- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
UT igazabol a 'vagy a halal'-rol jutott eszembe, de valojaban beneztem, mert 'vagy semmi' van benne, bar az is odaillik.
Nekem nagy a kezem, egyertelmu L, es szerintem nem is zavaro hetkoznap a bezel.
Bel Canto meg a ket kola se mas liga arban, de ehhez nalam mar szerelem kell. Pont ket napja neztem en is a fekete BC-t, meg nincs meg a szerelem. De raerek. -
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
Erdekes tema. Eloszor azt gondoltam, hogy en is tudnek sajat rangsort kialakitani 'marka'-k kozott. De aztan jobban belegondoltam, hogy valojaban nincs olyan marka, ahol az osszes orat szivesen vennem/viselnem, viszont Citizen/Tissot/Longines-bol is van amit igen. Szoval felesleges metrikat kovacsolni, ami alapjan a markakat rangsorolnam egy abszolut listan, egyszerubb, ha egyetertek driv4r-rel, es nem hasonlitok csak markakat, hanem modellekben gondolkozom. Ettol persze olyan van, hogy egy marka adott modelljet egy masik marka osszes modellje fele tudom rakni, csak ez trivialisan erosen szubjektiv.
-
lenox
veterán
Az a fura, hogy ha nagyon nem akarnak venni a nepek, akkor aki megis akar, annak hamarabb fog jutni, tehat magatol csokken a problema. Amugy kb. ez tortenik, bar szerintem csak a lufi ereszt, vagyis kevesbe felaras mar a hasznalt. Amugy maguk az orak szerintem tovabbra is jok, szerintem sokan el tudnak viselni, ha az lenne a kezukon.
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
Igen, de nem jartam sikerrel. Svajciakkal meg ezek szerint mindig szerencsem van. Mondjuk az utolso datejustot 2-szer vagy 3-szor vittem allitani, de mostmar 1 sec alatt van. Mindegy, nekem ez a tapasztalatom.
-
lenox
veterán
Lehet, nekem 4r35-bol van egy par (4-5 talan), de nem volt veluk nagy szerencsem.
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
Az en tapatsztalatom szerint ugyanannyi penzert (150-200k) Seiko 10-20-30 sec/nap elterest tud, megfelelo svajci meg 1sec/nap-ot. Eddigi legpontosabb oram hosszu tavon is 0.3 sec/napot tud, ami 10 sec alatt van havonta - spring drive-val vetekszik, pedig nincs benne quartz. Mondjuk az dragabb.
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán

Titan Santos... -
lenox
veterán
-
lenox
veterán
Hehe, reggel meg stilusos (Santos) voltam, este mar szegeny vagyok (Datejust), holnap talan a tudas birtokaban leszek (Lange) vagy csendes szaki (Omega).
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
A sznobsag maximuma, de tenyleg. Komolyan varom, hogy egy rendezvenyen majd valaki megkerdezze, miert vettem fel az oystes bracelet-es Rolex-et az oltonyhoz.
Etikett szerint mindenki levonja magaban a kovetkeztetest, de nem hallatszik ki.
Ha kihallatszik, akkor mar bagoly mondja eset van. -
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
Ha mindennapra szanod, akkor femszijast javasolnek, ha nem mindennapra, akkor viszont nem biztos, hogy automata a jo. Nyilvan lehet bor mindennapra is, csak hamar hasznalodik, illetve alkalmilag is lehet automata, csak maceras. Amugy ez tok jol nez ki.
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
Uj noi Santos:
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
20 eve egy 16234 datejust kb. 4000 euro volt, ma kb. 6000-et er. Az kicsivel az inflacio alatt van. Ha 4000 euroert aranyat vettel volna 2005-ben, akkor az ma 30000-et erne. Ha reszvenyt, akkor kb. 20000-et. Szoval ennyire jo befektetes az ora.
-
lenox
veterán
Watchcharts-on a felarbol lehet ra kovetkeztetni, hogy mennyien akarjak.
-
lenox
veterán
Nyilvan a 36/41 OP-kat akarja mindenki olcson megvenni, szoval tippem szerint azt sokara adnak.
-
lenox
veterán
Euroban is lehet fizetni, pont annyit kell, amennyi a siteon van. Nyilvan abban az idoben, amikor oda akarjak adni, tehat 10 ev mulva.
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
En mikor felveszem mindig beallitom, annak megfeleloen, hogy mit tud. Ami kb. pontos azt masodpercre pontosan, ami kicsit kesik azt 5-10 mp sietesre. Pl. ami most rajtam van azt csutortokon vettem fel, beallitottam, azota a 6 nap alatt 0 mp-et szedett ossze. Ennyi ido alatt 0-2 mp kozott sietni, most ugy tunik nem csapoltam annyit. Ha sokat sietne/kesne vinnem szervizbe. Ugy tunik, engem valamennyire erdekel, hogy pontos legyen, es/vagy ez nem draga ora.
