- weiss: Filmzene hasonlóság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotyesz66
őstag
-
zotyesz66
őstag
A kis csúzli! Na olyanom nem volt. Pannoniából viszont jutott pár darab (kettő sokáig megvolt), beléjük csavartam pár tízezret...
-
zotyesz66
őstag
Nohát! Milyen motor?

-
zotyesz66
őstag
-
zotyesz66
őstag
-
zotyesz66
őstag
-
zotyesz66
őstag
Én nem vagyok diver rajongó, de az MDV106 egyszerűen szép! Nekem világos szám lappal tetszene. De megkapom itthon annyiért vagy csak skywatches?
az előzőért meg elnézést, de nem bírtam válasz nélkül hagyni -
zotyesz66
őstag
az egész mostani hozzáállást annak a rendszernek köszönhetjük (te csak ne gondolkodj, majd mi eldöntjük, mi a jó neked; kaparj kurta, neked is jut egy Trabant meg egy hétvégi dácsa, de többet ne akarj; fogd be a szád és nem lesz bajod, esetleg még utazhatsz nyugatra is 3 évente)... köszi, de inkább soha többet!
-
zotyesz66
őstag
-
zotyesz66
őstag
Olvastam a zsebóra átalakításodat karórává és nagyon megtetszett, igazán szép lett. Aztán elgondolkodtam, van egy '30-as évekbeli Festa márkájú (szerintem német) női órám, örökségből. A szerkezet működik, de a tok és a számlap gyalázatosan néz ki. Létezik-e ilyen női méretben is hasonló üveg hátlapos tok? A számlapot felújíttatnám, mert szép lehetett eredeti állapotában, viszont ez szögletes formájú... Megkaphatná a lányom érettségi ajándékba, legfeljebb kis késéssel.
-
zotyesz66
őstag
Nálam is itt van az óra, egyelőre a gyári szíjjal. Az automata világítást a fény gomb hosszabb nyomva tartásával lehet bekapcsolni. Benne van a leírásában!
Nálam működik is. -
zotyesz66
őstag
Casio F-91W
Azért terrorista óra, mert állítólag ebből csinálják az időzítő szerkezeteket.
A legalapabb retro digi óra. -
zotyesz66
őstag
Nekem ez nagyon megtetszett! Szerintem veszek egy ilyet meg egy terrorista órát is!
-
zotyesz66
őstag
Szervizeltesd le és használd! Hasonlót hordok én is (persze nem pont ilyen), de semmi gond vele. Persze nem szabad tőle irreális dolgokat várni, pár naponta be kell állítani. De szervizelés nélkül ne használd!
-
zotyesz66
őstag
Ez nagyon szép! Az enyémnek az volt a szerencséje, hogy az utóbbi 30 évet a fiókban töltötte egy hiba miatt, így csak a plexije sárgult egy kicsit, de talán még jobban is tetszik ilyen "patinásan".
De egy másik órával én is meg fogom keresni Dzsana Mestert, szerintem kihívás lesz neki is, nagyon vintage darab! -
zotyesz66
őstag
-
zotyesz66
őstag

Csak egy stopper...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- weiss: Filmzene hasonlóság
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest