Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Végére érte ma a BU sagának a Kakarottban és egyben a játékot majdnem befejeztem, de annyira élvezem a sok side questet, hogy nem tudok kicsekkolni belőle.
A kérdés az, hogy melyik dlc-t érdemes megvenni, amiben van narratív tartalom is és nem kizárólag grindfest.
Elsősorban Goku további transzformációi érdekelnek, de gondolom, hogy a Dragon Ball Super nem került feldolgozásra a játékban, viszont vhol láttam egy oldalon feltűnni Beerust.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
madkiller
őstag
válasz ManUnited #132373 üzenetére
Nincs semmilyen botrány a játék alatt, mikor erről cikkeznek valamelyik oldal alatt 2000 komment megy alatta, h mekkora idiótaság ez a transz dolog. Én is ezt gondolom. Egy marék kisebbségi komplexusos transzvesztita picsogása, akik szeretnének középpontban lenne, meg nem tudják eldönteni, hogy fiúk-e vagy lányok. Egyébként a negatív reklám is reklám ez csak jót tett a címnek. Már az is para, hogy úgy kell eldöntened a játékban, hogy fiúval vagy lánnyal akarsz lenni, hogy egyes karakter vagy kettes karakterrel szeretnél lenni. Kisebbség elérte, a nagyon durván kisebbség 0val kezdődik a %uk, hogy a befolyásuk , a véleményük erősebb legyen, felettük álljon a normális emberek 99.999%ának.
-
őstag
A most megjelenő új HFW kieg. csak virtuális sisakkal lesz játszható?
Ha igen, akkor "kár érte, kiváló ügynök volt!"(Nem tervezem a virtuális sisak beszerzését, mert játék közben nem akarom "róka komát" a mélyből előhívni!)
-
markknight
veterán
Unalmamban végigjátszottam a COD MW II kampányát. Egy szimpla film+-os sztori, ne várjon szerintem senki semmit. VISZONT! Az a lens flare mennyiség amit a végén elém toltak.. (bug, nyilván)
Volt egy pálya ahol a lézereket kellett hatástalanítanom. Na most ezen a képen én csak nézek szépen előre, se nem fel, se nem le, középen ahogy kell.
Úgy tudtam átverekedni magam, hogy folyamatosan a padlót néztem.. no comment. Megtaláltam redditen is a problémát, hónapok óta így van a játék és tesznek rá nagy ívben. YouTube-on is fent van, akit érdekel itt kínozhatja magát: [link]
Ez is.. mi a franc? Random shit, szerencsére ha mozogsz eltűnik és nem, nem kaptam találatot.
Wheres waldo? tehetném fel a kérdést. Fogalmam sincs mit látok.
Multiba nincs ilyen probléma, ám gondolom ez annak köszönhető, hogy nincsenek esti pályák a játékban. Ez most pár elnagyolt sceenshot amit feldobtam, de az egész kampány alatt valami valahonnan mindig villogott, átvilágított, bevillant.Oké, multi miatt vesszük, meg én is azzal játszom, meg a 2019-es kampánynak még mindig nem értem a végére, de ezt kapod manapság az Activiosiontől 26 ezer forintért. Köszönjük!
[ Szerkesztve ]
-
-
Szoke1982
senior tag
válasz Rigormortiis #132434 üzenetére
Az el is hiszem!
Gyönyörű szép és eskü legszebb játék ps5-re! (Szerintem)
Nekem ez volt első souls játékom (ps5-s) bezzeg anno mindig mondták nekem haverok ,hogy jaj.. bele ne kezdjek ilyen souls játékokba , mert kurva nehéz stb, közben meg épp ellenkezőleg hatott rám, azóta imádtam meg ezeket a souls játékokat.
Utána jött még egy steelrising, aztán meg az Elden Ring ami 499 óránál tartok. (Imádom)
Jelenleg most abba hagytam, de nem untam meg KB úgy 465 óran át.
(Maradt még az utolsó boss 2/2 + a utolsó sárkány 🐉).Amúgy ha az Elden Ring nem volt még meg , majd szerezd be azt is!
Én most a dark souls 3-at akarom majd beszerezni de nem tudom érdemes e a régieket majd, előtte, mert kimaradtak mind három rész!
Jah és pont most szedtem le a Bloodborne -is (az se volt meg) és elsőre az is bejön !
Jah tud valamit a FromSoftware...
Azt tegyük hozzá kurva amatőr vagyok,(voltam) de bele lehet jönni!Jó játékot a Demons souls -hoz!
-
Rigormortiis
veterán
válasz Szoke1982 #132458 üzenetére
Mindenképp beszerzem azt is. Az összes többi Soulsborne játékot szanaszét játszottam, eddig erre csak azért nem kanyarodtam rá, mert azt gondoltam, hogy csak egy sima remaster, de nagyon jó munkát végzett a Bluepoint.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Szoke1982
senior tag
válasz Rigormortiis #132459 üzenetére
Nem gyengén, de ez remake ha minden igaz ha nem mondok hülyeséget, mert a grafika lett újra csinálva, de az összes többi dologhoz nem nyúltak hozzá. (Azt hiszem a +új dolog a titkos ajtó ahol egy ....... van) amúgy én azóta várok egy nagy bejelentésre tőlük a bluepointtol egy ds2? Az nagy lenne ! Meg én sajnáltam,hogy a nem elkészült pálya nem lett befejezve nem is értem
Jó lenne DLC -ben jönne de kétlem, hogy befejezték volna azt a pályát! -
-
Szoke1982
senior tag
válasz Szoke1982 #132462 üzenetére
[Wo long demo február 24] tehát nem 23 majdnem jól emlékeztem rá!
Remélem jó lesz![ Szerkesztve ]
-
Petreszku
senior tag
válasz Rigormortiis #132459 üzenetére
Olyanokat is próbáltab, mint a Hellpoint, Dolmen vagy éppen a Code Vein?
Szerintem ezek is nagyon jó játékok. 🤺🎮 -
ldave
félisten
Egy kis Lies of P játékmenet videó: [link]
A Slime draws near! Command?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Yodafon #132436 üzenetére
Gondolom még az elején vagy, hátasod sincs. Később egyrészt lesznek baszó fegyvereid, és már nem fog kelleni "nyíllal baszakodni" vagy majd a hátassal könnyen el lehet iszkolni onnan. De egyébként gyalog sem nehéz elfutni az ellenfelek elől, szóval nem muszáj leállnod szarakodni fuss át azt kész. Ja és a bandita táborokat érdemesebb stealth-ben elfoglalni, úgy nincsenek annyian és úgy instant halnak.
The Truth is out there...
-
markknight
veterán
Gondolom a PS plussos trialok ugyanúgy adnak trófeákat mint a teljes verziók (Gotham Knights pl) Ideális az időzítés, hogy ma elkezdjem a Horizon 2-t, hogy aztán holnap este pedig tudjam folytatni, immáron a teljes verzióval.
Valaki meg tudja erősíteni, hogy tényleg lehet trófekat szerezni trialba és nem csak egy hiba volt amit a Gotham Knights trialba láttam? Nem akarnám újrajátszani holnap az egészet.
[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
Topikgazda
válasz markknight #132476 üzenetére
Igen, mind a mentés, mind pedig a trófeák megmaradnak.
-
Wesder
félisten
válasz Farkassacred #132468 üzenetére
Hogy mi?
Mégis mi azzal a probléma hogy foglalkoznak a PSVR2-vel? Nem véletlen vettek VR tapasztalattal rendelkező stúdiót.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
_drk
addikt
válasz ProEvoFan #132470 üzenetére
Meg kell szokni, hogy az embereknek erre is van igény!
Az elmúlt 10-15 évben annyira le egyszerűsítették a játékokat, hogy mindenki számára jó legyen, csak a végén pont a cél közönségnek nem volt jó.
De a lényeg, hogy ezzel a húzással nem játszol végig 5-6 óra alatt egy játékot, hanem csak szépen lassan haladsz, 1-2 Bossnál meg többször meghalsz, de utána sokkal nagyobb a siker élmény.
Nem még egy semmilyen lábjegyzet, hogy ez is meg volt... -
Bazsi747
aktív tag
Sziasztok.Bungiestore-ból lehet Magyarországra is rendelni?Nem vágom egyáltalán hogy van az ilyesmi, soha életemben nem rendeltem külföldről.
-
markknight
veterán
válasz Bazsi747 #132480 üzenetére
Innen rendelj: eu.bungiestore.com
Végigviszed a checkout folyamatot, fizetsz és csókolom.[ Szerkesztve ]
-
Bazsi747
aktív tag
válasz markknight #132482 üzenetére
Uh ha,köszönöm szépen srácok
-
undercover
őstag
válasz S e t h #132451 üzenetére
Most a DLC-kben leginkább harc van nem szövegelés
Dragon Ball Super nem került feldolgozásra viszont a filmek igen ami hozzá kapcsolódik. Tehát ha megveszed a Season Passt, akkor ott van a Beerus elleni harc amikor megszerezheted a vörös formát ez olyasmin mint egy training nem úgy mint a filmben, aztán Frieza ellen is harcolhatsz az ssj blue formában. Mindkettő elég jó móka. Aztán a legdrámaibb DLC az a Future Trunks múltjára koncentrál, ahol az animétől kicsit eltér a történet, de talán ott van a legtöbb átvezető. Aztán a legújabb Bardock félét még nem játszottam.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
S e t h
nagyúr
válasz undercover #132485 üzenetére
Csak be kéne rá ruházni, köszi!
Azon viszont meglepődtem mennyire friss tartalom, azt hittem korábban jelentek meg.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
markknight
veterán
válasz undercover #132485 üzenetére
Jó játék ez a Kakarot amúgy? Szemezek vele egy ideje, de a DB játékokkal úgy vagyok, hogy ha eggyel játszottál, akkor az összessel játszottál.
-
KRoy19
őstag
Sziasztok!
Van itt valaki bennfentes a Konzolvilágtól? Előrendeltem náluk most szombaton egy PSVR 2-őt és az érdekelne, hogy mennyi rá az esély, hogy megkapom a héten?
Nagyon be vagyok sózva miatta, de attól félek, hogy ez is sorbaállós lesz mint anno a PS5.
-
LÁZ
addikt
válasz KRoy19 #132488 üzenetére
én lemondtam a sajátomat pénteken, de ha nem sikerül feldolgozniuk ezt az infot, és szerdán mégiscsak hozza a futár, akkor szívesen átadom szerdán, de a della kelleni fog hozzá
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Farkassacred #132493 üzenetére
Ugyanaz a világ, egy spin-off lesz. Pl. Aloy is feltűnik majd benne pár percre, de nem őt irányítod majd.
-
fausto
addikt
Nekem van egy PSVR2 előrendelésem, a Pólusba lehet átvenni. Sima bundle, nem a Horizon-os. Még nem mondtam vissza, ha valaki átvenné, írjatok PM-be. De el kéne majd menni érte.
-
Sirandrish
legenda
Lenne két kérdésem a HFW-el kapcsolatban!
Első: Van egy olyan trófea hogy "Upgraded Every Pouch Type"... eszerint 5 féle erszényt kellene maxra fejlesztenem, a trófeához. Nekem mind maxos, de nem adta be a trófeát. PSN-en 4/5öt jelez még mindig. Ilyenkor mivan? Buktam az egészet?
Második: Valaki magyarázza már el legyen szíves hogy mi a véreres mocskocsbüdös lőcsöt akar a játék, mert már a fejem a falba verem, és az ereimet tépdesem a fogammal, de akkor sem bírom megcsinálni..2/4ig még NÉHA eljutok, de már azt is alig-alig adja be, de hogy utána mit szeretne, az már meghaladja a felfogási képességeimet
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
cactuar
aktív tag
válasz Sirandrish #132497 üzenetére
Valószínűleg a kaja maradt ki. Menj el egy szakácshoz, csinaltass valami kaját, és utána fog megnyílni a hozzá való pouch. A legelső alkalom, ami küldetéshez kapcsolódik, az nem számít bele.
-
ImACeltic
őstag
válasz Sirandrish #132497 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor ezzel én is szoptam egy kicsit, de meglett végül. Angolul jobb volt a leírás, de ezt is meglehet érteni szerintem. Nézz videót róla, hátha az segít.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
Aki előfizetett PS VR2-re, attól kérdezném!
Kapható lesz e valami jó sport játék, amivel lehet mozogni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest