetére
Emberfüggő kinél működik a reggeli futás. Nálam pl abszolút nem. Minap a meleg miatt megpróbálkoztam egy reggeli futással, annyira nem is volt korai, mert kb fél 8-kor indultam el, de a laza tempó ellenére egész nap fáradtnak éreztem magam tőle. Ha ugyanazt megcsinálom délután/este egész máshogy hat rám, sokkal inkább frissít, mint fáraszt. Sőt, minél később futok (meleg miatt pl mostanában este 8-kor indulok csak el) annál inkább jobban megy érzésre és jobban is esik.
Persze arra figyelni kell a késő esti futásoknál, főleg az erősebbeknél, hogy az alvásnak ne zavarjon be nagyon.[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
zzola
titán
válasz sherlock82 #98391 üzenetére
Hát, lehet többet nem megyek. Nekem most nehezen ment, nagyon meleg volt.
-
tisn
addikt
válasz sherlock82 #98314 üzenetére
Gratulálok!
-
zzola
titán
-
tomcica
Topikgazda
gratulaaa
-
stefyY
őstag
+zzola Gratulálunk nektek!
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
zzola
titán
válasz sherlock82 #98259 üzenetére
kösz. -
zzola
titán
válasz sherlock82 #98256 üzenetére
Oké, én meg a hosszúról, hogy mennyire szívtam meg. Pár éve 52 perc alatt sikerült lefutnom, na most ilyen veszély nem fenyeget.
-
zzola
titán
válasz sherlock82 #98253 üzenetére
Na de annak mi értelme van, így sem hosszú...
-
aktív tag
válasz sherlock82 #98140 üzenetére
52 éves vagyok, kb 3 hónapja futok rendszeresen, de az is csak heti 1-2x 5-7 km.
-
Studi
veterán
válasz sherlock82 #98140 üzenetére
-
zzola
titán
válasz sherlock82 #98128 üzenetére
Van egy rész, ahol sétán kívül nem lehet máshogyan felmenni, ott ember fel nem fut.
-
zzola
titán
válasz sherlock82 #98125 üzenetére
Én az Ördögi körre neveztem.
-
Peterhappy
őstag
válasz sherlock82 #97907 üzenetére
Tul jo viszont nem lehetett, ha ennyire lekonyult a vege.
De legalabb ertheto, miert futamodott vegul meg.
-
LanyUs
senior tag
válasz sherlock82 #97824 üzenetére
Felugrottam az elektronikus felületre és mit látok? Kiértékelte a röntgent egy másik orvos és többszörös törés van az ujjamon Az ügyeletes sebész meg annyit mondott, hogy sima zúzódás Akkor nem erőltetem a futást még
-
LanyUs
senior tag
válasz sherlock82 #97824 üzenetére
Május közepén megborultam a rohadék strava átlag miatt a földesen bringával, abból helyre jöttem, majd dobtam egy 5k PB-t futva, majd belerúgok a lányaim miatt az ágy szélébe. Ez ULTRA LOL... Komolyan... Mentem a menthetőt...
-
LanyUs
senior tag
válasz sherlock82 #97822 üzenetére
Voltam baleseti sebészeten hétfőn. Röntgen stb. 4. lábujj zúzódás, pihentesse köszönjük szépen, a viszont nem látásra
-
xy.zsolt
őstag
válasz sherlock82 #97734 üzenetére
ezt látod nem tudom, de ott sosem volt sok üres hely.....a kint melózók akik ott autóról vonatra váltanak lehetnek bőven
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
stefyY
őstag
válasz sherlock82 #97737 üzenetére
Igyekszem azért, köszönöm.
Szóval PETERHAPPY-vel!
[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
válasz sherlock82 #97721 üzenetére
meszi85 Sopronban fut....én 15k-ra attól. Kérdezz nyugodtan, hátha én is tudom a választ....16évig éltem ott ....bár akkoriban nem futottam, 1m-t sem
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz sherlock82 #96907 üzenetére
nem is tudtam, hogy a decathlon az új szint
amúgy szerintem teljesen értelmetlen dolgokat beszélsz, amikor a "sportértékét" próbálod meghatározni ezeknek, ez nem összehasonlítható és nem is kell hasonlítgatni.
-
tomcica
Topikgazda
válasz sherlock82 #96907 üzenetére
Na,aki menozni akar egy ilyennel az NEM ODA VALO ide azok johetnek akik lelkesek,akik akkor is csinaljak,amikor masok alszanak,akkor is csinaljak,amikor nincs is versenyre felkeszules...hogy miert? Csak,mert szeretnek kihozni magukbol a maximumot...ENNYI.
-
tomcica
Topikgazda
válasz sherlock82 #96886 üzenetére
Amugy,ha a focistak edzoje rajuk szolna,akkor a fiuk biztos rendet tartananak...de valahogy mas a mentalitas,teljesen mas
-
tisn
addikt
válasz sherlock82 #96886 üzenetére
kkor nem szokatlan hogy a futók tartják némileg rendbe a környezetet. vagy szedik össze a szemetet.
en focista vagyok. a futas csak egy hobbi
-
tisn
addikt
válasz sherlock82 #96845 üzenetére
Környezet nem rendezett, eldobott pet palackok meg sörös dobozok is szoktak lenni.
asszonyeknal ahol futunk a salakos 400m-en (kozepen a fodbal centerpalya), ott soxor focistak, nezok ott hagyjak a pet palackot-soros dobozt-energiaitalt. mindig osszeszedjuk futas utan (tudom, nem dolgoztunk elegge, ha maradt erre energiank)engem zavar, sajat palyainkon is osszeszedem (bar elobb utobb a gondnok is), illetve nalunk a gyerekek osszeszednek mindent maguk utan.
-
tomcica
Topikgazda
válasz sherlock82 #96845 üzenetére
Nalunk zart a stadion,Covid ota zarjuk is a kaput,mert akkor volt ilyen rendelkezes,es azota ugy maradt.
Meccsek utan van egy kis rendetlenseg,neha mi is szedegetjuk a kipsadrol a megmaradt palackokat,faslit stb. meg szidjuk a focistakat kozben de csak azert mert a gondnok lehet masnap takaritana,kozben nekunk meg mar edzesunk van,amugy nem mi takaritunk.
WC hasonlo,atletika versenyek utan elmegy,de focimeccsek utan katasztrofa
Van is egy velemenyunk a focistakrol,legalabbis azokrol akik a vajdasagi es Tisza-menti ligaban jatszanak,vagy a szurkoloiknak.There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
tomcica
Topikgazda
válasz sherlock82 #96840 üzenetére
A focistakkal osztozunk a palyan,egy gondnoka van a stadionnak,hetente lenyirja a fuvet,felfesti a fure a focistaknak a vonalakat stb.
A ket klub osztja a gondnok fizeteset,ami ugye az onkormanyzattol jon,de 2019 ota komoly megszoritasok vannak,nem vehetnek fel allandora senkit allami koltsegvetesbol.
Ebbol adodnak is problemak,sok helyen tobb ember munkajat vegzi egy meg ilyenek (pl korhaz,egeszseghaz,tuzoltosag) vagy 2-3honapos ujra-ujra megszakitott megbizatasos szerzodessel vesznek fel kulsost specifikus munkakra (idenymunka stb.)There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
--Robi--
kezdő
válasz sherlock82 #96817 üzenetére
Jó cipők ezek. Amik még nagyon kényelmes és le szokták őket akciózni azok a Mizuno Wave Skyrise-ok. Nekem is van egy. A másik meg a Mizuno Horizon. [link]
-
Peterhappy
őstag
válasz sherlock82 #96818 üzenetére
Homerseklet + fenyviszonyok. Meleg meg lehet, de napnyugta utan vannak, nincs zavaro extra ho/feny.
Sokkal elvezetesebb sotet+lampa komboban a kozvetites, mint szurkuletben, a helyszini (kvazi fizeto) szurkolasrol nem is beszelve. -
xy.zsolt
őstag
válasz sherlock82 #96818 üzenetére
Az olaszok alapból elvannak csúszva életszerűen az időben....pl hozzánk képest későn is vacsoráznak.
-
--Robi--
kezdő
válasz sherlock82 #96777 üzenetére
Szép volt nyomozó úr!
Most néztem, hogy milyen cipő van kiírva nálad, ha abban futottad le, ami egy nehéz cipő, akkor még szebb![ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
Szép!!!
-
Peterhappy
őstag
Az bizony férfimunka
-
xy.zsolt
őstag
én most is a defektes 660k-t használt Rebel-ben kocogtam (talpa frankó)
110bpm > 3k Kocogás < 7:00 ....az összes délutáni és szombat reggeli képlet
[ Szerkesztve ]
-
tomcica
Topikgazda
szeeep
-
Peterhappy
őstag
válasz sherlock82 #96633 üzenetére
Semmiség, örülök, hogy segíteni tudtam
@Tisn: B terv (és amúgy sokkal jobb terv).
Kétszer napit 2-4 órát mozogni. Aztán ha utána még marad erőd, meg is érdemled, hogy félrelépkedj, csak a derekad bírja[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
válasz sherlock82 #96633 üzenetére
ez nem annyira jo otlet amugy. nekem egy strava ismerosom van : az asszony. mivel meg 300m-t setat is rogzitek statisztika buzi reven meg ha elbicajozok a piacig (500m) azt is, igy minden mozgasom latja.
se szeretozes, se kurvak, egybol lebuknek
(nem, nem, az nem lehet, hogy valamit nem merek vagy nyaron autoval megyek. annyit nem er )
-
Peterhappy
őstag
válasz sherlock82 #96630 üzenetére
Csak tipp: Talán Téged már követ, ezért látja a tevékenységeid, de az övéit még nem szinkronizálta fel a szerver.
-
Peterhappy
őstag
válasz sherlock82 #96554 üzenetére
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz sherlock82 #96554 üzenetére
Feleségem is Somogy megyéből származik (Tab), jó kis dombos környék szoktam vinni a bringát meg múltkor futottam is ott életem első felnőtt versenyére készülve.
Més que un club!
-
Dottorei
tag
válasz sherlock82 #96067 üzenetére
ha pontos pulzus is kell akkor coros pace 3 heart rate monitor-ral 300usd. [link]
-
xy.zsolt
őstag
válasz sherlock82 #96067 üzenetére
Na jah, sokkal több mint elég erre az én FR235öm is.....pl több módon is lehet törölni róla a mentett aktivitásokat (pedig 9éves széria)
Gratula a tegnapihoz
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
válasz sherlock82 #95557 üzenetére
Ma délelőtt találtam rá, eddig nem is láttam. Nekem bejött, bár kissé testesebb darab, de szerintem kifejezetten finom, normális kakaóval, és meglepően kevés cukorral. Nagyon kellemes csalódás, könnyebben eladom magamnak, mint egy alap túró rudit
@Alg: És tényleg
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz sherlock82 #95542 üzenetére
erre te tudod csak a valaszt, hogy a pro extra funkcioit hasznalnad-e, es megerik-e neked a magasabb arat. nekem no brainer a pro, a barometrikus magassagmeresevel, hill splitterrel es az alap navigacioval. viszont ha nem nagyon mesz terepre, futsz donbosat akkor boven el lehet lenni ezek nelkul is. en sose gondoltam volna hogy szuksegem lesz egy garmin 965 szintu orara, de imadom minden kisbizbasz funkciojat meg kitalalt metrikajat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil