Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:57:53

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#75605) V/ válasza xlaxix (#75604) üzenetére


V/
Topikgazda

Az EU-n belül van lehetőség legálisan használt szoftver eladni-venni, mert például egy cég felszámolásból a gépeken lévő szoftverek újra eladhatóak. Persze az ilyen eladók azért vállalják is a felelősséget érte. És ezért is javasolt EU-n belüli üzleti eladótól vásárolni, hiába olcsóbb más országon kívüli és magánszemély csak úgy adhatja el a sajátját hogy adja hozzá az eredeti dolgokat.
Amit te megvettél az is előfordul hogy ilyen, mivel te "hivatalosan" vásároltál ha gond lenne jogilag akkor te jóhiszeműen jártál el, neked nem kell vizsgálnod egy eladó termékének árképzését, hogy miért olcsóbb főleg ha nyilvános helyen történik az eladás, nem a Darkneten.
Még ha némelyik szerzői jogvédő úgyis gondolja. Vonják felelősségre az eBay-t ha az megengedi hamis termék árusítást és az eladót.
Megveszel egy NIke cípőt egy angol eladótól vagy a kirakodó vásáron foglalkozol vele hogy honnan szerezte? Akár lopott is lehet, nem húzhatják rád az orgazdaságot mert nincs lehetőséged ellenőrizni az árú eredetét magánszemélyként. Akár az üzletben megvett dolog esetén is, ott is lehet illegálisan beszerzett vagy engedély nélküli árú.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.