Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
válasz
trassher #32048 üzenetére
G-ből kaphatsz pár évvel fiatalabbat is (B Vectrából ugye 2002 az utolsó évjárat), meg lévén kisebb autó, jellemzően előfordul belőle kevesebb km-es is - gondolom nem mondok újat, Vectra - Passat - Octavia - Mondeo kategóriát az veszi újonnan aki picit jobban el van engedve anyagilag, és használja is, mert telik rá, és azért is veszi a nagyobbat, mert nem két utcányit megy vele naponta.
Vectrából, pláne ebben az árban épphogy 200 alattiak vannak, kevesebbel még neppertől sincs, ami ugye egyre utal - ez alá már tényleg nem tekerik, mert még ez is hihetetlen sokszor.
Ezzel szemben az Astrából kifoghatsz 100 környékit, 2-3 évvel fiatalabbat is, magánszemélytől.
Ha szigorúan az érzésre megyünk, akkor viszont egyértelműen Vectra -
trassher
addikt
Köszi a válaszokat viszont ebből következik a kérdés hogy:
Astra G 1.4 vagy Vectra B 1.6?Az astra bejön de ha a vectra jobb alternatíva akkor rámozdulok kicsit mélyebben arra a típusra is.
Továbbra is kell klíma, szervó, villanyablak, kp zár és a szokásos sallangok + legyen benne hely 5 táskának és ne egyen 8-nál többet vegyesben. Mielőtt jönnétek itt zafirával meg utánfutóval jelzem hogy az 5 táska, 5 ember felállást jelenleg 96-os ferdehátú swifttel oldom meg és elférnek persze kalaptartó nincs. Attól a csomagtértől kb a világon nincs kisebb személyautó kategóriában így gondolom a fenti 2 modell is megfelel ezeknek az elvárásoknak. -
trassher
addikt
Srácok b vectra 1.6 benzines sedanról vélemények? Valamiért nagyon olcsón adják az összes b-t, ennyire rossz lenne vagy szimplán ennyit érnek?
-
törölt tag
válasz
gzbotii #32035 üzenetére
hát az enyém x16xel ami majdnem ugyan az csak 1.6 ban. Ennek kivül vana termosztát egy külső házban ( vagyis nálam így van) amikor megvettem nekem is 80-85 körül állt a hőmérséklet, aztán kicseréltem és 90en áll. Ezzel együtt lejjebb ment a fogyasztásom is ! MÉg annyit hozzátennék hogy néhány fokot a hőmérők is csalhatnak.
-
gzbotii
nagyúr
Na, hétfőre programálva vagyok olajcserére. Ti milyen olajat javasoltok hozzá?
-
törölt tag
válasz
gzbotii #32020 üzenetére
Volt sok opel a családba ezek a régebbiek. (f astra, B vectra, B corsa) annak 90 fok körül kell lenni de inkább 92. Ha veszel gyári ÚJ termosztátot annak a papírján 92 fok van. Ha nem lennék ilyen hanyag , előkeresném a dobozt és lefényképezném neked. az x16xel 1 literrel többet fogyasztott amikor nem volt jó a termosztát és 80 fokos motorral jártam. Szerintem még a szerviz könyvbe is benne van. Azt majd megnézem neked. De én azt mondom cserélj termosztátot. nem nagy pénz. És meglátod. 70- 80 fok NEM JÓ
vezess.hu, opel fórum, google :
GM , opel motorok normális üzemi hõmérséklet, 80-110°C
ezen belül a te fajtád: 90-92°
(#32021) zolikaDB az oké, de a 80 nem jó, már az az 5 fok is sokat számít. ő meg 70-80at ír.
-
gzbotii
nagyúr
Napokban irtam itt parszor, hogy a Corsamban nem eri el a viz a 90°.
Megkerdeztem errol a dologrol (hogy ez normalis/egeszseges e a motornak) 3, eleg nagy autobuzi ismerosmet (autokereskedo, kamionsofor, fanatikus Ascona tulaj) valamit 2 autoszerelot, es mindenki azt mondta, ez okes.
Csak a jozan eszem es ti, paran itt a forumon irtatok az ellenkezojet.Akkor most mi van?
-
-
fero02
nagyúr
-
AMD Power
titán
Ez csak szerintem nagyon szép?
-
hdman
őstag
Lauda, Neked milyen kocsid van?
-
törölt tag
Elmagyarázod miért kell? (tényleg, a leírtak után kiváncsi vagyok műszakilag mi indokolja)
ki lett véve az egész irányító kar ( ha ez a neve ? ) szerelő lemérte a két végét + menetszámolás. és ugyan olyan alkatrész került bele ( ugyan az a márka). Így nem változott elméletileg semmi. lehetne futóművet állítani . meg akkor már a másik oldalit is cserélni. hogy egy idősek legyenek.
De ki lehet azt cserélni probléma nélkül.Ezt azért is mondom mert a családi F astrában volt cserélve szilent, gömbfej meg talán stabilkar az elmult 10 évben ( ennyi ! ) és 1x elvittem futóműállításra és nem keleltt vele csinálni gyakorlatilag semmit
f astra. nem űrhajó.
(#32000) INMOTEP Szereztem lámpákat, jövőhéten megy a szett a festőhöz aztán épül a gép. Kap új lengéscsillapítókat, olajcsere, minden szűrő csere, tetőkárpit, minden van
Örülök neki, nagyon egybe lesz a gép ( b vectráról van szó )
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest