Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyani
őstag
Nah egy hete van nálam a Orient Defender, ezalatt 59sec sietést hozott össze, az átlag napi ~8.5sec.
-
ronin s8
senior tag
-
Magnum_
nagyúr
válasz Magnum_ #101371 üzenetére
a quartz szerkezetes Orient UNE3001B mekkora tokkal rendelkezik? Azt megtalaltam, hogy 47(!!!!!) Mm including the crown, de az K nagy. Korona nelkul mennyi? Gondolom, sajnos nagyobb, mint 42mm.
A szij merete 22mm vagy 20mm? Tomor fem szijas?
A benne lakozo quartz szerkezet rendben van?senki? :-)
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz vadászcsiga #101407 üzenetére
Azbilyenekre hogy "festik" vissza a feliratot?
mert azt lattam, hogy a gyarban hogy kerul ra, de egy felujitasnal...?I humbly and respectfully decline™
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz Magnum_ #101408 üzenetére
Webórás weboldalán van a válasz: "A felújított számlap időközben visszaérkezett az olaszországi retusálóüzemből. Színe Rolex királykékre változott, amely a legismertebb árnyalat, amit egyben a márka védjegye. Külön kódszám alapján választható ki és ez az oka, hogy elküldtem, mert hazánkban ilyet nem tudnak - sajnos.
A ráeső fény sugárirányban szétszóródik rajta és kissé gyöngyhatású látványt biztosít a szemlélőnek. A színe is is tökéletes.
Az indexeket és a Rolex emblémát levették, hisz alatta is át kellett festeni, a művelet után pedig visszaszerelték és rögzítették a helyükön. Igazán profi, sziszifuszi munka.
Minden felirat éles, kontúros és méretazonos. A majd 120 euros kiadás magában tartalmazza a retusálás költségét és magát a szállítást. A GLS logisztikája szokás szerint sebészeti pontossággal vitte és hozta haza a számlapot, egészen órásműhelyemig.
" [link][ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
Az acél Citizent hétköznapi használatból eredő koszolódásból mivel érdemes kipucolni? Szíjat gondolom érdemes levenni, és arra szappanos víz, fogkefe (?). De a tok apró rejtett hajlataiban, zugaiban, jellemzően a hátoldalon megbúvó koszt hogyan érdemes eltávolítani?
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
csabulaxi
senior tag
válasz vadászcsiga #101413 üzenetére
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
válasz vadászcsiga #101417 üzenetére
Kép a link. ( az előbb is)
24-es a szíj, csak neked.Ez a forma nálam nagyon nyerő.
zafír, HH35A, 200M, de csak 20mm a szíj.[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
Ezekről nem sokat találni, de jól néznek ki.
Ó, micsoda kedves geg, adnak bele gleccser vizet. Vízimértéknek jó, iparosok előnybe.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Tényleg, ha már ide üt, meg oda üt: a kinetic szerkezetes órák úgy járnak, mint az automaták, vagy úgy mint a kvarcok? Én az utóbbira tippelnék....
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
g0n21
senior tag
Érdemes ezen a linken a WUS threadek között válogatni, a tag mikroszkóppal / nagyon makróval csinál képeket az órákról.
Igen megdöbbentő hibák vannak...Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
_stick_
őstag
Hali!
Nem akarja valaki véletlenül eladni jó állapotú, megunt Seiko SKX007-t? -
csabulaxi
senior tag
válasz g0n21 #101424 üzenetére
Sorry - no matches. Please try some different terms.
van egy régi linkem az működik, lehet ugyan az.
[link][ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
válasz csabulaxi #101427 üzenetére
fura, nekem megy.
Jelentkezz be előtte szerintem.
Igaz, a te linked is hasonló, sok az egyezés.Ha úgy nem, akkor keress rá erre a tagra, és az adatlapján ki lehet választani az általa indított topikokat.
curiousMan
De mondjuk íme egy Omega Speedmaster
Zenith el primero (nem a legszebb)
Fura, hogy kifejezetten az élvonalba tartözik ezek között az Orient.
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
csabulaxi
senior tag
válasz g0n21 #101430 üzenetére
Jaaa, nem regisztráltam oda még.
A úgy szerintem csak a Baume & Mercier Capeland tökéletes.
[link]több mint 3 éve már volt Te nem olvastad elölről a fórumot?
Pé-ntek, hol vagy?
Addig is[ Szerkesztve ]
-
_stick_
őstag
válasz Ereshkigal #101428 üzenetére
Nem köszi, SKX-re utazok.
-
webórás
csendes tag
Nemrég járt mühelyemben egy Seiko 5 automata karóra, mely a Japán tömeggyártás kiemelkedő és kíváló példája. Az órák traktorjaként is aposztrafált időmérő a Seiko tipikus modellje az ötös széria az 5 tulajdonságát jelzi. Vízálló, ütésálló, automata, nap és dátumkijelzésü. Az óra nagymértékü pontattlanság miatt került hozzám és ha már kezembe került a tokját is felújítottam. Sajnos nem igazán kímélték, ez meg is látszott rajta.
A teljes felújítás a linkre kattintva megtekinthető!
[Seiko 5 karóra teljes felújítása]
Üdv : Kőnig Levente www.watchmaker.hu [facebook/watchmaker.hu]
[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
válasz webórás #101436 üzenetére
Mivel a honlapodon vannak árak, gondolom nem diszkréció megkérdeznem, hogy ez a felújítás mennyibe került pontosan?
Az üvegről nem írtál, pedig az első képen karcos, míg a végén már az is szép."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
zotyesz66
őstag
válasz webórás #101436 üzenetére
Olvastam a zsebóra átalakításodat karórává és nagyon megtetszett, igazán szép lett. Aztán elgondolkodtam, van egy '30-as évekbeli Festa márkájú (szerintem német) női órám, örökségből. A szerkezet működik, de a tok és a számlap gyalázatosan néz ki. Létezik-e ilyen női méretben is hasonló üveg hátlapos tok? A számlapot felújíttatnám, mert szép lehetett eredeti állapotában, viszont ez szögletes formájú... Megkaphatná a lányom érettségi ajándékba, legfeljebb kis késéssel.
-
Bling95
őstag
nekem óriási vonzalmam van a vintage omegákhoz és marvinokhoz, de sajnos nem igazán találok normális áron olyat ami nem nagyon pici ( 34 mm meg 35 meg ilyenek, pedig egy 38asra már lecsapnék ).
Lenne valami varázsa venni egy öreg harcos és felujíttatni
-
g0n21
senior tag
válasz polonic #101435 üzenetére
Watch collector, iOS-re.
Tudja a pontos időt, te csinálsz egy képet az oradrol (appon belül), es beírod hogy a kep készítésekor mit mutatott a te orad, o tudja, hogy mi volt a pontos idő, es kiírja a különbséget. Eztán ha bármikor megint csinálsz egy ilyet, akkor az előzőhöz képest kiszámolja az eltérést (drift).Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
vadászcsiga
félisten
He he most láttam az újságosnál a legendás katonai órák sorozat legújabb számát amiben az Ausztrál haditengerészet búvár órája van. Aki szereti az LLD-t és nem zavarja az esetleges rossz minőség annak ajánlott, igaz nem két koronás
[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
A dutyfreenél nemrég megjelent egy öröknaptáras, nagy dátumos, Eco-Drive Citizen, akinek tetszik az Oceanus OC108, érdemes megnézni: BT0080-59A
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
csabulaxi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- GTA V
- Weblap készítés
- PlayStation 5
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok