Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HWSW
tag
válasz Jim Tonic #14592 üzenetére
Ha már C20LET, akkor csak is demo. A Corsa C20LET vs. Impreza WRX STI
[ Szerkesztve ]
-
HWSW
tag
Volt egy kutyám, úgy hívták, hogy BINGO! Épp azért jár a Corsanak respect, mert így, hogy elől kapar, "gyalázni" azt a Subarut...
Mellesleg egy szót sem szólnék, ha csak azt az STi-t verte volna el...
De ahhoz kétség nem fér, hogy nem egy kategória a 2 tütü. Legyen az bármilyen szempont.[ Szerkesztve ]
-
HWSW
tag
-
HWSW
tag
válasz _seth_ #14651 üzenetére
Mondjuk a hsz-ből szerintem kivehető, hogy csak a Berlingora utaltam a 100% etanol használatáról, de közben megkérdeztem pontosan. Rosszul emlékeztem.
Megnéztem az osszesauto.hu-n, ott azt írják az 1.4-es motorra [link], hogy megelégszik a 92-es lónyállal is. Ezek szerint nem túl igényes.[ Szerkesztve ]
-
HWSW
tag
válasz Chainsaw #15615 üzenetére
Olyan nem van, mmint C-s, B2-es, olyan már van.
Egyébként passz. Bátyám MV6-ja automata, 200e-t mutatott az óra, amikor megvette (azt ki hiszi el). Használta (ne kérdezd mennyit, de több 10e km-t) és a váltóval nem volt gond. De egyszer úgy gondolta, hogy felújítattja, de azon kívül, hogy ráköltött ~100e huft, annyit kapott cserébe, hogy finomabban váltott.
Egyébként szerintem hülye a kérdés, az előző gazditól függ. Cserélt-e benne rendszeresen olajat, stb. Ha rendszeresen karban volt tartva, akkor OK. Ezek nem a hiperszuipercsupicsoda déesgé és társai, hanem egy fapados automata. Ezért jó.[ Szerkesztve ]
-
HWSW
tag
Sziasztok!
F Astrához (3 ajtós, de nem hinném, hogy befolyásolná) tetőcsomagtartó/sín van itt a közelben (Hajdú, Szabolcs, esetleg Borsod) valakinek? És ha van, kölcsön is tudja adni 1 hétvégére? Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
HWSW
tag
válasz proper #16228 üzenetére
Itt meg a bátyámé.
3.0 V6. Itt is maradt a plüss, de már a B2-es Omegából.[ Szerkesztve ]
-
HWSW
tag
-
HWSW
tag
válasz bambano #16611 üzenetére
A 35-ösön mentem, vészvillogóval 3-ban, egészen a Polgár útig, ott a körúton. Szerencsére stop tábláknál nem kellett megállni, Lidl-s, Shelles lámpák már sárgán villogtak, jobban bosszantott Vidnél a vonatátkelő, de olyan későn már nem hiszem, hogy járnának. Ez a 2. bovdenszakadásom volt, az elsőt még 2009 telén produkálta a Premieroutletnél, M0-án. Na az már fincsibb volt.
Tavasszal kuplungcsere, + főtengószimering. Komplett kuplungszettet már akkor megvettem, de mivel a bovden volt megrohadva és ott szakadt el, ezért hanyagoltam.[ Szerkesztve ]
-
HWSW
tag
válasz csaresz002 #16869 üzenetére
Aaaz pont 50%-os túllépés. Ha óra szerint mentél 135-el, akkor az jó eséllyel csal felfelé, meg elvileg levonják a fényképen szereplő sebességedből a trafi hibahatárát (2 km/h), így szvsz ez egy 45e huffos fotó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
HWSW
tag
válasz bambano #17373 üzenetére
Én csak innen, a karosszékből tudok okoskodni, de. Itt egy oldal: opeloem. Elég sok (talán az összes) modell összes alkatrészének a robbantott ábrája itt van, a legutolsó kis vákuumcső-toldatától elkezdve a legkisebb bolháig mindennek a katalógus kódjával. Mutass már légyszi egy felfüggesztés elemet, ami megtalálható mindkettő autóban.
[ Szerkesztve ]
-
HWSW
tag
válasz bambano #17377 üzenetére
Már csak azért sem lehet ugyanolyan a felfüggesztés, mivel teljesen más a padlólemez. És kétlem, hogy egy felfüggesztés mintájára terveznek padlólemezt (vagy legalábbis bízom benne).
Egyébként nem tudom, hogy mihez hasonlítva "nem" tapad a C Vectra, holott anno a tesztekben - ha nem is dicsérték - de meg voltak elégedve vele.[ Szerkesztve ]
-
HWSW
tag
válasz bambano #17379 üzenetére
Neki senki nem szólt, hogy első kerekes? Vagy mégis mit várt 280 lótól FWD-ben?
(#17380) degu
Egy mezei lúzer minek akar bármit is beazonosítani? Ott vannak neki a márkaszervizek, azonosítgassanak azok. Félve kérdezem: tényleg nem vágod mi az a Vauxhall? És ha azt mondom, hogy Holden?[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
HWSW
tag
válasz -Nemtom- #21944 üzenetére
Akkor nincs más hátra, mint előre: bele kell törődni, hogy ennyi pénzért nem fogsz kapni lágyan duruzsoló sportkipufogót, max. "sportkiröhögőt".
Vagy vegyél f@sz@ koppányvéget, megspékelve ilyen fütyülős BOV utánzós csodával és te leszel a császár. Ez ki fog jönni 20e Ft-ból.[ Szerkesztve ]
-
HWSW
tag
válasz diablo1984 #24861 üzenetére
Nem árt, ha méretben is passzol mind a 4 kerék, hacsak a gyártó másképp nem rendelkezik.
[ Szerkesztve ]
-
HWSW
tag
Böszörményi tecsóban van ilyen 3300 pénzér: [link]
2010.11. gyártású.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ingatlanos topic!
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.