Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
Hali mindenki.
Ide is elvetődtem végülRégóta órasexuális vagyok.
Kezdtem pályafutásom gyerekként kapott Certina ODC one-al.
Szerettem imádtam.
Dolgozó felnőttként őt leváltotta egy Fortis spacematic Nagyon sokáig imádattal hordtam, majd rájöttem azért ez egy picit nagyocska.Ezután lőttem egy pici öreg Lanco kézihúzóst, majd szintén egy ezer éves Lanco accutront ( hangvillás szerkezet ).
érdekes de nem annyira edc szerkezetek ezek sem.
Pár éve hirtelen felindulásból Citizen promaster tulaj is lettem egész pontos.De valahol mégiscsak a mecha világ lenni a szívem csücske.
Mindig is vonzott a varázslatos jel így lőttem magamnak egy vintage omega constellationt. imádom gyönyörű iszonyuan illik hozzám. Az életstílusomhoz viszont a vízállóság hiánya és a plexy "üveg" nem. két hét alatt két nem kicsi karcot sikerült növesztenem rá, az meg hogy napi kétszer kell levenni nem járja nálam.nézelődtem mi legyen. Omegából az aqua terra szerelem de hát annyi pénz a világon nincs... Kikötöttem Radonál. képeken némelyik egész tetszetős. Na jó felkerekedtem babósba.
Hát nem lett szerelem. Na mindegy ha már ott vagyok nézelődök...
érdekes módon, kisétáltam egy nomos club atlantikkal (776)És boldog vagyok. Már már unalmasan egyszerű de mégis van benne elegancia, nem hangos ( mint egy aquaterra... ) low profile, de mégis csinos, elmegy akár ing nyakkendő akár farmer póló mellé is. 200m vízálló, nem kell levenni strandon vagy fürdéshez mosogatáshoz, kényelmes mintha ott se lenne.
Nagyon nagyon szép. Brutál jó ez a mélykék, a kismp narancsa, tetszik a tok, tök jó méret.
i am happy
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
Small second aqua terrát [láttátok]?
nagyon nagyon bejön
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
-
fattyu
veterán
válasz dzsi23 #234342 üzenetére
hát pedig pont az mi a cukrosnak vegyem le arra a 5 perces mutatványra? fárad a csat a szíj a luk totál feleslegesen.
Úszához is minden vágyam az értékes órát a törölköző széf alá tenni strandon.
Amugy lentebb azt írta valaki hogy az 50 meg 100 is csak kézmosás. én nekem azért azt mondták 100al már lehet úszni zuhanyozni.
A nomos amit most 7/24 horodok 20atm, okkal rá esett a választás.
-
fattyu
veterán
válasz TechN7ne #234366 üzenetére
ennyiért ezt én tuti nem.
ellenben ha a svájcit elengeded...
-
fattyu
veterán
Az emberek 99,9%-a szamara egyetlen "tekintelyesebb" marka van, a Rolex.
csúnyán eltypoztad az omegát
nézem a rolexet és a teljes palettán nincs semmi amire picit is rezzennék.
a small seconds aqua terra viszont félek amint ideér...
-
fattyu
veterán
válasz korpicschess #234385 üzenetére
nekem a Nomost kiszúrták kollégák. Nem tuták mi az sem hogy mennyi az annyi de azt hogy deszép azt igen
-
fattyu
veterán
válasz fagyalllo #234436 üzenetére
pár hónapja láttam valami omega seamaster koppot ahol a werket is olyan szinten kopizták le hogy hihetetlen. kb a mutatókon nagyítóval vizslatva volt csak egyértelmű difi
szerk: meg is van
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz 5-ös kezelő #234511 üzenetére
L2l nemtom de 41es tok
-
fattyu
veterán
válasz 5-ös kezelő #234517 üzenetére
és ez vétó? hogy sötétben nem látod a másodpercet?
-
fattyu
veterán
válasz zolnagy #234755 üzenetére
ér egy próbát pedig pláne valami olcsóval 2-3 ezer ide oda.
Világ életemben fém szíj párti voltam de a nato nagyon bevált. én is lötyögősen szeretem a fém szíjat és igen szorosabbra húzom a natot. De nem szorítósra és nem hagy nyomot bőrön. Kissujat még be tudom dugni kezem és óra közé. nagyon kényelmes.
-
fattyu
veterán
válasz TechN7ne #234946 üzenetére
én csak azt remélem hogy amikor az utólsó is rád un és mindenki rád hagyja akkor jóleső böffenéssel mély meggyőződéssel dőlsz hátra hogy : Naugye hogy nekem volt igazam, ennyi hülyét egy helyen.
-
fattyu
veterán
-
-
-
fattyu
veterán
válasz dzsi23 #235759 üzenetére
óóóó
köszönöm uram.
Mikor kerestem akkor a .com email és a dollár árak miatt usa boltnak könyveltem el.
összeraktam egy faca kosarat... elasztika nem barátom de ebből azért lesz jó
-
fattyu
veterán
válasz dzsi23 #236002 üzenetére
még mindig nagyon agyalok a small seconds aqua terrán ha ideér...
bár őszinte leszek ez az összeg nekem már a margit noooormális vagy??? kategóriába esik.
A nomos 6 számjegy volt ippeg...a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
nézegetek skeleton órákat. pusztán esztétika jeligére.
érdekes módon tissotnak van egy ami kifejezetten tetszik de nem éppen olcsó kategória...nézelődtem tovább. zenith defy zero g. istenem de jól nézel ki. olvasom a leírást nézem az escapement hogy van egy giroszkópban fogva. ekkor már sejtettem nem az én ligám lesz, rákerestem.
félrenyeltem az esti nesqakaómat.... 88 ezer dollár. a fene az ízlésem.
-
fattyu
veterán
válasz dzsi23 #236044 üzenetére
nekem ez az egyenes vonalazós számlap nem gyere be. a hullámos sokkal jobb volt.
de a kismásodperc nekem nagyon szeretem fícsör szóval azzal még el is viselném ezt a számlapot is nagy duzzogvaa nomos is ezért lett a kiválasztott.
-
fattyu
veterán
covid teszt reggel hétkor mozi délben jeligére nézelődtem kicsit.
becsattogtam seiko butikba is.
példás udvarias kiszolgálás, kedves türelmes emberek dolgoznak ott.
végignéztem mindent célzottan snowflake volt ami érdekelt.
az uj limitált színes 5-ök nagyon kis vagányak élőben is.
Snowflake.
szép. könnyű. hibátlan kidolgozás. a számlap gyönyörű.
de nem fogott el a must have érzés. nekem a járástartalék kijelzés csak rondít a számlapon. lehetne nagyobb. 41es de jelentősen kissebbnek éreztem csuklón mint a nomost. ami 41.5... fene se érti de picinek éreztem a csuklómon.
a spring drive maga viszont iszonyat sexy. hogy totál folyamatosan siklik a másodperc mutató.
2.1 misi viszont nagyon sok pénz, és nem éreztem hogy lecserélném a nomost....
kismásodperc, kékített mutatók, és járástartalék jelzés nélkül 42-44 mm ben már nem agyalnék....
Nemtom. ez a nomos elképesztően betalált nekem. még kismásodperces aquaterrát meglesem ha lesz már az országban de ott se hiszem elkap annyira a hév hogy 2.2 misit eltapsoljak.
-
fattyu
veterán
válasz dzsi23 #236568 üzenetére
én is nézegetek folyamatosan mindent de bármit elmentem felpróbáltam megnéztem és azt éreztem nem szorítaná le a nomost a csuklómról.
lassan elengedem a fenébe. úgy tűnik nagyon beleválasztottama hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
-
-
fattyu
veterán
Annyit ment itt a seikozas. Teknőcös lettem. Létezik eun belül valami shop ami mod dolgokat árul?
-
fattyu
veterán
a szar seiko
meg a belépő legalja kínai 4r36 szerkezete
24 óra alatt viselés után: +2 mp.ha most még leírom hogy a hatszor ennyibe kerülő nomos ennél jóval rosszabb
megyek is tissot katalógust olvasgatni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ASUS routerek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.