Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
Ez, amit akarsz, alapból benne van.
Én meg pont ezért hordtam vissza a K Astramat szervizbe, mert autópályán mindig lekapcsolt két led baloldalt és azt hittem "hiba".
Aztán a szerviz sem tudta, hogy hiba-e, ezért cserélték a bal lámpám és a lámpavezérlőm is.Amúgy ezt, hogy 110km/h felett autópálya módba kapcsol a vezérlő, a német opel oldalon találtam meg, egy apróbetűs leírásban..
mod: a kamionsofőrök meg eleve magasan ülnek, Őket az is elvakítaná, ha csak a jobb oldali lámpád világítana. Nem az opel szenzora a legjobb a világon, bár egy konkurens sem bírkózik meg ezzel olyan jól (pl. skoda).
A pici, illetve halvány fényeket nehezebben "látja" az autó. Ha meg nem érzékeli, nem is kapcsolja le a ledeket. Sokszor van olyan, hogy vidéken egy olyan autó megy előttem, aminek lófa** világítása van hátul és a kocsi már csak akkor érzékeli, mikor az adaptív tempomat szenzora meglátja, mert a fényforrása nagyon halvány. Jó ez a matrix led, de sokszor ki kell kapcsolni az ilyenek miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Prodesk 600 G4/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest