Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
thomasvold #102047 üzenetére
...de miért is lényeg ennyire az opc line?
...ez kb olyan "tátott szájjal a faszerdőbe", mint amennyire én mitsu colt 1.6 glxi-t szerettem volna 10 éve
...oké, lehet 1000ből egy normális példány, de szerintem ebből is főleg lerúgottak lehetnek piacon...
-
Richard!
addikt
válasz
thomasvold #102045 üzenetére
Ha fent az összefoglalót lenyitod és legörgetsz a nevemhez, meglátod
-
thomasvold
őstag
válasz
Richard! #102044 üzenetére
Nincs még kinézett példány, nem sok van sajnos eladó és a közelben szeretnék venni (Nyíregyháza), hogy el tudjam vinni ismerőshöz állapotfelmérésre (Volán).
Közben csatlakoztam az általad ajánlott facebook csoporthoz, olvasgatni
Csak a sima verziókat is néztem, de azokból sem igazán találtam nekem megfelelőt, de inkább az OPC Line, kis optikai tuningosok tetszenek
2011 utáni gyártásút keresek és 1.4-es 101 lóerőset.
Tiéd milyen? Nem hirdeted?
-
Richard!
addikt
válasz
thomasvold #102043 üzenetére
De emellett nem azt mondom, hogy ne vedd meg. Én is ilyet hajtok már lassan három éve, de semmi ilyen idegesítő kis problémám nem vót...
Melyik a kinézett példány? A facebook csoportba is beléphetsz, ott is sok okosságot meg lehet tudni. (Opel Corsa D Hungary) -
Richard!
addikt
válasz
thomasvold #102041 üzenetére
Szia!
A teljesség igénye nélkül:
Mállik első ülések szivacsa, leesik a sminktükörtől elkezdve a külső visszapillantótükörlap és a csomagtérajtónyitó fogókája. A km óra meghallhat, ki kell venni és újra kell forrasztani a léptetőmotorokat. Gyárilag rövid a vezeték, feszül. Aztán elnémulhat az index, tolatóradar, bizt. öv bekötésérzékelő hangszórója, ami a km órában van. Bontóból lehet kukázni. Aztán a légbefúvók rostélyai is szeretnek megmakkanni, aliexpress és társairól lehet szerezni. A légkondi csak bizonyos erősségen működik pl 1-2-3 nem, de 4-esen igen. Előtétellenállás csere a megoldás. Nagyon gagyi, kopogós, kemény és zajos a műszerfala. Értem ezalatt, hogy nyekeg-nyikog összevissza.
A hátsó sárvédő és a lökhárító találkozásánál szeret rohadni, a stab pálcákat is szereti fogyasztani, illetve az elektromos szervó hiba sem ritka.
A motorháztető belső éle, a "visszahajtásnál" rohad.
A vezérlés kényes az olajra, csak 5W-30 dexos2 mehet bele. Ha már van hangja a láncnak, akkor egy normális szervizben akár 200-250 ezer HUF is lehet a komplett csere (A14XER).Talán nem hagytam ki semmit...
Üdv -
thomasvold
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Opel Corsa D OPC Line 1.4-es benzines autót. A látható és alap dolgokon mire érdemes még figyelni vásárlás esetén?
-
ncc1701
veterán
Srácok, g09-es, a20dth motorkódos insigniánál hol van a külső levegő hőmérséklet érzékelő? Visszajött a kocsi szerelőtől, mikor beröffentem, jó fokokat mutat, csak menet közben felmászik 40-50 fokig, gondolom vmit elbökött a szaki.
-
Tikakukac
titán
válasz
diablo1984 #102037 üzenetére
Remek.
Én meg ebben a percben estem be a műhelyből meg próbakörről. Apám, hogy amúgy ha valaki vesz egy rendes nagy dög kocsit, V motorral, hogy az még ehhez képest mennyivel odébb lehet
Tényleg apróságok, futóműben is, de basszus, hogy mennyit kell bontani mindenhez -
válasz
M0ng00se #102035 üzenetére
En nem dicsekedtem vele de 2 holland turammal ezelott kint csreltek az oninditot
Jottek bikageppel, h hatha beindul de el kellett huzniuk. 350 europai penzbe volt. Nem mondom, h boldog voltam. Itthon egy onindito 30-40 plusz 1-2 ora az auto alatt (mar ha nem fersz hozza rendesen, csak ugy alafekudve). De most indul mint a kisangyal
-
-
Tikakukac
titán
válasz
diablo1984 #102032 üzenetére
Titok, hogy pörgesd meg a dolgokat a neten is. Sachs a jellemzően Opelhez kapcsolt gyártó, szóval bátran.
[link] parancsolj.
-
diablo1984
veterán
válasz
Tikakukac #102031 üzenetére
megvan a régi az új oldalról, na az annyira szűkíti a kört, hogy egy valeo szett és csá, nincs semmi helyettesítő, vagy bármi, az új oldalon is megvan az, meg ami paraméterre megegyezik, de luk, sachs, blueprint, de egyiket sem hozza helyettesítőjeként, fogszám, átmérő megegyezik, a motorkód is, kinyomó csapágy formája is....
-
Tikakukac
titán
válasz
diablo1984 #102030 üzenetére
Régi oldal is elérhető menj arra rá. Amúgy maguk a Cromax dolgozók is köpködik az új oldalt
-
diablo1984
veterán
astra h z14xep-be manuális váltósba melyik kuplungszett kell? A cromax régi oldala egyértelmű volt, ez az új webshop mindent IS hoz hozzá és ahogy látom, kinyomócsapágyban is lehet eltérés....
-
zgospel
őstag
válasz
Tikakukac #102014 üzenetére
Első tárcsa+betétek, hátsó betétek, stabpálcák, munka = 110 ezer.
De talán még jobb volt most megejteni, mint hetekkel később mire megjelenik az új euró és üzemanyag árfolyam is a termékárakban…Hátsó rugókat illene még cserélni, de 27 ezer lett volna darabja, úgyhogy azt inkább nem kértem. Ahogy néztem 12-13 ezerért már jófajtát lehet kapni, úgyhogy nem akarok ezért duplán fizetni.
A cseréjéhez kell valami célszerszám, vagy házilag én is meg tudom csinálni sima emelőn? -
se000
tag
válasz
Markizmark #102024 üzenetére
Köszi. Gyereké az autó majd noszogatom hogy mozduljon .
-
Markizmark
addikt
válasz
se000 #102010 üzenetére
Gondolom Z16XER, annál ez típushiba. 90%, hogy elfáradt az olajhűtő tömítés és bekeverte az olajat a vízbe. 5%, hogy az olajpumpa tömítés fáradt el, és ugyanúgy bekeverte a dolgot. Maradék 5% pedig a hengerfej. Persze a számokat nem kell komolyan venni, csak az arányokat.
Mielőbb csináld meg mert az olaj megeszi a gumicsöveket és eldurrannak. Ráadásul a termosztát is cserés lesz hamarosan valószínűleg, nekem is megette az olaj a termosztát gumiját és átengedte a melegvizet. Csak az enyém Z18XER, de a motor ugyanaz teljesen.
-
peet137
tag
Nincs valakinek véletlenül egy elfekvő felesleges struktur felni szettje H astrára? Akár gumival is érdekelne...
-
peet137
tag
válasz
molnarpeter #102015 üzenetére
És ők egyedi áron csinálják? Esetleg tapasztalat is van vele?
-
corsa1.4
újonc
Köszi!
-
venom8888
őstag
Sziasutok. A k astranál mi a kulombseg a manual es az automata kozott? Fogyadztás, vagy melyiket erdemes venni? Benzinesrol van szo.
-
Tikakukac
titán
Ejha, apróságok, kis hátsó fék stb. úgy összerakott egy 120k-s számlát mint a huzat... eszetlen drága minden bakker.
-
-
se000
tag
Üdv. 1.6 benzines 116 le H Astra . Olaj lehet a vizben?
-
blac
tag
Sziasztok!
Astra H, op-com-al le lehet tiltani a hangokat (öv világítás stb)?
Ha igen hogyan? -
mephi666
nagyúr
válasz
peet137 #102001 üzenetére
eddig nincs tapasztalatom, most rendeltem innen egy ilyet ...régi céges laptopom volt, ami le lett cserélve és olcsón megkaphattam: 6+ év után az eredeti akkuja már nyűglődik nagyon... ha ez 1-2 órát már stabilan bír, jó lesz opcomozgatni... céget néztem hogy lassan 20éve piacon van, sz*rt remélem nem árulnak (annyi, hogy ez 2200mah, a gyári meg 2700-as volt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Raspberry Pi
- eBay
- Milyen egeret válasszak?
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest