Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz
Blizzard által támogatott videokártyák listája
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22301) Wolverine válasza Junkie (#22300) üzenetére


Wolverine
félisten

A WoWWikin eléggé kiterjedt írás van a makrókról emlékeim szerint :)

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#22302) Esmein


Esmein
nagyúr

immortalt akkor is meg tudjátok csinálni, ha meghal valaki és wipeoltok, a lényeg, hogy abban a tryban ne haljon senki amikor lemegy a boss.

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#22303) Ribi válasza szilchi (#22296) üzenetére


Ribi
nagyúr

Haat ha ilyeneket csinalnak akkor ott az RL sem simeri a taktikat, de senki más sem.
Eleve kell 1 healer aki a falas embereket healeli. Ha nem ütnek ki belole sem halhatsz meg, mert gyogyitanak.
Grand Widowt-t mi utóbbi időben erőből verjük le. Odamegyünk, aoe az addokra, aztán a tankot meg healeljük mint a bolod. Eddig mindig bevált.-
Mondjuk nem is kék zöld cuccokban szaladgálunk, de aki nem képes megvenni 80-on az AH-s kék cuccokat 20-30 goldért, az a vicc kategória, nem fun player.
Bosson 1000 dps alatt teljesíteni megintcsak nehéz. Lehet sokan még a lvlup talenten szerencsétlenkednek, ami igencsak gátolja a raid előrejutását.

(#22304) Viktor77 válasza Esmein (#22302) üzenetére


Viktor77
titán

Akkor elméletileg az Undying-ot is, mivel a két öcsi szövege ugyanaz.

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#22305) capafog23


capafog23
őstag

Dalaranba lehet flying mountot venni ami nem exotic?
Mert én nem találtam.

(#22306) Wolverine válasza capafog23 (#22305) üzenetére


Wolverine
félisten

Nem lehet, a hagyományos flying mountok beszerzési helye még mindig Shadowmoon Valley.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#22307) Junkie válasza capafog23 (#22305) üzenetére


Junkie
aktív tag

Nem lehet, Outland->Shadow monn valley-ban tudsz normál repülő mountot venni

Megelőztek;)

Más 3.0.8 óta mi a tapasztalata Huntereknek? Én áttalenteltem Survival-re és elvileg ezt istenítik most de vagy én vagyok béna vagy nem tom mert raid-en ugyanott vagyok mint bm hunter:) Igaz még szokni kell a rotát, (valami makrót írni rá vagy valami) mert itt ugye nem spamsteadyshot powa van:)

[ Szerkesztve ]

Nem érdekel, hogy mit gondolnak a trendire programozott agyak, ha rágósabb is az igazi hús nekem akkor sem kell a műanyag

(#22308) Cathfaern válasza Junkie (#22307) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

76-on én nem sok változást észlelek, tegnap voltam 3 instába is, végig dps első voltam, igaz ha volt dk, ő mögöttem volt szorosan, de ez volt kb. 3.0.8 előtt is (illetve egyikben egy spap előttem volt, de ő 2 szinttel nagyobb volt nálam, és full kékben, míg én nagyrészt quest rewardokban).

Szerk: BM vagyok természetesen.

[ Szerkesztve ]

(#22309) Junkie válasza Cathfaern (#22308) üzenetére


Junkie
aktív tag

Az oké is, mer amíg nem vagy 80 és nincs jó gear-ed még mindíg a bm a nyerő mert az gyakorlatilag gear független talent lévén a pet okozza a damage nagy részét:) Raiden meg én úgy vettem most észre warrior vezetett nálunk(nem tom fury vagy arms-on volt e majd megsasolom) utána warlock bm hunti én, nagyjából ez volt a sorrend. Csak azért érdekelne más tapasztalata mert nekem azért elég jó gear-em van már és elvileg így erősebb lenne a survival, persze benne van a pakliban hogy még újonc vagyok ezen a talenten:)

[Kari]

[ Szerkesztve ]

Nem érdekel, hogy mit gondolnak a trendire programozott agyak, ha rágósabb is az igazi hús nekem akkor sem kell a műanyag

(#22310) szilchi válasza Jarlaxle (#22298) üzenetére


szilchi
őstag

Ha jobb gearben lennének,talán jobban menne.Hogy rugóként simán vezettem a dps listát mage,retri pala és DK elött,az mindent elmondMeg egy kicsit jobban tanulmányoznák a taktikát.Majd meglátom,lehet még egy runt megpróbálok jövő hétvégén.

Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...

(#22311) GoTReX


GoTReX
őstag

Sziasztok!Én BattleChestet vettem meg ,tehát csak BC-m van a sima WoW mellett.Érdemes Insta/Raid-re tervezgetni?Első karakterem és eddig csak SM-et futottam végig párszor.Egyik ismerősön aki elég keményen rá van "Kockulva" mondta hogy nem érdemes már 70-es cuccokért hajtani....Nem beszélve arról hogy már nem is nagyon lehet Groupot találni ezekhez :((( Ti hogy látjátok ezeket? Ez még később lenne mert még csak egy 44-es BM Hunterem van!:) THX!

XBOX ID: GoTReX #4839

(#22312) szilchi válasza Ribi (#22303) üzenetére


szilchi
őstag

Azért achievment is jár nem,hogy add nélkül ölöd meg Faerlinát?Maexxnanal senki nem healelte a cocoonban lévőket.Az volt az utasítás,hogy egyből kiverni. :DDD De ez ugye nem történt meg.Ha valaki már messzebb volt a csapattol,mire odaértek már halott volt.

Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...

(#22313) Ribi válasza GoTReX (#22311) üzenetére


Ribi
nagyúr

Szerintem nem érdemes. Ha eljutsz 70-re akkor vedd meg a wotlk-et is és irány 80.
Nagyon kevesen mennek instákba outlanden. Max az éppen fejlődők, illetve 80-asok retro és achievement miatt, de ez elhanyagolható része az embereknek.

szilchi A pók rendszerint nagyjából 1 helyre dobja az embereket, szóval 1 healer a közelben parkol és nincs gond. Ezért kellene taktikát olvasnia a RL-nek, hogy ezeket tudja. Ha ilyen nincs akkor tényleg lesznek gondok.

[ Szerkesztve ]

(#22314) Wolverine válasza GoTReX (#22311) üzenetére


Wolverine
félisten

Szinte esélytelen mind a 70-es cuccokra hajtani, mind az ottani raidekre tervezni. 68-tól mehetsz Northrendre; ha a közelben vagy, szvsz vedd meg a Wrathot és szintlépés után irány észak :)

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#22315) GoTReX válasza Wolverine (#22314) üzenetére


GoTReX
őstag

Rendben köszi a válaszokat.Azért sajnálom,hogy lemaradtam ezekről.Mondjuk az is érdekes hogy 90%-ban csak LVL 80-as Karaktereket látok,Questeken is csak atrohannak stb...De ez valszeg elkerulhetetlen egy idő után,és csak a kezdőknek tűnik fel.Meg hogy Varopsokban orba-szájba a "Huzzatok fel" stb üzeneteket látok...Kíváncsi vagyok ,milyen lehetett ez mikor kijött a játék :U

[ Szerkesztve ]

XBOX ID: GoTReX #4839

(#22316) Wolverine válasza GoTReX (#22315) üzenetére


Wolverine
félisten

Akkor kevesebb xp-t és reput adtak a küldetések, és gyakorlatilag minden zóna minden küldetését meg kellett csinálnod ahhoz, hogy értelmesen fejlődj :) Ja, és 100 gold hatalmas összeg volt :D

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#22317) -conrad- válasza Scholes9 (#22205) üzenetére


-conrad-
addikt

AOE-damage: Lementünk AQ40-be, és van az a "skorpiószerű boss" (nemtom már mi a neve :) ) ami előtt az a sok gyorsan repoppoló bogár van. Ott letettem egy DnD-t DK-val és... megállta a kép, tele sárba számmal mindenhol, aztán disconnected from server. :)

(#22212) !player!
ZG 2 mount boss az prot tankkal szólózható, egy warrink megcsinálta bloodthirst talenten, de sztem azért egy healer nem árt oda, ha nincs maxos geared. Moonkindruidként vinnék egy tankot magammal és healelnék.

[ Szerkesztve ]

(#22318) Ribi válasza GoTReX (#22315) üzenetére


Ribi
nagyúr

Én is sajnálom, hogy kihagytam a legelejét, csak BC után kerültem bele a mókuskerékbe:)
Akinek megvolt a játék, azok azonnal mentek Northrendre és fejlődtek ahogy épp kedvük volt, nézelődtek, nem kellett annyira sietni. Persze volt aki 2 nap mulva mar 80 volt. Viszont alt karival már unalmas ugyanaz másodszor, harmadszor, Xedszer. Akkor mát csak a minél gyorsabban 80-ra a cél. Én is mire 80 lettem 3 zónát teljesen kihagytam, köztük a 2 77-80 szintűt és alig voltam instában. Most gondolkozom azon hogy fel kellene huzni 1 karit, druida megtetszett, csak semmi kedvem végigsenyvedni 80 szintet. Sehol sincs 1 lélek sem. Akinek van pénze az meg persze huzatni akarja magát, mert neki sincs kedve szarozni.

