Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi19
őstag
válasz Stanley-B. #39702 üzenetére
Es a PayPal-on mi a helyzet, vissza utalta a pénzt?
-
bzoley
veterán
válasz randras #39701 üzenetére
Azt direkt megnéztem én is, nem szerepel Hungary a listán(ha jól láttam).
Én meg a frissített változat alapján újra meg tudnám venni, legalább is úgy néz ki,
Igen, Angliából jött, de elég változatos hirdetései vannak. Van, amit csak USA-ba postáz.
Mondjuk az is érdekes, hogy kinn van ships to Europe, de szinte az összes ország fel van a sorolva a kivételeknél, még Germany is.[ Szerkesztve ]
-
myk74
senior tag
Tudtok megbízható eladót ajánlani aki laptop akkut árul?Tipus:fujitsu siemens amilio li1718
Eu-n belülről lenne jó ,mert nem tudom az aku mizéria tart-e még a kínaiaknál.[ Szerkesztve ]
Nincs kéz Nincs csoki!
-
matyi19
őstag
válasz Stanley-B. #39705 üzenetére
Most akkor honnan tudom mikor jött vissza a pénz?
A linkelt kepén azt írja, hogy Refunded... -
matyi19
őstag
válasz Stanley-B. #39705 üzenetére
Az a pénz amit vissza utal a PayPal balance-nál lesz látható, vagy direkt arra a kártyára megy amit PayPal-al használok.
Ha az első alternatíva az igaz, akkor annak ellenére hogy azt írja hogy Refunded még semmit nem kaptam mivel PayPal balance-nál, 0.16$-van, mint amennyi előtte is volt... -
őstag
válasz matyi19 #39710 üzenetére
Ha a bankkártyáról szívta le a pénzt, mikor fizettél, akkor kb 3-5 munkanap alatt vissza is száll a kártyádra. A paypal balance-nál nem lesz feltüntetve. Ha jött email a refundról a paypaltól, meg ott van a historyban, akkor nincs probléma, de addig akkor se fogadd el a cancel-t, míg nem érkezett meg a pénz a számládra.
-
kiszigi
csendes tag
Na a harmadik átkapcsolás után végre kaptam információt: a feladó országában elírtak valamit (valszínűleg hu helyet hr) és a papírokkal sincs minden rendben, ezért elküldték horvátországba. Ott elintézik a papírokat, majd vissza pestre, onnan kiküldik, de nem bonthatom ki, hanem be kell ballagni a vámhivatalhoz, és első körben perkálni 1750+áfát-t majd beszélhetünk a többiről. a karácsonyi ajándékom egyébként, fuck
[ Szerkesztve ]
Pénzre gyűjtök.
-
parandroid
félisten
válasz Winner_hun #39696 üzenetére
Köszi, várok még vasárnapig, akkor telik le az egy hét, aztán szerintem reportolom az ebay-nél.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
matyi19
őstag
válasz Freddycom #39712 üzenetére
és Stanley-B.
A pénzt a kártyámról "szívta" le. Akkor ezek szerint oda is kell hogy visszamenjen.
Értem én az elővigyázatosságot, de ha E-mail-ben is kaptam értesítőt a PayPal-tól:"Hello Matyas Pxxxs,
罗 燕波 (luoyanbopp@gmail.com) has issued a full refund for your payment.
----------------------------------------------------------------
Original payment details:
----------------------------------------------------------------
Date payment sent: Jan 23, 2014
Amount: $9.50 USDThanks,
PayPal
Please do not reply to this email. This mailbox is not monitored and you will not receive a response. For assistance, log in to your PayPal account and click the Help link in the top right corner of any PayPal page.
Copyright © 1999-2014 PayPal. All rights reserved.
PayPal (Europe) S.à r.l. & Cie, S.C.A.
Société en Commandite par Actions
Registered Office: 5th Floor 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxembourg
RCS Luxembourg B 118 349PPID PP343 "
Illetve mint láttatok, a fentebb linkelt képen is azt írja, hogy Refunded, gondolom nem tehet már semmit, ha egyszer vissza utalta, ahhoz a pénzhez neki semmi köze, legalábbis én ezt gondolom, lehet rosszul.
Igazából, ha várok is mivel nincs aktiválva az Internet Banking szolgáltatásom, nem tudnám meg ha vissza kaptam a pénzt, nem tudok pontos összeget hogy mennyi volt a kártyámon, csak ha megyek a bankba és ott kérek egy kijelentés-t. (Nem tudom helyesen írtam e a kijelentés szót, románul extras de cont, google fordítóval fordítottam, még soha sem használtam magyarul ezt a szót ) -
fardem
aktív tag
válasz parandroid #39714 üzenetére
ha nem fizet, és nem válaszol én 1 hetet várok. utána unpaid item case.
szerintem nyiss case-t, hogy nem fizet. miután megnyitottad, akkor már nem tud értékelni. a case nem engedi a vevőt feedbackelni. szóval miután case nyitás történt, nem kell azon aggódni, hogy negatívval értékel.
-
parandroid
félisten
válasz fardem #39716 üzenetére
Jaja, az lesz, köszi neked is az infót. Tegnap kapott üzenetet, hogy mégis mit szeretne, vasárnap nyerte az aukciót. Kap még két napot, aztán nyitom a case-t, winner linkje jó volt, én ezt nem találtam meg, hogy hogy működik.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
fardem
aktív tag
válasz parandroid #39717 üzenetére
gondolom nem reagál semmire a vevő. nyiss unpaid item caset szerintem holnap.
ha a case nyitva és nem fizet továbbra sem, akkor 6 nap után bezárod a caset. addig várni kell sajnos. így visszakapod a selling fee-t (ebay jutalékát). a vevő továbbra sem fog tudni feedback-et adni, illetve unpaid item case feljegyzést kap a fiókja.
nekem 2 hete volt ilyen. idegesítő, mert csak időt húzza a vevő. megnyerte és még csak semmit sem írt. ráírtam, hogy mikor tudná rendezni a fizetést, de nem válaszolt. minimum a case nyitás.
-
parandroid
félisten
válasz fardem #39719 üzenetére
Azért nem értem, mert szinte csak ezért regisztrált - viszont a szállítási adatoknál meg van adva egy név és egy cím, ami egyébként a telefonkönyvben is szerepel. Mondjuk felhívni ezért ugyan nem fogom.
p
-
kiszigi
csendes tag
Azt mondta a nő, hogy feltűnt, hogy nem horvát, hanem magyar, de mindenképp ott kell lennie a csomagnak fizikálisan is horvátországban hogy elintézzék. Ha a gls intézi a vámolást az 1750+áfa+4500Ft hogy ők intézik, ha én, akkor csak 1750+áfa, meg mászkálás. Már csak az hiányzik, hogy ha végre valahára kézhez kapom, és ki is bonthatom, akkor szar lesz, vagy nem működik. Hát ennyi probléma még nem volt csomagommal,
szar van a palacsintábanPénzre gyűjtök.
-
kiszigi
csendes tag
-
SUPREME7
addikt
válasz randras #39701 üzenetére
Vanank cucaik angliában, németben és usa-ban is. Ha felnézel a webshopjukra, kilistázható az ezekből az országokból is elérhető motyók, és kiválasztható az adatlapon, hogy honnan kéred a postázás és ajánlottan, vagy anélkül kéred stb, de relatíve kevés cucc érhető el így.
-
matyi19
őstag
válasz kirkri #39730 üzenetére
Ok, én is így gondoltam...
Amúgy úgy volt az egész, hogy mikor itt kérdeztem többen mondták, hogy nagy valószínűséggel átverés, ezért írtam is az eladónak, hogy ha átverés ne is küldje el, hanem utalja vissza a pénzt...
Ezt a választ kaptam:
"Dear pxxxxx0,Thanks for your message, don't worry, we have refunded the money to you , if acceptable, hope you can leave mea positive feedback,we will do it for you too
Have a good day to you and your family
Lisa- luoyanbo"
Szóval meg a pozitív feedback is kell neki...
-
üszök
őstag
válasz randras #39724 üzenetére
Ezzel nem értek egyet. Jó egy éve mikor elkezdtem Ebayozni a te tanácsodra nem vásároltam onnan. Egyszer valahogy mégis képbe került,és semmivel nem rosszabb mint a többiek.Ugyanazt árulja mint mások"szemtet" akartam írni de inkább nem teszem. viszont nem problémáznak a refundon,ha nem jön meg valami,vagy nem jó. A szállítási idők is ugyanazok.Kaptam 20 dollárt úgy vissza,hogy egy sort sem írt hozzá. Nem kell 5 levélváltás meg negatívval fenyegetőzés.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
vendingo
veterán
Lehet butaságot kérdezek, de mennyire lehet alkudozni ebay-en? Egyáltalán van rá lehetőség?
Ez esetben fel kell vennem a kapcsolatot az eladóval?
Will post to Hungary. Read item description or contact seller for postage options.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
szatyi1
tag
Sziasztok.
Vettem egy sisakot UK bol. A csavo aztmondta hogy elkuldte de szerintem nem (mar eltelt 30 nap..).
Mondtam hogy kuldje el a szamlat egy fenykepen de nem hajlando.Nyitottam egy "case"-et ebay en. Mennyi az eselye hogy visszakapjam a penzem? Vagy ilyenkor mi van?
Koszonom a segitseget elore!
-
korpicschess
veterán
Ha 22-ére írja a posta (délutánra), ma rakta ki ezt trackinghez, hogy vám elé állítva, akkor lehetséges, hogy megint megsz*patnak?
7000 Ft alatt fizettem, na most ebből lesz vagy 12, ha úgy történik...
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Winner_hun
titán
válasz korpicschess #39747 üzenetére
Elküldöd nekik a PayPal számlát és nagy valószínűséggel átengedik a vámon. Az egy dolog hogy kérik a PayPal számlát meg az egyebeket de ez nem jelenti azt hogy meg is vámolnak.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
fardem
aktív tag
válasz Freddycom #39749 üzenetére
pár éve az eladók nem tudnak értékelni, csak pozitívan vagy sehogy. ha nem fizetsz, akkor unpaid item caset-t nyithat ellened, és ha nem lesz fizetés, akkor azt rögzítik a számládon.
pár ilyen után szüneteltethetik az ebay fiókodat.amúgy mást nem tud tenni az eladó, max jól szidja anyukád.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest