Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
Ha esetleg valaki tud eladó 20SEH motorról, ne tartsa magában
-
válasz
fero02 #12045 üzenetére
gyertyát pont ezért most a héten cserélek benne, azt olvastam hogy ha pár nap után ismét elöjon a rángatás akkor trafohiba....
nemtom mennyire hiteles
bár a gy.kábeleket se tom mennyi idösek, nem látszik rajtuk semmi sem.
?? " egyéb " mennyiségmérö szenzorok alatt mit értesz ?
-
válasz
Jim Tonic #12034 üzenetére
---x20xev rángatás----
Lambdaszonda!
igen , olvastam erröl is, de sokaknak ez nem jott be, ugyan ugy csinálta.
AGR szelep :
erre viszont annál többen esküdnek, és szo ami szo, azt mondják az a megoldás ,hogy "kicsit " meg kell huzatni , ki kell pörgetni a motort.
1- be majdh nem szabályzás 2be szintén ÉS CSODÁK CSODÁJA MÜKÖD (HET ).
Ezt egy másik (vectrasok ) forumon olvastam !
Ti hallottatok már ilyenröl?
-
proper
őstag
válasz
Jim Tonic #12034 üzenetére
nekem is x20xev van omega
nekem alapjáratról hirtelen gázra fullad és meg is áll ha nem engedem el
viszont terhelésen (nem üresben) csak fullad egyet aztán megindul
csak kisgázon akar felpörögniomegában hány vezetékes a lambda? mert az enyémben 2 vezetékes van
de unix-nál nézve csak 4 vezetékesek vannak -
Sziasztok
----------------X20XEV motorosok nak szol a kérdés elsösorban :----------------
nektek csinál olyat a gép hogy hirtelen gázadásnál "berángat" a motor ?
Olyan mintha sok benyát kapna, nálatok ilyen történt már? -
fero02
nagyúr
Na, a biztonság kedvéért rendeltem ma egy termosztátot.
-
JanR
addikt
Ez egy 1997-ben gyarott (2000.01.03-en eloszor forgalomba helyezve nemetorszagban - 2000.02.25.-en forgalomba helyezve magyarorszagon - azota 1 tulaj / en vagyok a 2.
/) 2.0 16V sedan omega. Kepet toltok fel, de egyenlore a haz elott all, amig a papirok el nem intezodnek.
A hofoknak orulok. A fogyasztast tobben is mondtak mar, hogy jo, bar rajtam kivul meg 2 embernek van Omega B-je a kozeli ismeroseim kozott, igy javareszt tisztaban vagyok a fogyasztasaval.
Amugy par apro hibatol eltikntve egy nagyon megbizhato autot sikerult vasarolnom. Egy kis rakoltes es egy tokeletes omega-m van
A forgalomba helyezest onnan tudom, hogy a gyari nemet paprijai is megvannak a magyar szervizkonyvel egyutt + 2 kulcs + hasznalati utasitas es minden gyari kellek.
-
válasz
Winner_hun #12025 üzenetére
Hat éves kor felett illik ellenőriztetni a légzsákot. Amúgy anno az Audi A6-osok sorban produkálták ezt, Corsanál meg nem hallani szériahibáról.
-
Winner_hun
félisten
-
omcsi
csendes tag
szeva nekem ez van már régóta ,igen normális a hőfok !!!!ha van kérdésed szólj nyugodtan!!
nagyon meg bízható a motorja és a fogyasztás sem el hanyagolható ,nekem városba 8-l a fogyasztásom ,télen mikor volt az a nagyon hideg akkor nyalta be 10-l ,van ennek a motornak természetes olaj fogyasztása ami azt jelenti hogy 1000 km 7-9 dl között van ,ez függ a motor kopotságátol !!!-Modell Opel Omega
Évjárat 1994
Fő jellegzetességek, biztonság és ekonómia
Motor mérete 1998 ccm
Üzemanyag típus Benzin
Ülőhelyek 5
Hajtómű Hátsó kerék
Sebességváltó Kézi, 5 sebességes
Motor és sebességváltó
Motor elhelyezése Elöl, hosszirányú
Lökettérfogat 1998 ccm
Motor típusa Inline, 4 henger
Max teljesítmény 136.00 LE (100 kW) 5600 fordulat/perc
Max forgatónyomaték 185.00 Nm 4000 fordulat/perc
Szelepek belső átmérője x mélysége 86.0 x 86.0 mm
Üzemanyag rendszer Befecskendezés
Szelepek / henger 4
Váltó Kézi, 5 sebességes
Sebesség és gyorsulás
Teljesítmény/súly arány 0.0954 LE/kg
Külső és belső
Utastér 4850 liter
Légellenállási állandó 0.3
Kormány, fékek és gumiabroncsok
Első fékek Tárcsafékek
Hátsó fékek Tárcsafékek
Méret és súly
Súly 1428 kg
Teljes hossz 4790 mm
Teljes szélesség 1790 mm
Teljes magasság 1460 mm
Alváz magassága 150 mm
Kormánybázis 2740 mmX20XEV motor
2 literes, 16 szelepes, katalizátoros konstrukció, amely 1994-töl került a Calibra motorpalettájára, mint az Opel 2 literes motorok új (Ecotec), a magasabb környezetvédelmi normáknak is megfelelő változata. A motor károsanyag kibocsátását egyrészt az AGR szelep beiktatásával csökkentették, mely a kipufogó gáz újrahasznosítását (égetését) szolgálja úgy, hogy visszavezeti a szívósorba. Sajnos emiatt gyakoribb hiba pl. a folytószelepház beszennyeződése. Másrészt a motor lehetőségeihez képest "fojtott" lett, így a teljesítmény egy része is fel lett áldozva a környezetvédelem oltárán. Ehhez képest viszont egy kiegyensúlyozottabb nyomatékot kapunk, már az alsó fordulatszám tartománytól. Felépítésében hasonló a C20XE-hez, de inkább egy EU-konform utcai motort testesít meg, követve az Opel kevésbé teljesítmény orientált motorépítési terveit. Fogyasztása is takarékosabb, bár nem számottevő mértékben. A keverékképzéshez légtömegmérővel rendelkezik és a dúsítás mértékéhez lambdaszondán keresztül figyeli a kibocsájtott kipufogógáz oxigéntartalmát. Kopogásérzékelő segítségével automatikus oktánszám megállapítást és előgyújtás állítást végez, ezért beavatkozás nélkül használhatunk 95-ös és 98-as benzint egyaránt. A befecskendezést a gyújtás sorrendjében végzi, Simtec 56.1 vezérlőelektronika segítségével.
