Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezsolti
tag
válasz matyi19 #38210 üzenetére
Akkor tudod ellenőrizni ha trackelhető a csomagod. A feladónak meg kell adnia a tracking numbert, ez automatikusan megjelenik a vásárlásodnál az e-bay-en. Nekem a vásárlás után pár nappal megjelent a tracking number, ráklikkeltem és már fel is hozta a Royal Mail honlapját ahol követni lehetett a csomagot.
[ Szerkesztve ]
-
Zordkaszás
senior tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz matyi19 #39656 üzenetére
"Ez az elado, mennyire lehet komoly?"
Célszerű lett volna vásárlás előtt gondolkozni ezen.PayPal-os fizetésnél kétféle lehetőséged van. Egyik esetben PayPal számolja ki a Forint összeget és te Forintban fizetsz, a másik esetben USD-ben terheli a bankkártyádat és ezt a bankod váltja át.
Utóbbi esetben jársz jobban, mivel PayPal egy kicsit többet számol fel az átváltásnál.
Ezt fizetéskor az Other conversion options megynomásakor választhatod ki.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
veze
őstag
válasz matyi19 #39656 üzenetére
Ha beleolvasol a negatív értékeléseibe, nem is kell sokat keresni
"Is a fake. Is a 8GB pendrive modified to look like 32GB."
szóval szinte biztos hogy kamut fogsz kapni
Viszont vissza lehet irni a chipet a valós méretére, és onnatól kezdve, a valós méretén biztonsággal használható. Csak elég lassuak.. (irási sebesség 2-4, olvasási kb 8 MB/s. a 6 / 12 MB/s már jónak számított közöttük )
Nekem még meg vannak valahol a hozzávaló szoftverek, (orosz oldalakról szedtem) egyikkel a chip tipusat kell kiolvasni , a másikkal ( a tipustól függően) pedig a valós méretre visszaírni. Belefutottam anno én is ilyenekbe, azért van benne gyakorlatom[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz matyi19 #39675 üzenetére
Nem is olyan rég érkezett meg nekem is egy 32 gigás pendrive-nak árult termék, ami ténylegesen csak 8 GB-os, illetve egy 128 gigásnak hirdetett, ami valójában 16 gigás. A pénzt mindkét esetben visszakaptam, a pendrive-okat újrapartícionáltam, így most van egy 8 és 16 gigás pendrive-om, csak úgy. Az írási sebesség olyan 7 mega körül alakul másodpercenként.
-
őstag
válasz matyi19 #39710 üzenetére
Ha a bankkártyáról szívta le a pénzt, mikor fizettél, akkor kb 3-5 munkanap alatt vissza is száll a kártyádra. A paypal balance-nál nem lesz feltüntetve. Ha jött email a refundról a paypaltól, meg ott van a historyban, akkor nincs probléma, de addig akkor se fogadd el a cancel-t, míg nem érkezett meg a pénz a számládra.
-
joergie
őstag
válasz matyi19 #39759 üzenetére
Szerintem igen. Azt már te döntöd el, hogy a véleményem mérvadó e vagy sem
Lenne egy kérdésem(nem feltétlen hozzád): német ebay-en raknék fel fixáras cuccot(ajánlattéteteli lehetőséggel). Milyen költséggel számoljak abban az esetben, ha NEM sikerül eladni a megadott időn belül.
(az érték 5-600eur közt valószínű)Illetve ha sikerül, de ez már kevésbé érdekel.
[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
hidroponi
aktív tag
-
kirkri
addikt
válasz matyi19 #39830 üzenetére
Kérdezd meg tőle levélben, hogy amennyiben megveszel két csomaggal, akkor küld-e neked invoce-t 10 darabra. Ha igen, akkor miután "megvetted" a 16 darabot, ne fizesd ki a PayPal-en, hanem várd meg, amíg küldi az említett invoice-t. Ez az út csak akkor járható, ha nem úgy van beállítva az aukció, hogy rögtön fizetned kell. Ha nincs szerencséd és úgy van beállítva, akkor marad az az út, hogy megveszel két csomaggal, kifizeted, majd a különbözetet partial refund formájában visszaadja neked. (ez utóbbi talán még egyszerűbb megoldás is)
Mindkét megoldás esetén egyeztess az eladóval!
21 éve a Prohardveren! ™
-
bul07
nagyúr
válasz matyi19 #39883 üzenetére
760-as olcsóbbak közül drágábbak közül a DTR30, vagy SanDisk Extreme
Nafene 32Gb SanDisk Extreme-t nem szállít hozzánk, érdekes, remélem egy két f@sz nem kezdte el szopatni ezt az eladót hogy megjött termékre is refundot kér, nem lenne jó ha tiltaná az országunkatMásik nevével még szállít hozzánk SanDisk Extreme-t
Harmadik nevénél is [link], igaz ez drágább[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz matyi19 #39885 üzenetére
4MB/s az írása ennek jó esetben
+1$-ért én ezt rendelném, ennek magasabb az írási sebessége
Viszont ha erre ráteszel 3$ már 16Gb-ost leget venni (tesztem a 16Gb-ról)Nézd meg a neveket majdnem megegyeznek
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
bul07
nagyúr
válasz matyi19 #39920 üzenetére
Pedig így, ebben a hónapban két küldemény is jött tőlle, igaz annyi még volt hogy kis ragasztóval a borítékba volt ragasztva a pen csomagolása
-
-
bul07
nagyúr
válasz matyi19 #39926 üzenetére
Most hogy említitek az egyik nekem is össze volt tűzve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest