- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
Ez, amit akarsz, alapból benne van.
Én meg pont ezért hordtam vissza a K Astramat szervizbe, mert autópályán mindig lekapcsolt két led baloldalt és azt hittem "hiba".
Aztán a szerviz sem tudta, hogy hiba-e, ezért cserélték a bal lámpám és a lámpavezérlőm is.Amúgy ezt, hogy 110km/h felett autópálya módba kapcsol a vezérlő, a német opel oldalon találtam meg, egy apróbetűs leírásban..
mod: a kamionsofőrök meg eleve magasan ülnek, Őket az is elvakítaná, ha csak a jobb oldali lámpád világítana. Nem az opel szenzora a legjobb a világon, bár egy konkurens sem bírkózik meg ezzel olyan jól (pl. skoda).
A pici, illetve halvány fényeket nehezebben "látja" az autó. Ha meg nem érzékeli, nem is kapcsolja le a ledeket. Sokszor van olyan, hogy vidéken egy olyan autó megy előttem, aminek lófa** világítása van hátul és a kocsi már csak akkor érzékeli, mikor az adaptív tempomat szenzora meglátja, mert a fényforrása nagyon halvány. Jó ez a matrix led, de sokszor ki kell kapcsolni az ilyenek miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Multi detektor
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest