Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:06:27

LOGOUT.hu

A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.

A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#107351) brownus válasza KaitouP (#107350) üzenetére


brownus
veterán

jó, szóval te is csóró vagy mint én és nincs kibebaszott nagy képátlós lapos tévés home cinema roomod?esetleg egy 4k projektoros szobád otthon? vagy nem kéne moziba járni mert vannak igényeid...

:D

viccet félretéve, igen... szívesen néztem volna moziban. talán vetítik majd egy-egy művész moziban!?

tényleg, voltatok azóta a művészben, hogy felújították? jó?

[ Szerkesztve ]

(#107352) WayneGace


WayneGace
őstag

The light between the ocean.

Nekem az egynek elment kategória alját súrolja. Lehet ehhez az is hozzájárult, hogy szinkronosan néztük és Alicia Vikander szinkronja nem lett valami jó szerintem. Nem is azzal volt baj, ahogy mondta vagy, amit, hanem valahogy nem állt össze a szereplő és a hang. Nagyon lehetett hallani, hogy az egy másik ember hangja egy stúdióban. Ahogy a kislányé sem lett hozzáillő. Enélkül is egy egyszerű tévéfilm hangulata volt. Nem éreztem azt, hogy a történet, a színészi játék vagy akár a megvalósítás adna valami pluszt.

#értékelés

[ Módosította: Viszlát ]

BestSecret invitációt privátban adok.

(#107353) oriic válasza Bad Pritt (#107343) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Sajnálom hogy nem jön moziba, de itthon is jó lesz.

Live-Die-Respawn

(#107354) brownus válasza WayneGace (#107352) üzenetére


brownus
veterán

jól emlékeztem :) én is így éreztem.
A film kicsit olyan téves hangulatú

[ Szerkesztve ]

(#107355) emiki6


emiki6
veterán

Jumanji 2 avagy vár a dzsungel

Ma délelőtt megnéztem OV-ban, egész kellemes popcorn mozi, jó akcióval, nem rossz poénokkal, jól szórakoztam rajta. Azt mondhatnánk az egyik legjobb videojáték adaptáció lehetne, ha adaptáció lenne, de nem az. Szerintem jól öltöztették át az eredeti koncepciót modernebb köntösbe, jók voltak a videojátékbeli elemek, utalások, a karakterek sem voltak idegesítőek, nem voltak annyira szélsőségesek, ami nagy szó az ilyen filmeknél.
Ez egy jó film a maga nemében, leginkább olyanoknak ajánlom, akik ismeriknek nem idegenek a videojátékok, az otherworld bemutatója tökéletesen mutatja be a filmet. :K

#értékelés

[ Módosította: Viszlát ]

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#107356) eeXaa válasza WayneGace (#107352) üzenetére


eeXaa
addikt

:D
...a tavalyi év egyik legjobb filmje a neon démon, meg az nocturnal animals mellett... ;) zseniális alkotás, zseniális alakításokkal.... a hiba az ön készülékében van. :K

(#107357) Pitterix


Pitterix
őstag

Dang kou feng yun---God of war

Voltak jó pillanatai, de inkább csak egy átlagos keleti harcos film. A boss fight-nál néhány muris jelenet, ami sokat rontott nálam.

6\10

#értékelés

[ Módosította: Viszlát ]

"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone

(#107358) Realradical válasza proci985 (#107333) üzenetére


Realradical
őstag

Főleg a japán része nem jött le a szerelmi szálnak. Nem értettem, hogy a végkifejlet miért olyan amilyen, de aztán realizáltam, hogy a társadalmi és külsőségbeli dolgok mennyivel többet számítanak abban a kultúrában.
A psziho rész tényleg zseniális. Dolgoztam 3 évig kórházban és visszaköszönt pár dolog (pedig nem vagyok orvos, csak kibic).

@atike
Ryan Gossling elég jól tudja hozni Kristen Stewartot
Ez megérdemelné, hogy meme legyen. :DDD
Mi döglött-hal-fejű lánynak hívjuk.

[ Szerkesztve ]

Things that try to look like things often do look more like things than things

(#107359) emiki6 válasza Realradical (#107358) üzenetére


emiki6
veterán

Gondolom a málé tekintet a szájlégzés következménye. :K (Mármint Kristen-nél, de ki tudja)

[ Szerkesztve ]

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#107360) proci985 válasza Realradical (#107358) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

pedig a szerelmi resze ertheto, a srac egyszerre egy gyerek es egy zseni fejben. gyakorlatilag a vilag megismerese viszi elore, de nehezen erti a korulotte levoket es az erzelmeiket.. szoval az szvsz nyugati kulturaban is igy lett volna.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#107361) Drizzt


Drizzt
nagyúr

Megnéztem megint az Epsiode VIII-at végre. Hogy őszinte legyek, most még jobban tetszett. Így meg hogy a poénokat már ismertem, még jobban tudtam fókuszálni a story-ra. Plot hole-okra itt korábban többen panaszkodtak, de őszintén szólva csak egy jelenet van, amit a sztori alapján nem tudnék megmagyarázni. Az is tény, hogy néhol erősen hajaz egy disney mesefilmre, de messze nem ez a fő atmoszférája.

Na mégiscsak összegyűjtöm az idei top 10-es listámat én is. Bár csak az IMDB-n is értékelt filmjeimet nézem, lehet sajnos van ami így kimarad, de jó helyen lenne. :(

Az első nagy meglepődésem, hogy a Testről és lélekről idei film! Így nagy versenyben, bár a második helyet kapja meg.

1. Mother!
2. Testről és lélekről.
3. Star wars epsiode VIII.
4. It
5. T2 Trainspotting
6. Gerald's game
7. Egy szent szarvas meggyilkolása
8. 1945

Aztán kb. itt a vége top 10-nek, mert több kifejezetten pozitív filmélményre nem emlékszem, bár biztos volt még, akkor majd pótlom.

Van még egy futottak még kategória:
- Get Out, Baby Driver, Spider man homecoming, Planet of apes, Life, Atomic blonde, Suburbicon, .

Nagyon nagy csalódások:
- John Wick 2
- Blade runner 2049
- Alien Covenant.

Ami kimaradt, de nagyon meg kéne nézni: - The big sick.

Java része a fentieknek moziban volt, aminek örülök, tavaly új hobbim is lett a jelek szerint. :)

#értékelés Star Wars: Episode VIII

[ Módosította: Viszlát ]

I am having fun staying poor.

(#107362) KaitouP válasza Drizzt (#107361) üzenetére


KaitouP
veterán

Érdekelne miért csalódás számodra a BR 2049.

#107351 brownus: Hát körülbelül. :DDD

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#107363) Realradical válasza proci985 (#107360) üzenetére


Realradical
őstag

Én főleg azt nem értettem, hogy miért volt ennyire ellentmondásosnak beállítva a szerelem. A külsőségeket könnyű látni, de én úgy értelmeztem, hogy legalább ennyi, ha nem több szerepet kapott az alacsonyabb beosztás. Utána kellett gugliznom, hogy mekkora szerepe van a "rangnak/beosztásnak" a Japánok életében.
Sokkal fontosabb tényező, mint nálunk.

[ Szerkesztve ]

Things that try to look like things often do look more like things than things

(#107364) Drizzt válasza KaitouP (#107362) üzenetére


Drizzt
nagyúr

Már leírtam szerintem többször is. Egy mondatban: ilyen unalmas filmet még életemben nem láttam. Sztori is vérszegény volt, bár egy érdekes fordulatot tartogatott. Körülbelül ugyanolyan színvonalú film, mint az első rész. Csak míg az első rész 35 éve jött ki, amikor ezek az ötletek még jók voltak, azóta csak eltelt az az idő. Amiért nagy csalódás, az az, hogy én ettől a filmtől azt vártam, hogy nagyon jó legyen. Ahhoz képest meg nagyon rossz volt. Ha tudtam volna előre, hogy az Arrival rendezője rendezi, akkor lehet kisebb elvárásokkal megyek be rá. Már azt is egy olyan filmnek tartottam, amit 5 perc alatt le lehetett volna tudni, de teljesen feleslegesen el volt nyújtva.

#értékelés Blade Runner 2049

[ Módosította: Viszlát ]

I am having fun staying poor.

(#107365) Mik76


Mik76
senior tag

Bright

Pffffff..... :DDD
Kellene mar egy facepalm smiley ebbe a forumba....
2/10

#értékelés

[ Módosította: Viszlát ]

http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1

(#107366) Ispy válasza Mik76 (#107365) üzenetére


Ispy
veterán

Ha már szóba hoztad :D

Szóval tegnap én is megnéztem, elég vegyes érzelmeim vannak, mert a film első fele egészen érdekes, egy új világ, felvázolja a konfliktusokat, szinte már District 9 szinten mozog, aztán a film második fele meg ennek a szöges ellentéte, egy 1 bites sztori, az is gyengén megvalósítva.

A két főszereplővel nem volt különösebb gondom, igaz az ork zsarut szerintem túl infantilisre csinálták, de nekem még éppen a határon mozgott. A tünde lány viszont egy kövér 0, 1 óra 50 percen keresztül mintha nem is lenne a film része, utána meg 1 perc alatt ledarálja a sztorit, a végén meg persze sajnálni kéne, gondolom.

Aztán ott van a menekülés sztori, ami elég nagy katyvasz lett, jönnek a tündék, futás, jönnek a csikánok, futás, jönnek az orkok, futás, megint tündék, megint orkok. Az ember csak kapkodja a fejét.

A végén meg, hogy a szitává lőtt, agyonvert páros simán legyakja a 3 badass tündét, akik előtte simán agyonvertek 30 gangsztát, meg egy tucat swatost, szóval elég hiteltelen volt, már-már rambói magasságokban mozgott.

Szóval csalódott vagyok. Mert, ha az ember elmegy a bordélyba, akkor tudja, hogy a pénzéért mit kap, szerelmet biztosan nem, de itt elvágtatunk fehér lovon az elefántcsont toronyba, felküzdjük magunkat a királylány szobájába (film első fele) és amikor benyitunk kiderül, hogy a királylány egy ordas nagy ribanc, aki egy patront megér ugyan, de feleségül biztosan nem fogjuk venni (film második fele).

Szerintem a netflix jobban járt volna, ha egy nagy durrantás helyett, inkább ebből a pénzből csinált volna egy sorozatot (2 évad kijött volna belőle), mondjuk egy trónok harca szintűt, csak sajnos úgy látom nincsen egy épkézláb ember, aki egy normális sztroit meg tudna írni, ha nem is Martin vagy Tolkien szinten, de legalább fele olyan jól.

#értékelés Bright

[ Módosította: Viszlát ]

"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

(#107367) D1Rect


D1Rect
félisten

Csillagok háborúja VIII: Az utolsó Jedik

Adok egy pontot arra, hogy 3D és voltak látványos jelenetek, meg még egyet arra, hogy SW.
2/10

#értékelés

[ Módosította: Viszlát ]

(#107368) Vikthor válasza D1Rect (#107367) üzenetére


Vikthor
nagyúr

Kb. korrekt is a pontozás, bár én 3-4 közt vacillálok a 10ből, mert az a pár poén tetszett mondjuk, de sajnos csak egynek mennek el. a 8-as epizód is rémesen lett megvalósítva. Egyedül a Rogue One tetszett úgy igazán.

~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~

(#107369) Pearce


Pearce
aktív tag

(#107370) Ispy


Ispy
veterán

Ha még nem volt elég a sztár wárs, akkor érdekes infók

"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

(#107371) Mik76 válasza Ispy (#107366) üzenetére


Mik76
senior tag

Igen, mindezek es meg sok mas.
Nem is allok neki reszletezni mert egyszeruen nem er ennyit az egesz ugy ahogy van. Iszonyu kontrasztban all a napokban megnezett The Shape of Waterral, pedig Guillermo bacsi sem finomkodik a filmjeben. Megis, az egyben marad, nem hullik darabokra, a fosszereplok nem lesznek remesen ostobak, az emberek nem valtoznak szuperhosse majd vissza atlagossa amikor eppen ugy kenyelmes (mert a forgatokonyv esetleg egy szar), stb.

http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1

(#107372) gyuromoj


gyuromoj
veterán

Hivatalos: jön a Bright folytatása

Tovább csúszik az új Cloverfield-film

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#107373) vodrosjozsi


vodrosjozsi
őstag

Sziasztok
A Star Wars: The Last Jedi-t a mozikba kerülése óta utáltam, itt a topicban is csak olvasgattam, hogy milyen véleménnyel vagytok róla (a spoileres részeket is) és hát akkor még jobban meg tudtam utálni. Kb csak azért mentem ma be a moziba, hogy legyen alapja az érzésnek és annak, hogy miért gyűlölöm ennyire.
Na már azon megdöbbentem, hogy megdöbbentem mert bizisten ez egy jó star wars film. Egyszoval imádtam.
Jó oké voltak facepalm jelenetek de egek ez méltán követi az eredeti trilógiát, nem úgy mint az ébredő nyafi.
Előtört belőlem az sw fan amikor megláttam mark hamill-t de ahhoz fogható érzés nem volt amikor megláttam a pici törpét a a fánál. Tényleg csak gyűlölni akartam de nem sikerült. 8/10 a facepalm jelenetek miatt meg hát ez mégiscsak nosztalgia film volt egy az egyben. Sajnálom ha valakinek nem tetszik, meg is értem miért de szövegszerűen számomra nagyon jó volt. Öröm volt nem gyűlölni. :)

#értékelés

[ Módosította: Viszlát ]

Samsung Galaxy A52s/Samsung Watch 4

(#107374) emiki6 válasza vodrosjozsi (#107373) üzenetére


emiki6
veterán

Szívesen! :D

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#107375) vodrosjozsi válasza emiki6 (#107374) üzenetére


vodrosjozsi
őstag

Áá bocsánat :D

Samsung Galaxy A52s/Samsung Watch 4

(#107376) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

Nocturnal Animals
hd,hun
nna, megvolt ez is. ajánlották, nagyon ajánlották, nagyon be volt már készítve. utólag azt gondolom, talán nem a legoptimálisabb volt épp karácsony első estéjére időzíteni, anyuval, hugóval való közös mozizásra, de istenem. már mindent láttunk -ami érdekel-, tévében semmi értékes, indulhat hát az állítólag karfát elengedni nem hagyó mozi
hát így az első fél-, háromnegyed órában még csak a karakterek és a dramaturg miatt szenvedsz, később már az egész film miatt, úgy ahogy van... édes istenem, ha lehet előadni tényleg csodálatos köntösben, csomagolásban az értéktelen, rohadt nagy semmit, ez a mozi tökéletes iskolapéldája ennek :D
szavakat nehéz találni, mennyire egy semmitérő alkotás, végignézed, pislogsz a végén kettőt.. mit is ad nekem ez a film?.. élményt? nem. tanúságot? nem.. emlékeket, emlékezetes pillanatokat? nem. egyáltalán, bármilyen olyat, ami miatt meg lehet védeni a filmet hogy de igen, meg kellett ezt is rendezni, hiszen
- bzmeg, ez tényleg bármelyikünkkel megeshet (nem)
- zmeg, eszméletlen sztori, ááá, szavakat nehéz találni rá, annyira az, alig várom h elmeséljem másnap, milyen jó kis filmet láttam, végre (nem. nem tudok róla semmit sem elmondani. mert..nem)
- jó, oké, de tessék mögé látni! a semmittevéstől kínszenvedő usa-nagyvárosi picsa és a kidnap roadmovie párhuzamossága bizony nagyon mély gondolatokat takar, ezt muszáj volt vászonra vinni (nem, nem igaz, nincs semmilyen mögöttes tartalom. öncélú, erőszakos szarság)
na meg hát a befejezés... olyannyira gigászi és mennyei magasságú, hogy talán már a rendező se bírta a végén az iramot és hát egye fene, isteni kegyességgel még nyitva is hagyta, csak nekünk. hogy tessék, itt van, íme a nagy munkám. lehet h hulladék, de akkor még gondolkodjatok is egy kicsit, nesztek
a baj ezzel csak az, hogy mit. mit gondolkodjunk?

The Lobster
hd,ov dts

kegyetlen kis film, na ez az alkotás, ahol csak lesel. és nem szenvedsz az öncélő erőszaktól - pedig van benne erőszak-, ahol nem kezdesz fészkelődni meg sóhajtozni hogy fuhh, ez kezd most már egyre szarabb lenni, vajon kisül ebből még valami?.. nem, egy utópisztikus világ egy szelete tárul elénk, ahol igenis elvárt dolog a párkapcsolat és ezt igencsak alternatív módon igyekeznek betartatni, rávezetni az egyedülállóakat. vicces ötlet, szép fényképezéssel, nagyon jól aládolgozó zenei betétekkel. nagyon ajánlott nagy képpel, megfelelő hangrendszerrel a megtekintés, sokat dob az élményen. de nem csak ezért emlékezetes alkotás. nagyon bírtam. főleg Farrell játékát
8/10

#értékelés

[ Módosította: Viszlát ]

(#107377) radi8tor


radi8tor
MODERÁTOR

Logan Lucky: tetszett! :C

⭐ Stella

(#107378) brownus válasza Tibiajax (#107376) üzenetére


brownus
veterán

Az a nagy kérdés hogy ki mennyi időt tölt naponta gondolkodással.. :U

Nekem is listában van a film, de pont a napokban adta meg magát a tomato, új vinyot is kell vennem b.sszameg. igaz sokat ment, jol szolgált, ment kb 6evet nonstop..

(#107379) madgie válasza radi8tor (#107377) üzenetére


madgie
titán

West Virginia, mountain mamma
Take me home, country roads :DD

(#107380) whitezo88


whitezo88
nagyúr

444/geekz toplista 2017-es filmekbol. [link] ujabb pelda, miert kene ezeknek az oldalaknak is inkabb a szakertokre, esztetakra hagyni a toplistazast. Kritikat mindenki tud irni ugyanis. Csoda hogy a TLJ nem kerult be...

[ Szerkesztve ]

(#107381) Ispy válasza Tibiajax (#107376) üzenetére


Ispy
veterán

Igen, ez a film sem való mindenkinek, mint minden film. Valakinek ad, valakinek nem.

Engem leszögezett a kanapéra, és szerintem ez tényleg nem egy karácsonyi családi film, sőt, szerintem a legjobb egyedül nézni.

De azzal vitatkoznék, hogy öncélú, hulladék lenne, max. neked nem tetszett.

"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

(#107382) vond válasza madgie (#107379) üzenetére


vond
MODERÁTOR

Jaaaaj, neeee... Most nézhetem meg újra. :DDD

VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

(#107383) radi8tor válasza vond (#107382) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Még egyszer se írtál róla. :P

⭐ Stella

(#107384) madgie válasza vond (#107382) üzenetére


madgie
titán

Nézd meg az új Kingsmant, abban is ezt dalolássza Merlin :D

(#107385) vond válasza radi8tor (#107383) üzenetére


vond
MODERÁTOR

Írnék én, de egyrészt nincs sok időm, másrészt meg nem igazán vagyok a szavak embere. :B Mostában is volt egy pár olyan film- és sorozatélményem, ami totál elragadott, de nem tudnám teljesen jól szavakba önteni. Annyit írni meg nincs sok értelme, hogy "jóvót", meg "nézzed megfele". Bár néha azért becsúszik ilyen is (majd össze is kapom őket). :D

(#107384) madgie: Tervben van, bár az első résztől sem voltam annyira elájulva.

