Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomsolo
addikt
-
tomsolo
addikt
válasz TechN7ne #244534 üzenetére
így ránézésre nekem az a bajom, hogy nagyon keskeny a középszem - ez kb azt eredményezi, mintha lenne egy 21mm tokfüled és hozzá egy 7mm-es szíjad. Ha sokat hordod várhatóan a stifteknek kevés lesz a 7mm és hajlamos lesz nyaklani a karkötő
de ez csak az én véleményem
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
őstag
Sziasztok. Megbiztak, hogy kerdezzek meg itt egy dolgot, tehat ennek teszek eleget A szomszedom szeretne eladni egy orat, amit anno birosagi arveresen vett. Hol kezdjen hozza, kivel ertekeltesse fel, illetve hol erdemes hirdetni ilyesmit? Az ora egy Vacheron Constantin.
Esetleg itt valaki tud az ertekerol valamit ennek az oranak? Koszonom
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz dud998 #244544 üzenetére
Igen, de ezek is megdrágultak. Én még 180 dodó körül behúztam az enyém. Használtan volt egy FB csoportban pár napja, nem tudom, megvan-e még.
Ahogy erősödik a nemzeti valutánk az egyszerű nép bölcs választása nyomán, úgy megy el a kedvem az óra vásárlástól /meg úgy általában h bármit is vegyek/.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
@mriya@
őstag
válasz Eugene Roe #244559 üzenetére
Sajnos még annak is az alja.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
-
-
őstag
Koszonom mindenkinek. Atadtam a valaszokat
-
csabulaxi
senior tag
Eddig a hagyatéki dumák voltak, mondjuk a végrehajtási árverésről is első másodperctől lejön a kamu duma. Mindig próbálkozik valaki.
Ja és köszönöm a az önjelölt politikusainknak az egy hetes kitiltást."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
gipsztigris
addikt
Haverom kérdezi.......
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
csabulaxi
senior tag
válasz gipsztigris #244583 üzenetére
Igen, mindig így kezdődik.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
őstag
válasz gipsztigris #244583 üzenetére
Engem ma kertek meg, hogy kerdezzek ra, van e ismerosom aki ert az orakhoz!! Nagyon nem ertek az orakhoz, es nem is erdekel, hogy eredeti e vagy hamis. Az ora nem az en tulajdonomat kepezi! Legyszi az ilyen feltetelezeseket inkabb hanyagoljuk. En azt az infot kaptam amit leirtam, nem kell moge latni semmi hazugsagot. Illetve, en nem hazudok, annyit irtam le amit nekem mondtak. Nyilvan, ha tudom, hogy milyen erteket kepvisel egy ilyen ora, akkor fel sem tettem volna a kerdest itt. Nem gondolnam, hogy 10-20 millio forintos orat birtokolna
-
SOAD19
addikt
válasz fojtviki #244585 üzenetére
Nekem is kicsit furcsa a sztori. Nyilván ismerősöd is rá tudott volna keresni, hogy mi a fene is az az óra, hogy nagyságrendileg mennyit is érhet. Ha rákeresett volna, akkor egyből le kellett volna esnie neki, hogy esélyes, hogy gagyi az óra. Meg eleve az árverésen is, hogy került eladásra, ha egyszer hamisítvány. Ha meg eredetinek vélték, akkor miért adták töredék áron? Mert gondolom nem 100 millióért vásárolt ismerősöd, ahol egy eredeti, használt VC ára nem vevődik észre.
-
őstag
válasz SOAD19 #244587 üzenetére
Oszinten szolva, latva ezeknek az oraknak az arait /£1200- tol indulnak/ nekem is fura picit. Viszont, ha o tudna, hogy hamis, biztosan nem mondta volna, hogy kerdezzek ra O abbol indult ki, hogy latta amit linkeltem, es nezte, hogy valami 2800$-ert kelt el. Ilyesmi arra szamitott. Elvileg azert holnap beviszi valahova felertekeltetni. Rossz amikor az ember beleeli magat. Emlekszem en is, kb 25 eve volt talan, hogy a regi 100 Forintos penzt valami 50000Ft-ert vettek. Nekem volt 3 darab, mar fejben mindent megvettem magamnak Azutan kiderul, hogy csak bizonyos evszam, vagy sorozatszam ilyesmi kellett. Hat mondanom sem kell, hogy egy vilag dolt ossze bennem akkor
-
őstag
válasz Polarstar #244589 üzenetére
Isten bizony nem tudom. Nem mondta el, csak szomoru volt. Elvileg mar regen megvan neki, csak most sok rossz dolog osszejott neki par het alatt, ezert gondolta, hogy eladja. En azt sem tudom, hogyan megy egy arveres otthon. Mi az, hogy egy csomagban volt. Nem vagyok jaratos ezekben, soha nem voltam arveresen. Viszont tudom, hogy becsuletes ember, nem fogja eladni, ha hamis, csak akar mashonnan is megerositest:)
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Tufa_ #244592 üzenetére
Igazad van, £12000-et akartam irni, csak lemaradt egy 0 Itt neztem oket: [link]
No, de ha mar ilyen uton modon idekeveredtem akkor rakerdezek. Milyen cellal vesz az ember 10-20-50-100 millio Forintos orat? Gondolom nem mindennapi hasznalatra Befektetesnek? Vagy mi ertelme az ilyen meregdraga oraknak,? Bocsanat, hogy hulyesegeket kerdezek, csak nagyon elborzadtam az arakon:)
[ Szerkesztve ]
-
stellaz
veterán
-
fattyu
veterán
válasz fojtviki #244593 üzenetére
láttunk már olyat aki milliósban festett lakást.
komolyabbra fordítva embere válogatja.
Ha úgy állnék hogy 20 milliósból lenne 3 azokat is magamnak venném nem a széfnek. ergó hordanám. minden nap.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Gyúrósok ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- macOS PC-re
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpársportok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok