Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
válasz Viszlát #107639 üzenetére
Épp akartam már kérdezni tőled is, meg a többiektől is, hogy a Columbust láttad-e, láttátok-e már? Mert én nemrég megnéztem, és totál elvarázsolt. Megfelelő hangulatban talált meg, az biztos, meg egyébként is szeretem a hasonló filmeket (Lost in Translation, Before filmek, pl.), de ezek nélkül is kiemelkedőnek gondolom. Nagyon jó a két főszereplő. Két egészen eltérő habitusú embert formálnak meg, aki között mégis van egy különleges harmónia. A kapcsolatuk sem egy szokványos love story. Hál'istennek! Aztán a fényképezés, az egészen zseniális. Gyakran minimalista, ahogy az épületek is, amik gyakorlatilag a történet gerincét adják, illetve a főszereplők közötti egyik fő kapcsolódási pont szintén az épületek, az építészet. A másik majd derüljön ki a filmből.
Nem tudok túl jól írni az élményről, már nem is annyira friss, inkább olvassátok el az origos értékelést! A cikk végén lévő plakát meg úgy, ahogy van, király, nagyon eltalálták a színeket, a formákat, az arányokat így a film ismeretében.
Tessék megnézni, mert a legjobb filmek között van a tavalyi évből. Persze a fentebb említett filmek és a velük való hasonlóság ismeretében érdemes nekikezdeni.
#értékelés
[ Módosította: Viszlát ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz ígyvanferi #107652 üzenetére
Én megnéztem decemberben. Elképesztően érezni, hogy egy nem nyugati, intelligens és iszonyúan képzett ember írta és rendezte, tényleg gyönyörű volt szinte elejétől a végéig, talán csak John Cho metakommunikációs repertoárját éreztem kicsit beszűkültnek, mondjuk úgy, hogy ryangoslingra vette a figurát, de ez biztos, hogy tudatos döntés volt.
#értékelés Columbus
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kis lemaradást pótoltam:
10 Cloverfield Lane
Kifejezetten jó volt szerintem, kíváncsi vagyok, hogy fogják összehozni az egész témát a 3. filmmel, ami meg az űrben játszódik.
#értékelés
Live-Die-Respawn
-
S e t h
nagyúr
válasz vodrosjozsi #107646 üzenetére
Ez a szép az internetben.
Amikor egy vödör félkemény matéria ostobáz le azzal, hogy nem kommentálja az írottakat, de azért világba sírja a bánatát, mert másnak eltérő véleménye van és nem lesz feltétlenül nedves a bugyija attól, amit elé tolnak.Másoknak.
Köszi a helyreigazítást biológiából, jaguár lesz az amire emlékeztem, régen vót.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
gyuromoj
veterán
Deadpool 2 elvileg május 18.-an érkezik.
Reynolds rakta ki Instan.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Pearce
aktív tag
válasz gyuromoj #107656 üzenetére
Lol, rá 1 hétre meg jön a Han Solo eredetfilm /már ha nem tolják el. Meglátjuk, holnap milyen előzetese lesz/.
A The New Mutants meg aminek már volt egy előzetese szépen 2019 februárra csúszott, a Gambit filmből meg dobbantott Gore Verbinski. Egyre jobb hírek.
Ja, a Dunkan Jones-os Mute-ot meg jövő hónapban mutatja be a Netflix.
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
válasz ígyvanferi #107652 üzenetére
Már vagy két hónapja a polcon pihen, de valahogy még nem került sor rá. Köszi az ajánlást, rövidesen megejtem, ez így nagyon ígéretesnek hangzik.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
eeXaa
addikt
válasz Bad Pritt #107606 üzenetére
áhh.. ne is vergődj a válaszal... tudom miért volt felgyorsítva pár akciójelenet... mert annélkül lapos unalmas szar lett volna... így viszont rohadt gagyi.... inkább nézd meg a Madmax The Road warrior-t, utána világosan látszik menyivel gyengébb a furryród... ...pedig az sem nagy eresztés...
...azért ingen sokat elmond, hogy a kedvenc filmed egy agyatlan látvány akció baromság...
-
atike
nagyúr
-
madgie
titán
válasz eeXaa #107662 üzenetére
Te most tényleg azon agyalsz, miért raknak belegyorsításokat a filmekbe? És szerintem azért, mert anélkül unalmas lenne? Esetleg nem szánt szándékkal, hogy ritmust törjön, vagy éppen ritmust tartson? Legközelebb a szándékos frame dropokra mondod azt, hogy gagyi ótvar megoldás? Vagy a vertigo zoomra, hogy klisé?
-
madgie
titán
válasz eeXaa #107665 üzenetére
Mivel nagyrészt nem CGI, így a himbilimbizős kaszkadőrök ritmusával is kellett játszani, no meg a krómonfújom magam jelenetek is így jók igazán, vagy éppen a zoom Hardyra, mikor ki van kötve vérzsáknak. Én nagyon szeretem a belegyorsításokat, Mad Maxfől függetlenül és nem feltétlenül videoklipes eszköz lehet csak.
-
vodrosjozsi
őstag
válasz S e t h #107655 üzenetére
1. Nem téged ostobáztalak le hanem a véleményedet.
2. Irritáló amikor valaki alaptalanul fikáz valamit/valakit és te ezt tetted.
3. Szánalmas, hogy olyas valaki próbál oltogatni vagy egyszerűen csak elhordani aki a legegyszerűbb mondanivalómat se érti meg.
4. A stílusod kritikán aluli amikor valaki próbálja megmagyarázni, hogy alaptalanul szidsz egy filmet mikor nem is láttad még.
5. A személyeskedésbe kár volt bele menned úgy érzem.
Aki azért kezd el személyeskedni mert nem talál más fogást azzal nem is érdemes vitatkozni.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
ben11
őstag
The Shape of Water
Ejj de jó volt. Del Toro megint odatette magát.
-
S e t h
nagyúr
válasz vodrosjozsi #107667 üzenetére
Nem szídtam, véleményt írtam, ami fájdalmat okozott neked, ne éld ennyire bele magad, mert láthatóan értelmezési problémákat is okozott a személyeskedés forrását illetően.
Majd máskor próbálok óvatosan fogalmazni filmekről, nehogy megsértsem mások érzéseit, és vki. esetleg személye elleni támadásnak tartsa, hogy egy alkotás kijövetele felett érzett izgatott várakozása nem találkozik másokéval.
Egy felvetésem volt.
Hogy produkálhat ekkora jegyelővételt ez a film?
Meglátjuk majd, hogy teljesít a pénztáraknál, mit mondanak a kritikák, de az ízlésbeli differenciák miatti címkézést hagyjuk a topikon kívül.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
vond
MODERÁTOR
válasz madgie #107666 üzenetére
Így van. De tudod, mi jó még igazán? Én se vettem észre addig, míg nem olvastam róla (pedig én is TV-s/filmes területen dolgozok). Az, hogy igyekeztek minden fontos történést a képernyő közepén tartani. A jelenetek a gyors vágások ellenére így sokkal jobban befogadhatóak, mintha kapkodnod kellene a fejed/szemed, és állandóan más helyre kellene nézned a képen. Nem hinné az ember, de nagyon sokat számít.
Nem tudom, hogy máshol is használták-e már korábban, de baromi nagy ötlet, hogy így teszik élvezhetőbbé a piszok gyors vágásokat. Nagyon jót tesz a filmnek.
Márciusban lecseréled Nero-t, vagy még marad egy darabig?
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
szilva01
őstag
Műalkotás! 10/10
-
ígyvanferi
addikt
Hát ebből ki nem néztem volna, hogy Al Bundy.
Ugye? Egyszerűen szép az egész. Nem tudom, hogy John Cho mennyire jó színész, ezer éve láttam a Kalandférgekben, meg az új Star Trekekben, és ennyi. De szerintem is tudatosan játszotta ennyire érzelemmentesen a figurát. Legalábbis többnyire.
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz ígyvanferi #107685 üzenetére
Szerintem hasonlít, csak ez még a fiatal változat.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
brownus
veterán
Beszélgetés az Oscar-díjas Aaron Sorkinnal, az Elit játszma rendezőjével remélem köv héten eljutunk rá
-
Pitterix
őstag
Wow, ez marhára tetszett. Voltak kiszámítható részei, apróbb hibái, de az utóbbi idők egyik legjobban tetsző filmje nekem. Sokáig szurkoltam, hogy
mind a 7 tesó megússza élve, de a megmaradt 3 közül pont a rövid hajúra nem gondoltam volna, mint túlélőre.
Ez a Noomi R. a fura pofijával, hetyke kis cickóival igazán vonzó teremtés.8\10
#értékelés[ Módosította: Viszlát ]
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
emiki6
veterán
válasz Pitterix #107692 üzenetére
"de az utóbbi idők egyik legjobban tetsző filmje nekem"
Ugye?Btw Noomi nekem még a Prometheusban tetszett meg.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
k-adi
nagyúr
Rossz anyák karácsonya (2017)
A Bad Moms ChristmasNem én választottam. De tényleg! ez is tele szexuális utalásokkal, semmi meglepő, közepes vígjáték happy enddel. A "nagyik" kis színt visznek de még így is szimplán gagyi.
-
emiki6
veterán
válasz madgie #107696 üzenetére
Az hogy kifejezetten nem azt nem mondanám, de ki van pattintva, az nekem elég. (Ezért várom az ant man 2-t is, a Lost-os csajnak az 1-ben is milyen karja volt már... )
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
radi8tor
MODERÁTOR
Somalia kalózai: nagyon jó!
⭐ Stella
-
ben11
őstag
Happy Death Day
Egynek egészen jó volt. Persze tudom, hogy vannak akik egy klasszikus megcsúfolásának tartják, de szerintem elférnek egymás mellett.
#értékelés
-
Bad Pritt
félisten
CIA túszdráma a 80-as években, München, Hazugságok hálója, Argo után szabadon.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest