Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
válasz nyisziati #121197 üzenetére
Nincs, de én jó pár remaket meg se nézek, nem érdekel a téma miatt mert már láttam belőle egy nekem tetszetős darabot. Az említett Ben húr is ilyen.. meg a tolószékes sztori is..
És rengeteg könyv vár arra, hogy filmvászonra vigyék. Volna pár ötletem, bár, párat sorozatok formájában láthatunk :) -
válasz nyisziati #121262 üzenetére
Ez az agresszív kismalac arroganciája, az ilyet rühellem. Amúgy amit írsz, az alapján már kezdem érteni, hogy miről beszél Viszlát, de azt nem, hogy ezt miért projektálja rám. Nem vagyok én ilyen hipszter nyelvújító, aki saját magának ízlés szerint újradefiniál mindent, hogy aztán senki ne értse meg.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
Viszlát
addikt
válasz nyisziati #121262 üzenetére
Nagy +1, bár ez inkább anarchia és még ez a legfinomabb jelző ami eszembe jut róla.
(#121264) erahurka: én sok tartalmi elemet megtaláltam a képen, a felhőkarcolókat, a szippantós hangyászsün orrot, a "hátizsákot", stb. Szerintem nagyon fantáziadúsan van egy képbe pakolva a film.
(#121265-6) lezso6: Attól, hogy valamit szokás csinálni, még nem lesz jó vagy helyes. A sovinisztát vagy például a kiest is rengetegen használják rosszul, a szaporítós idegen szavakról már nem is beszélve, de akárhányszor is írják le akárkik, a ledegradál, lereagál, lekommunikál és hasonló társaik sosem lesznek helyesek. No, de erről én biztosan nem foglak tudni meggyőzni (lásd nyisziati remek összefoglalóját). Azért majd nézz utána, hogy az első kiadás óta mik történtek a szótárral és miként működik a frissítése, illetve milyen egyéb kiadványokkal egészült ki azóta a magyar, magyarosított és idegen szavak értelmezésének könyvtára.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Alexios
veterán
válasz nyisziati #121426 üzenetére
A hangulatvilágítás engem spec kevésbé érdekel, mert film közben úgysem megy - vagy hát néha szokott, pont ez a baj
Ha ugyanúgy adnának feliratos filmeket mint régebben a mom-ban(ahogyan ezt amúgy ígérték is), én is többet járnék még ezek ellenére is, de szerintem OV vetítés soha nem volt, feliratos meg max a nagy blockbustereknél, szóval nekem marad az Aréna/Allee[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz nyisziati #121426 üzenetére
Ugyanannyi a jegy mint a CC mozikban.
A kis termek nem olyan vészesek a MOM-ban, de a nagyban pl. kisebb képet vetítenek mert különben kb. 8 hangfal belelógna. Reklámot van hogy full kitolják és akkor szépen látszik.
A Mammut valamivel jobb, ott csak egy pici notch lóg be valamelyik oldalt, ezért is agyalok azon. Majd meglátom, a Könyvfesztivál miatt úgyis a Millenáris felé leszek majd.
-
-
S e t h
nagyúr
válasz nyisziati #121699 üzenetére
Öntelt vagy, ha ténymegállapításként aposztrofálod a butaságot, amit leírtál.
Akikkel néztem a filmet, azok átlagéletkora 39 év, és szerintem azt sem tudják miben merül ki Justin Bieber munkássága.
Degradálhatod azokat, akiknek más az ízlésük mint neked, de valószínűleg nem róluk állítasz ki szegénységi bizonyítványt.Az meg lehet, hogy csak nekem érthetetlen, hogy mi az összefüggés a zenehallgatási szokások és egy adott film korai megtekintése között.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
emiki6
veterán
válasz nyisziati #121924 üzenetére
Lusta vagyok kifejteni, legfeljebb csak részleges magyarázatot adna arra, hogy nekem miért tetszik, de változtatni úgysem változtatna semmin. Na mindegy.
(Az sw 7-8-at az én gyomrom sem vette be amúgy)
vzarmo: sajnos igen es ez igaz az új DC filmekre is...
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
S e t h
nagyúr
válasz nyisziati #121934 üzenetére
Ha vki az Endgame előtt nem számított arra, hogy mi fog történni a premiert követően, az lehet ma kezdett el netezni, vagy annyira magának való, hogy nem képes alkalmazkodni a kialakult helyzethez(ami megjegyzem csak átmeneti).
Itt normális hangnemben folyik a diskurzus és mindannyiunkat a filmek szeretete köt ide, ezért nem kellene a saját igényeink, ízlésvilágunk elleni terrorcselekményként felfogni a sajátunktól eltérő véleményt.
Próbálj meg egy kicsit toleránsabb lenni, leírhatod ezerszer is, hogy mit gondolsz a filmről, annak nézőiről, de nagyjából minden filmes topikban most ez a téma. Ha meghaladja a tűrőképességedet akkor is van több választási lehetőségedet, de nem biztos, hogy az ellenérzéseid folytonos kinyilvánítása a legmegfelelőbb.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
válasz nyisziati #122150 üzenetére
De ha félrefordítod, akkor az már nem az a mű, ami előtte volt. Meg kell tartani az eredeti művet, nem újat csinálni. A Frédi-Béni (vagy pl a Kémek Krémje) azért merőben más, itt konkrétan szarból sikerült várat építeni. Tehát ha a film szemétre való, akkor a kreatívkodásból kisülhet valami jó is. De ami alapból jó, azt ne akarják megjavítani.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
PuMbA
titán
válasz nyisziati #122317 üzenetére
Igen Vagy el kell kerülni a legnépszerűbb mozikat (Aréna, Allee) vagy feliratosra / eredeti hangúra menni vagy délelőtt és kora délután nézni filmeket. Ha ezeket még egybe is veszed, akkor tuti nem lesz zavaró tényeződ. Én eddig csak kedves és csöndes mozinézőkkel találkoztam így.
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
válasz nyisziati #122552 üzenetére
Már nem, drissítették a bejegyzést
Frissítve: Közben sajnos úgy tűnik, hogy hiába éltük bele magunkat a dologba. Időközben ugyanis a Chad Stahelski egyik képviselője közzétett egy nyilatkozatot, amelyben arra hívta fel a figyelmet, hogy az interjú során a rendező végig feltételes módban beszélt, szóval csak azt ecsetelte, mennyire jó lenne, ha tényleg dolgoznának egy új Mátrix filmen a Wachowski testvérek. Pont a hipotetikus vonal miatt vetette fel azt is, hogy szívesen csatlakozna kaszkadőrként a stábhoz.
-
Ispy
veterán
válasz nyisziati #122999 üzenetére
Mondjuk amikor Dublinban bementünk egy kis vegyesboltba, ahol egy 60 körüli törzsgyökeres ír volt az eladó, és megkérdezte "mit szeretnénk", na ott még nyomokban sem tudtam felfedezni az angolt.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Cs1csó
félisten
-
veterán
válasz nyisziati #123713 üzenetére
Pedig azért vannak bőven keresztény metál bandák. A Demon Hunter nekem tetszik, el tudom képzelni egy istentiszteleten, a Mortification-t vagy az Antidemon-tmár kevésbé.
Viszont egy Skillet vagy egy Pillar nyugodtan mehetne részemről."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
törölt tag
válasz nyisziati #123857 üzenetére
Már miért keresnének rosszabbul?
A szinkronszínészet nem biztosít napi megélhetést, mivel alkalmi vállalásokról szól. Ráadásul, az a 40ezer forint, csakis olyan címek esetén áll, mint pl az Endgame.
Ráadásul, orvos még mindig bárki lehet, aki elvégez egy egyetemet, de bármilyen színészet, az egyben adottság kérdése is.
Úgyhogy ezzel most nagyon nem értek egyet. -
törölt tag
válasz nyisziati #123860 üzenetére
1. Gyermekfogorvos. Bár önmagában ezzel nem értek egyet, de gyermeket fogorvoshoz elég ritkán hordanak, mivel a tejfog úgyis kihullik magától, így felesleges erre időt és pénzt pazarolni.
2. Az ápolónő meg messze nem orvos. Igazából, pont a két véglet. Az ápolói végzettség, egy sima szakiskola, aminek azt hiszem csak az érettségi az alapfeltétele, de lehet, hogy még az sem. Evidens, hogy nem keres annyit, mint egy agysebész.
erahurka
Nem akarok semmit mondani. Nem a fontosság alapján fizetik a munkaerőt, hanem hogy mennyit hoz a büdzsének. Vagy legalábbis ettől jobban függ.
Egy orvos bármikor pótolható. Színész kevésbé. Nézd meg, hány orvos, és hány színész van a világon, valamint hasonlítsd össze Zacher G. fizetését Sly Stallonéval. De beszélhetünk magyar sztárszínészről, és akkor már legyen elrettentő a példa, mondjuk Bajor Imre, aki véleményem szerint, még csak tehetséges sem volt. Nyugodjék békében.[ Szerkesztve ]
-
válasz nyisziati #124310 üzenetére
Igazi 21. századi terem. Ki a fenét érdekel ma a film?! Nézd csak milyen szép az aranyfüstözött kazettás plafon meg családias a moziterem. Gyere ide nézni az üres vászont, miközben 300 éves drága borokat fogyaszthatsz sötétben. Igazi életérzés!
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Apple notebookok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest