Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
nagyúr
válasz
oriic
üzenetére
A Silent Hill P.T demójával már megy a hangulatkeltés
Amúgy sok baj szerintem nincs ezzel, csak nyakamat teszem rá, hogy bugolni fog orrba-szájba, hiába van internet. Így is megesik néha, hogy a licenszek elmennek a francba és az egészet újra kell csekkoltatni a rendszerrel, ami szintén egy vicc kategóriába, bár évente 1x belefér. -
markknight
nagyúr
Ezzel a Cairn című játékkal játszott valaki? Justant nekem nagyon bejött, ha az atmoszféra hasonló, akkor lehet rárepülnék.
-
markknight
nagyúr
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Igen. De cserébe nincs az, hogy ő sétál de te futnál vagy beakad valahova, esetleg valami felvonóhoz nem ér oda és a játék oda spawnolja a semmiből. Meg van ám ennek az előnye.
-
markknight
nagyúr
E33 átlépte a 8 milliós eladást.
-
markknight
nagyúr
Jöhet a Pragmata sorozat?
-
markknight
nagyúr
válasz
tomee007007
üzenetére
Főleg azért nagyon vicces, mert már egy dreamcastben is hall effectes konti volt. Másrészt régen valahogy nem volt ilyen elterjedt a driftelés mint most. Anyagminőség nyilván a béka segge alatt.. No meg az a sok kutya akiknek az orrából csinálják az analógokat
-
markknight
nagyúr
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Ha minden igaz a DS2-t nem próbáltad, mert nem volt felirat. Itt majd arra figyelj, hogy a Hades 2-ben sincs, és nem az az egyszerűbb angol mint mondjuk egy Persona. Nélküle is élvezhető a játék, de jelentősen hozzájárul az összképhez az a rengeteg (kiválóan) megírt párbeszéd, szöveg.
-
markknight
nagyúr
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Csak ilyen Street Fighter féle másod-unokatesónak gyereket csinálok sztori ne legyen benne
-
markknight
nagyúr
válasz
Beretvás
üzenetére
Én személy szerint örülök, hogy vannak ilyen statisztikák, mert nagy általánosságban mindig csak azt olvasom, hogy miként lehetne nyerészkedni meg fillérekkből vásárolni AAA címet, esetleg előfizetéssel. Itt az ellenpólus, olyan személytől aki falja őket. Egyébként nem gondolom, hogy erre recskázna, a gaming egy elég olcsó hobbi egyébként. Ha visszanéznénk, hogy mi mennyi címet vettünk, játszottunk, lehet nem lenne sokkal kevesebb 10-15 évre visszamenőleg.
-
markknight
nagyúr
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Arról nem volt szó, hogy mekkora feltöltőhöz viszonyítunk. Egy kuponnal lenyomott enaba kártyánál meg ki tudja mennyire degradálódik a tényleges nyereség..
-
markknight
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Tölthető is, 9 giga
-
markknight
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Bocs, inkább 7.. Számolás nem megy

-
markknight
nagyúr
válasz
undercover
üzenetére
Még másfél óra, 6-kor indul. A weboldal azt írja, hogy 10 AM PT. Én is várom már

-
markknight
nagyúr
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Nem fog bukni, felesleges ezen idegeskedni. Még az is megfogja majd venni aki amúgy utálja. Persze, biztos felbukkan majd 1-2 önjelölt mint Expedition 33 esetében, hogy túlhype-olt meg sz@r, de velük már kár foglalkozni. Évekig fogja vezetni az eladási listát és még a Rockstar iroda takarítója is Yachttal fog vagizni instagramon.
-
markknight
nagyúr
-
markknight
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Vácin is bezárták ugye. Kb 2 üzleten kívül full felesleges idehaza. Webshopként teljesen jól el tudnának lenni, bár a hitvány magento motort is érdemes lenne már lecserélni valami értékelhetőre.. Gondolom az ottani dolgozókat is leépítették, mert kritikán aluli az oldaluk.
-
markknight
nagyúr
(április 1
) -
markknight
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Sajna ez a játék kaki volt. Olyasmit vártam mint a Blasphemous, kár volt.
-
markknight
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Oké, Bell most nézem h 87 éves.
-
markknight
nagyúr
Kint az új Legacy of Kain játék. Elég mid, az irányítás is béna szerintem, de 7 ezret így is megért nekem. Az eredeti szinkronhangok vannak benne, bár Bell hallhatóan öreg már Razielnek, Templeman viszont ugyanolyan mint 20 éve, pedig ő is 70+-os. A sztori jópofa, a soundtrack meg zseni. Érdemes ránézni annak aki régen szerette.
-
markknight
nagyúr
válasz
VoltanIgor
üzenetére
Mondjuk akkoriban nem is volt ennyire elterjedt a gaming mint most, mert ma már kb mindenki videojátékozik. Bár utóbbi években csökkent a tendencia, de még mindig több lakásban van valamilyen konzol mint akkor.
Én gyerekkoromban csak akkor találkoztam eredeti játékkal amikor 3000 forint alá került valami a CD Galaxisban vagy a Gamestar / PC Guru adta mellékletként
Sőt, ezek a 3000 forintos játékok is olyanok voltak, hogy max kettőt lehetett választanom, kb félévente és ilyen külön esemény volt, már-már ki kellett öltözni hozzá.Mindezt úgy, hogy amúgy nem voltunk csórók. (Csak nyilván nem azon volt a fókusz, hogy nekem játékot vegyenek
) -
markknight
nagyúr
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Tényként..
Phoen|x: Ez mondjuk jó poén!.. (Ja, nem)
-
markknight
nagyúr
-
markknight
nagyúr
Április 14-én jön a Hades 2
-
markknight
nagyúr
Nektek is minden indításkor be kell állítani Crimsonba a HDR-t meg qualityről visszaszedni a játékot?
-
markknight
nagyúr
Oké, ez nagyon menő Crimsonba: [link]
-
markknight
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
A story módba lehet belenyomják valahogy a 60 fps-t, de a multiba sehogy nem fogják tudni, ezt szerintem már most borítékolhatjuk.
-
markknight
nagyúr
Nyilván nem, de olyan mintha a karakter azt mondaná, hogy “Vágta”
[link] -
markknight
nagyúr
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Tavaly is drágítottak a konzolokon, meg minden kitalált okok miatt emeli a Sony az előfizetés árát, közben a játékok meg olyanok amilyenek. Nem fognak itt semmilyen veszteséget benyelni és nem kell ehhez tőzsdére menni, aki itt él ebben a világban és nem buborékban, az pontosan tudja.
-
markknight
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Innen már csak felfelé fog menni az ár. Nyáron ha elkezdődik a GTA 6 marketingje, akkor onnantól megy majd a drágítás szépen, mert fullosan el fognak fogyni a már legyártott darabok itt is.
-
markknight
nagyúr
válasz
Xaels
üzenetére
Ja, rájöttek az influenszerek, hogy ezzel a goty buzzworddel több kattintást tudnak elérni, aztán nyomták a gázpedált halálig. Nem több ez a játék mint egy generic mmorpg amiből kihúzták a dugót és hagyták offline működni. Van még benne egy raklapnyi lopás a Zeldából, aztán itt ki is fújt. Szerintem még a BOTW-nak is értelmesebb, érdekesebb sztorija volt mint ennek, de csak azért mert ennek kb nincs is. Intro animációt felejts el, fogalmad sincs mi miért történik, csak ledob és adogatja a random küldetéseket a semmiből.. A karakterek ritka rusnyák, a főszereplő meg kb ugyanaz mint aki a GTA 3-ban is volt, csak itt beszél pár szót. Halvány gözöm nincs, hogy miként lehet vele azonosulni, simán lehetett volna benne karakter generáló, mert annyira lényegtelen, hogy, hogy néz ki, meg miként hívják, hogy hihetetlen.
-
markknight
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Aha, látom nála is ugyanez ott is, csak élesebbek a textúrák. 2 óra 40-nél ért oda.
-
markknight
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Ugyanebben az időpontban megnézném PC-n is, hogy miként néz ki ez a jelenet, de az tisztán látszik, hogy a konzolos változat rommá van butítva. Bele sem akarok gondolni, hogy ez Base PS-en vagy Series S-sen, hogy fest, ha Pro-n ilyen.
-
markknight
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
-
markknight
nagyúr
Kell az a PS6
Witcher 3-at sikerült megidézni mondjuk.
-
markknight
nagyúr
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Hát meg ez a borzalom irányítás. A tutorialok sokszor elvisznek a málnásba, nem is úgy kell csinálni ahogy látod, mutatja. Ez a kép szépen prezentálja:

-
markknight
nagyúr
Toltam egy picit én is a Crimsonnal Pro-n és a grafika eléggé változó. Néhol szép, néhol nem. Ami picit fura az az irányítás, az egyelőre nagyon nem akara a kézre állni, meg néhol túl nagy a kontraszt. Vagy olyan világos, hogy kiég a szemem, majd pár méterre árnyékban meg fekete minden, semmit nem látok, gondolom ez a motor sajátossága.
-
markknight
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Ez a Crimson azért elég távol áll a megjelenéskori Cyberpunktól. Lebegő autók, crashek, t-pose, volt minden amit akarsz. Az egy gyalázat volt sajnos.
-
markknight
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Az biztos, mondjuk emlékszem, hogy kapta itt a topikban (a PS4-esben) a kritikát az is, meg hogy lovagolni kell sokat (egy western játékban) stb
-
markknight
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
2026-os mércével ja..
De a kedvencem youtube-on a Crimson Desert vs Red Dead 2 videó

-
markknight
nagyúr
Én az elmúlt két év alapján nem ezt érzékelem. Azokat a filmeket / játékokat amiket rottenen meg metán szétkapnak, azoknak borítékolható a bukásuk. Konkrétan már fosnak a fejlesztők. Ha a játékot lehúzzák, akkor biza nem fogják megvenni, előrendeléseket lemondanak stb stb. Elég csak ebből a topikból kiindulni, hogy hányan várják meg az értékeléseket és hányan mondják le az előrendelésüket.
-
markknight
nagyúr
válasz
Elderath
üzenetére
Én nem emlékszem olyanra, hogy egy remekmű vagy egy valóban jó játék azért bukott volna meg mert szétszedte a közösség. Mind-mind megvannak az okok és a magam részéről örülök neki, hogy a népnek ekkora beleszólása van ebbe.
Olyan drága már minden (a videojáték mondjuk pont nem, de az élet úgy amblokk) és akkora túlkínálat géming fronton, hogy egy 8 pontos játékot is kétszer meggondol az ember mire megveszi, hát még ami ez alatt van.
A konnektor podcast által létrehozott gaming naptárat szoktam nézegetni és ott sem szerepel minden játék, csak ami érdekes, de ilyen heti 10-18 játék biztos megjelenik.. Kell egy felület ahol nem lefizetések alapján megy a pontozás, az metacritic meg opencritic teljesen megfelel erre.
-
-
markknight
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Azért sok idő eltelt ezen játékok óta. A Breath of The Wild nem mai csirke, a Witcher még annál is régibb, egyedül az Elden ami viszonylag friss, de ugye azt nem raknám egy lapra ezekkel. A Red Dead 2 is lassan 10 éves játék lesz, szóval mikor máskor, ha nem most
Csak ugye ezt egy Rockstartól várnám, nem egy ilyen kvázi "ismeretlen" csapattól, bár egy MMO mellett azért elég sok tapasztalat lehet a fiókban. A mobilos Black Desertre azért ránézek milyen 
-
markknight
nagyúr

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy sok baj szerintem nincs ezzel, csak nyakamat teszem rá, hogy bugolni fog orrba-szájba, hiába van internet. Így is megesik néha, hogy a licenszek elmennek a francba és az egészet újra kell csekkoltatni a rendszerrel, ami szintén egy vicc kategóriába, bár évente 1x belefér.

Kendek
RangerFox