Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoltanIgor
tag
Digit vettem hasonló okokból. A pc-mben sincs már optikai meghajtó régóta, nem érdekelnek a fizikai verziók - régen gyűjtögettem Collector´s Editionöket, de mivel csak a port gyűjtik, azzal is felhagytam. Használt piacoláshoz lusta vagyok, valamint elég sűrűn vannak leárazások a PS store-on, szóval nekem nincs szükségem lemezes gépre. Mivel az elsődleges platform nálam mindig is a PC volt, a PS5 is csak az exkluzívok miatt kell.
-
Moby
addikt
Amikor aktuális lesz, akkor sem szarakodnék ezzel. Akit nem zavar a lemezes kinézete, azt semmilyen hátrány nem éri a lemezes kiadással. Sőt, vannak olyan játékok, amik ma már csak lemezen érhetők el. Aki kimaradt a korábbi generációkból, azoknak pláne nem érdemes digitre ácsingózni
-
szasanyi
félisten
Digitális verziónál több a hátrány mint az előny. Az egyik dolog, hogy a lemezes játéko(ka)t akár el is adhatod ha nem jött be és/vagy meguntad. A másik, hogy gyakran jobb áron hozzá lehet jutni ua. játékhoz lemezen mint digitálisan (utóbbi formában mind2 gépre megveheted bármikor).Ezen kívül médialejátszóként is használható, lemezes (BD) anyagokkal.
Szerintem a digitális verzió csak hátránnyal rendelkezik a lemezeshez képest. -
BusinessGuy
őstag
Nekem lemezes volt, digitre váltottam. Régen toltam ezerrel a használt játék csereberét ma már nem érdekel. Ritka amit 0day veszek általában 1-2 hó és akciósan usa store-ból jóáron behúzom könyvtárba ami kell és szia.
Előző gen elérhető, elötte genekre meg ott a psnow vagy az emulátorok pc-n. Semmit nem vesztesz kb a digittel max ha lemetezni akarsz viszont a digitet tuti késöbb kapod a lemezest sűrűbben szállítják. -
A Deep Rock Galactic a stúdió első munkája, még 2018-ban jelent meg Early Access-ben Steamen csak a PS verzió jön januárban ráadásul ugye PS+ba egyből.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
LeventeV
senior tag
Tesztelőként mondom neked, hogy az, hogy valami rossz állapotban kerül ki, nem feltétlenül a tesztelő hibája vagy a tesztelés hiányából adódik.
Valószínűbb, hogy a játékok mögött egy sokelemű issue backlog van, amire a management azt mondja, hogy "f.ck it, már beleöltünk X millió dollárt a projektbe, akarok látni belőle valamit", és kiadják úgy. -
KaitouP
nagyúr
PlatinumShop. Az egyik legismertebb, ha nem is olyan nagy mint a konkurens KV. A képen egyébként Messengen folytatott beszélgetés folyik, nem SMS.
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
-
frankdelgado
őstag
Hali!
Nekem is remeg a kezem a rendelés "gombon" főleg a HFW miatt, de biztosan nem a konzolvilágből, mert ők ne találják már ki nekem milyen plusz kontrollert vegyek, meg játékpakkot. Összeraktak ilyen csomagokat olyan játékokból, ami nem tudnak eladni, azt vegyed, mert nincs más....kenjék a hajukra, pofátlan, tróger bagázs.
Alzás rendeléssel van-e valakinek tapasztalata, ott mennyi a várakozási idő? Nem sietek legfeljebb elkezdem Aloy izmos fenekét lesegetni pxelesen ps4-en, egyenlőre azt olvasom, h díjmentesen frissíthető.
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
Ott dolgozik, olyan pozícióban ahol rá lát, de írta is, hogy a lényeg hogy valahol adj le rendelést, akár több helyen is és ha egyik helyről megkapod a többit lemondod.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
veterán
-
proly01
őstag
1 játékokról beszélünk nem konzolról. De ha szeretnél konzolt igen azt is tudok neked szerezni bolti áron 2 héten belül kis konzolboltból. Szokás mondani lehetetlen nincs csak tehetetlen.
2 Kis konzol bolt nem eshet útba hazafelé? Csak a Kv ugye? Persze. Különbözőek vagyunk és ez így jó.
Részemről ezt a témát lezártam.....Pr:)ly....
-
Willhunting
aktív tag
Szóval inkább vársz rá ~1 évet? A lemezeshez képest majdhogynem beszerezhetetlen az ajánlott fogyasztói áron.
A lemezest bukó nélkül eltudod adni, ha hozzájutsz mégis egy digitalhoz. Akkor a pénzednél is maradnál, meg a garancia időd is megújulna. Ja és mindemellett még játszani is tudnál...feltéve ha ez is egy fontos szempont nálad persze Amúgy meg hogy valami érdemleges infót is írjak, az Alza (ahol tudom hogy elérhető még msrp áron, bundle nélkül) most a júniusi megrendeléseket szállítja.
[ Szerkesztve ]
-
-
Wesder
félisten
válasz ANOka #100280 üzenetére
Nagyon egyszerű a vàlasz.
A Janiknak akik a hegyen vannak rosszul esik hogy màs Janik is feljuthatnak oda egy késöbb épített mozgólépcső vagy lift segítségével, miközben eddig csak puszta kézzel lehetett megmászni a hegyet. Ezek után màr nem szàmìtana különlegesnek feljutni oda. Sérül az ego.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Woodslave
félisten
válasz ANOka #100371 üzenetére
igen ezért mondtam hogy kell valami szabályrendszer ami nem feltétlenül életszerű és nem is lehetne anélkül hogy ne ölné meg a játékot. Nem vagyok okosabb nekem sincs ötletem
de ahogy benne van a halálnál is hogy újra kell kezdeni esetleg itt is lehet hogy az őrség kicsit komolyabb lesz egy ilyen után és nem kerülgetik a hullát mint egy akármit.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
3L1T3
addikt
válasz ANOka #100930 üzenetére
Jó előre téma volt a topicban, nem értem, hogy ennek ellenére ha valaki PS5 konzolhoz szeretne jutni, miért nem képes elengedni a digitális gépet. Jó esetben 2023 Q2-ben már nem lesz ilyen hiány már csak a kereslet csökkenése miatt sem.
Tessék megvenni a lemezest, aztán lecseréled digitálisra.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
fogtunder
nagyúr
válasz ANOka #101461 üzenetére
Az megvan, hogy ezeket a bundle csomagokat nem a retailerek rakják össze, hanem a Sony és jelenleg nem az van, hogy azt kapsz, amit rendelsz, hanem ami jön az országba? A KV ráadasul még egész emberi árréssel adja őket, kicsit RRP felett, de nem vészesen.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Tommmysun
senior tag
válasz ANOka #102208 üzenetére
Én telefonon kerestem meg őket... itt is ezt javasolták többen, hogy úgy célszerű. Akkor annyit mondtak, hogy 15-en vannak előttem, de ebből néhányan DE-re várnak. Szóval PS5 DE kérésre feltételezem azért sem reagálnak, mert jelenleg a reménytelen kategória.
Többi helyen én is max automatikus visszaigazolást kaptam, vagy azt sem, szóval szerintem ez kb. általános ... ha tudnak valamit gondolom jeleznek, és ennyi! -
d@vee
őstag
-
RangerFox
Topikgazda
válasz ANOka #103189 üzenetére
Én meg a jó filmeket megveszem Blu-Rayn és örülök magamnak. Amúgy a képlet az én esetemben egyszerű: se PS3-on, se PC-n nem tudtam olyan minőségben játszani a játékkal, mint amilyen ez a változata lesz, így felesbe 5$t aprópénznek gondolok érte. Persze én is szívesebben játszanék a 6-tal, mint harmadjára az 5-tel, de hát ez van.
-
-=Jam=-
őstag
válasz ANOka #104499 üzenetére
Ja, hát a digit az szívás valóban. Mondjuk továbbra sem értem, hogy akinek digit kell, az miért nem rendel egy lemezst, hogy tudjon játszani, aztán ha annyira digit kell neki, akkor majd később eladja és vesz egy digitet. Mintha a lemezesen nem lehetne digitális játékokkal játszani. Ha valaki erre azt mondja, hogy az jobban néz ki, akkor várjon rá, ennek tudatában, arra azt tudom csak mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Napelem
- Gumi és felni topik
- Mini-ITX
- Opel topik
- Farming Simulator 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest