Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Honda567
üzenetére
És aki ezeket írta, az tisztában van vele hogyan működik egy ilyen 25 éves konstrukciós utcai motor?
Irídium gyertyát ha veszel max azért veszed ilyen autóba, hogy kibírjon egy 10-15 ezerrel többet 2 csere között. Gondolom nemsokára megjön az OBD-s fogyicsökkentő dugasz is.
-
Tikakukac
titán
válasz
Markizmark
üzenetére
A "baromságot" akkor cáfold meg.
Ha nem tudod, csak fogd be és ne citálj oda a beszélgetésbe olyan dogokat, amik nem voltak ott soha.
Itt csak te vergődsz, mert nem vagyok hajlandó felülni a ragebait vonatodra.
Viszlát.
-
Tikakukac
titán
válasz
Markizmark
üzenetére
Nézd már meg az Isten szerelmére, hogy mi a kiinduló poszt.
Hogy te mit és mihez hasonlítasz nem érdekel. Válaszoltál egy olyan sub-threabe amiben nem erről volt szó.
Akkor abban megegyezhetünk, hogy ennek nincs értelme.
Végeztem.
-
Tikakukac
titán
válasz
Markizmark
üzenetére
Környezeti hőmérséklet, aktív-passzív hűtés, chipsűrűség.
Alma és körte összehasonlítani GU10-es ledes fényforrást H7 leddel és ugyanezt egy sofitával. Totál full atom mega tejesen más a felállás.
-
Tikakukac
titán
válasz
Markizmark
üzenetére
Attól ez az írás igen messze van, de rendben.

-
Tikakukac
titán
válasz
Markizmark
üzenetére
Nincs vita, egyszerű tények vannak, amik az alap fizikán nyugszanak és fognak is

-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
313313
üzenetére
Nagy kedvenc, hogy nincs szemét autó/motor, csak rossz karbantartás.
Nem. Vannak olyan autók és motorok, amik lelkükben dragsterek, mert 2-3 futam után teljes rebuild. Na ezeket aztán pátyolgathatja az ember, ha egyszer alapjaiban hulladék, max szerencséd lesz, de jó sosem válik belőle.
-
Tikakukac
titán
válasz
313313
üzenetére
Merci flottánk volt előző helyen, Citantól legnagyobb Sprinterig minden.
Mondjuk úgy, hogy nem kevés gond volt a verdákkal, de bármikor meg tudtam volna volna 2 egyforma kocsiról melyikben ülök, annyival érezhetően hulladékabb volt. 0 napos autókról beszélünk, nem 10 éves 400e km-t futottakról.
-
Tikakukac
titán
válasz
Markizmark
üzenetére
Nekem is 1.7 van. Ettől még sajnos csak a modulok fele működik CAN előtti kocsikon.
-
Tikakukac
titán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Gyakorlatban chip átültetés nélkül egyik sem
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
Tothgera30
üzenetére
12-es porton lévő modulok is?
-
-
Tikakukac
titán
válasz
iZol92
üzenetére
Ez pont olyan, hogy aki ért hozzá, az nyilván tudja mi a felállás, a többség nem felejt el semmit, mert ők soha nem is tudtak erről semmit. Ecotec=olajzaba. Ennyi volt és maradt is meg. Autós híreknél csak nézz oda mik keringenek 20-30 év távlatból is.
Ugyanez a sorsa minden hasonló sztorinak, nem véletlenül rebrandelnek olykor komoly márkaneveket is, mert az emberek alapjában véve full buták, és ha egyszer valami elterjedt, akkor annak kampec.
Van modern TSI tulaj barátom, nem is egy. Azok alapján én nem venném se a régit, se az újat
Volt Arteon ami többet volt a szervizben, mint a tulajnál
-
Tikakukac
titán
válasz
iZol92
üzenetére
Mekkora tétben fogadhatunk? Én elég nagyot merek feltenni arra, hogy a kutyát sem fogja érdekelni mit cseréltél mire, pont, ahogy az elmúlt 20 évben is minden hasonló motor generációkon át ment a lecsóba.
Ember, olajzabáló ecotec. Ezt bármikor meghallod olyan motorra is, aminek egy közös csavarja nincs azzal, ami valóban para volt. De örülök, hogy optimista vagy.
-
Tikakukac
titán
válasz
iZol92
üzenetére
Csavart kérdés: 1-2 év múlva a piac felértékeli ezeket a kocsikat? Tippre nem. Tehát a lóvé már be van bukva, max 2 év múlva fogja realizálni, de ebből jól kiszállni később sem fog. De legalább addig is nagyobb kockázat mellett rakja a km-t a kocsiba.
Sok tulaj van így, majd eladom később, most csak bukok rajta. Haver, attól mert idősebb lesz a kocsi és több a km, nem fognak többet adni érte
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
pontyos
üzenetére
Tudod mi az óriási bukó? A motorhibás kocsit eladni vagy megcsináltatni és aztán eladni. Mert a piac ettől függetlenül beárazza a budi autókat. Kolléga jár ilyen csizmában, ford 1.6 3. motort kapja 178k km-en belül. Max 10k olajcserére, de mivel a blokk alapjaiban hulladék, mindegy mit csinálnak vele, kuka 80 ezrenként
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
gyolas1990
üzenetére
Interdiesel youtube csatorna legyen az első ahol keresel vad sztorikat, aztán ha csatlakoztál az Opel csoportokhoz élni fog a link is, privátból nem osztasz ki semmit
-
Tikakukac
titán
válasz
gyolas1990
üzenetére
Mennyi ilyen sztori van face csoportokban is. Aztán 4 újjal meg semmi gond

-
Tikakukac
titán
válasz
gyolas1990
üzenetére
Igazán nincs mit.
Amikor az "annyi lehetett" mondat után jött egy köbméter írás bontott porlasztókról és egyebekről, elengedtem, mert ez így nem működik.
190-es Mercinél még ment. Ennél nem fog. Szívd fel magad pénzügyileg és mehet valami komoly céghez. Ha csak porlasztó a gond, arra Interdiesel mondjuk kezdésnek jó. Ha más kókány is van a motorban, akkor meg jöhet az ima. -
Tikakukac
titán
válasz
gyolas1990
üzenetére
Amelyik motort úgy cserélik, mint az alsógatyát attól illik óvakodni.
Itt is nyilván 200k eljött és egy vödör pénzt kellett volna rakni bele, azért ment a piacra. Kell 2 misi, gyári alkatrészek és adj neki.
-
Tikakukac
titán
válasz
Máté94
üzenetére
Mindent lehet.
Gyújtáskapcsolót én is pineztem már át, nem atomfizika.
De.
És itt van a de. Hidd el, ezt a 3 zárat kiszedni, pinezgetni bepakolni nem vicces. Főleg mert tippre nem gyári gyújtás csere volt, mert az pokoli drága, hanem utángyártott, ami mind szemét. Mind.
Amikor 10k egy bontott zárszett, akkor nincs kérdés. Mind szétkap, átken, beszerel, örül.
-
Tikakukac
titán
válasz
dethroner
üzenetére
Oh bocs, telón olvastam sorbanállás közben

El sem hinnéd mennyit elmennek a motorok gépzsírrá használt olajjal meg "csak" picit alacsony olajnyomással. Családon belül egy Polo ment így 80 ezret, hogy néha bevillant az olajnyomás lámpa. Na többet nem villant, mert szögre állt be utána a motor

Olyat kell keresni aki cserélt is már szenzort, mert akkor hamar kiderül, hogy egyébként mi a hiba. A szenzor takarítások azok ilyen nos, mindig kétes dolgok.
-
Tikakukac
titán
válasz
Markizmark
üzenetére
Minden olyanba ami nem 7-es pint használ kommunikációra.
-
Tikakukac
titán
válasz
Markizmark
üzenetére
Na akkor az az opcom se jó

Immoba én is simán belépek, teljesen másik pint használ erre. A 12-es pines modulokhoz te se férsz oda, nekem pedig kellene

-
Tikakukac
titán
válasz
Markizmark
üzenetére
Egy B Corsa Instrument modult less meg majd. Kíváncsi vagyok rá

A többi megy, persze az nekem is megy, H Astra kijelző cserét is csináltam, de az teljesen más sztori és működés

-
Tikakukac
titán
válasz
Markizmark
üzenetére
Az addig oké de mi a kocsi?
-
Tikakukac
titán
válasz
Markizmark
üzenetére
1.7 van itt is, teljesen jó amíg rá nem jössz, hogy van ami nem.
CAN cuccokhoz ez is patent és minden máshoz ami engine dettó. Aztán jönnek az érdekes bugyrok
-
Tikakukac
titán
válasz
hdanesz
üzenetére
Oké, akkor ennyi. A srác 170, az asszony 160 és járnak egy Honda Jazznél kisebb belterű autóval amivel platós autónyi helyen parkolnak és közlekednek. Ez így akkor végre átment mi a gond a felállással?
Olyan értelemben, hogy az autó minden létező porcikája úgy épült fel, hogy a szerencsétlen tönk szélén álló márka valahogy életben maradjon.
Van konkrét márkafórumos topik még a régi opelforumon és facsén is, ha szeretnéd konkrétan cikkszámozva látni, hogy egy szutykos futómű felújítás miért kerül annyiba, mint egy mergában, ott meglesz. Meg az is, hogy hogyan lesz a 300 forintos nem tudom milyen szervomotor fogaskerékből 800 ropis munkadíj, mert az egész autó elejét ki kell venni és 3 napig dolgozik rajta 2 ember.
Nem vagyok Insignia belterjes, nekem bőven elég az, amit eddig olvastam és amit ültem bennük. Ha kellenek a részletek, akkor szaktopik és típustopik. Alkatrész árak japánosan mozognak, ez is megmaradt. És nem társul mellé az a minőség, azt azért sejtheted.
De ismétlem: ha az nem elég intő jel, hogy milyen értékvesztést kaptak be ezek az autók, akkor tényleg nincs mit tenni

-
Tikakukac
titán
válasz
hdanesz
üzenetére
Ahhoz képest, hogy kívülről akkora mint egy hetes BMW, hogyne. Az az autó, amivel a céges parkolóba úgy állsz be, mint a Sprinterrel, közben pedig nem érzem benne jól magam 188cm-el, az gáz. Az, hogy mennyit lehet rá költeni, azzal fűszerezve főleg.
Ezért kapod meg annyiért, amennyiért
-
Tikakukac
titán
válasz
hdanesz
üzenetére
Őszintén: amúgy szerintem kb. ja.
Én azért azt az internetet megböngészném rendesen, a piac mindig beáraz és nem véletlen, hogy egyes autók annyiba kerülnek, amennyibe. És az Insignia továbbra is értelmezhetetlen számomra, mert ennyire nagy autó kívül ennyire pici belül fogalmam sincs hogyan lehet.
-
Tikakukac
titán
válasz
tyutyu1981
üzenetére
Tömités csere után ha folyik valami arra nem paszta való hanem másik szerelő.
-
Tikakukac
titán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Ha sok a hidegezés és gyárilag ott van akkor sima.
-
Tikakukac
titán
válasz
Tikakukac
üzenetére
Meg egy kis lámpa meg egy kis rozsda meg egy kis ez meg az. Nincs ezzel gond. Ha nem mondjuk az egyik legdrágább kocsi lenne a hahun és mondjuk ezt leírná a kereskedő, ha már javítani büdös 
És amikor ezt észreveszed akkor nem szólni kell, hanem szépen elhagyni a helyet. Mert ahol így kezd egy autó ott csak rosszabb lesz, erre rakok tétet.
-
Tikakukac
titán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Vagy a kedvencem amikor 1 gyártó 4 másik márkára csomagol vagy csomagolnak éppen át. Szóval sehol sincs itt már jó világ.
-
Tikakukac
titán
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Kereskedő gondolom süket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest