Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-01 20:32:09

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#76548) RR-13 válasza somnia (#76547) üzenetére


RR-13
őstag

Köszi Nektek, de ezt nem írta nekem a PayPal sehol, azt írták, hogy az én költségem a visszaküldés :(

" Küldje vissza a tétel(eke)t az eladónak az általunk megadott címre. Ha a tranzakció keretében több terméket is vásárolt, csak a megadott tételeket kell visszaküldenie. Juttassa vissza a kereskedőnek az alább felsorolt tételeket az utasításoknak megfelelően. Ha az e-mailben nem talál konkrét tételeket, akkor ahhoz, hogy megkapja a visszatérítést, a vásárláshoz kapcsolódó összes tételt vissza kell küldenie.
A következő határidőig adja meg a szállítmány online követési információját a Vitarendezési központban: 2019. április 11. A visszaküldött áru állapotának egyeznie kell az átvételi állapottal, és a visszaküldéssel kapcsolatban felmerülő összes költség Önt terheli.

Miután az eladó megerősítette, hogy megkapta az árut, annak összegét visszatérítjük. A visszatérítés összegének 5 munkanapon belül kell megjelennie PayPal-egyenlegén. Ha hitelkártyával fizetett, a pénz a hitelkártyáján fog megjelenni. Felhívjuk figyelmét, hogy 30 napig is tarthat, amíg a visszatérítés megjelenik kártyája forgalmi kivonatán. "

Én ebből nem azt olvastam, hogy a postaköltséget megkapom valakitől... lehet, hogy az alap postaköltséget igen, de a visszaküldési költség engem terhel, azt írták :W

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.