Motorkód X20XEV Gyártási idöszak 1994.03 - 1997.07 Motor felépítése Soros, szívó Szelepvezérlés DOHC (Felülvezérelt, dupla vezérmütengelyes) Vezérmütengelyek száma 2 A motorhoz rendelhetö meghajtás Elsö kerék hajtás 5/1 fokozatú kézi / 4 fokozatú automata váltóval Hengerek száma 4 Szelepek száma 16 (hengerenként 2 befecskendezö és 2 kipufogó szelep) Lökettérfogat 1998 cc Hengerfurat 86 mm Lökethossz 86 mm Kompresszió viszony 10.8 Gyújtás vezérlés EST Gyújtási sorrend 1-3-4-2 Fordulatszám - alapjárat 670-1030 rpm Fordulatszám - tartósan megengedett max. 6600 rpm Motorvezérlés Simtec 56.1 Kopogásérzékelö van (1 db) Oktánszám megállapítás automatikus Katalizátor van Hütöfolyadék mennyiség 7.2 liter Motorolaj 4.5 liter Olajfogyás 0.075 liter/100 km Max. teljesítmény 100 kW, 136 LE (5600 rpm-nél) Max. nyomaték 185 Nm (4000 rpm-nél)
dobnál egy képet a kocsidról ????
felszereltség??? caraván ???? , -
k.
őstag
válasz
whited #12020 üzenetére
Nekünk is állt meg az astrában, nem nagy összeg. Max arra utalhat, hogy sokat használták úgy, hogy alig volt a tankban benzin. Ilyenkor ugyanis hamar elfogy, és mikor elfogy a rendszerben van még benzin amivel el is megy az auto egy ideig, csak a pumpa a nagy semmit pumpálja ami károsítja. Ha hülyeség ne engem szidjatok, nekünk ezt mondták
-
whited
addikt
sziasztok
calibrába drága 1 benzinpumpa?
mert találtam 1t németbe amibe ezt kéne cserélni, ez utalhat valamire? -
#TOTTI
őstag
http://hasznaltauto.medija.hu/1554/3850971_2.jpg
Ezt néztem ki magamnak! 1.7 CDTI 100LE Cosmo.. 2-3 napig remélem még meglesz.. Akkor nézem meg személyesen..
-
Daywalker
addikt
Ebben maximálisan egyetértünk. Persze, hogy nincs olyan, hogy pont annyin tartja, max azt csak az óra mutatja
Én nem is ezen vitáztam (nem is vitáztam
), csak pontosítani akartam, hogy mennyi az annyi elméletileg és gyárilag. Hogy kinél mennyit mutat, az nem érdekel. Nálam 92,5-en áll normál üzemben, pályázásnál 95, dugóban, álló helyzetben meg 100-ig megy fel. Rámértünk egyszer lézeres hőfokmérővel a hengerfejre és az is ezt mutatta, de ez a normális a könyv szerint is.
Ha az óra pontos és mégis 90-et mutat, az sokszor a termosztát fáradását jelzi. Nagyon ritka hiba Opelnél (én nem is hallottam), hogy zárt állapotban ragad be a termosztát, általában nyitva marad és túlhűt.
-
HALI
megvan a hiba a 'nyekergés" el kapcsolatban
, a jobb hátso gátlo fekudt meg.
TUdnátok vmit mondani arra hogy milyen felnit érdemes tenni 93' gsi re? mert most van egy de az keskeny ( 5 col ) .
én egy 15-16" ra gondoltam, csak annyi a probléma hogy bekavartak azzal hogy nézni kell különbözö méreteket.
ennyit tudok : 4x100 lyukosztásu kell.
ezen felul milyen méretre kell még odafigyelnem h jo is legyen ?
-
ocsi19
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy egy G-s astra-ba milyen (mekkora) hangszórók valók előre és hátulra?
A segítségeteket előre is köszönöm!
-
TasiA
senior tag
válasz
Daywalker #11995 üzenetére
Azért a 80 fokot ne keverd a 95-el! Üzemi hőmérsékletről van szó.
Hát szerintem meg teljesen mind1, hogy 92, vagy 94, vagy 96,3 , vagy 98, 2 C fokon van az a motor. Felőlem vitázhattok itt napestig, de nincs olyan autó ami pont (legyen mondjuk) 95 fokon tartja a vizet. A hűtővíz hőmérséklete folyamatosan ingadozik, csak nem mindegyik óra mutatja azt a pár fok ingadozást. Ahogy nyit zár a termosztát, ki-be kapcsol a hűtő.
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest