Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz bigmasterg #275214 üzenetére
testvéééérem
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz 5-ös kezelő #274746 üzenetére
én bementem ma felpróbáltam.
otthagytam. nemtudom. semmi gond vele. de nem lettem szerelmes. valahogy kicsit nem olyan kifinomult nem éreztem annyira minőségnek. és tudom nem szép 5 meg 10szer ennyibe kerülő órákhoz hasonlítani, de egyszerűen nem hozza a zenith meg a szobafestő órám szintjét.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
-
fattyu
veterán
válasz bajnokpityu #273877 üzenetére
igen. azt a werket órákat elnézném
-
fattyu
veterán
válasz lenox #273875 üzenetére
mondom szebb...
nekem sem az lenne az első választásom.
nem gyűjtök rá mert ennyi pénz nincs is.a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz 5-ös kezelő #270760 üzenetére
miért nincs?
yt én telefonon nem vagyok hajlandó megnyitni emiatt... csak gép ahol ublock origin ghostery popublocker és yz adblock is fut[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz Strauss #269116 üzenetére
volt itt nem olyan nagyon régen - pár hónapja - bevizsgálással foglalkozó órás, aki -ennél részletesebben és típusokra modellekre bontva - a tageket a legrizikósabb dolgok közé sorolta. keresd vissza.
szerintem NE.a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz bigmasterg #268860 üzenetére
na pedig aztán a zenith sem éppen a himihumi homage microbrand
-
fattyu
veterán
válasz mert_csokis #268735 üzenetére
én is ezt csinálom csak két három hetente cserélem az órát. nomos zenith teki
-
-
fattyu
veterán
válasz zmilaner #266904 üzenetére
csakazafír.
egy plexis órám van. 10 percen belül olyat horzsoltam rá majd sírva fakadtam...
zafírokban meg... festek hegesztek flexelek esztergálok. és semmi.
-
fattyu
veterán
-
fattyu
veterán
nekem is van benne HO is.
4r35 8l35 el primero omege 1030 (asszem) és a nomos.
egyikkel sincs semmi bajom eme tunya élet mellett sem.
(max annyi hogy mivel dohányzom azért 2 óránként van valami mozgás.)a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz CactuS #266653 üzenetére
én ezt sosem értettem.
állt meg valakinek valaha a kezén automata óra?
informatikus vagyok. a hét jelentős részét iróasztal előtt töltöm. aztán hazajövök és nyálat folyatva sorozatot nézek.
soha nem állt meg merült le automata a kezemen.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz g0n21 #266373 üzenetére
-INDIANA- írta a 266321-es hsz-ben:
én linkeltem be modi topikba ama hszt.
amit ott leírt az megvalósított néhány tételt a BTK-ból.
aztán hogy mi törlődött még azon a kommenten -és az írón- kívül az már ugye az adott modin múlik.a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz MARVEL #266307 üzenetére
de a jó isten áldjon meg.
megvetted az órát. megérkezett nem volt semmi baja.
elvitted bevizsgáltatni. elleőrizték eredeti-e, igényel e kenést szétszedést (nem) nyomáspróba pipa.
Visszakaptad hibátlanul.
majd x nap után elöjött egy hiba.és haragszol mert nem néztek bele a kristálygömbbe?
szerintem fordítva ülsz a lovon.ha beadtad volna egy teljes szétszedés olajozás dologra és utána kapod így vissza azt jogosnak gondolnám. de ahogy elhangzott nem volt szétszedés, és hiba sem amikor az óra náluk volt. főleg az eredetiség ellenőrzés miatt vitted oda. pipa.
mivel garos az óra nem rövidülsz meg.
gyakorlatilag úgy érzem csalódott vagy és emiatt vagdalkozol.
csak nekem ez kb hitelrontás szagú, FŐLEG hogy még vissza se kaptad ahol le volt írva hogy mi volt a hiba.a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz fagyalllo #265897 üzenetére
ezzel az a baj hogy akárhol akárki megszólalt medencét 10atmtől mondanak biztosnak.
nekem is ez égett be és mivel nem akarok órát levenni zuhany vagy fürdőzés miatt nem is veszek olyat ami nem tud 10atmet.nem vitatkozom csak kérdezem hogy most akkor egy moonwatchban úszni meg ázni meg zuhanyozni teljesen biztonságos?
a zuhanyozásra külön emlékszem hogy ott a nyomás alatti vízsugár miatt problémás lehet 5atm-el.a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz No.01 #265563 üzenetére
szerintem
jó lenne az neked.nekem 18as csuklóm van és SBGA211G (alias snowflake) nagyon komolyan vételi szándékkal mentem el megnézni. az én csuklómra lehetett volna 1-2 milivel nagyobb, és azt kijelzőt elrondítani a járástartalékkal....
az általad említett kettő mind ugyanez a tok ha jól nézem. részemről a birchre gerjedek legjobban ezekből...
-
-
fattyu
veterán
válasz Memmaao #262173 üzenetére
"42mm felett nagyjából minden óratok atrocitás! "
tessék kijavítottam neked:
szerintem 42mm felett nagyjából minden óratok atrocitás!
Szívesen
utóirat: kedvenc atrocitásom
-
fattyu
veterán
18.5es csuklóval
alapvetően 42-t tartom az ideális méretnek magamnak.a mecha óráim 41-45 között szórnak. nekem ez még oké.
majd most egy hónapja egy 51es garmin van rajtam nonstop. nagy és vastag... de ezt a funkciók featureset akkuidő szempontok szülték, és ezért hordom.
nagy? igen. nagy az én csuklómra? furcsának furcsa, de valójában maga az 51 nem is olyan hatalmas. az én 18.5es csuklómra legalábbis.a 15mm vastagság már egy másik kérdés....
na mindegy.a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
köpjetek le
az elmult egy hónapban nem volt rajtam más csak garmin...
-
fattyu
veterán
válasz 5-ös kezelő #257944 üzenetére
-
fattyu
veterán
válasz rbalint88 #257632 üzenetére
fura.
nekem amikor megnéztem a snowflake-t két bajom volt vele.
lehetne nagyobb egy icipicivel.
És engem nagyon zavart hogy a számlapon van a járástartalék kijelző. azt a gyönyörű számlapot még a spring drive felirattal sem kéne megtörni nem hogy egy haszontalan mutatóvala hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
sose néztem még utána ennek a márkának.
hát ezt nagyon elhordanáma hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz bigmasterg #257148 üzenetére
óóó
elnézést megalapozatlanul feltételeztem.ez így még viccesebb viszont így már nem kéne
-
fattyu
veterán
válasz dilajoska1 #256501 üzenetére
nekem azért több helyen azt mondták hogy az 50m és az úszás véleményes. de amugy ez egy tök jó értelmező ehhez az egészhez.
-
fattyu
veterán
válasz bigmasterg #256357 üzenetére
ööö. eszembe se jutott.
most voltam németországban a zenithben.
vasárnap repültem. akkor vettem fel beállítottam.
10 másodpercen belül vagyok azóta isa hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
de uncsi lett ez a topik
-
-
fattyu
veterán
válasz bluemirage #255307 üzenetére
nem vitázom
Lenox-al semde fény és közelről kell nézni hogy láttszon miből van.
Szerintem elmegy ez így is nagyon sok helyre...a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
egész életemben dresscode mentes helyeken létezve jó mert bármt bárhova felvehetek
amugy pl a nomosom kb az ideális óra eme vitában. MINDENHOVA jó. lapos 40mm bauhaus tok 200 mm vizálló. nagyon kevés dologhoz nem stimmelne.
-
fattyu
veterán
válasz Stauffenberg #254065 üzenetére
igen. a 100 az a ceglédi
mondjuk arra is igaz hogy a nyugatiból még többnyire elindul menetrend szerint.
-
fattyu
veterán
válasz Stauffenberg #254052 üzenetére
Gondolom majd a villamos, vonat, busz is megvár ha arra kell átszállni esetleg.
Vonatot viszont nem magyarországon ismerted meg az tuti
máv az mindig késik kivéve ha percre pontosan érkezel ki mert akkor fél perce elment....Mielőtt túlzással vádolat készül: két év a 100as vonalon albertirsa köki táv minden munkanap.
Olyan ügyes volt a máv hogy alapvetően ZÖLD gondolkodású ökölábnyom tudatos versenyző elment és vett egy autót szalonból hogy megszabaduljon a 17 és 23 óra között valamikor hazaérek, meg hogy az 5:18as indulás ne az 5:17 és 7:20 közötti bármi legyen. Ezt jó időszakban heti egyszer. amikor tele szaladt a tököm akkor csütörtökig négyszer...[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz Stewenke #253963 üzenetére
nem neked való az automata fogtuk.
Nem próbálunk meggyőzni.
Megpróbálhatod te is, hogy elfogadod, van akinek örömet okoz, és heti egy perc ide odával bőven tud létezni, hatékonyan pontosan érkezve ahova kell.a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz bigmasterg #253650 üzenetére
jó alsógatyát pont nem de Bulgari?
-
fattyu
veterán
válasz bigmasterg #252024 üzenetére
távolságok nincsenek. mondjuk benzin se nagyon
-
fattyu
veterán
válasz 5-ös kezelő #251589 üzenetére
én csak azért pukkasztom a polgárt ezekkel
mert ezek használati tárgyak hordod. hozzáér a ruha az asztal, lekoccolod stb
veled öregszik. ez normális dolog. nem azért mert nem tisztelem vagy nem szeretem, vagy nem becsülöm meg.
de nem safe queennek veszek soha semmit. Azért hogy örömet okozzon. azt pedig akkor tudja ha velem van rajtam van használom hordom.de ez igaz mindenre, kés fegyver cipő ruha ékszer bicikli motor bármi.
-
fattyu
veterán
válasz @mriya@ #251406 üzenetére
nekem kevesebbel is eszembe jutott de nem csinálták meg. nem elég rossz és bár tökéletes nullára lőnek de +/-2n belül lehet worst case a végeredmény. ezért kb csak olyannak csinálják meg akinek ez a tartomány már a megváltó boldogság ahhoz képest amije van.
legalábbis 10 éve két helyről is kb ugyanennek a polkorrektebben leírt verziójával küldtek el.
-
fattyu
veterán
válasz tom956ster #250848 üzenetére
éjjel nem zavar?
nálam kb minden led le van ragasztva a hálóban ami a technikákon van hogy ne világítson semmi mert elég szar alvó vagyok. nekem valószínűleg túl sok lenne
-
fattyu
veterán
válasz Jürgenmüller #250762 üzenetére
bocsánat de veled mi van?
hogy a viharba lehet azt tapasztalatból megcáfolni hogy ÉN automatában motorozom és az én óráimnak semi baja tőle.
esetleg, ha az igaz valóságot leírt tapasztalatot, ha nem fémjeleznéd butaságnak, nem erősítenéd tovább a gyanút, hogy az innen sokszor kitiltott vérpista sokadregje vagy
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz Jürgenmüller #250733 üzenetére
hallador?
-
fattyu
veterán
lemaradtam
-
fattyu
veterán
válasz hallador #249109 üzenetére
trollkodásoddal nem foglalkozom.
motorozok. automatában semmi baja egyiknek se
asztalnál ülő munkám van, soha a tetves életben egyszer sem állt meg kézen egyik sem.
esztergálok és szerelek és festek és bármit automataban. soha egyiknek sem lett ettől baja.ja igen leírtad hogy ezeket úgysem hiszed el.
öcsém nagyon jól tolod.a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz hallador #248130 üzenetére
mi bajod van az sla-kkal?
azért mert nem grand seiko van ráírva? gyakorlatilag az. a szerkezet is a kidolgozás is a minősége is.
oké a számlap nem olyan csicsa fancy mint ahová mostanában a GS megy de anélkül pont jól megvagyok.lerakom a zenith el primero mellé és nem gondolom bárki azt mondaná hogy minőségben érezhető difi van.
drága ? az.
még mindig olcsóbb mint a fűtés lesz télen
-
fattyu
veterán
válasz Evil Snowman #248040 üzenetére
pont úgy vagyok a tunákkal mint a zsiráfokkal.
marha jól néz ki de otthonra nem kéne
-
fattyu
veterán
válasz rbalint88 #247257 üzenetére
a köznyelvi címke pont nem feltétlenül alkalmas eme kategorizálás tudományos kereteinek megállapítására.
főleg úgy gondolom a méret a forma a és a hordás helye miatt lett "óra"
-
fattyu
veterán
válasz TechN7ne #246856 üzenetére
tehát itt szidtad mert szar
ha valaki felvetette hogy lehet te rontod el akkor te hülyének vagy nézvemajd mégis remélve hogy te voltál a béna az - itt fennhangon fikázott hibásnak titulált - órát eladtad, majd amikor a
madárvevő jelezte hogy hibás akkor visszavetted és az orient qvaanyjáthát tényleg kéne neked egy becsületrend
-
fattyu
veterán
-
fattyu
veterán
megtapiztam ma a longines ultrachront
nem lett szerelem.
szép szép. de képen szerintem szebb mint élőben.
a szíja az nagyon nagyon finom és kényelmes.nekem spec élőben kicsinek is hatott. nyilván sla49 a búvár amit megszoktam...
pedig az 5hz central másodperc miatt akartam szeretni.
42 es spiritbe beletennék ezt a werket....a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz pulutodurumo #246229 üzenetére
na ez teccik.
meg fogom nézni ha oda jutoka hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest