- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
negyven2
nagyúr
válasz
ldave
üzenetére
A vicces az, hogy ezt a refund-al való visszaélést máshol már elég régóta, elég könnyen ki tudják játszani! Mert pl. mind Xbox és talán Steam esetében is nem csak letölthető a játékot de még valamennyi játékidő is belefér a refund szabályaiba! De ezek szerint ott nem tartják ezt ekkorra problémának!
-
negyven2
nagyúr
válasz
ldave
üzenetére
Igazából semmi újat nem mondott nekem, mert igazából csak összefoglalta azt amit eddig is tudtam. De legalább ott van benne a forrásként használt tweet-ek... amik egy részére azért eléggé érdekesen tesztelte ezt a dolgot (arról nem is beszélve, hogy az ottani kommentek túl nagy része értelmezi úgy a dolgot, hogy ha lejár a 30 nap, akkor veheti meg újra a játékot).
De ez a gondolkodás nem újdonság, mert itt az Xbox-os topikban biztos (itt nem tudom), többször volt már olyan kérdés, hogy:
ha letörlöm a digitálisan vett játékot a gépről, akkor azt a játékot újra le tudom tölteni, vagy meg kell vennem újra?
! -
negyven2
nagyúr
válasz
ldave
üzenetére
De a poén, az tényleg az, hogy a support ezt állítja, hogy ez van, de a TOS/EULA-ban meg (még?) nincs semmi ilyenre se utalás (az van ami eddig is volt, hogy ilyen esetben nincs időkorlát, vagyis ha Primary gépen az általad megvásárolt digitális játékot letöltöd, akkor onnantól kezdve, hogy a gépen van, onnantól bármeddig használhatod offline, mert a játékkal együtt időkorlát nélkül a license is a gépre kerül)!
-
negyven2
nagyúr
válasz
ldave
üzenetére
Még egyszer... a Frod által említett hiszti egy része onnan jött, hogy voltak akik ezt tényleg úgy értelmeztek, hogy ha 30 napig nem köti netre a gépre, akkor ezeket a játékokat végleg elveszti (profilból is törlődik)! És ezt aztán sok, netes befolyással rendelkező személy át is vette, és így adta el.
Természetesen igazad van, mert ez ebben a formában se egy szép megoldás, de az tényleg nevetséges volt, hogy ebből a dologból sokan egyből ezt hozták le!
Bár - és itt jön egy érdekesség - sok helyen ahol lehozták ezt a support által írt választ, ott megjegyezték, hogy azért még simán lehet, hogy ez sem bizonyít/erősít meg semmit, mert nem egyszer kaptak már orbitális marhaságot válaszul a kérdésükre, a hivatalos support-től! Nem egy nem csak marhaság volt, de eleve nem volt igaz! Mert elvileg egy részben ott is automatikus/AI válaszokat kap az ember. Bár nem Sony de én is kaptam már kamu válaszolta pl. a Rockstar Support-tól, még abban az időben amikor nem volt elvileg AI -válasz (2017-18?). -
bmakszim
őstag
-
-
-
james001
veterán
válasz
ldave
üzenetére
Lassan kell haladni
Nekem nem volt ilyen gondom.#216366 lmno: Nem,nem csak azért,amúgy is érdekelt a játék,és mivel nem volt olyan baromi nehéz rámentem a platinára is,amúgy is megvannak a Life is Strange-k is.
És amúgy nem írtam hogy nem tetszett,nem a legjobb játék ez igaz,de játszottam már rosszabbal is,az fps-t meg lefosom. -
-
ribizly
veterán
válasz
ldave
üzenetére
Igen.

Azt nem tudom miket frissítettek az utóbbi időben, de a v2.0 megjelenése után teljesen rendben volt már. Egyedül annyi a zavaró, hogy aki nem vásárolta meg, annak kicsit kevesebb ez és az jut menet közben. Pl. healing item-ek számát nem engedte növelni, csak a fizetős account kapta meg azokat. Ez gondolom nem lesz probléma, ha 2 PS+-os player játszik együtt.
Ami poén volt és sokat könnyített, hogy ha az egyik player begfekszik, de még felhúzható, akkor felsegítés után visszatöltődtek a healing item-ek.
-
Moby
veterán
válasz
ldave
üzenetére
Szerintem ezek túl egyszerű elképzelések, mert csak a legfelő réteget látni. Lehet ők is pitcheltek csomó mással, de csak ez ment át, lehet mások mégjobbakkal rukkoltak elő, amiket elkaszáltak, stb. Évtizedek óta látni, hogy a sonynál elég egyetlen botlás, és elkaszálnak bárkit.
-
sting2
addikt
válasz
ldave
üzenetére
Igen, ez egy érdekes helyzetet is teremt sokaknál.
A gyerekeim annak ellenére, hogy évekig voltak trenírozva a szerintem, kihagyhatatlan művekkel, csakhogy tudják, honnan és mivé vált ez a szórakozás.
Lassan fél éve újból a Brawl Stars Coop az egyetlen címük telefonon, ha játszanak..
-
TBT
addikt
válasz
ldave
üzenetére
Gratula! Csodás ez a TV! Sok örömet és kellemes időtöltést kívánok hozzá.
Én most váltam meg a PS5 konzolomtól. Kicsit hiányzik, így 5 év után (2021-2026), de majd elmúlik ez az érzés. Így volt ez a PS4 / Pro idején is. Idén szerintem 2x ha be volt kapcsolva, így inkább úgy voltam vele, hogy okozzon örömet inkább másnak, akinek még új ez a konzolos "világ". A játékokkal még nem tudom mit csinálok. Valószínűleg elteszem őket emlékbe, talán majd ha egyszer lesz PS6 konzolom (nem fogom elsietni majd a vásárlást), azon is futni fognak. PS5 játékot már nem fogok venni ebben a generációban, épp elég pénzt éget el a PC is.

A PS5 topiklakóknak is sok szép játékidőt kívánok a továbbiakban! Én már nem nagyon leszek aktív itt, de lehet, hogy majd 2-3 év múlva a PS6 topikban találkozni fogunk.
-
-
válasz
ldave
üzenetére
Nem ezért kérdeztem, de oké, nekem sincs másfél misim tévére, de ha lenne sem vennék
Akkor amit vettél tök mindegy mi az, használd egészséggel...Amúgy amit beraktál listát, hát valóban meglepő, mert az összes A80-as Sony legfeljebb egy jó alsó közép kategória, az A95 volt a felső liga, az új Braviák meg enyhén fogalmazva is sz*rok, egy LG G szériához viszonyítva...nem lehet, hogy a lista a közép kategóriás tévéket célozta meg, mert a What Hi-Fi különböző kategóriákban szokott tesztelni!
-
Farkassacred
őstag
-
válasz
ldave
üzenetére
Gyakorlatilag igen, azt az 1db játékot tudnám én is mondani Resi6 ami nem igazán sikerült úgy, de még az sem volt azért a szörnyű kategória, viszont mellette több tucatnyi nagyon jó játékot csináltak nekünk! Tehát a mérleg nyelve nem a negatív irányba billen, mint nagyon sok más csapat esetében
-
NyalokAA
senior tag
válasz
ldave
üzenetére
Nekem eddig tökéletesen megfelelt , hogy fél akár 1-1.5 évvel később kijöttek pc-re is a ps játékok. Nem túl szimpatikus lépés tőlük a pc portok megszüntetése.
Anno csak azért vettem ps4-et mert voltak olyan exkluzívok amik miatt tényleg megérte.
Ps4 fat-en letoltam az uncharted , last of us , god of war , spiderman szériát.
Egyedül ami nem jelent meg ps4-re a spiderman 2 , de ott kivártam az időt míg elhozták pc-re. Személy szerint ezt a szériát én skippelném is kompletten. Nem azért mert egy kis önérzetes latol vagyok szimplán mert a pc mellett nincs létjogosultsága. Nincsenek olyan AAA címek ebben a szériában ami miatt "must buy" . Naughty Dog ( remaster mester ) és a Santa Monica stúdió is mélyen hallgat. Gta 6 egyedül ami még be tudna vonzani , de azzal is úgy vagyok , hogy kölcsönkérem valamelyik haver sima konzolját vagy , ha csak Pro-val lesz az igazi kölcsönzök 1-2 hétig. Persze , ha megjelenik a játék valaha
Yotei ami még csíkolna , de a tesztek alapján nem sikerült felülmúlni a Tsushimát. Mindenesetre elég borús jövő elé nézünk a folyamatos stúdió bezárásokkal és hatalmasat bukó live service játékokkal ( értem én , hogy ebben van a nagy pénz illetve lenne
) -
-
Moby
veterán
válasz
ldave
üzenetére
Ez nem a FOMO-ról szól, hanem arról, hogy minden embernek vannak még emberi kapcsolatai. És ha valami csak PS5-re jön, és mondjuk a játék érdekli, akkor azt ki tudja próbálni olyannál, akinek van, vagy urambocsá akár végig is tudja játszani. Készület erről nemrégiben egy felmérés, és kiderült, hogy ez nem csak a sonynál van, hanem mindenhol. ha egy játék jóval később érkezik egy platformra, akkor azon a platformon az eladásai drasztikusan alacsonyabbak, mint azoknak a játékoknak, amik egyszerre válnak elérhetővé. Most lehet ennek az okain lamentálni, de szerintem tökéletes mindegy. Ez az ötlet kreténség volt a sony részéről, mint kb majdnem minden, amit az elmúlt 8 évben kiesett az ottaniak hülye fejéből.
/valami olyan számok születtek a statokból, hogy ami egyszerre jött pc-re, ott 40% feletti volt a pc-s eladás, ami évekkel késpbb, azokból semmi sem érte el a 20-at, de a legtöbbször a 10%-ot sem.
-
TBT
addikt
válasz
ldave
üzenetére
Igen, olyan átlagos AI filter. Mint valami korai áprilisi tréfa. Furcsa, hogy már a DLSS (aminek a kisebb felbontásról lévő felskálázás lenne a lényege), sem tud megmaradni DLSS-nek, legalábbis a videót elnézve és a videóban elhangzottakat hallgatva. Ősszel érkezik RTX5000 (és majd RTX6000) modellekre. Szóval esélyes, hogy lesz itt valami mozgolódás 2027-ben majd konzol fronton is, akár tetszik, akár nem.
-
vg
veterán
válasz
ldave
üzenetére
Azért, mert ha be van dugva a kábel a routered lekéri a mac-ot, ip-t oszt, stb. Azért azt leírhatnád, hogy milyen szolgáltatói neted van, szolgálgatói router, vagy saját, stb. Ha ipv6-on vagy, hívd fel a szolgálgatót, hogy neked ipv4 kell. Vagy vegyél cat8-as kábelt, az jó masszív és rángathatod.
-
Farkassacred
őstag
-
Bad Pritt
félisten
-
Farkassacred
őstag
válasz
ldave
üzenetére
A vicc inkább az üzletpolitika ami emögött van, és igen, sokan megharagudtak emiatt rájuk. (Állítva reklámozzák a konzolt az a legnevetségesebb az egészben.
)
Legközelebb nem lesz hozzá bekapcsoló gomb, meg kontroller, meg még ki tudja mi. Kezd unalmas lenni, hogy mennyire ellenünk vannak egy kis pénz miatt.. -
itldj
aktív tag
válasz
ldave
üzenetére
A lottó ötöst nem tenném rá, de 2-3 éve unokatesóm gariztatott egy kontrollert náluk, ami vagy garanciális volt vagy nem.
Amit a gép mellé kapott, arra ugye a géppel együtt volt neki 2 év, meg volt neki egy másik, amit kb egy hónappal a gép vásárlása után külön vett. Erre értelemszerűen csak egy év a garancia. Mivel egyforma volt és felváltva használta fogalma se volt, hogy amelyik elkezdett driftelni az melyik, de beküldte, mintha az lenne a gép mellé kapott, simán cserélték neki. -
axlfsi
veterán
válasz
ldave
üzenetére
Kevésnek mondtam volna (de nyilván leginkább a Pro-hoz mérten, figyelembe véve, hogy az mennyivel ad többet (ami ugyebár nem túl sok...)).
OKé, igen, elfogadom, valóban 5 éves gépek ezek... van, amelyik ment is 5x365 napot, van amelyik meg összesen egy hónapot, mint az enyém (kár, hogy nincs benne km óra
)
... kicsit sajnálnám eladni. Lehet nem is fogom...#210854F-ECT$ aye, értem én, ... jogos végülis
(nincs is túl sok eladó, azt is meg kell hagyni, ... én legalábbis többre számítottam volna) -
hombre[EU]
nagyúr
válasz
ldave
üzenetére
nem is bánnám,ha nem lenne arc szintű sikere,mert az a játék sem igazán jó. mármint amit összeraktak tökjó, de nincs egy élvezhető session a söpredék miatt
annyian legyenek,hogy ne bukjon meg
egyébként halozni is most a legjobb, régiekkel a collectionből. már csak az maradt,aki érti a dolgokat -
Xaels
félisten
válasz
ldave
üzenetére
Igen, bár nekem nagyon nem tetszik a Marathon, de szóba került, hogy az Arc mellett nincs létjogosultsága, erre pont ezt a választ adtam, hogyha másra fekteti a hangsúlyt akkor simán lehet. Szerintem amúgy az Arcban ótvar suta a PvP és akik csak amiatt játszanak vele azok valószínűleg egy normális PvP játékban nem tudnak elég eredményesek lenni.
-
Wlac
Ármester
válasz
ldave
üzenetére
Szuper, köszi a megerősítést.
Más: A Star Wars: Outlaws témára reagálva: [saját videóm] Ez a játék mindent csinál, csak szépen nem fut. A videó közepén olyan, mintha valami 640x480-as felbontásról akarna felskálázni. Nem zavarna amúgy, ha a játék minimálisan is megmozgatna bennem valamit, de az az igazság, hogy se nem rossz, se nem jó, hanem egyszerűen szürke semmilyen volt nekem. Egyszer majd még biztos visszanézek rá, de egyelőre a sztori felénél pihen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 512GB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem nem volt ilyen gondom.

Akkor amit vettél tök mindegy mi az, használd egészséggel...

Kendek
RangerFox