(#22319) D4v3 válasza Esmein (#22302) üzenetére


D4v3
őstag

Hmm, ebben biztos vagy? Ha ez tényleg így van, akkor nem nehéz a 25-ös sem (10-es megvan már..) csak időigényesebb az újrapróbálkozások miatt.

(#22320) GoTReX válasza Ribi (#22318) üzenetére


GoTReX
őstag

Allítolag az elején nincs senki,amikor meg maxos vagy mindenki egy helyen:)Legalabbis én ezt halottam:)Most Booty Bay-ben vagyok és egyre többen vannak,sőt még kissebbek is akiket leölök ha tudok:)Mondjuk hozzátartozik hogy Kalimbdor-ban kezdtem NE-vel,amit a rutinosabbak helyből elhagynak :)Na ott kajak Single Play utánérzésem volt...Aki nem NPC volt az High Level Horde,és szépen lenyomott...Igy jött össze a 240 Death,ami azota is idegesit,mert rohadt jól mutat a Statics-ban :((( Annó trialban kezdtem egy Human Wariort,és sztem ott sokkal jobb fejlődni...NE kezdőn tul nagyok a távolságok,és macerás keresgetős questek vannak,legalábbis nekem igy jött le.(Azt kifejezetten kedveltem,mikor volt egy olyan q hogy menjek el egy Nightelfhez aki keletre van (ha jól emlékszem)és beszéljek vele.Szépen neki indultam mentem-mentem-mentem minden bokor mögé benéztem,majd besokaltam és----->WoWhead....Kiderül egész Barrensen keresztül kell menni majd a következő zonában van egy eldugott kis campben...Mondom ennél hülyébben már meg sem fogalmazhatta volna a Blizz.,és persze ilyen ezer van...

[ Szerkesztve ]

XBOX ID: GoTReX #4839

(#22321) Wolverine válasza GoTReX (#22320) üzenetére


Wolverine
félisten

Ez főleg az alacsony szintű questekre jellemző, amiket 4,5 évvel ezelőtt írtak meg - akkor még az volt a cél (részben), hogy legyen benne némi kihívás is...
Azóta sokkal barátságosabbak az útbaigazítások.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#22322) GoTReX válasza Ribi (#22318) üzenetére


GoTReX
őstag

Elhiszem hogy ugy mar gazosabb....Amugy nagyon sok druidat látok,elég népszerű...Hunterből van alig,meg Warlockbol...Bár lehet azért mert az vagyok és igy Jobban figyelem.

XBOX ID: GoTReX #4839

(#22323) GoTReX válasza Wolverine (#22321) üzenetére


GoTReX
őstag

Sok volt rá a panasz? :DDD

XBOX ID: GoTReX #4839

(#22324) Junkie válasza GoTReX (#22322) üzenetére


Junkie
aktív tag

Én is úgy vettem észre, de ez mondjuk valahol érthető, hogy a hibrid karik népszerübbek. Többfajta játékmód/élmény, duál talentel meg elvileg csak egy katt és válthatsz arra amire épp szükség van, én is hunter vagyok de pl a mi guildünkben is 2 vagyunk aktív hunterek akik minden raiden ott vagyunk, és van még 2 akik immel ámmal online-ok:)

Nem érdekel, hogy mit gondolnak a trendire programozott agyak, ha rágósabb is az igazi hús nekem akkor sem kell a műanyag

(#22325) ricsiv92


ricsiv92
tag

Visszatérek fél év kihagyás után, esetleg vkinek van a ragnaros-on guild-je, akihez befér egy human warlock. ;)

Xbox Series S - Thrustmaster TX

(#22326) GoTReX válasza Junkie (#22324) üzenetére


GoTReX
őstag

Hát Guild az nekem is jo lenne majd:)De nem valami nagyon komoly,de azért legyen benne raid,vagy isnta stb...Group keresővel olyan arcokat fogok ki legtöbbször hogy kész.Múltkor olyan volt hogy gyerek vagy 4x beírta hogy leadernek született stb...Beagrozta a fél SM-et és megpusztultak...Én éltem tul csak,hála a Death trüknek ;] Irtam neki hogy kezdő vagyok de,ezt mégis ő hogy gondolta ki...megcsinlta még 4x,majd én lettem le Noobozva,meg a lol szöveg...Fpuh attől kivagyok...Gondolkoztam hogy elkérem a címét,és házhoz megyek betörni az orrát...Na meg mikor késztetést éreznek arra hogy megmondják ki mit csináljon,mikor simán menne ez még anélkül is,majd a Boss Fightnál "megkoronázza ezt Tankolás helyett egy /dancel....Erre én már nem is tudok mit csinálni és leave party...Teljesen hazavágják az egészet...

XBOX ID: GoTReX #4839

(#22327) ricsiv92 válasza GoTReX (#22326) üzenetére


ricsiv92
tag

Megértelek, bár az én 70-es lockomnak kicsit régi már SM.
Ui.: Te is ragnán vagy alli oldalon?

Xbox Series S - Thrustmaster TX

(#22328) GoTReX válasza ricsiv92 (#22327) üzenetére


GoTReX
őstag

Én NE Hunter,SkullCrusheren.-----> http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Skullcrusher&n=Onyxes

XBOX ID: GoTReX #4839

(#22329) ricsiv92 válasza GoTReX (#22328) üzenetére


ricsiv92
tag

Nem rossz kari csak szvsz más fegyo kéne, vagy beszerezhetnél 1 offhand fegyot. ;)

Xbox Series S - Thrustmaster TX

(#22330) Scholes9 válasza Esmein (#22302) üzenetére


Scholes9
nagyúr

Sajnos ez nem így van, de jó is lenne, mi már próbáltuk. Ha belegondolsz így 0 kihívás lenne benne.

[ Szerkesztve ]

PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C

(#22331) GoTReX válasza ricsiv92 (#22329) üzenetére


GoTReX
őstag

Kösz :) Melee weaponnak csak stat értéke van Huntereknél ugye? :) Ugyértem eddig olyat választottam ami ha már meleeben vagyok egy ütés erejéig nagy sebzés legyen relativ,aztán probalok kimenekulni range zónába.De valszeg ez sem jó ötlet,mert olyan kell ami tökmindegy mennyit sebez csak jó statokat adjon nem?

A bowm tényleg elég gyenge,de jobb nem esik,venni Ah-ban most nemtok mert elvertem minden pénzem Profession cuccokra,ráadásul a sok tudatlan a Vendoroktol 50silverért vett Bow-t,lazán beteszi 60Goldos aukcióra :D Tehat minél alacsonyabb vagyok annál szarabb cuccokat lelek bent Bow téren,de már ahogy növök ,javul a helyzet:)

[ Szerkesztve ]

XBOX ID: GoTReX #4839

(#22332) ricsiv92 válasza GoTReX (#22331) üzenetére


ricsiv92
tag

Pontosan, mivel a peted ugyis (remélhetöleg) magán tartja a mobot, igy csak a rangeddel kell lönöd ;)

Xbox Series S - Thrustmaster TX

(#22333) GoTReX válasza ricsiv92 (#22332) üzenetére


GoTReX
őstag

Okok,mert nem voltam benne biztos hogy a melee weapon stats,aktív használaton kivül is:)

XBOX ID: GoTReX #4839

(#22334) OgreImre


OgreImre
senior tag

Szerintetek érdemes lvl 68-on egy zöld prot paladinnak Northrenden próbálkoznia? Vagy nagy szenvedés lesz és inkább várjam meg a 70-et? Anno Outlandre 58-on ment ki szintén zöldben, de ott főként instázással fejlődött.
Üdv.

"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke

(#22335) whitezo88 válasza OgreImre (#22334) üzenetére


whitezo88
nagyúr

retalent retri és hajrá, elég jó szintezni, zöldben is.

(#22336) Cathfaern válasza OgreImre (#22334) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Személyes vélemény: ha nem unod Outlandet, és jól elvagy ott, vannak még helyek ahova elmennél, questek amiket megcsinálnál, akkor maradj nyugodtan ott 70-ig. Ha viszont semmi ilyen ambíció, hanem csak fejlődni akarsz, akkor irány Northend, mert messze gyorsabb lesz.

(#22337) LucifeI2 válasza Esmein (#22302) üzenetére


LucifeI2
őstag

Ebben biztos vagy? Így elég könnyű lenne szerintem. Wowheaden mást írnak.

(#22338) Scholes9 válasza LucifeI2 (#22337) üzenetére


Scholes9
nagyúr

Igen, mi már próbáltuk és sajnos nem működik, egyetlen embernek sem szabad egy boss fight alatt sem meghalnia.

PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C

(#22339) !player! válasza Scholes9 (#22338) üzenetére


!player!
aktív tag

Így van, trashen le is wipolhat a raid de Boss fight alatt egy ember sem halahat meg, nálunk necces volt mert volt olyan hogy v.ki offline volt na az nem tudom minek számít spammeltük rá a healt amig vissza nem jött.

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Twisting+Nether&n=Pannka

(#22340) capafog23


capafog23
őstag

Tegnap este hunteremmel megléptem a lvl76-ot ma reggel fejlődgettem egy kicsit, most is beloggoltam fejlődgetni, bejelentkeztem lfg-re gundrak-ba. Gondoltam biztos van oda q.
Inveltek is 5 percen belül, megnézem wowheaden hány boss van, mi a drop, ki is szúrtam magamnak egy jó kis bowot. Bow
Hát persze hogy kidobta elsőre. Most fejlődök tovább, mert már nagyon vonz hogy 77-esen már mehetek fejlődni 280-as mountal.

(#22341) ricsiv92 válasza capafog23 (#22340) üzenetére


ricsiv92
tag

Be tudná valaki linkelni azt a q sorozatot, ami a repcsi mount használatát engedi?

Xbox Series S - Thrustmaster TX

(#22342) steveetm válasza ricsiv92 (#22341) üzenetére


steveetm
őstag

5000 goldot kell összeszedned hozzá, szóval azt a q-t csinálod, amelyik szimpatikus, vagy csak simán farmolsz.
Üdv.: steveetm

(#22343) ricsiv92 válasza steveetm (#22342) üzenetére


ricsiv92
tag

Oh, az nem sok egy cseppet? :F :Y

[ Szerkesztve ]

Xbox Series S - Thrustmaster TX

(#22344) !player! válasza ricsiv92 (#22343) üzenetére


!player!
aktív tag

Sok nem sok ez van!

Én nem vettem semmit csak spelleket 80ig és igy lett kb 3500g-m questekből és talátl tárgyakbol bőrökből stb...

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Twisting+Nether&n=Pannka

(#22345) Junkie


Junkie
aktív tag

Egy kis hunter info: mai raiden vertem mindenkit dps-be survival talenten bár nem volt teljesen mérvadó mert Sathiriont vertük egy plusz sárkánnyal és az elég rohangálós add-okra aoe-zős, de a mai raiden voltam úgy hogy már a hitcap is megvolt és így egyelőre elég übernek tünt majd nézem valami olyan fighton is ahol több a focus fire:)

[ Szerkesztve ]

Nem érdekel, hogy mit gondolnak a trendire programozott agyak, ha rágósabb is az igazi hús nekem akkor sem kell a műanyag

(#22346) Esmein válasza LucifeI2 (#22337) üzenetére


Esmein
nagyúr

továbbítom az illetékesek felé... bár ha már meghalt valaki, éppen mindegy :)

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#22347) Wolverine válasza ricsiv92 (#22343) üzenetére


Wolverine
félisten

Nem az. A sima flying skillt már 800 goldért megveheted Shadowmoon Valleyban, az 5000 az epic skill ára; viszont ennyi pénzt Northrenden simán összeszedsz (még BC-ben sem volt igazán nagy művészet...).

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#22348) GoTReX válasza !player! (#22344) üzenetére


GoTReX
őstag

Az komoly:) Én 44-es vagyok,és van perpill 100goldom,mondjuk vagy 200g elment erre arra
:((

XBOX ID: GoTReX #4839

(#22349) kovsol válasza szilchi (#22312) üzenetére


kovsol
titán

hát nem tudom mi ma 20 -as acsit csináltuk persze imortál megint nem lett meg tököm kivolt már csak az kell és minden megvan na ez mellékes

de 5 healerrel lazán hozzuk 20 fövel is az instát és tankra nem nagyon kell heal, a gubóban lévöre meg kb elég egy hot is és életben marad szóval a healereknek is gz ha erre nem voltak képesek
én abban a pillanatban adnám el az accom ha ilyen pugos naxxra lennék kényszerülve :(

[ Szerkesztve ]

May the Force be with you!

(#22350) szilchi


szilchi
őstag

Assza meg,olyan laaagg van Redrigde-ben,hogy ihaj.. :(((

Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.