Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz
Blizzard által támogatott videokártyák listája
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22701) bobace válasza LucifeI2 (#22698) üzenetére


bobace
őstag

Köszönöm a tanácsot, próbáltam azt is, főleg OG-ban, ahol nem lehet elmenni sehová. Sajnos mivel nem lett több armorom lvl 70 óta moonkinben, és ugye az most kevesebb reduction így ugyanúgy meghalok :( Azért szeretek stealthben kimenni, mert a magere mennek akkor rá, és azt ki tudom healelni, el tudok egyet tenni hűvösre, van időm koordinálni kicsit, de moonkint meglátják, egyből rám jönnek és az tuti death sajnos.
De bármilyen tanácsot elfogadok még :) Tőled főleg. Nem is panaszkodom annyira a mage miatt, van hogy a Pompyrot el se lövi, mert nem kell, amolyan vésztartalék, nem kell azzal kezdeni, tényleg ügyes. Nem tudom youtubeot- ilyesmit érdemes e nézni, több meccs kellene-e, vagy nem tudom, skirmishnek nincs értelme megint.

FefeeX: lehet hogy megfogom próbálni, nem rossz ötlet. 70-en nem jött be, hátha most.

Az is igaz, hogy rugó tényleg gyenge pve-ben, nem tudom pvp-ben mitől ilyen jó most.

Lol. Sk100-as lista összesítés felül azért mutatja, hogy most a druid sehol nincs. 70-en kb legnépszerűbb volt.

[ Szerkesztve ]

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#22702) FefeeX válasza LucifeI2 (#22700) üzenetére


FefeeX
veterán

Nagyon úgy tűnik én vagyok retard ehhez az arénához... :) Pedig aki látja megmondhatja, nagyon igyekszem... :)

bobace: hát mitől ilyen jó? Mozdulni sem tudsz. Ha nem tudna odaláncolni, akkor kb 10 sec alatt kettévágnám a DKval... De ugye míg mozdulni sem tudok, hiába magas a DPS-em :P Magenek legalább ott a blink

PVE-t nem igazán tolok, arra nagyon sok idő kell, hogy raidelni menj, és nekem van életem is :) Különben sem tölt el izgalommal, hogy ott szenved 25 ember, aki ha szerencséd van nem félig retard és nem wipeolsz minden második percben... Voltam már jó groupban is raidelni, de sajna az sem dob fel túlzottan, hogy mint a robot 4-5 órán keresztül mindenki ugyanazt nyomogatja kb... :) Persze sokaknak tetszik, ezért én nem is ítélek el senkit, csak nekem nem jön be...
Ezzel csak arra akartam kilyukadni hogy én rugót csak PVPben látok, de ott iszonyat erős, és nem hinném hogy erre még buffolni kéne.

[ Szerkesztve ]

(#22703) bobace válasza FefeeX (#22702) üzenetére


bobace
őstag

Hát Dk-ra én chain ciklon root ciklon root ami jön sorba. frost DK-nak mondjuk elég nagy a range dpse is, az elég nehéz, nem is sokat ölök meg. Ha elnyomja az "Anti gagyi shiled"-et (mi igy hivjuk, spell immune), akkor fák ki, én meg travelben rohanok mint a szar :D Általában kiprovokálom hogy a láncot ellője hamar, nem az zavar annyira.

Raidelés nekem addig jön be amíg progress, utána mikor farmon vannak a bossok, és lootért jársz, az nagyon unalmas, én se szeretem, nem is nagyon megyek utána, csak a többiek miatt, a social ugye :D

[ Szerkesztve ]

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#22704) LucifeI2 válasza bobace (#22701) üzenetére


LucifeI2
őstag

Az a baj, hogy túl defenzíven játszotok szerintem. Menjetek ki, válasszatok egy targetet és nyomjátok bele az összes CD-t. Nevetséges, de jelenleg erről szól az aréna alacsonyabb szinten. Én is játszottam Arcane mágussal, 2 GCD alatt kb. meg tudtok ölni bármit. Egy-egy cyclone meg poly elfér. Ne healelgesd a mágust boomkin talenten, tolja el a rakéta macro-ját aztán ha szarba van IB, és akkor felhealelheted.

Ezek a meccsek most arról szólnak, hogy ki öli meg a másikat hamarabb. :( Nekem se tetszik, de ez van ezt kell szeretni.

A mágusod pedig megtarthatja az Invisiblity-t, mert ha csata közben tolja el akkor kb. olyan mint egy Vanish, ha épp nincs rajta dot.

(#22705) LucifeI2 válasza FefeeX (#22702) üzenetére


LucifeI2
őstag

Hol látsz te olyat abban a patch notes-ban ami rugó PvP buff?

(#22706) FefeeX válasza LucifeI2 (#22705) üzenetére


FefeeX
veterán

Nem értek a rugóhoz, csak annyit látok benn hogy +10% damage, +20% damage, kevesebb CD... :)

(#22707) bobace válasza LucifeI2 (#22704) üzenetére


bobace
őstag

Hát jó, megnézzük. Akkor úgy csináljuk mint mikor kezdtük naxx gear-be a pvp-t, aztán pewpew, ha halunk hát halunk :D Vagy csak érdemes PVP gearben kimenni?

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#22708) LucifeI2 válasza FefeeX (#22706) üzenetére


LucifeI2
őstag

Akkor elmondom, hogy nem buffolják. Ez nem végleges patch notes, és tuti nerfelni fogják a rugó PvP burstot.

We are making several changes to rogue talents and abilities. Some are coming before 3.1. Some of them are definitely with the intention of toning down PvP burst.

(#22709) FefeeX válasza LucifeI2 (#22708) üzenetére


FefeeX
veterán

Ha nem ilyen offenzíven nyomnád a fórumot akkor lehet hamarabb eljutnánk a közös nevezőig... :)

(#22710) LucifeI2 válasza FefeeX (#22709) üzenetére


LucifeI2
őstag

Felidegesít amikor megy a sírás olyan dologról amiről semmit sem tudsz. Első hozzászólásod az volt, hogy "jaj rugókat buffolják megint". Amikor semmit sem értesz a rugóhoz.

bobace

Próbáljátok ki full naxx gearbe és full PvP gearbe is. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#22711) FefeeX válasza LucifeI2 (#22710) üzenetére


FefeeX
veterán

bocs hogy nem ezzel töltöm a fél életemet. Igazat írtam vagy nem? Buffolják vagy nem? Az alap információt kivettem belőle nem? Az hogy a háttere pontosan milyen, meg egy más kérdés, az ilyen hülyéket is fel kell világosítani. Bocs hogy írni merek, de nekem meg az ilyen hozzáállástól megy fel a pumpa, mikor valaki kifelé azt mutatja hogy milyen jó fej hogy jár segíteni, aztán meg oltja az embereket, hogy miért olyan hülye hogy nem úgy született hogy mindent tud valamiről. Ha kicsit körbenézel, nem egy helyen segítek, sok embernek, és én így soha nem támadok le senkit, ha nem tud valakit, inkább a nagyarcú "profivagyok" embereket égetem be, mert mindenkit be lehet.
Ha idegesítelek, ne válaszolj, ne vegyél figyelembe stb. Sajnálom hogy ebben nem születtem pronak és nem töltöm wowwal az egész életem, szabadidőstül mindenestül. De szerintem ezen azért gondolkozz el, hogy segíteni akarsz vagy oltogatni...

Félreértés ne essék, nem akarok senkit bántani, én jó szándékkal jöttem, ha nincs igazam el szoktam ismerni. Egy dolgot azonban el lehet mondani így is és úgy is... Nem akarok ellenségeskedni sem, egyszerűen bántó ahogy néha megnyilatkozol.

[ Szerkesztve ]

(#22712) CactuS válasza LucifeI2 (#22710) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Én Holy palával érzem a különbséget 17,3k hp+ 24,1k mana pveben, pvpben 19k/19k eléggé hiányos gearben (550 asszem a resim kb). Viszont sokkal tovább birom sima bgken is, csak a dk/mage skillkiutései idegesitenek egy kicsit. Mondjuk még ennyi idő után sem szerettem meg a kötött pvpt (bár ez igy nem igaz, daocban anno rengeteget 8v8aztunk), de lehet csak ez a karaktereken átfutás, előre hátra, körbepörgés, instant castok nem jönnek át. :B Jobb egy insta előtt vagy forgalmasabb questhelyen bulizni. (PvE gearben bányászat közben 18ks critet kapni magetől maga a gyönyör :D)

Az új siege rész (wg) nekem jobban tetszik, bár szerintem feleslegesen próbálják balanceolni a tenacityvel. Lehet csak azért, mert nekem az életben nem lesz meg az az achi, hogy win wintergrasp with tenacity buff :B

Fefeex: én szeretem a rougeokat. 1v1ben mindig bepróbálnak, de ha nincsenek a skilljeim CDn, akkor lassan de biztosan a földbe döngölöm őket :)

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#22713) FefeeX válasza CactuS (#22712) üzenetére


FefeeX
veterán

holy palával? mit lehet csinálni a full stunned ellen? :) Én sosem mondtamhogy nem lehet, egyszerűen nem találok olyan kombinációt, amivel egyáltalán ki lehetne szabadulni a szorításból... (a DK-m egy s4 geares 70es rugó alázta porrá, kb 5ször, tényleg mozdulni sem tudtam, elsőre mondjuk ghoulban majdnem meglett, maradt kb 2k hpja - ezért mondom mindig hogy a DK ghoulban a legerősebb :) Instában is kb fele annyi idő alatt szedem le úgy a mobot... Vagy csak én érzem így... :) )

LucifeI2: nézegetem itt az első hunter talentfáját, és tényleg vannak jó dolgok surviban... Már csak azt kéne megtanulnom milyen csapdát mikor, meg hogy miket érdemes használni, mire kell gemelni, és lehet hogy meglenne az 1500 rating ^^

[ Szerkesztve ]

(#22714) bobace válasza FefeeX (#22713) üzenetére


bobace
őstag

hmm az élet végcélja, 1500. milyen szép szám :DDD és oly távoli :W

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#22715) LucifeI2 válasza FefeeX (#22711) üzenetére


LucifeI2
őstag

Már vártam a nolájferes részt. :DDD

(#22716) whitezo88 válasza bobace (#22714) üzenetére


whitezo88
nagyúr

oly távol s mégis oly közel :DDD

(#22717) capafog23


capafog23
őstag

Áttalentoltam survival-ra.
Kéne egy olyan macro hogyha tudja akkor nyomja az explosive shootot ha az cd-n van akkor nyomja helyette a steady shootot.
Mellette a serpent stinget meg a kill shootot azt elkezelgetem kézzel.

(#22718) FefeeX válasza LucifeI2 (#22715) üzenetére


FefeeX
veterán

látod ez a baj, hogy ezt szűrted le az egészből. Épp ezért NOLIFE... Teljesen megszűnik az életben gyakran használandó alkalmazkodó képesség, és ezért leszel ilyen pokróc. Ajánlom hogy próbálkozz és az életben is sikeresebb leszel. De persze ez csak egy javaslat.

(#22719) FefeeX válasza capafog23 (#22717) üzenetére


FefeeX
veterán

én kitettem egy bart 3*4be a karakter mellé, így tudom nyomogatni az összeset, relatíve gyorsan... :)

bobace: nincs olyan távol mert mindenki arról kezd... :) Tehát életében egyszer mindenki megtapasztalja, aki játszik.

[ Szerkesztve ]

(#22720) LucifeI2 válasza FefeeX (#22718) üzenetére


LucifeI2
őstag

Látom, nem csak a rugóknál csinálod ezt. De ez már kezd szánalmasba átmenni amit művelsz, egy karakter még csak-csak. De egy embert megítélni, úgy hogy semmit sem tudsz róla. :U

[ Szerkesztve ]

(#22721) bobace


bobace
őstag

Na ne csináljátok már ezt... Pont mint nálunk ingame, ígyse nagyon van kedvem játszani, mert tönkrement a közösség 3 nap alatt... erre még itt is.

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#22722) LucifeI2 válasza bobace (#22721) üzenetére


LucifeI2
őstag

Kell a flame néha. :D Most már úgy is vége az "e-csatának" mert ránk fognak szólni. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#22723) FefeeX válasza LucifeI2 (#22720) üzenetére


FefeeX
veterán

Nem először csinálod ezt a szánalmas kioktató stílust, mikor valakinek az áll a rendelkezésére ami külső infót kap és te meg lebaszod hogy miért nem úgy született hogy ezeket tudja, miért mert leírni olyat, ami a te olvasatod szerint nem igaz. Vagy leírod normálisan hogy amit írsz hülyeség, mert: ......
Vagy befogod a szád.
De olyat normális ember nem csinál hogy, beírod kb h "barom vagy" és ennyi. Semmi konkrétum, semmi magyarázat, fellengzősen, mintha valaki nagy ember lennél... Ennyi.
A tárgyalási technikád meg egy nagy kalap ... De szívesen hasonlíthatunk ki mit ért el az életben... Élj tovább a wowban, csak annyit kérek hogy a szokásos stílusodban ne oktass ki engem. Normális közlésre nyílt vagyok, a bunkóságokra pedig nem.

És hidd el, elég jó emberismerő vagyok.

Emellett nem én akartam beléd mászni, te érted el ezt a viselkedéseddel.

[ Szerkesztve ]

(#22724) LucifeI2 válasza FefeeX (#22723) üzenetére


LucifeI2
őstag

Már azt is megbántam, hogy írtam. Csak akkora baromságokat tudsz írni, hogy nehéz ellenállni, de majd megpróbálom. :U

Kezd sértő lenni amiket írsz. :(((

(#22725) whitezo88 válasza LucifeI2 (#22724) üzenetére


whitezo88
nagyúr

ejj-ejj, biztos kezded átvenni a guilded stílusát! :DDD ;)

(#22726) Azazello- válasza capafog23 (#22717) üzenetére


Azazello-
senior tag

meg tudod mondani, hogy hogyan talentelte at pontosan, es , hogy pvp-ben mit nyomsz survivalon?

eddig bm hunterkent a bw volt meg az altatas a nagy fegyver, de most semmivl sem tudom megfogni az ellenfelet az elejen, igy nem is tudo talvoltartani...

Egy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.

(#22727) FefeeX válasza LucifeI2 (#22724) üzenetére


FefeeX
veterán

Mint írtam, először az volt sértő amit Te írtál. És nem írtam baromságot, egyszerű játékosként (és nem wowban élőként mint te) ez jött le a hírből. Ennyi.
Egész addig érdekelt a lelki állapotod, míg normálisan bírtál nyilatkozni, de mióta bunkó vagy mint a föld, kb engem sem érdekel hogy mennyire sértő ez rád nézve... Tudod, más szemében a szálkát...

Ahelyett hogy itt keményen arcoskodsz, az elsőnél kellett volna azt írnod, hogy ne haragudj, tényleg bunkó voltam, tudok normál stílusban is írni.

Whitezo: nem most kezdi, most csak éppen megint vissza mert neki szólni valaki...

[ Szerkesztve ]

(#22728) capafog23 válasza Azazello- (#22726) üzenetére


capafog23
őstag

PVE-be vagyok survivalon.

Talent
de ha meglenne a hitcapem, akkor lenne +2 talent pontom.
(még mindig várom a macrot ha esetleg meg lehet oldani)

(#22729) FefeeX válasza Azazello- (#22726) üzenetére


FefeeX
veterán

Survinak az a lényege, ahogy a talentekből nézem, hogy annyira nagyon nem is kell távol tartani, mert épp lőtávban sebez a legtöbbet... :)

Harmadik helyezett buildje

(#22730) FefeeX válasza capafog23 (#22728) üzenetére


FefeeX
veterán

de így is megtartja a pet a célpontot? Vagy neked az már nem számít? :)

A macrohoz kicsit szerintem keresned kell itt a fórumban, meg utána összekombinálni, de szerintem fél évvel ezelőtt kb mentek itt hasonlók...

(#22731) capafog23 válasza FefeeX (#22730) üzenetére


capafog23
őstag

Az nem számít ;)

(#22732) szilchi


szilchi
őstag

Nagyon kedves a Blizzard,hogy előre bejelentik,megint le....k a rugót.Gyönyörű....Fejlődő combat rugónak talán ad némi javulást,csakhát a raidelők talán 70-80%-a nem combat talentel mászkál.Már megy a fórumban is a Fu-zás.Érthető a csalódottságuk.

A sámán változásoknak viszont örülök,főleg a totemek összevonása tetszik.

Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...

(#22733) deathcrow42 válasza LucifeI2 (#22700) üzenetére


deathcrow42
tag

És az összes hunter milyen speccen is van? Igen Survival, Explosive shot. Most kapják a nerfet, mennek is majd lefelé mint a huzat.

Ex frostshock.eu szerkesztő :)

(#22734) capafog23 válasza deathcrow42 (#22733) üzenetére


capafog23
őstag

Ha survivalt lehőzzák, akkor valami boostolni is kéne.
Meg kell várni míg kijön a patch note.

(#22735) capafog23


capafog23
őstag

Valaki úgy érzi hogyha létezne ilyen öcsi már meglenne neki?
Öcsi

(#22736) bobace válasza deathcrow42 (#22733) üzenetére


bobace
őstag

nini, deathcrow, mintha láttam volna ezt a nevet már valahol :D

capafog: nem nagy szám annyira :D én is összekapok 500-1k goldot egy nap alatt általában. csak sokat is költök. jó a 100k-tól messze vagyok, de két hét alatt vagy 8k összejött.

[ Szerkesztve ]

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#22737) L4mie


L4mie
veterán

KÓLA, POPCORN!!
csamm csamm nyamm nyamm
hajráá egyik győzzön a másik.

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#22738) L4mie válasza capafog23 (#22735) üzenetére


L4mie
veterán

upps :D

na szval: örülök a shaman "buffnak" de méginkább pvp ben kéne neki egy pici, amit ígértek is,
remélem nem hp buff lesz, semmi értelme annak, hogy 3 vagy 5 secig élsz miközben hozzá sem tudsz érni az ellenhez.
De az én asztalom inkább a PVE.

[ Szerkesztve ]

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#22739) Ptech válasza capafog23 (#22735) üzenetére


Ptech
őstag

Bezony ;]

(#22740) FefeeX válasza capafog23 (#22735) üzenetére


FefeeX
veterán

hát, én már nem járnék messze hozzá :)

(#22741) deathcrow42 válasza bobace (#22736) üzenetére


deathcrow42
tag

Boomkin társsal vagyok, de így esélytelen. Amióta kiszedték a Starfallból a stunt még rosszabb a helyzet. Szétszedik.

Ex frostshock.eu szerkesztő :)

(#22742) Cathfaern válasza capafog23 (#22728) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Macro:

/cast Explosive Shot
/cast Steady Shot

ennyi kb. :) Amivel még lehet bővíteni, az az, hogy ne irogassa mindig hogy nem tudja használni a skillt, azt sajna fejből nem tudom, de ha kell megkeresem. Annyi a lényege, hogy így először explosive shotot fog próbálni eltolni, ha sikerül, akkor gcd miatt steady shotot már nem fog tudni tolni ugyebár. Ha meg explosive cd-n van, akkor simán átugorja, s tolja a steady-t.

(#22743) FefeeX válasza Cathfaern (#22742) üzenetére


FefeeX
veterán

nekem nem szokta átugrani... illetve attól függ, egy próbát így is megér...

(#22744) Cathfaern válasza FefeeX (#22743) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Én hónapok óta így nyomom, csak steady shot, kill shot macroval, s átugorja mindig.

Nem akartam belemenni a vitátokba, de alapvetően (szerinted) örökérvényű igazságokat jelentgetsz ki, teljesen biztos vagy a dolgodban, miközben te is beismered, hogy nem értesz igazán a WoW-hoz. Hidd el ez legalább annyira zavaró lehet, mint ha bunkón válaszolnak az embernek.

[ Szerkesztve ]

(#22745) Ptech válasza Cathfaern (#22742) üzenetére


Ptech
őstag

/script UIErrorsFrame:Hide()

Erre gondoltál?

(#22746) FefeeX válasza Cathfaern (#22744) üzenetére


FefeeX
veterán

Bővebben? Mit is mondtam amit nem kellett volna?

(#22747) (Kolombusz)


(Kolombusz)
veterán

Nem tudom hogy találta ki ezt a blizzard, mégis hogyan kellene szintet lépnünk...
Elmentünk 68on Borean Tundraba, 71et sikerült nagy nehezen kiszednünk itt. Átugrottunk hát howling fjordba, hogy ne dragonblight legyen az első. Egy fél szintet sikerült még összeszedni nagyjából.
72-t megléptük dragonblightban, nekem még kb. 900 ezer xp, havernak meg még 1.1 millió kellhet. Van kb. 300 ezer xp-t adó questünk (killekért járó xp-vel együtt), mindent felvettünk, bejártunk. Grizzly hillsig eljutni úgy látszik masszív farmolással fogunk.

[ Szerkesztve ]

(#22748) Ptech válasza FefeeX (#22746) üzenetére


Ptech
őstag

Az Explosive Shot/Steady Shot makró és hasonlók pl minden classnál működik. :P

(#22749) steveetm válasza FefeeX (#22746) üzenetére


steveetm
őstag

"Bah nem hogy nerfelték volna a rugót, még buffolják... Retekbe..."

Ebben a mondatban bennevan, hogy amit felfogtál a patchnoteból, az alapján buffnak érzed, és, hogy szerinted a rugó már most is op/imba, mert nerfet szeretnél látni. Persze a rugóhoz nem értesz, mint utólag beismered.(másoljam azt is?)

Üdv.: steveetm

[ Szerkesztve ]

(#22750) szilchi válasza (Kolombusz) (#22747) üzenetére


szilchi
őstag

Hát nem tom,de szvsz valamit kihagytatok vagy nem tom.Én 69-en mentem Borean Tundrára és 72(majdnem 73) voltam,mikor átmentem dragonblightba.Mire mentem Grizzly hills-be,már majdnem 75 voltam.És még csak nem is instáztam sokat.

Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.