[ Szerkesztve ]

VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

(#107386) madgie válasza vond (#107385) üzenetére


madgie
titán

Szerintem akkor ne erőltesd, a második sokkal rosszabb.

(#107387) Pearce válasza whitezo88 (#107380) üzenetére


Pearce
aktív tag

Kik a szakértők, akik jobban tudják? Az amúgy megvan ugye, hogy a Geekz-es lista is egy szubjektív lista? És a kritikus is ember, akivel vagy egyetértesz vagy nem?

[ Szerkesztve ]

(#107388) Viszlát válasza madgie (#107384) üzenetére


Viszlát
addikt

Az egyik legszebben hangszerelt változata annak a dalnak, kár, hogy Strong nem tud énekelni. :-)

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#107389) madgie válasza Viszlát (#107388) üzenetére


madgie
titán

(#107390) Viszlát válasza madgie (#107389) üzenetére


Viszlát
addikt

Alap country móka, semmi extra, hiába Hoff. Az ő zenei pályafutásának egyébként is egy másik dal volt a csúcsa. ;]

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#107391) madgie válasza Viszlát (#107390) üzenetére


madgie
titán

A Looking for Freedomra vagy a Hooked on a Feelingre gondolsz? :D

(#107392) brownus válasza madgie (#107391) üzenetére


brownus
veterán

cuppantás

(#107393) vond válasza madgie (#107391) üzenetére


vond
MODERÁTOR

Na-na, a Hooked on a Feeling az Blue Swede. :P
De valóban, nekem is ez a két gyöngyszem ugrik be először 'Hoff úrtól. :D

[ Szerkesztve ]

VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

(#107394) Bad Pritt


Bad Pritt
nagyúr

Ez tök jó kis kép.

Ki hány filmes tárgyat talál rajta? Játékokból valóak is vannak, de filmesből szerintem több.

(Én 16-nál hagytam abba, már kopogtak a klotyóajtón, hogy élek-e még. :DDD).

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#107395) brownus válasza Bad Pritt (#107394) üzenetére


brownus
veterán

(#107396) Viszlát válasza madgie (#107391) üzenetére


Viszlát
addikt

Egyertelmu, hogy a masodikra. :D

[ Szerkesztve ]

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#107397) Vesporigo válasza vond (#107393) üzenetére


Vesporigo
aktív tag

Na és a Du című szám az semmi? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#107398) madgie válasza Vesporigo (#107397) üzenetére


madgie
titán

A Kung Fury-s meg Guardian of the Galaxy 2-s marhulásait viszont nagyon csípem :)

(#107399) oriic válasza madgie (#107398) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

KF kifejezetten jo volt.

Live-Die-Respawn

(#107400) marilllyo


marilllyo
veterán

Bright

A trailert nézve úgy voltam vele, hogy "mi ez az orbitális nagy baromság"....Hála az égnek ezzel a tudattal ültem le elé. Se háttérsztori se,semmi nem érdekelt csak szóljon valami a háttérben.

A háttértörténet nagyon súlytalan és abszolút mellékes. Egyébként egy egész jó kis buddy-cop survive film kerekedett belőle. Tök jó akciójelenetek voltak benne... egész jó beszólásokkal. Ha nem akar valaki mögélátni akkor szerintem semmi gond nincs a filmmel.

Ha ezt a színvonalat tudnák hozni egy sorozatban úgy, hogy kicsit többet is megtudjunk a dolgok hátteréről én vevő lennék rá.

#értékelés

[ Módosította: Viszlát ]

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.