Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
válasz mephi666 #106950 üzenetére
Szerintem azért nem foglalkoztak vele komolyabban, mert az első szériás K Astraknak valóban szériahibája volt a bal lámpa.
Szerinted megszűnt? Mikor elhoztam lámlacsere után a kocsit és felmentem az autópályára, jött a hidegzuhany és újra lekapcsolt bal oldal két led, akkor mocskosul ideges lettem, majd feltúrtam az opel német oldalát és meg is találtam, hogy 110km/h felett autópálya módba kapcsol a lámpa, hogy ne vakítsa el a szembejövőket..
-
mephi666
nagyúr
erre gondoltam én is: ha megint visszaviszed, akkor elviszik villamosságishoz a kocsit és végig mérik, nem-e pl kábelszakadásod van valahol?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
bul07
nagyúr
És honnan tudja az autó hogy autópályán mész?
De még ha autópálya is ha nem jön senki szembe akkor miért ne világíthatna mindkettőVagy van külön kapcsoló erre.
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Tothgera30 #106955 üzenetére
Ez oké de honnan tudja hogy én nem akarom hogy világítson.
Autópályán is van hogy nem jönnek szembe és minden plusz fény jól jönVagy mondjuk nem autópálya és megengedett 110, mert itthon is van ilyen útszakasz(vagyis amit tudok volt[link](Google térkép), mert ép ellopják a sima autósoktól)
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
JanR
addikt
válasz bul07 #106956 üzenetére
Egy automata lámpát Te hogy szeretnél vezérelni?
Nem tudom az E Corsaban hogy működik, de valószínűleg ugyan úgy, ahogy a K Astraban. Ez egyszerűen automatizált.Engem kifejezetten zavar, hogy hajnalba, mikor senki sehol, akkor is lekapcsolja a baloldalsó 2 ledet. Ilyenkor manuáljsan felnyomom a refit, aztán kalap-kabát.
-
bul07
nagyúr
Mondjuk valami menüben ahol lehetne ezt állítani,hogy ON/OFF ez a funkció, vagy ördögtől való ötletként egy fizikai kapcsolóval hogy kel e az ilyen funkció.
Mert oké hasznos, na de ha nincs szükség rá akkor ki lehessen kapcsolni hogy rendesen világítson a kocsi
[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
válasz bul07 #106958 üzenetére
Az Astran van a kormány mögötti bal kapcsolón egy A betűvel jelölt gomb. Ez kapcsolja a Matrix ledeket, vagy is ezt a kitakargatós funkciót. De ha ezt benyomod, akkor akármit csinálsz, 110 felett baloldalt lekapcsol ledeket, hogy ne vakítson (tökmindegy hol mész).
Ha nem nyomod be a "kitakargatós" funkciót, akkor úgy fog működni a lámpád, mint bármelyik másik autóba. Felnyomod a refit az összes leddel, meg lekapcsolod, manuálisan.
szerk.: vicces, hogy nem találok róla fotót neten. Mindjárt lemegyek és lefotózom..
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Köszi
Tehát nem kötelező funkció
Én úgy vettem le hogy alapból ha automatán van a kapcsoló így működik tehát 110-nél lekapcsol, de ez egy plusz funkció amit külön be kell kapcsolni( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
JanR
addikt
válasz bul07 #106960 üzenetére
Nem saját fotó, de legalább találtam egyet.
Ez a gomb (pirossal bekarikázva) kapcsolja az inteligens lámpavezérlést:
szerk.: Szóval mégegyszer. Vagy teljesen automata a lámpavezérlés és kapcsolgatja magától a ledeket, beleértve az autopálya funkciót is, vagy TELJESEN manuális a dolog és van egy tompítottad meg egy reflektorod az összes leddel. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
espi38
őstag
Sziasztok!
Ez a cső nekem el van tőrve-megragasztottam bandázs szallaggal,
Tudtommal itt nem szív levegőt mert ez a cső a turbó elejéhez van vezetve és itt megy be a kartergáz a turbohoz vagy rosszul tudom ettől lehet P0171 hibakód? -
Dot
őstag
Oksa, köszi, így már érthető..
Épp 80-al mentem mert úttúrás volt, mikor 3-4 kamion is villantott.
Optimálisabb lenne, ha térkép adatokból szedné az ilyet.Ha már itt tartunk a táblafelismerőn se tudok kiigazodni. Néha teljesen jól működik, pl útépítésnél felismeri. Aztán kb random el is felejti az építkezés közepén
Illetve nemrég cserélték 70-esre a táblát 90-esról egy szakaszon a környéken, ott pl 90-et mutat mint régen. Van 1-2 új utca a faluban ahol szintén 90-et mutat.. Térképen látszik az utca, az is hogy a faluban van. Szóval indokolatlan a 90 jelzés..élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
mohabá 007
aktív tag
válasz Hachiko95 #106925 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy normál üzemmódban az összes egység kenése nyomás alatt történik, és az összes olaj áthalad az olajszűrőn.
Normál motoroknál szűretlen olaj a kenési helyekre (okoskerék, mágnesszelep) nem tud jutni.Murphy fel lett véve a céghez és keményen dolgozik. Vectra B 1.8 16V ( X18XE )
-
espi38
őstag
Jogos, itt a kép
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Kérdezni szeretném 2000-s G Astra Z16XE kombi aksit vennék jelenleg ilyen van benne Banner 12v 55Ah 450A . Városban van szinte használva és hamar lemerül na meg régi is már .
Kérdezni szeretném ami az Octaviaban van aksi ha ilyet veszek azt bele lehet tenni az Astrába? Exide Premium 61Ah 600A .Fogja tudni tölteni a generátor pl.
[ Szerkesztve ]
-
Hachiko95
aktív tag
válasz mohabá 007 #106964 üzenetére
Utánanéztem, úgy tűnik hogy a korábbi ábra amit láttam hibás.
Elvileg ez lesz a helyes: [link] -
mephi666
nagyúr
válasz ArthurShelby #106975 üzenetére
...miután feladták az önbecsülésüket... titokban...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
ncc1701
veterán
válasz ArthurShelby #106975 üzenetére
Max ha már használom egy ideje az adott dolgot.
-
TZ1
csendes tag
Sziasztok!
Az [link] aotosos assistance biztosítóról mi a véleményetek?
Használja valaki? Mivel 20 éves az autó csak ők kínálnak szolgáltatást. Jó lenne, ha az ember véletlenül elakad autópályán vagy valahol akkor legalább elszállítanák.Köszönöm! -
mephi666
nagyúr
miénkre 16évesen aegonnál (vagy nem tudom, mi az új nevük) még lehetett assistot kötni szerencsére nem volt rá szükség, mert nem volt káresemény, de az 1hetes olasz utat is náluk biztosítottam 3 főre, kocsival kb 15ért nyáron...
-
gban
Közösségépítő
válasz MaddeNNNN #106974 üzenetére
Tetősínt láttam valahol említeni, talán a rögzítési pontokat írták hogy ott bemehet a víz.
Az enyém már ezüst színű, lepattogzott róla a fekete festék, talán ez az állapot is bevezetheti oda a vizet.
Antennacsatlakozóra is gondoltunk, ellenőrzésig nem jutottunk még el.
Ami ezek felé viszi a gondolatmenetet, az a hátul lógó kárpit.Tetőkárpit: sose lógott egyik autómban sem (Kadett, F Astra), pedig sok éves korukig megvoltak.
Akinek lógott már, ott volt egyéb oka, mint pl. a beázás, vagy csak simán elvált a ragasztás?Postázást nem vállalok.
-
MaddeNNNN
őstag
válasz MaddeNNNN #106922 üzenetére
Szerencsére a gyertyák voltak, kapott NGK iridiumosat ezek a fosok helyett. Így már nem dadog.
Tanulság, ha az autókereskedésben azt mondják neked, hogy cseréltek benne gyertját az ne tartson vissza attól, hogy te normálisat rakjál beleTo protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
szkury
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék ha van itt Crossland X tulaj, hogy a turbó benzines 131LE-s nincs "túlvezérelve"?
Mi a tapasztalat amúgy vele, érdemes a 110LE helyett választani ha van rá lehetőség?
Előre is köszi!Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!
-
-
peet137
tag
Visszajött az Astra H a szerelőtől. Kuplungcsere, váltóolaj-csere + futóműállítás, mert le kellett venni a bölcsőt is. A kuplungon semmi nem látszik, se elkopva nincs, se rugótörés, se kiemelőtörés (szemre), mégis az új kuplunggal a verda valami félelmetesen jó lett. A pedált benyomni erő sem kell, elsőre majdnem átrúgtam a tűzfalon, a váltó is egész frankó lett (nyilván nem egy toyota/nissan, de sokkal jobb lett ). A gyári kuplung amúgy sachs volt, most LUK lett.
-
H Astra Z16XER motorja hidegben beindul, de az alapjárat rángat, aztán egy idő után le is áll, így többször kell indítózni. Melegen már jó. Ez minek a hibája? Lehet valami szenzor? Mondanám, hogy az automata szivató nem jó, de ez befecskendezős.
Hibakód nincs.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
metrion
aktív tag
Sziasztok!
D Corsa A14XEL vezérlés cserekor miket érdemes cserélni? A vezérműlánc szetten és a vízpumpán kívül.
Úgy emlékszem, hogy valami tömítéseket is érdemes...
Köszi! -
deny330
aktív tag
Üdv mindenkinek, december 9. óta vagyok immáron egy Astra G tulaja, szóval belépek az Opelesek csoportjába!
A kérdésem amivel hozzátok fordulnék, hogy van valami részletes leírás a neten arról, hogy pontosan miben különbözik egy OPC G-s Astra egy mezei Sport/Elegance/etc modellhez képest? Nem csak felszereltség érdekelne, sőt, elsősorban inkább futómű, motorikusan, fékek, satöbbi.. Sajnos nem találtam
részletes leírást, sem videót. -
Petyyyyy
addikt
válasz deny330 #106994 üzenetére
Jó mulatást -> [link]
Szerk.: talán annyival egészíteném még ki: 280mm helyett 308mm tárcsa elöl, 260mm helyett 288mm hátul, keményebb gátlók (20Nmm - 25Nmm) és rugók (40Nmm vs 45Nmm), műanyag helyett fém stabpálcák, más kormányáttétel (16,4:1 vs 13,6:1)
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
espi38
őstag
Sziasztok!
"Opel Zafira C"
Mitől van az, hogy gyengén világít a fényszóró ez a projektoros fényszóró ennyire fos?
Vettem bele egy állítólagos "150%"nagyobb fényerejű égőt de nem sok különbséget veszek észre az eredetihez illetve ami benne volt ahhoz képest.
Ez ilyen fogadjam el?
Az asszonynak egy Grande Puntoja van abban cseréltem két fényszórót mert a külseje nagyon opalos volt-még két osram égőt és vakító ereje van az opelhez képest.
Egyébként a zafirán szép a külső fényszóró ezek tényleg ilyenek? -
mephi666
nagyúr
válasz espi38 #106996 üzenetére
nincs bemattulva a fényszóró és nem kéne políroztatni? B-nél tavasszal tettük meg ezt a műveletet és én is meg voltam lepődve a végeredményen
-
ncc1701
veterán
-
espi38
őstag
nincs bemattulva-ha pedig a focsor van beéve akkor meg gondolom kuka a lámpa.
Az új lámpa beszerzési áron 83 ezer/db
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest