Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferke72
aktív tag
Sziasztok!
végre kiagyaltam hogy tudok e-bay vásárlásra utalni paypal-ról..viszont nem enged magyar címre postázni..nem figyeltem ezt jelölte meg az eladó lehet..viszont 8 fontból angliából el tudja postázni nekem? Telefon csak maga lenne benne. Remélem nem kell vele variálni és elküldi ennyibőlNem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
Topikgazda
válasz ferke72 #40801 üzenetére
2 £-ért is hoztak már akkora valamit. Kérdés az, hogy miként szeretnéd, regisztrált levél, kis csomag stb.
Weight (up to) Price
10g 88p
20g 88p
40g £1.28
60g £1.68
80g £2.03
100g £2.38
Small Parcels up to 100g
Weight (up to) Price
100g £3.00
Letters, Small Parcels and Printed Papers over 100g
Weight (up to and including) Price
250g £3.50
500g £4.95
750g £6.40
1kg £7.85
1.25kg £9.30
1.5kg £10.75
1.75kg £12.20
2kg £13.65[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Koniman #40804 üzenetére
Nem.
Alul általában van ez a két lehetőség az előre megírt válaszok után:
Did we answer your questions? (Választ kapott a kérdésére?)Yes, I got my answer. (Igen...)
No, I want to contact the seller. (Nem, fel szeretném venni a kapcsolatot az eladóval)
Ezt a rádió gombot bejelölve előjön az az ablak amiben a kérdést felteheted, ebben az esetben nem kell a tárgyat beírni, mivel adott a téma.
-
randras
veterán
Lenovo P780-hoz rendeltem fóliát, és kaptam egyet Lenovo G780-hoz.
-
randras
veterán
válasz Melack #40811 üzenetére
Ilyeneket is failelnek be kínai eladók állítólag, többször is olvastam már, hogy valaki 2 telefont kapott egy helyett.
Más: érdekes dolgot tapasztalok, nem nemzetközi trackinges amerikai csomagokra rákerül valahol egy másik tracking, ami egyetlen dolgot mutat, a magyarországi kézbesítést/letétbe helyezést. Ez új találmány, vagy csak én rendeltem eddig keveset ilyen szállításos amerikai csomagokból?
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Francos eBay. 10 sikeres eladásnak kell lennie ahhoz, hogy USA és UK oldalon is hirdethessem a terméket.
Persze nem ingyen, de addig nem engedik.⭐ Stella
-
Thomasz0
tag
Sziasztok
Vettem ebay-en egy Asus A32-F82 akkumulátort, trackingel megérkezett beraktam a gépbe, de csak fél óráig működik vele a gép. Írtam az eladónak megkért hogy töltsem 24 óráig az aksit kikapcsolt állapotban de nem lett jobb. 2 dolgot ajánlott hogy újraküldi a terméket, vagy postázzam vissza és visszaadja a vételárat. De a posta elég drága min 2000 Ft de ha trackinget is akarok akk ugye több. És a posta árát nem állja az eladó. Vagy hogy újraküldi a terméket, és most egy tesztelt aksit küld. De mire az megérkezne már lezárnák a nyitott casemet, és nem tudnék reklamálni ha nem érkezik meg vagy ha szar. Ha kérem az ebayt hogy döntsön akkor vajon megítéli a full refoundot visszapostázás nélkül vagy akkor is el kell küldenem ?Vagy esetleg arra gondoltam hogy leütöm még 1x a terméket és megbeszélem az eladóval hogy nem fizetem ki és küldje el hogy újrainduljon az ebay money back guarantee. bár ebbe nem hiszem hogy belemegy.
Ti mit tennétek a helyembe, vagy mit tanácsoltok ?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Mindenkire vonatkozik.
Részletesebben: [link]
To sell internationally, you need to:
- Have an eBay account in good standing.
- Have a PayPal account and be PayPal Verified.
- Have at least 10 Feedback points earned as a seller.
- Have had your first successful sale more than 90 days ago.
- Meet the selling requirements of the sites where you want your listings to appear.⭐ Stella
-
mepet
addikt
válasz radi8tor #40818 üzenetére
Úgyis mindenki az amerikait használja.
Amúgy meg miért használjátok a többi oldalt az amerikain kívül? Mi ennek az előnye?
Én még sosem láttam olyat, hogy akármi olcsóbb lett volna akármelyik másik ebayen, mint az amcsin.szerk: most nézem, pont az amcsin nem enged eladni téged, akkor nem nyugtattalak meg nagyon...
[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
válasz Thomasz0 #40815 üzenetére
Írd meg neki, hogy leütnéd mégegyszer, aztán kiderül mit válaszol. Nem tartom valószínűnek, hogy újat küldene, csak az időhúzás miatt írta.
Caset nem érdemes nyitni, az eBay úgyis úgy döntene, hogy küldd vissza. Mindenképp ajánlottan kéne feladnod, másban ne is gondolkodj.
Vagy alkudozhatsz vele, hogy refundolja egy részét. Ha nagyon nem akarná, a negatív értékelést is meg lehet említeni.
Mennyibe került az akku? Szerintem a másik akku se lenne sokkal jobb, ha olcsón vetted. Ezek valami nagyon gyenge minőségű cellával (akár újrahasznosított) szerelt akkuk lehetnek.[ Szerkesztve ]
-
El Gringo
senior tag
én pl azért vásároltam angolon, mert így tudtam kosárba rakni gombot használni, így olcsóbb lett a szállításom, mivel több terméket vettem 1 eladótól.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
GumisPeter
senior tag
Üdv
Segítségek kérnék...ha a posta követője ennyit ad ki, az most mit is jelent?
2014.02.07
07:37
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2014.02.07
23:55
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroadKinából rendelt termék, jan 30.-án feladva, de SE a vége a trackingnak, tehát svéd posta..eszerint a svédek akkor elküldték a magyar postának?
köszi a helpet
Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
Josi
senior tag
válasz Thomasz0 #40815 üzenetére
Az AIDA nevű programmal tudod ellenőrizni az akku állapotát. (Energiagazdalkodas)
Ott lathatod az akku fő adatait és az elhasználódottságát is.
Így tudsz neki konkrét hibát írni.[ Szerkesztve ]
''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
Topikgazda
válasz GumisPeter #40824 üzenetére
Itt is nézd meg:
http://www.17track.net/index_en.shtml
A keresés után Expand-ra kattintani.
Már többször írtuk. A Pekingi Reptéren van Svéd posta kirendeltség, ott adják fel és a svéd posta szállítmányozási valakije hozza Európába.
A legutóbbi 4 SE-s küldeményemnél 19, 25, 28, 29 nap volt a fizetéstől a kézhez vételig az idő.
A 28 naposnál a hold új év miatt később adták fel, a tényleges szállítás 8 nap volt a vámolással együtt!
A héten, jövő héten megkapod.[ Szerkesztve ]
-
bl4ze
veterán
válasz GumisPeter #40824 üzenetére
Semmi para, iszonyú lassú nálam is ez van 8 napja :
2014-02-12 08:35, Sweden Post, Direct Link, Singapore, The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad
.:. bl4ze .:.
-
kiro4444
tag
Drága segítőkész fórumtársak!
Ez után mi következik? Küldik végre? Vagy milyen üzenetet fogok még kapni?
2014.02.18
14:03
Küldemény információ:
Elektronikus vámkezelési dokumentum kész / Electronic customs declaration ready
2014.02.18
14:04
Küldemény információ:
Vámhatározat kiadva / Issue of customs decisionEz most azt jelenti, hogy a beküldött dokumentumok rendben vannak?
-
bul07
nagyúr
válasz kiro4444 #40831 üzenetére
Igen várd a postást(vagy ép mi hozza) és ha fizetni kell akkor fizetsz a postásnak
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
cOxeR
Ármester
Sziasztok!
Szerintetek eBay-ről, honnan érkezik meg egy kis méretű csomag előbb?
Hong Kong (Mar. 6 and Mon. Mar. 24) - Standard International Flat Rate Postage
US, Colorado (Mar. 4 and Mon. Mar. 13) - USPS First Class Mail
7.-éig kellene megjönnie... ezért lenne fontos.
100 forint van a kettő között... mindegy, honnan rendelem, a gyorsított szállítás többletét viszont nem fizetném ki. -
cOxeR
Ármester
Köszönöm. Már rendelem is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest