Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rendo84
senior tag
Skoda fabia combi, 59kw, 1.4, 2007-es, bud motorkódú autómhoz szükségem lenne vezérmű szetthez, plusz vízpumpa is kellene. Hol tudnám a legolcsóbban beszerezni, tudnátok ebben segíteni?
-
TaaT
nagyúr
Give them hell Ukraine!
-
14adam
addikt
Wheeler dealer-es g1. Csóri nagyon szakadt állapotba van/volt. Reggel még volt róla több kép is,azóta már elvitték
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz BomiBoogie #66265 üzenetére
A kutát nem ismerem, a csaj szerepel ilyen apró cseprő filmekben, sorozatokban Hollywoodban.
Give them hell Ukraine!
-
-
VR6-Fan
veterán
válasz dJ Peer #66273 üzenetére
futómű zajok jobban felhallatszanak, viszont nm kel 1-1,5 évente cserélni, és stabilabb.
most álljak be én is a sorba, nekem is az van a Golfba, ha nem lenne olyan mocskosul drága egy powerflex szett gondolkodnék rajta, no meg ha lesz még mellette rohangálós kocsi, így se lesz vese kövem
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
TaaT
nagyúr
Nagyon durci a friss TC adás, karotta hasít az S1-el, és körbecsorgatják Szatyi egyesét. [link]
Give them hell Ukraine!
-
Balupapa
senior tag
most megyek füstihez, kivancsi vagyok
_-=*WheelWhores*=-_
-
8th
addikt
Na igen, kapitány tényleg nem ma kezdte az audizást. Emlékszem a szürke 80-as quattrójára. Kis felni, vonóhorog (lol), gyári belső, full halk kipuff. stb... lábon jött ment vele versenyre. Bazzeg az a kocsi olyat lépett... Szarrá vert mindenkit a Hungaroringen legtöbbször még a speciál kategóriába nevezett épített drag autókat is. Ha esett pár csepp eső akkor még csak megközelíteni sem tudta senki.
Balupapa, felismersz valakit a képről?
Ezt a képet 14évvel ezelőtt csináltam a Pannóniaringen 1/8 mérföldes gyorsulási versenyen. Középen a szóban forgó Keskeny féle szürke Audi 80 Quattro felette Krézi kis sárga dízel egyes Golfja. Az is egy legendás autó.
...
-
AndrewTdi
addikt
-
TaaT
nagyúr
válasz VR6-Fan #66280 üzenetére
fém
Más, megjött a 2. EBC rendelésem, Black Stuff betétek hátra, de most nem kaptam rezgéscsillapító lapot amit a betét hátuljára kell ragasztani, az első rendelésben ugyanilyen betéthez volt tavaly. A fékmester-nél azt mondták ha nincs benne akkor már nem jár hozzá.
Most akkor kerítsek valahonnan, vagy jó lesz az nélküle is?
Give them hell Ukraine!
-
ZoliM@ster
aktív tag
Üdv.!
1.4 PD dejzelnél vannak típushibák amire számítani lehet? Seat Ibiza, Cordobában néztem őket, úgy tűnik korrekt állapotú kocsikat lehet kapni, viszonylag jó áron. Tudom, hogy nem egy erőművész ez a motor, de takarékos és szerintem akkora súlyhoz elég ez is, a normális haladáshoz.
Köszönöm előre is a segítséget!
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
degec
senior tag
gondos gazda: atyaééég
kép link: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest