Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
3D pulse fülese van valakinek? A stick csak akkor kell hozzá, ha nem ps5el van használva?
Előre is köszi a választ -
madkiller
őstag
Úgynézem ma nem mocorog az mm oldala, tegnap kellett volna jobban résen lenne,de pont akkor volt egy megbeszélésem, mikor kidobták a pst
-
madkiller
őstag
Minap játszottam picit a Tomb Raider 2013al ps4pron. Meglepően csendes volt a vas. Szinte alig volt hangja. MMnél pl simán egy porszívó a gép. Nem lehet, hogy a ps5, azért ilyen csendes, mert az elérhető címek még nem az ő igazi játékai?
-
madkiller
őstag
-
madkiller
őstag
válasz hombre[EU] #41114 üzenetére
Már csak egy jó ps5öt kellett volna behúznom a karácsonyi leállásra, azon megpróbálnám de nem sikerült.
-
madkiller
őstag
Nem is csak a grafika gondom van vele. Én is állatnak gondoltam, de a tsumia, jedi, ac:odyssey, de még a tlous2-t harcrendszere után nekem ez a tps gyenge. Amúgy terveznék ps5öt azt hittem karácsonyi leállásban pergetem, de ez már úgy érzem sajnos esélytelen....mindenesetre, ha már lesz ránézek a patcheltre.
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
[link] Amerika
-
madkiller
őstag
válasz HELLAFLUSH #41461 üzenetére
Egyre újabb címek egyre jobban pergetik a ps4prot ez is közrejátszik a hanghatásban.
-
madkiller
őstag
Az előbb szerintem volt euronicsen, de megint lemaradtak
-
-
madkiller
őstag
válasz cyberkind #42190 üzenetére
Switch az ilyen családi játék, azért adnak el belőle sokat. Úgy képzelem, hogy ha az 1 éves fiam 5 éves lesz jön haza az oviból, hogy switcht akar karácsonyra, mert mindenkinek az van. Azt ahogy nő kacsint át esetleg valami komolyabb platformra. Idősebb korban max a Zelda vonza esetleg az embert, de inkább Tloft vagy Gowozik 4kba, mint Mariozik 900pbe. Persze ez csak az én véleményem.
-
madkiller
őstag
Nocsak [link]
-
madkiller
őstag
válasz allein #42474 üzenetére
Csak konzol, kiöregedetem már a pc buherálásból. Kanapéval játszok tvn. PCn fps volt a kedvenc műfajom, konzolon tps. Nem is szeretek fpsezni, nem a kontroller miatt, hanem valahogy a kanapéról játszva ez a műfaj nem adja az úgy íróasztalnál közvetlenül a monitor előtt adta és azért ps nem box, mert a boxnak olyan pc szaga van, itt meg valami új az ízlés világ egy megszokott pcsnek :D
-
madkiller
őstag
válasz ggbuffon1897 #42805 üzenetére
Nekem is jött, nem űrlapot kellett kitölteni, hanem az ügyfélszolgálatnak írni egy emailt a rendelési számra hivatkozva, hogy tartod a rendelést. Jött is utána 1 napra rá az email, h tartják.
-
madkiller
őstag
válasz allein #42823 üzenetére
Más gamerhez sajnos nem tudom viszonyítani, de épp ezért nekem nagyon tetszik, a kezdeti csalódás után. Jobban bent vagyok a játékban, mint tv hangszórón. A virtual 7.1 meg majd kiderül, ha lesz 5. Ami miatt viszont majdnem kivágtam, hogy nagyon fájt a fülem tőle nyomta a fejem kényelmetlen volt. Nem lehet állítani. Egy jó pár alkalom kellett, mire hozzám tágult és azóta kényelmes, de először csalódás volt.
-
madkiller
őstag
válasz Jackie_Chan #42980 üzenetére
Nekem jelez, csak pechemre eddig pont akkor sosem, akkor ültem előtte. Most kb 4-5 percel csúsztam le.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest