Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ldave
üzenetére
Én nem erőltetném. A sztori nagyon jó, de minden más iszonyatosan primitív. Idén nyomtam végig a Deus Ex: The Fallt, ami egy tizen éve mobilokra megjelent mellékszál volt, és ki merem jelenteni, hogy gameplayre komplexebb, mint ez. A klánok között nincs semmi különbség, teljesen mindegy, hogy mit indítasz, ugyanazokat a képességeket használják. Összesen három féle mellékküldetés van, minden dologra (pl. kivégzés) van egy, maximum kettő animáció, többre már nem futotta. Inventory nincs, egy-két gyűjtögethető papír fecni van szétszórva, ami építi a lore-t, vagy utal az első játékra, de amúgy teljesen felesleges megpróbálni felfedezni bármit is. Hiába szeretnél lopakodós gameplay-t csinálni, az ajtókon nem enged át, amíg minden ellenséget meg nem öltél a területen, szóval teljesen átgondolatlan az egész. De legalább a trófeák is bugosak, mert miért pont azokat sikerült volna rendesen leprogramozni.
A mostani update behozott néhány NG+-szal kapcsolatos újítást, de cserébe sok játékosnál, köztük nálam is, resetelte az NPC-kkel a progresst, így nem tudok mellékküldetést felvenni, mert a küldetéses prompt helyett csak a bemutatkozó szöveget kapom tőlük. Az igénytelenség felsőfoka pedig az, hogy hiába az új patch, egy ordító helyesírási hibát még nem sikerült kijavítaniuk.
Na jó, a harcrendszer nem teljesen rossz. Nem jó, nem komplex, de a játék többi részéhez képest még egész okés. De ennek a játéknak egy visual novelnek kellett volna lennie, a sztori megérdemelte volna azt, hogy egy adott kategórián belül rendesen prezentálják nekünk. -
-
axlfsi
veterán
válasz
ldave
üzenetére
Anno 1996 környékén PS-en játszottam először (és akkortájt jó sokat és sokáig) a C&C Red Alert -tel egy 51"-os CRT TV-n,... memkártyára sem volt pénzem, így amit reggel elkezdtem, a nap végéig ameddig jutottam, jutottam aztán poweroff (habár nem voltak olyan rettentően hosszú etapok, ez inkább a Tomb Raidernél volt gond...).
Imádtam, teljesen jól játszható volt kontival... Rá is próbálok valami hasonló élményre újból, immáron a nagy kijelzős TV-n,... Kíváncsi leszek az élményre (de félek nem lesz olyan, mint 30 évvel ezelőtt
).Apropó: mi most, a mai kornak megfelelő, hasonlóan nagy élményeket ígérő, modern RTS?
-
Bad Pritt
félisten
-
_drk
addikt
válasz
ldave
üzenetére
Lords of the Fallen egy teljesen jó játék lett.
Soulslike, de talán a legkönnyebb eddig amivel jatszottam, ezért talán inkább hack&Slash akció játéknak mondanám.
Elég darkos, horror az egész, nagyon hangulatos helyszínek.
Sztori nem a legjobb, de jó a hangulata a játéknak. Ez a 2 világ mechanika benne szerintem jól működik.Rengeteg bejárható terület. Jól sikerült mapok és map design.
Rengeteg fegyver, van jó pár kipróbalható build. Én szerintem még 1-2x tuti végigviszem.
Aki egy könnyedebb Soulslike féle akció játékot keres annak nagyon jó.
-
bmakszim
őstag
-
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
ldave
üzenetére
Akkor jól sejtettem.
Nem baj majd ez lesz az a játék amit csak akkor fogok tolni ha nyugodtan akarok játszani.
Payphone #205751:
Köszi neked is.
Akkor ez olyan nyugis játék de nem baj mert kell ilyen is.F-ECT$ #205756:
Valahogy engem se vitt még el igazán ez a játékmenet de még nagyon az elején vagyok.Frod #205757:
Neked is köszi.
Adok azért neki egy esélyt hátha később megfog.Más:
Valaki tolja már az Arc Raiderst, ha igen milyen?
Ma indult a béta ha jól tudom. -
F-ECT$
titán
válasz
ldave
üzenetére
Ez tökre érthető, viszont az látható, hogy változik a világ, egyre zsugorodik a konzol piac, pláne ha xbox se lesz. Ha játszani akarsz, akkor marad a mobil, a pc, a kézi pc no meg a switch és ps, aztán slussz. (Mondjuk jön fel a felhő is, sok nem kompetitív játékosnak az is bőven elég lehet majd a jövőben.)
-
GEIL
addikt
válasz
ldave
üzenetére
Igen, akárcsak a ruha vagy a cipő vagy egy autó is használati tárgy.....de van akinél évekkel tovább kibírja az adott tárgy és még több éves korában is szinte makulátlan és jobb állapotban van, mint egy koszra és igénytelenségre hajlamosabb embernél pár hét után egy új.
A környékünkön a controller stick drift "javitás és csere 2 hall szenzorosra" 18-20 ezer Ft controllerenként......na így már inkább vennék zsír újat 27 körül (vagy akciókban még olcsóbban)
-
ribizly
veterán
válasz
ldave
üzenetére
Ugye? De az senkinek sem lenne probléma, ha ez az amit akarnak. Akkor mindenki szépen megveszi.
Eddig nem sokat sikerült kihozni belőle, pedig volt itt néhány csúfos teljesítményű release (pl. Gotham Knights, és akkor a régebbi címekbe bele sem kezdek), amik könyörögnek egy jobb teljesítményű futásért, de "csakazértsem". -
Frod
addikt
válasz
ldave
üzenetére
Azért a 10e+ /hó emelés szerintem minden szempont alapján elég wtf húzás.
Most már elértek oda, hogy tényleg csak a nolife, "mindentiskipörgetekday1" arcoknak éri meg fenntartani.
Amióta a gyerkőc miatt gépközelbe alig tudok kerülni, azóta már az Extra fenntartását sem tudom megindokolni. -
NyMRooD
addikt
válasz
ldave
üzenetére
Szerintem drágulni azt fog, ennyire talán nem, azért itt az MS az eddigi day1 bekerülnek a címeink meg jön third-party cím is day1 arra változtatta, hogy évente 75+ day1 megjelenés. Mellette bekerül a Fortnite crew is novembertől, meg most jött meg az ubi+ classic amiből sokminden még nem volt a gp része. Szóval adni adott valamit cserébe az MS, a kérdés, hogy ez megér-e + 50-100%-ot az előfizetés havidíjában. Illetve a probléma az, hogy ezzel átlépte a lélektani 10k-s havidíjat, ami annyira nem okés.
-
l.skywalker
titán
válasz
ldave
üzenetére
Igen, ráadásul nekem ezek a Director's Cut típusú kiadások nagyon kedvezőek, mint volt a Ghost of Tsushima is. Egyben benne van minden és végig tudom játszani. Az Astro Bot is már minden új tartalmával került elém és nem is fogtam fel, hogy van olyan része, ami később került bele.
-
james001
veterán
válasz
ldave
üzenetére
Kojima dolgozik egy PS exkluzív játékon is (Physint),szóval lehet ez boxon ragad. De ne legyen igazam,remélem jön ps-re is egyszer

De amúgy fura hogy a P.T. PS4 exkluzív volt,ez meg most box exkluzív
Ez konkrétan az a játék lesz ami az lett volna (ami eredetileg ugye egy új Silent Hill résznek készült) -
válasz
ldave
üzenetére
Egyértelmű, biztosan vágott a videó, plusz egy átlag játékosnak tuti dupla ennyi idő, csak érdekességként írtam 😁
De azért a SH2 remake igen csak hosszabb nem is kicsit! Az alapból simán van 20 óra első körben...ha pedig mindent is meg akarsz csinálni vagy platinázni, akkor simán 50-60 óra! Aztán lehet ennél is így lesz, de kiderül majd...
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
ldave
üzenetére
Igen, ez eddig is így volt. Kevesebbett fogyaszt a konzol Ps4-es játékok vagy filmnézés esetében, mint Ps5-ös játékokat nyomkodva. Gondolom utóbbi esetben azt nem nézte a rendszer, hogy a legújabb CoD-ot vagy a Slay the Princesst játsza-e valaki és mindig is full kakaót adott a hardvernek.
-
negyven2
nagyúr
válasz
ldave
üzenetére
Nagy valószínűséggel, ez a majd érkező PS (5, 6?) handheld miatt is lett bevezetve, hiszen kell majd oda egy PS5-nél gyengébb hardveren futó változat is a játékokból (ha natívan szeretnéd futtatni őket). Illetve ez is ilyen zöldebb marketing dolog, és az erre fogékonyabbaknak ez egy jó üzlet lehet (hiszen kevesebb energiát fogyaszt, így kevésbé öli meg a Földet) kompromisszumokkal.
-
negyven2
nagyúr
válasz
ldave
üzenetére
The PS5 Power Saver feature is a new option that allows players to reduce power consumption by scaling back game performance. When the feature is active, VR mode is unavailable and some gameplay features may be limited.
De alapvetően igen, itt feltehetőleg visszavettek a felbontásból, fps számból, de akár a grafikai minőségből is. A kérdés, hogy a fejlesztők mennyire fogják ezt támogatni, mert ehhez kell egy harmadik build is a PS5-re megjelent játékokból (a PS5 és a PS5 Pro változat mellett).
-
válasz
ldave
üzenetére
PC-n számítsd bele a warezt ami itt nincs és nem is lesz, az eddigi piaci stratégia sem azt igazolja, hogy a digitális piac elterjedésével jobb akciók lennének.
A másik, egy multiért amibe akár több száz óra belemegy nem sajnálom a jelenlegi teljes árat, de egy story alapú amit lehet, hogy egy hétvége alatt kijátszol + 2 nap mire kifullozod már igen.
-
light1994012
tag
válasz
ldave
üzenetére
Pl az egy éve megjelent Astrobot 10%-ot volt max leárazva, míg gép mellé kapott digitális kódot már árultak 10 ezerért is, illetve lemezes verziót 15-ért.
Ettől függetlenűl én is többet veszek store-on leárazva mint lemezes verziót. De sajnos általában a AAA játékok nagyon sokára érnek el arra az árra, hogy megérje. -
válasz
ldave
üzenetére
Amennyit manapság játszom, simán átállhatnék én is digitalra. Day1 amúgy sem veszek meg soha semmit. Minimum 1 évvel launch után veszem meg használtan lemezesen, de ennyi erővel megvehetném digital is, igaz picit drágábban. Viszont ha nem vennék ennyi sz.rt, hanem csak ténylegesen azt amivel játszom, akkor akár még jobban is kijönnék anyagilag. Most sokszor betárazok, meglátok valamit jó áron és megveszem, hogy majd egyszer játszok vele, emiatt a backlog nő, de amúgy meg évekig elő sem veszem.
-
válasz
ldave
üzenetére
Félreértés ne essék, nem azt állítom, hogy ahogy én csinálom a PS5 érát az az egyetlen jó és járható és igaz út. Én így döntöttem, erre álltam be. Mindenki úgy és annyit költ erre a hobbira, amennyit szeretne és meg tudja belőle oldani, hogy játsszon azokkal a játékokkal, amikkel szeretne.
-
markknight
nagyúr
válasz
ldave
üzenetére
Ha van türelem akkor ki lehet gazdálkodni egyébként a géminget, csak el kell vonatkoztatni a hype-tól, aztán kb annyi a recept. Jót röhögtem mikor OW Zoli azt mondta, hogy a videojátékozásnál nincs drágább hobbi vagy hát ő nem tud ilyenről.. (beszűkültség eléggé befigyel mondjuk) Szerintem meg pont most a legolcsóbb videojátékozni, HA tudatos vásárló az ember.
-
raziel01
veterán
válasz
ldave
üzenetére
Pedig még mindig az egyik legolcsóbb dolog ha mondjuk 0 day veszel játékot és eladod 5 ezerrel olcsóbban utána. 5k-ból végigvitted.
Vagy ami még olcsóbb. Megjelenés után 2-3 héttel használtan veszed 5 ezerrel olcsóbban és kb ugyan annyiért el lehet adni utána.
Nekem nem egyszer volt, hogy ilyen 1-2 ezer Ft-ból megvolt a játék.
De akkor megnyugodtam, hogy nem oszt nem szoroz nekik, úgyis a digitális megy. -
S e t h
nagyúr
válasz
ldave
üzenetére
Elképzelésem nincs meddig leszek benne, de én például kifejezetten élvezem hallgatni a prepper sztorikat, próbálom elképzelni(nem nehéz a kidolgozott világnak köszönhetően), milyen lehet egy ilyen apokaliptikus világban élni, ahol a köldökzsinór szerepében egy futár próbál mindenkit közelebb hozni egymáshoz.
Tegnap például az is kifejezetten jóleső érzéssel töltött el, hogy egy veszélyes küldetést úgy oldottam meg, előtte osztottam, szoroztam, terveztem és kb. hiba nélkül sikerült megoldani.
Egy olyan sci-fi főszereplője vagyok, amit akár könyvben is elolvastam volna, vagy moziba ültem volna érte.
És most a része vagyok.
A gamer énem most úgy ujjong, mint Lou száguldozás közben. -
Bazsi1987
őstag
válasz
ldave
üzenetére
Azt is már csak akkor fizetem be az alapot 1-1hónapra ha multizni akarok vagy tesznek be 2-3 játékot ami érdekel....😀 csináljanak jó játékokat lokalizálják őket mindenhova szinte és veszik is őket ja csak energiát kénne tenni a felesztésbe nem csak a tucat szarokat kiadni és csodalkoznak nem térül meg a felesztés se..
-
Archttila
veterán
válasz
ldave
üzenetére
Becslések szerint kb. 6.500–7.000 nyelv létezik a világon, es ebből mindösszesen 6-8 az, ami piac.. érdekes...

De legyen persze, mondjuk nekem mindegy en mar a 90's evekben is angol operacios rendszereket hasznaltam, de hogy evtizedek ota nem piac senki csak a nemet meg az olasz meg a japan... nos.. furcsa.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Sony PS Vita (PCH-1004) OLED Gyűjtői állapot 64GB+4GB Fóliázott!
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
És melyik oldalon keresztül lehet ebben a formában megvásárolni?
).

Tehát inkább a játékokat várjuk szerintem ne az új konzolt.
Kendek
RangerFox