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
Tehat hogy lopott orat arult? Vagy mitol illegalis? Egy haverom kerdezi
. -
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
Biztos nekem nem sikerult valamit megerteni? Igen, tisztesseges fel van fuzve a cikk arra, hogy Z unalmas, az oragyujtemenye is unalmas (bar azt nem is ismeri az iro se), barmi is volt a celja Z-nek vele, az nem sikerult, meg amugy is mondjon le. Igen, van benne kevesbe gagyi resz, de a fikazas nagyon lehuzza. De hat kinek mi, valoszinuleg akkor ez neked szol, es nem nekem. Hate Uber Alles.
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
Egy kis fikazas biztos hoz par kattintast. Azert durva, hogy nem Seiko 5-okkel kezdte. Szerintem is vegig kene menni a rangletran, kulonben nem igazi veteran gyujto. Ja, tenyleg nem, csak egy eve vasarolgat, ami megtetszik. Szerintem nem rosszabb, mint mas a kijegelt Rolexekkel, sot, igazabol jobb.
-
lenox
veterán
En nem mernem, inkabb acel. De az is van.
-
lenox
veterán
Az mekkora trukk lenne...
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
Furak ezek az ujhullamos Nomosok.
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
Amugy meg mindenki hordja ami neki tetszik. Regen a 36-os tokeletesnek tunt a kezemen, azota kicsinek erzem, a 41-es a pont jo, pedig a kezem nem valtozott csak minimalisan, szoval igazabol nem a kezre kell orat venni, hanem az elmere, az meg ugyse latszik a fenykepen.
-
lenox
veterán
Cartier Ronde volt pl. korabban 36 mm-es ilyen, mondjuk ahogy nezem pont megszuntettek, arra kivancsi lettem volna, hogy az hogy lep. Ja, meg a Panthere az erdekesebb.
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
Egyik a szij, masik a design. A szamlapok szepek, a szerkezetek is jok, kidolgozas is, egyetertunk. De en hordom az orakat, mindig kivulrol latom, jol is kell kineznie, nem nezem nagyitoval, szabadszemmel eleg nekem.
Nem irtam, hogy ezek a 'nagy' markak, csak parat felsoroltam, ahol van kiemelkedo designu ora, tudnam meg folytatni ha kell, nekem egy Nomos Tangente, Max Bill, Lange 1 is ilyen. -
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
Nem tudom, kene tudnom? Pont az a bajom, hogy olyan jellegtelenek, en is tobbszor mentem, hogy veszek egy spring drive szerkezetes orat, de nem volt kemia. Kulonosen nem tetszik ahogy a szijak a tokhoz csatlakoznak. A szamlapok szepek, tobb is tetszik, azzal magaban nincs bajom, csak a teljes orakkal.
Az elnevezes is bajom. Speedmaster, Daytona, Reverso, Santos, ezek nevek, de SBGA461? Ezzel szerintem nem lehet luxusoranak lenni. Persze, a Seiko szerepeltetese a nevben is hiba, de az engem pont nem zavar. -
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
Milyen ikonikus GS van, ami az Omega Speedmaster/Seamasterrel, Rolex Sub/GMT-vel, Breitling Navitimerrel, Cartier Tank/Santos-szal, JJ Reversoval stb. vetekszik?
-
lenox
veterán
Annyira nemigen kell, azt olvastam, hogy 150 fokra kell a mar nem emlekszem melyiket, de pl. amit a Rolex hasznal azt nem kell, csak nehezebb szerezni.
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
Jesszumpepi!
Akkor meg kene oldani, hogy nem csak a kulfoldi szallitasra lehessen afat fizetni, hanem valami ado utan is, az tok jo ongerjeszto folyamat. Pl. a vamra nem lenne rossz afat kivetni
.Szamolom az arnyekra vetodoket
. -
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
Szanalmas ez a probalkozas. Nyilvan olyannyira hulyeseg, hogy elvesznek a csomagok, hogy biztositas sincs. Ja, de... Ujabb buko... "Nem tudom, mennyire simán veszítik el, mert velem egyszer sem történt még ilyen" - hat sajnos itt is nalad a buko. Ha en bofogok, akkor te fingasz, hiszen "de ennyit már nem ér ez a téma" - s@gget csinaltal a szadbol
. Szerintem te vagy az okosabb, lassuk, tevedek-e
. -
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
En erre azt mondanam, hogy ujra huzni a jobb. Tippem szerint 2-4 het utan kerul ujra sorra, allitani ugyis kell, akkor mar huzhatod is, kozben nem kopik legalabb.
Kozben olvasom, hogy mid van, az mondjuk tudtommal birja a gyurodest, tehat ez a kopas csak egy pici erv. De szerintem a macerat nem eri meg. -
lenox
veterán
-
lenox
veterán
Nem tudom mit akarsz ezzel, termeszetesen van ara a motornak, az enyembe 2 eve 9.5 misi volt, 911 pont nem erdekel, nezzen utana akinek az van.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- BMW topik
- iPhone topik
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- Yettel topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Stonebook Pro P103B i i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest