- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pajav8
tag
Én a múltkor csalódtam benne, az eddigi rendeléseimnél minden rendben volt, de most 3-ból 2 fóliánál a méret sem stimmelt illetve nem is volt kör alakú a fólia az egyik irányban szélesebb volt...
Az üzenetemre nem válaszolt, de paypal-al visszakaptam a pénzt. -
pajav8
tag
-
pajav8
tag
Nekem is van CasiOak-om bár arra is vettem ilyen fém átalakító szettet

Nekem se nagy a csuklóm az átlag G-shockok nagyok rám.
Igazából a fém "tokot" a meglévő gumi helyére teszed fel nem rá, szóval csak minimálisan lesz vastagabb/nagyobb az óra.
De keress rá youtube-on hogy DW-5600 mod, videóban talán jobban átjön a méret.De persze nem akarlak semmire rábeszélni
-
pajav8
tag
Nem sokkal mint az eredeti állapot.

Talán a kijelző körül ráma egy picit magasabb, nem csak alul meg felül áll ki

De volt a kezemen az általad említett B5000D azzal kb megegyezik kiterjedésében.
-
pajav8
tag
A fém házhoz ragaszkodsz?
A kocka g-shockokhoz lehet kapni aliexpressen fém szíjat és bezelt, ami 4 csavarral könnyedén átszerelhető.
Nekem pl B5600 van titán mintás fém szíjjal. Az óra tok műanyag, de csak akkor látod ha alánézel, és az óra + szíj is olcsóbban kijön mint egy B5000D
-
pajav8
tag
Akkor tudnátok esetleg párat ajánlani?
A sarokpontok: bőrszíj, letisztult sötét számlap, zafírüveg ha belefér, nem ragaszkodom a kvarchoz lehet automata is. Árban olyan 60 k a lélektani határ, picit túlléphető.
Orientből találtam ezt:
Orient Classic Titanium]Svájciból mi az amit érdemes lehet megnézni? Köszi.
-
pajav8
tag
-
pajav8
tag
Üdv fórumtársak!
Vettem ma egy Orient Aviatort jóval a listaára alatt, új még fóliás, azonban észrevettem 2 apróságot.
Az egyik hogy a másodpercmutató teljesen fehér míg a tesztekben és a tutunál is fekete bizonyos részeken

A másik hogy a lume, a mutatótok rendben van azonon szépen világít azonban a számok szinte alig.

Lehet hogy ez még egy korábbi széria? Van okom félni?
-
pajav8
tag
Nem sajnálom, inkább irigykedek

-
pajav8
tag
-
pajav8
tag
Üdv!
Nekem a BEM-111 es típusból van. Meg vagyok vele elégedve, kényelmes könnyű óra. Bár csak WR50 de a zuhanyzást simán bírja komolyabb vízbe nem szoktam vissza. A többiről nincs tapasztalatom, de a Casiok jók szoktak lenni. Nézd meg élőben és amelyik a legjobban tetszik.Casiokat Timecenternél meg a Tutu-nál is találsz, illetve esetenként külföldről olcsóbb pl(skywatches)
-
pajav8
tag
-
pajav8
tag
Dzsana mester elkészült az 1. automatámmal

Sajna nem túl gyakori 19 mm-es a tok fültávolsága. Tudna valaki szíjat ajánlani?
fém ,bőr, nato minden jöhet.itt 1 bónusz kép:

-
pajav8
tag
-
pajav8
tag
-
pajav8
tag
újabb órával bővült a gyűjteményem. Ez az 1. automatám.

Sajnos sokat állt így valszeg Dzsanánál fog kikötni

Az óra sztorija: Anno 90es évek elején mikor szüleim még csak jegyesek voltak édesanyám vette édesapámnak kint Angliában.
Eredeti Seiko 5 fémszíja nincs valakinek elfekvőben? Vagy tudtok olyan helyet ahonnan lehetne rendelni?
-
pajav8
tag
Ha valaha készül összefoglaló a topikhoz feltétlen írjuk bele h vigyázat a fórum olvasása a pénztárca tartalmának fogyásával és az órásdoboz megtelésével járhat!

-
pajav8
tag

Ismét eljött a Sniper Strap ideje.

-
pajav8
tag
Amszterdamban jártam **** drága panerait (40500 €) és sok mást láttam:

-
pajav8
tag
Késett 4 óra alatt kb 5percet.. Megy vissza dzsanához felülvizsgálatra
-
pajav8
tag

Mai esküvöi öltönnyel -
pajav8
tag
Egye fene viszek magammal stiftkiszedőt. meg tartalék órát

-
pajav8
tag
van rá "normális" bőrszíjam is , de tervben van egy rendelés tőled csak még össze kell rakni a rávalót

Ezzel jobb lenne?
-
pajav8
tag
bőr(szerűség) natoval.
(#114639) Miamiquake akkor jó ízlése lehet a barátnődnek
-
pajav8
tag

Holnapi esküvői viselet lesz. Ígérem teszek fel olyan képet is amin öltönyben vagyok

-
pajav8
tag
-
pajav8
tag
-
pajav8
tag
a szíjból ítélve audemars piguet : valami ilyesmi
-
pajav8
tag
íme az új szerzeményem:

a sztorija érdekes ugyanis nem vettem, hanem nővérem barátja találta kinnt Hollandiában egy villamos megállóban, és mivel neki nem kellett nekemadta

-
pajav8
tag
De jó hogy nem az index cikke alapján veszek órákat!
Csak a Casio meg esetleg a Timex értékelhető a felhozatalból. Na jó a Skagen is elég jól néz ki de a többi...
-
pajav8
tag

Tudtok abban segíteni hogy ez melyik típus lehet? -
pajav8
tag
-
pajav8
tag
-
pajav8
tag
Megérkezett a Slavam Dzsanától frissen szervizelve.

Az órát nagypapámtól örököltem, alkalmi viselet lesz

-
pajav8
tag
Most hogy nem vitte el senki az 5ös lottót,és több mint 4 milliárd jó magyar forintot lehet nyerni feltenném a kérdést!
Ha jövőhéten megnyernétek az 5ös főnyereményét és csak 1 órát vehettek belőle mi lenne az?
Ezen elgondolnék:

-
pajav8
tag
-
pajav8
tag
új szerzemények nagypapám jóvoltából.

slava kézihúzós.
timex kézihúzós.+1 retro: ez volt életem második órája. nagyon szerettem:

-
pajav8
tag
Üdv!
kinéztem ebay-en ezt a orient aviatort képek alapján jónak tűnik azonban feltűnt h a képen amelyiken le van szedve a hátlap
azt a feliratot lárom a rotoron: Orient 2IJ 46941 míg az orient watch usa oldalán 46943 szerkezetet írnak.Lehet ebben vmi kokányolás? vki megszakérti nekem?
-
pajav8
tag
Egy orient fém szíjat (mako, ray, aviator) milyen áron lehet szerezni? lehet utólag rendelni pl a Tututól?
-
pajav8
tag
Most vettem egy új orientet. Nem tudjátok milyen szerkezet van benne? vmi kínai másolatra tippelek.
Lehet el kéne küldenem Dzsanához szervizre

-
pajav8
tag
-
pajav8
tag
-
pajav8
tag
-
pajav8
tag
Variációk egy témára

+1 bónusz: budget szíjtartó doboz

-
pajav8
tag
-
pajav8
tag

Rolex van a karján(Adam Levine) ?
-
pajav8
tag
-
pajav8
tag
-
pajav8
tag
-
pajav8
tag
-
pajav8
tag
Üdv!
nemrég rendeltem e-bayról ilyet gondolom megvédem az óráim üvegét a karcoktól.
olyasmi mint telefonra a kijelzővédő fólia, csak nem annyira merev és vastag.
Nagyon meg vagyok vele elégedve, nedvesen kellett feltenni és tök szépen rásimult a üvegre, egyáltalán nem látszik.
sőt még ami volt karc az üvegen az is alig észrevehető.Szóval akinek nem zafír üveges órája van, ajánlom bátran

-
pajav8
tag
-
pajav8
tag
ez maximum acél por volt.
-
pajav8
tag
énis kipróbáltam, szebb is lett a csat, meg a szíj az edificeomon.
Viszont elcsesztem mert a nagy csiszolásban nem figyeltem oda és ahogy minden tiszta fémpor volt, a másik casiom zafír! üvege rondán megkarcolódott.
A zafírnak nem karcállónak kéne lennie? -
pajav8
tag

Luminox 2211 Surefire.Kicsit ormótlan de néha hasznos lehet. (az a cucc az oldalán egy 300 lumenes led)
-
pajav8
tag
És a feleséged honnan szerezte ezt a műköröm polírozó cuccot?
Sanszos ha bemegyek egy dm-be vagy rossmanba (azon kívül h buzinak fog nézni az eladó
) fogok találni? -
pajav8
tag
-
pajav8
tag
Facebookon vasárnapig akció van, elég szép órákra.
-
pajav8
tag
-
pajav8
tag
Én is csatlakoztam a Sniper Strap tulajok népes táborába

-
pajav8
tag

Vajon milyen óra lehet a kezén?
-
pajav8
tag
-
pajav8
tag

A 4 muskétás. Tudom kicsit Casio túltengés van. A kövi automata lesz.
-
pajav8
tag
-
pajav8
tag
-
pajav8
tag
kb 2-3 hét.
Ez melyik típus? -
pajav8
tag

Íme.
Megjött az Omega meg a Vacheron katalógus szóval jó napom van

-
pajav8
tag
Na rám is rossz hatással van ez a fórum!
Először MDV-106ot akartam énis rendelni, de aztán vki belinkelte ezt ide a fórumra aztán nem tudtam ellenálni. Ez a 4. órám, mikor elkezdtem idejárni még csak 1 volt 

Na de a következő már tuti automata lesz. pl egy Orient Aviator -
pajav8
tag
-
pajav8
tag
-
pajav8
tag
-
pajav8
tag

Már csak az a kérdés h az "Innovative Button" mi a rákot csinál ?

-
pajav8
tag

pöttyös az igazi

-
pajav8
tag
-
pajav8
tag
-
pajav8
tag
-
pajav8
tag
feltúrtam a fél netet de mdv casiokból nincs túltengés sehol.
-
pajav8
tag
csak fehér számlapos az óra, bár 1 kis kék amellé is befér. január végén lesz a születésnapom lehet alktuális lesz a dolog !

-
pajav8
tag
-
pajav8
tag
órásszerszám készletből tudtok ajánlani vmi ár érték arányban barátságosat? szemkiszedés, szíjcsere stb alapműveletekhez?
-
pajav8
tag
Napi kérdés:
Szerintetek hány olyan alkalom/élethelyzet van amire érdemes külön órát tartani? (játszós, búvár, öltöny, színház, hétköznapi stb.) És melyikre milyet?
-
pajav8
tag
-
pajav8
tag
orient flight létezik fém szíjjal
, vagy az nem gyári rajta? -
pajav8
tag
-
pajav8
tag
-
pajav8
tag
-
pajav8
tag
A-E-B-C-D sorrend kinézet szerint. Szerintem ezen az árszinten már mindegyiknek elég tartósnak kéne lennie.
Más
van egy Casio Edifice 126D órám. A múltkor észrevettem h megállt. aztán fél nap múlva újra ment, majd megint megállt.
Most újra jár.
Sanszos h elemcsere vagy lehet más gondja is? -
pajav8
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Sorozatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

fém ,bőr, nato minden jöhet.

Először MDV-106ot akartam énis rendelni, de aztán vki belinkelte ezt ide a fórumra aztán nem tudtam ellenálni. Ez a 4. órám, mikor elkezdtem idejárni még csak 1 volt

, vagy az nem gyári rajta?