Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz AMD Power #56008 üzenetére
1,5M ? H astrabol egy 1,6 benzines azert ennel joval olcsobb szerintem nem? Vagy igenyeket modositottal es ramesz a loerökre?
(#56024) F_Gergely +1 Neha olyn kerdesek jönnek itt a ph n is, hogy szamomra teljesen erthetetlen....amikor valaki azon dilemmazik, hogy egy 1.2 es fapad cliot vegyen 2 evesen, vagy egy kombi automata 530d börüleses 10+eves bmw-t....hat azert basszus, ennyire fogalmam ne legyen mit akarok, mire szeretnem hasznalni, mi a fontos stb
(#56039) w333 ez jo kombinacio....meg a 2.2 benzinmotornak bizti szep hangja is van
-
sziku69
őstag
válasz n0rbert0 #56044 üzenetére
Nekem is ugyanez volt problémám a kombi f astrámmal. Szétbontottam a rádiónál is, és az antennánál is. Nem találtam hibát a csatlakozóknál. Persze kb. annyit értek hozzá mint Te. Nem volt kedvem(mert nem értek hozzá) átvezetékezni az egészet. Volt egy pici antennám ami egy hordozható dvd/tv lejátszóról maradt meg. A csatlakozója is épp jó volt, ha jól emlékszem. Az antennát elrejtettem a box mögött.(csak próbaképpen) Sokkal jobb volt a vétel.
Persze ez csak ideiglenesen megoldás. -
sziku69
őstag
Végre megvan a b vectra index hiba rejtélye. A relékkel semmi gond. A biztosíték táblában lévő relépanel adta meg magát. Cserélve lett
-
n0rbert0
senior tag
Azt hittem a sok kérdésemből már lejött, hogy nem értek hozzá. (Btw ezért kérdezek).
A jelenlegi helyzetnél nem lehet sok minden rosszabb, mert gyakorlatilag nem tudok rádiót hallgatni. Napi 50km-t megyek és ez volt az egyetlen szórakozásom vezetés közben.(#56043) bandi0000 Kombim van, de a helyzet gondolom ugyan az...
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz n0rbert0 #56041 üzenetére
Cseréld ki azt a darab szerinted drótot egy tescos 800ft-os antennára. Meghallod a különbséget csak nem a tescos javára.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
n0rbert0
senior tag
válasz bandi0000 #56034 üzenetére
Az antenna (ami a kocsi tetején van és lecsavarható), hogy tud elromlani, az nem csak egy darab "drót"?
Kiszedtem már a magnót (4db 65-ös szöggel sem volt nagy kunszt), de én nem láttam, hogy rossz lenne a csatlakozó. Bár úgy elég nehéz megmondani, hogy nem tudom, hogy milyennek kellene lennie. Honnan tudom, hogy rossz a csati? Külsérelmi nyomokat nem igazán láttam rajta.
Az újrahúzással kapcsolatban. Biztos megtudnám én is csinálni, ha tudnám milyen útvonalon jut el a vezeték a magnótól a kocsi hátuljáig. Vagy a régi vezetéket használjam behúzóként?
-
F_Zolee
veterán
válasz bandi0000 #56036 üzenetére
Biztos megnézi a márkaszervíz is csak kérdés milyen odaadással. Annyira nem ismerem a teknikákat, hogy ezeknél lehet-e külön a valós km-t is kiolvastatni. De az a része igazából mindegy ha karban volt tartva. Én megvennék 300k km-t futottat is ha nem fingották le az idő alatt.
-
bandi0000
nagyúr
én meg ezt néztem, szerintem bár kicsit drága de lehet lehetne alkudni persze a 2.2 nekem már nagy fogyasztás szempontjából szerintem
(#56032) n0rbert0 : Azért ne az újrahúzással kezd, sőt, azt te is meg tudod csinálni, csak a kábeleket kell eldugni, a gyárit akár bent is hagyhatod kutyát se zavarná, de nem hiszem hogy a kábel, inkább az antenna lesz a szar, de mindenekelőtt nézesd meg, a csatlakozót te is meg tudod nézni csak ki kell kapni a gyári magnót, az a nehéz, mert vagy veszel hozzá kiszedő villát vagy ügyes vagy és szöggel meg lehet oldani
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
válasz diegho #56029 üzenetére
az a vicces hogy nem szeretem a kombit, nem tetszik, kövezzetek meg de ha már veszek autót nem csak azt nézem hogy jó legyen hanem az is hogy örömmel üljek bele, valszeg B vectra lesz akkor, csak azért nem szívesen adok ki 800k-t főleg hogy +200 ért meg kapok 5 évvel fiatalabbat
-
diegho
nagyúr
válasz bandi0000 #56026 üzenetére
Az újabb nem feltétlenül jobb, viszont tuti bonyolultabb, több az elektronika, több szívás lehet vele. Ha mindenáron 4 ajtós autót akarsz, akkor nézzél itthon egy B Vectrát az utolsó évekből, de inkább szoktasd magad a kombihoz és kintről hozz egyet (kint sokkal több a kombi) ami nincs szétrohadva és nem volt törve, ha meg valami kell hozzá megcsináltatod.
-
bandi0000
nagyúr
elég szar vectrát linkeltem, igazából csak arra irányult a kérdés, hogy megér e 1,2-őt, vagy hogy annyi pénz elég e rá
igen az a baj, hogy ott a B vectra ami olcsó és alkatrészek is azok de tuti egy fél milkásra sokat kell költeni, a C vectrára meg lehet hirtelen nem kell sokat de drágábbak az alkatrészek, és akkor döntsön jól az ember, viszont a C vectra meg csak újabb
mi is az F -et közel 5 éve vettük és most már 3-an hajtjuk de csak 40k-t raktunk bele
(#56024) F_Gergely: ebbe igazad van, csak a legtöbb amit írtál azt minden típusnál lehet választani, inkább ugye az a kérdés, hogy hosszú távon mivel jár jobban az ember, egy olyan autóval amihez olcsók az alkatrészek, viszont már 15 év körüliek, vagy egy újabb típussal ami mondjuk csak 8-10 éves de drágábbak valamennyivel az alkatrészek
(#56023) n0rbert0: szerintem antenna, ha nem volt rajta cserélve az antenna szár akkor el van rozsdásodva, jó esetbe ki is tudod húzni teljesen, vagy pedig még a gyári gyatra csatlakozó megadta magát, ettől függetlenül akkor járnál jól ha cserélnéd a rádiót is és az antennát megcsináltatnád, nekem is szar volt meg most is szar, újra kéne húzni az antenna kábelt mert a gyárinak csak kókányolni lehet a csatlakozóját, az antennát nekem is cserélni kellett röpke 10 k egy gyári meg nem mondom mi a márkája hirtelen
[ Szerkesztve ]
-
F_Gergely
őstag
Tesom szinte csak varosban kozlekedik de par ev alatt siman belekuldott a verdaba 200+ ezer kmt.
Autovasarlas:
Ossze kell irni mi az igeny:
Benzines vagy dizel
Sedan vagy kombi, esetleg coupe stb.
Mekkora motor?
Turbo kell- e vagy nem fontos
Milyen fogyasztassal akarunk kalkulalni?
Alkatresz arak, utangyartott es eredeti mennyibe kerul egyaltalan mennyire van hozza alkatresz?
Felszereltseg milyen legyen, legzsakok, elektromos ablak, napfenyteto, riaszto, kodlampak, klima kell e azt ha igen digitalis vagy manualis, egyzonas vagy ketzonas, borules vagy szovet esetleg pluss stb?
Erre az egeszre mennyi penz all rendelkezesre?
Erre kijon egy lista utana lehet nezni a tipushibakat, melyik tetszik satobbi...
Szerintem nagyon gyorsan le lehet konkretizalni milyen autot akar az ember. -
n0rbert0
senior tag
Sziasztok!
Van egy kombi F Astrám amiben egy Blaupunkt CAR300 típusú rádió van ami mostanában sajnos rakoncátlankodik.
A hiba jelenség az, hogy ha itthon vagyok (vidéken lakom), akkor a rádió nem talál egy adót sem, de ahogy haladok egy nagyobb város felé - ahol feltehetőleg jobb a vétel -, akkor viszont igen.
Szerintetek ez lehet a rádió hibája vagy egyértelműen antenna baj?
Próbáltam ránézni az antennára, de sajnos nem nagyon lehet hozzáférni nagyobb bontás nélkül (vagy nem vagyok elég ügyes).
-
diegho
nagyúr
Na meghoztam az autót. Azt mondják hogy a kesztyűtartó mögött a szellőztető motor tengelye amibe megy bele, az a műanyag kis szar van eltörve és amiatt nem tudtam állítani milyen levegő jöjjön be az utastérbe. Alapvetően nem hangzik nagy dolognak, de, ez a műanyag szar az egész fűtésbox-al egyben van, amiből csak eredeti van és borzasztó drága. Megcsinálták, de nem lesz örökös. Azt hiszem körbe kell néznem valami bontott után.
-
w333
félisten
-
bandi0000
nagyúr
én is most azt nézegettem használtatón, hogy b vectra benzines árban megáll 800 körül, de 1-1,2 ért meg egész jó C vectrát lehet kapni, de ha már itt vagyunk C vectrát 1,2 alatt lehet normálisat kapni, vagy ennél sokkal többet kéne költeni egy jóra? vectra c pl?
tudom tudom, nézzek H-t, de nem tetszik, jobban tetszenek a sedan-os autók, persze H-ba is van csak az +3 kiló
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
-
w333
félisten
válasz AMD Power #56006 üzenetére
Az a vicces hogy a jobb állapotú 1998 -s évjáratúak is ennyibe kerülnek, szerintem amiket nézel 800k -ért széthajtott sok km -s lebombázott valamik amire 1 Ft sem költöttek majd az összes hiba a nyakadba szakad, az ilyen 2005-06 évjáratúak amik már jók és karbantartottak + szervizkönyvesek szerintem inkább 1.2 -1.4 millióig vannak, ennyiért meg már sokkal jobb vételek is vannak (bármiből)
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz HoaryFox #56004 üzenetére
Full fapad ... hátsó és bal első sárvédőívek + a kipufogó rohadnak, első indexlámpák furán állnak (eleje lehet hogy törve volt), tanksapka ajtóval mi van ? kormány kopását nézve legalább 300 ezer km van benne, szerintem ez egy olyan autó amire 1 hónapon belül még 300 ezer Ft simán rá kell költeni !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
HoaryFox
Topikgazda
Hmm... nekem nagyon gyanús, hogy szépnek kinéző B Vectrákat dobálnak hahu-n 400ezer környékén... Szabad vajon ennyiért venni? Vagy mitől ilyen alacsonyak az árak?
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest